Måndag

Idag är det måndag och lovet är slut vilket bettyder att det är skola igen. Ska till körskolan 11.15 och köra får hoppas det går bra. Slutar nog även tidigare idag för vi har ingen idrott:) idag blir det även lite snack om studenten mycket som måste fixas redan nu. Så ska ta upp en del med klassen. Jag är fortfarande lite seg efter helgen men piggnar väl till lite senare får jag hoppas:) kommer även bilder från helgen och även på håret som jag har lovat:) just nu har jag bara avfärgat det så har nästan min naturliga hårfärg (jag är tydligen ganska blond naturligt) nu ska jag plugga lite till mitt svenska prov idag.

Hem

Nu sitter vi på bussen hem från Göteborg. Är inte hemma i sängen fråns kl 03.00. Sova gott kommer jag göra alla fall:)

Göteborg

Sitter nu på en buss till göteborg. Varit vaken sen 04.00 men var ganska pigg en då för att vara så tidigt men tröttheten kommer väl sen idag antar jag:p. Hemfärden från Göteborg går 23.00 så är hemma hos mamma 01.00 någon gång:)

Hair colour remover

Tänkte jag skulle lägga upp en bild på det jag köpte itll håret idag
Hair colour remover för er som kanske inte viste att det fanns.
Åhlens har precis börjat sälja det, kostar 169kr finns både för mörka och ljusa färger. den ska ta bort permantent hårfärg
( även om man har flera lager färg) om man nu inte är nöjd med färgen man har eller misslyckats med en färgning. även bra att ha om man vill färga en ny färg men vill ha en bra grund att färga på utan att det ska bli fläckigt.

jag har själv aldrig gjort detta hemma förut. men tänkte jag skulle testa. har gjort det hos frisören fast med ett annat märke. men är ju super smidigt om den nu funkar:) tänkte ta före och efterbilde och visa er sen.  kommer nog upp ikväll. :)


Effektiv fredag

Denna förmiddagen har jag hunnit med mycket. disken är diskad,räkningarna är betalda, muffinsarna är bakade. Dominic och jag har även hunnit varit inne i stan en sväng på Åhlens och köpt Hair colour remover.

Hon i kassan var jätte trvligt. frågade om hon trodde jag behövde en eller två paket av den och hon var inte riktigt säker men trodde att jag behövde två (vilket jag också gissade på) eftersom jag har så långt hår. men så sa hon att hon kunde plombera en av paketen. så märkte jag att det räkte med ett paket, så kunde jag lämna tillbaka den andra och få pengarna tillbaka. vilket gör att jag slipper kasta bort pengar, jag kanske aldrig behövt lägga ut:) Alltid kul när man möts av trevligt personla.

nu sover dominic sin middagsvila så även jag tänkte ta det lungt en stund.
 innan jag ska packa mina saker som ja ska ha med i helgen (som tur är behövs inte så mycket)

nu blir det lite te och en nybakt muffins.




Bilder tagna av mig


Matlaggning/Bad

nu sitter mina små Hjärtan♥ i badet med massa skum och badar:) medans jag lagar maten. blir kycklingklubbor och pommes idag. vi ska ha en mystorsdag eftersom jag är borta hela helgen så får vi ta det idag:) blir god middag och lite mys i soffan med gottis. sen hade hjärtat något mer han ville vi skulle göra. men inget han vill berätta för mig ( ja är nyfiken).

Nu ska jag gå ut i köket och fortsätta med maten.
hör desutom just nu att Hjärtanen skvätter massa vatten på varandra.

♥♥♥


sovdax

nu har jag precis lagt Dominic i sängen för det är dax för hans middagsvila. får se om han somnar snabbt eller om det tar långtid idag har en kännsla av att det kan ta lite tid, han var ju inte jätte glad över att det var dax att sova men han är trött så sov ska han alla fall:)

Tänkte jag skulle sätta mig i soffan med en kopp te faktiskt blev sugen på det. och bara ta det lungt.  sitter just nu med datorn uppkopplad till tv:en  efter som min skärm på datorn inte vill funka som den ska så är det här en snabb lösning:P känns lite konstigt dock att se allt på så stor skärm.

blir nog inte så myclet gjort idag. är lite mer som en slapp dag. funderar på att baka nya muffins som ja ska ha med till mamma på fredag. ska bort hela helgen. mamma och jag ska upp till göteborg på lördag och gå på göteborgs horse show. (häst männinskor som vi är ) men vi ska nog gå på stan en stund med men blir att åka tidigt på lördagmorgon 06.00 tror ja vi skulle åka med bussen sen är vi inte hemma fråns någon gång runt 1 på natten. men kul ska det bli:)

Dominic är faktiskt väldigt tyst just nu så kanske gick det fort endå för honom att somna eller luras han tro?



Dagens te 
forest fruit tea


Torsdag

idag vet jag inte riktigt vad planerna blir men är sugen på att hitta på något så får väl se om vi kommer på något. ska strax ta av myskläderna på både mig och dominic, och byta om till andra kläder:)
Dominic står nu och säger hejdå till mig och berättar att han ska åka till skolan, han är för söt♥

fick föresten mitt mobilskal igår gick väldigt snabbt trodde inte det skulle komma redan dagen efter jag hade beställt men alltid kul när det landar överraskningar i brevlådan:) riktigt nöjd med skalet faktiskt tycker det är jätte fint och passa mig perfekt i utseendet, ska ju vara lite personligt:) köpte även nytt skydd till skärmen vilket jag också är jätte nöjd med än så länge syns knapt att det sitter något och är riktigt blankt och fint:)

mitt nya skal för 149kr                mitt nya skärmskydd för 9 kr
↓                                                    ↓


Gårdagen

han inte skriva så mycket om gårdagen, pågrund av att min dator inte ville som jag ville.
går kom ju min syster hit och Ellie det var mysigt. blev lite fick och lite snack. hon hjälpte även mig att passa dominic medans jag sprang ner till tvättstugan och la i tvättar. vi var även ute en sväng när vi skulle gå till affären det tyckte dominic var jätte kul med snö han skulle kasta snöbollar hela vägen (så stog en stund att gå till affären) sen när vi kom till affären så finns det en sån häst man kan åka på och dominic älskar ju hästar så han fick sitta på den en stund medans vi väntade på min syster och ellie. men lovade dominic att han skulle få åka på den när vi gick hem för då hade jag en lös fema. men tyvär tog den feman när han skulle åka så blev inget. (vilket känndes hemskt tråkigt , efter som jag hade lovat att han skulle få åka den. så han blev ju lite ledsen och det känndes i mammahjärtat)  blev även en storhandling på willys igår. så gjorde ändå en hel del. :)





Dagens

Har precis pratat med min syster. och hon och Ellie ska komma hit en stund idag istället:) så blir lite fika mys med dom idag. och Dominic blir nog också glad att dom kommer han gillar ju Ellie:) förutom när jag håller henne för länge då blir han lite småavis mitt lilla charmtroll ♥ blir att snart ge sig ut i snön och traska till affären för att köpa lite te.vi har inte den te sorten hemma som jag är sugen på:) går väl när syrran och Ellie nästan är här så går vi och möter dom på vägen. blir ingen vagn till affären idag så jobbigt att köra när det är snö ute. Dominic blir nog glad att det är snö ute för han älskar att kaska snöbollar. men han gillar inte när det snöar han i ansiktet. Får ta med kamran ut och passa på att fota när han är ute i snön. :)

Dagens Outfit



Onsdag

God morgon idag blev det en lite tidigare morgon än vad dom andra dagarna har varit. Dominic vaknade kl 8 idag så då fick man ju snällt stigga upp. såg även när jag tittade ut att det snöade för fullt och låg en hel del på marken också. men men får hoppas att det inte stannar allt för länge. dagens planer är tvättning mellan 13.00-20.00 tvättnar nog direkt efter dominic har tagit sin middags vila sen.  annars var det mening idag att camilla skulle komma på besök men på grund av snön gick inte det efter som det kan vara lurigt med bussarna i detta vädret. men vi får ta det en annan dag♥

Bakade ju muffins igår men blev inte riktigt när jag ville för upptäckte att smöret var slut så hjärtat fick köpa det med sig hem så vi bakade alla 3 sen:) jag bakade chokladmuffins, hjärtat bakade blåbärsmuffin och Dominic slikade skedarna. team work♥ hihi

nu ska jag gå och ta på mig lite kläder och fixa iordning mig. Dominic ska också få lite kläder på sig:)

Mina chokladmuffins



Baka

Ska man kanske ta och baka kladdmuffins med dominic:) blev väldigt sugen på det tror inte dominic säger nej till det heller:)

Sol

nu har Dominic vaknat igen, kom lite snö innan när han sov men nu lyser solen:) solsken och en glad son så här på eftermiddagen är underbart♥ jag och dominic är själva en stund till. hjärtat är och kilpper sig sen ska han till gymet så han kommer hem lite senare. tänkte jag snart skulle ta tag i den lilla disken som finns innan det är dax att börja med maten. blir kyckliing med ris och curry sås ska bli gott:) skulle haft det igår egentligen men då mådde jag inte super bra och hjärtat var trött så blev lite snabb mat men det har man lov att una sig ibland:)


Egen tid

Nu sover Dominic middag.
så nu ska jag passa på att mysa ner mig i soffan framför en film med en god kopp te och lite daim♥



Tisdag

idag händer inte så mycket bara vara hemma och busa lite. men är väldigt sugen på att hitta på något men vet inte riktigt vad bara. är det någon som vill komma hit är det bara att höra av sig:)


sitter och kollar runt lite på olika saker. tittade lite efter ett nytt skal till mobilen och hittade en jätte bra sida.

ska beställa det här skalet.
kostar 149 kr på rea så inte dyrt alls. och då får man ju passa på. tyckte det var jätte fint.
hittade skalet här


Linnet

Detta linnet köpte jag på Gina Tricot för 49 kr. tyckte det var fint att bara ha till vardags men man känner sig ändå fin i det:)


hemma igen

nu har vi kommit hem från en dag på stan. blev en god lunch och sedan en fika medans domnic sov middag. kollade runt i affärena jag köpte ett linne på gina tricot. annars blev det inte så mycket shoppande men var en mysig dag:) dominic gick själv idag han sprang runt och var glad. han tyckte specielt om fiskarna som var på golvet på hansa:) snart dax att börja med middagen hjärtat är och klipper sig så han kommer väl hem om en liten stund. väntar på att mamma ska ringa också.  sitter och funderar lite på vad jag och Dominic ska hitta på i morgon än så länge inga planer så får se vad som händer:)


Dominic och fiskarna på golvet.


Godmorgon

nu har även vi kommit upp ur sängen dominic sov ovanligt länge idag ända till halv tio det har han aldrig gjort förut men skönt att ha fått sova ut:) så nu är både han och jag pigga och glada:) jag har precis gjort mig iordning och packat ner allt till dominic som behövs ha med ut på stan. ska strax ta på dominic lite kläder han sitter och äter frukost nu.

ska träffa Linda inne i stan kl 11:) blir väl en fika eller en lunch tsm idag och massa snack:D Dominic tycker om att träffa linda han har redan sagt det flera gånger nu på morgonen att vi ska träffa linda idag min lilla gulleungen♥

ne nu ska jag och klä på busungen:) snart dax att traska till bussen:)

ha en bra dag♥


Bus

Nu har vi ätit middag:) Dominic har busat som bara den när jag gjorde maten:) så nu har han fått städa lite så det är fint på rumet. snart lägg dax för min lilla bus unge. jag ska sätta  mig och mysa med min två hjärtan ochska kolla på sofias änglar nu.
kommer lite bilder på busungen:)♥



Söndag

Nu har jag och dominic städat lite i lägenheten Dominic hjälpte till att damsuga :) även pratat lite med Linda i telefon planerade lite inför morgon dagen, blir en runda på stan.  nu sitter Dominic och jag o myser i soffan:)

tog några bilder på Dominic precis tyckte det såg så fint ut när han satt i soffan och solen lyste på honom:) var bara tvungen att ha det på bild. ♥

Hjärtat kommer snart hem så snart dax att börja med maten blir inget specielt idag blir väldigt enkelt. fiskpinnar och potatismos blir det. men ibland är även det enkla väldigt gott:)
och det är om tyckt av Dominic, (fast han tycker om det mesta)



Hårfärg

Nu är färgningen klar eller ja klar och klar. men klart för idag allafall. är inte riktigt den färgen jag hade tänkt mig(ska bli lite ljusbrunare) och har desutom en blond fläck i underhåret på ett ställe som måste bort men det ska jag färga till på fredag så det kommer bli som jag vill:) men tar mycket på håret att färga det även om mitt hår faktiskt inte brukar ta så mycket skada men jag brukar heller inte färga det så himmla ofta heller. brukar gå nästan ett halvår i mellan. men denna gången blir det många irad men så blir det ibland. min mamma var här idag alla fall och fikade och färgade mitt hår så hon har precis åkt hem. Dominic vaknar nog snart också från sin middags vila:)

kommer lite bilder här på Färgningen.


Färgar håret

Sitter med hårfärg i håret:) kommer upp bilder sen före och efter bilder:)

Bubbelbad

Igår badade Dominic det tyckte han var kul:) Hjärtat hade gjort ett riktigt bubbel bad åt honom:)


Solsken

Idag lyser solen och det är riktigt härligt. varit på mobilia i dag med Linda. vi tittade runt i affärena och tog en fika. blev ett par nya jeans åt Dominic och hårfärg åt mig blir en ny hårfärg som jag inte haft innan en lite ljusare brun har haft mörkt hår så länge nu så tycker det är dax att ha lite ljusare får se om det blir snyggt:) borde ju bli snyggt efter som jag har ljushår färg naturligt. men det återstår att se får se om hjärtat kanske färgar det åt mig ikväll eller om vi tar det i morgon men är riktigt sugen på att färga det nu(A) synd jag inte kan göra det själv.

 blev en promenad från mobilia och hem idag var riktigt skönt en aning kallt men det var skönt endå. blev på bra humör och det blev dominic också efter att ha haft ett uttbrott på HM han blev jätte ledsen helt plötsligt och viste inte riktigt vad han ville. och svårt tröstad. men när kom ut sen blev han glad igen:)

nu sitter vi och myser i soffan han kollar lite tv och jag sitter vid min bärbara dator fixade skärmen nu funkar hyffsat den störar sig inte lika mycket nu. så nu kan jag se vad jag gör alla fall men efter som det är glap i skärmen så fick jag faktiskt använda lite "våld" på den för att den skulle funka^^


Dominics nya byxor:)


Jennii

Dagens out fit:)
just nu känner jag att jag snart måste göra något åt mitt hår färga om det eller något trivs inte riktigt i den röda färgen därför jag alltid nu för tiden har uppsatt hår. men tycker inte riktigt jag passar i uppsatt hår så bra. så får väl snart fixa hårt:P  tänkte fixa ögonbrynen med är jätte dålig på det(A) men bara för jag själv tycker det är svårt att göra det:$


Dominic

Nu har Dominic gått och lagt sig men han har inte riktigt somnat än men det gör han nog när som hälst. tog dom här bilderna nu precis innan han gick och la sig tycker han ser så söt ut:) min stora pojke♥


Love

Älskar den här stilen på krukorna♥
passar riktigt bra i vårat vardagsrum också:)


Gårdagen


fick den här jätte fina krukan med blomman och ljuset av hjärtat♥(fick även massa godis)
Hjärtat fick mosserande vin och lite choklad praliner och även två bio biljetter till valfri film:)
på kvällen kollade vi på film "Love and other drogs" den var helt okej men har sett bättre filmer, blev lite besviken på den trodde den skulle vara lite bättre men hade mysigt sällskap alla fall:) ♥

 

 


Hemfärd

Sitter nu på tåget hem. Har gjort lite i skolan men ändå inte överdrivet mycket. Har desutom verkligen inte varit på humör idag trött, rastlös och ingen lust till något. Ska bli skönt att komma hem och mysa med dominic . Sitta i soffan och ta det lungt. Sen kommer hjärtat hem efter han har tränat. Och då blir de mat Dax blir nog något enkelt idag. Får hoppas jag är på bättre humör i morgon. Hehe nu ringde hjärtat precis och sa att han inte skulle tränna och att han hämtar dominic nu. Så då kommer jag fortare hem och slipper frysa lika mycket:) och blir nog goda pannkakor idag också så blev på lite bättre humör nu faktiskt:)

Ingen lust..

Idag känner jag bara att jag ville ligga kvar i sängen och strunta i skolan och bara vara hemma med dominic. Dels på grund av vädret är blåsigt och riktigt kallt ute. Sen för att jag känner verkligen att det är meninglöst att vara i skolan får ingen hjälp och när jag väl får det är dagen slut och då har jag inte fått göra någonting bara för läraren inte har tid! Känns som bortkastad tid kunde lika gärna varit på praktiken och lärt mig massor istället. Men men man fick ju snällt gå upp ur sängen endå så nu sitter man på tåget till skolan och hoppas att ja får ut något av dagen idag ( men har svårt att tro det) . Snart lov alla fall då får man passa på att hitta på massa kul så att man kan få tillbaka energin men hoppas på bättre väder tycker verkligen inte om kylan! Tänkte lägga upp lite bilder från igår när jag kommer hem igen sen. :) fick en jätte fin kruka med blomma och ljus i älskar verkligen just den stilen på krukorna :) har tre stycken olika nu:) lägger upp bild på den sen:) hoppas alla får en bra dag:)

Mormor

Sitter hos mormor just nu vi har precis ätit lunch och dominic har fått en bit alla hjärtans dag choklad. :) körningen idag gick hyffsat bra. Men övning ger färdighet. Gjorde även lite ärenden i ystad lite snabbt som vi ska ha i kväll:) myspys<3 Dominic har lekt med min mormor och även min bror som är här. Så just nu snackar vi bara massor. Ska stanna en stund sen blir det hemfärd med tåget. Och god middag blir det idag:)

Blåsigt

Idag är det riktigt tråkigt väder med blåst och kallt. Solen tittar fram lite då och då. Jag sitter just nu på tåget till Ystad. Lämnat dominic hos min mormor för dagis är stängt (planerings dag) efter som dom har stängt är det ingen skola för mig idag men hade en körlektion idag så ska bara snabbt in till Ystad och köra sen åka och hämta dominic igen:) är ju alla hjärtans dag idag så idag blir det mycket mys får skriva i morgon om hur kvällen blev:) hur ska ni fira alla hjärtans dag? :). Föresten Har sett att jag fått en hel del nya läsare ni får jätte gärna berätta lite vem ni är om ni vill. Kul att veta vad det är för några som läser bloggen:)

God natt

God natt sov gott alla läsare:) hoppas på fint väder i morgon:)

Dagens

Tog två nya bilder precis med den vanliga kamran. (är från mobilen jag inte kan lägga in på datorn just nu)
så blev en dagens out fit. jag har lite mer hemma kläder och dominic har myspys kläder:):)


klänning


Nämnde  innan i ett annat inlägg att den kläningen jag egentligen hade tänkt beställa till studenten hade utgått.. den har kommit upp igen på sidan men dom har gjort färgen på kläningen mörkare:( och ja vill ju ha den ljusa färgen tyckte inte den var lika snygg när den var så mörk.


vilken variant gillar ni bäst?




den här klänningen tycker jag också är väldigt fin:) men tror inte jag hade passat i den.  tror det hade sätt dumt ut på mig med den stora roseten.


Söndag kväll

nu har vi precis ätit en jätte god hemgjord pizza. Dominic har varit i full gång och busat på sitt rum så nu tar han det lungt framför tv innan det är läggdax. hjärtat är iväg en sväng hos en kompis så han kommer hem om en stund. så tänkte att det var ett bra tillfälle att lägga upp lite bilder från idag och igår men tyvär kan jag inte lägga in bilderna på datorn just nu:/ vill ha en egen liten bärbar dator hade varit så praktiskt. har faktiskt önskat mig en i studentpresent av mamma och peter(A) undra om man får någon? :P

annars idag så tycker jag att dagen gått väldigt fort. men ändå har man inte gjort så mycket tycker jag. snart dax att sätta sig vid tv kanske och kolla någon film är desutom sugen på choklad konstigt nog jag brukar nästan aldrig vara sugen på det för är inte ett jätte choklad fan, men tycker ju så klart det är gott ibland:)


God morgon

God morgon här är morgonen i full gång har redan varit nere i tvättstugan och lagt i dom två första tvättarna. Dominic sitter och myser i soffan och kollar barnprogram :) och hjärtat som är hemma idag en då blev inget jobb idag så han är iväg och köper frukost:) blir frallor idag. Sen blir det nog lite mer städning idag tråkigt men måste göras tyvär. Får se om det händer något mer idag blir söndagsmys ikväll alla fall med hemma gjord pizza:)

klänning

hittade denna klänningen tycker den var väldigt enkel snygg kanske en passande studentklänning? den jag tänkte köpa har tyvär utgått så får ju försöka hitta en annan denna klänningen nedanför kostar 129kr så är ju riktigt bra pris frågan är bara om man passar den^^ vad tror ni'?


bilder

sitter på mammas dator och kollade lite bilde
r hittade dena bilden på tårtan som Dominic fick på sin 1 års dag:)

Dominic på sin 1 års dag:)


Lördag

Just nu sitter jag hos mamma och kollar runt lite på datorn. dominic sover uppe i mammas och peters säng han var riktigt trött  han har lekt med sin kusin ellie en stund innan för dom var också här. mamma ligger i soffan och vilar och peter är iväg och hämtar min lillebror på tåget sen när dom kommer blir det fika:) sen ska vi åka hem igen till hjärtat.

rikigt fint väder solen lyser så man blir på riktigt bra humör:) fattas bara att det ska vara lite varmare än vad det är just nu. vill ha våren och sommaren nu tycker det har varit vinter så det räcker i år. när det är sol och härligt nute blir man lite shopping sugen. vill köpa nya vårkläder:) känns som inget i min garderob passar längre:/ behöver köpa lite nya kläder till dominic med för han har växt ut dom flesta han har. speciellt hans jeans han har nästan inga som passar längre så får bli en tur nästa månad och handla lite.

föresten ingen som har lust att komma hem till oss i morgon och hålla mig och dominic sällskap? måste vara hemma för jag har tvätt tid i morgon tyvär. och hjärtat är inte hemma så om någon har lust är det bara att komma :)


God morgon

Precis stigit på bussen nu, bussen är ovanligt tom i dag brukar alltid vara fullt nästan. Skönt att slippa sitta och trängas:p sitter och tänktes lite på vad man kan göra i helgen jag och dominic är själva Adam är inte hemma på dan så dominic och jag får hitta på något själva:) får se vad helgen har att bjuda på:). Men först ska denna veckan ta slut. Får se vad som händer på praktiken och om dom är på bra humör idag:) Har även hört att min lärare kanske kommer till praktiken denna veckan och hälsar på så får se vilka dag hon kommer inget man ser framimot alla fall. Ha en bra dag:)

Ikea

Hittade lite snygga kök fanns ett riktigt snyggt:) annars fanns det inte så mycket på Ikea faktiskt annars brukar det finnas en del små saker man vill köpa men inte idag. Sen tänkte vi att vi skulle äta på Ikea tog köttbullar och potatismos men det var en stor besvikelse ljumna köttbullar och verkligen inget gott potatismos där äter jag nog inte igen. Så blev drive in på MAX istället på vägen hem(a) nu är vi hemma och dominic har vi precis nattat. Blir en stund framför tv:en nu innan sängen kallar:)

Dagen outfit

Dagens outfit=)


ska strax iväg väntar på att hjärtat ska komma och hämta mig
 sen ska vi iväg till ikea alla 3 och kolla på lite kök,
 sen kanske  man får lite inrednings insperation till lägenheten med:)


Blåååååser booooort...!

Det blåser ju inte lite ute. Haft svårt att sova på grund av blåsten. Sen när jag skulle till dagis så känndes det verkligen som man skulle blåsa bort också. Dominic gillade inte blåsten heller för blåsten blåste upp hans filt hela tiden så han blev lite sur när det blåste. När vi kom till dagis så stod två fröknar ute och försökte låsa upp grinden låset hade fastnat vilket inte är ovanligt:p men det gjorde att det blev lite tajt med tid för mig att gå till persborg så fick hoppa över det tåget och åkte in till centralen och tog tåget som gick efter istället:p Unade mig en liten vanila latte från espresso house som jag dricker just nu mumsigt:) ska kolla lite i mina körskol böcker nu har min tredje körning idag :) Hoppas ni får en bra dag i blåsten:)

Söndag

nu har jag precis duschat och dominic leker för fullt.
han ska strax iväg och leka med matilda och måns hos adams syster. för vi ska iväg på arlövs revyn för min morbor har fyllt år så min släkt ska iväg alla och kolla på revyn, sedan blir det mat hos min mormor.:)


Lördag kväll

fråga det hjärtat flera gånger igår vad vi skulle äta till middag men då ville han inte berätta utan han sa det vra hemligt. men när vi kom hem från ystad igår så sa han att jag skulle ta på mig något fint sen pakade han dominics väska med kläder och blöjer.. tänkte vart ska vi nu?.. sen åkte vi iväg i bilen in till malmö sedan överraskade Hjärtat mig och dominic med att vi skulle äta på rose garden där dom har jätte god mat:) det var riktigt mysigt och det uppskattades av både mig och dominic.
blev ett mysigt slut på dagen♥


Ystad

Blev som sagt ystad igår min syster och ellie följe också med:) Hjärtat shoppade lite snygga kläder på Unos. annars köpte vi inget var konstigt nog massar av folk i ystad vilket jag tycker är konstigt inte jätte mycket att se där men var en mysig utflykt:) blev sedan fika på snuggels. mumsigt var det. det tyckte dominic med han fick ju sin favorit kaka Chokladbulle:)
sen bblev det en snabb sväng inom skurup och prata lite med adams syster.
sen blev det att åka hem:)



Mys

nu är disken diskad och alla är samlade i soffan för fredags mys dominic ska strax få sitt godis och nu blir det film mys i soffan ska se en barnfilm med dominic som heter skattkammar landet går på disney channel vet inte riktigt vad det är för film men dominic verkar tycka den är intressant förhan är helt inne i filmen:)

Lagom mycket godis till dominic:) bilar och sen hans favorit zoo apor:)

sitter sött i soffan :)


Dominic

Tänk vad tiden går fort egentligt tycker dominic bara växer o växer jätte fort. han är reddan 2½ år vart tog all tid vägen? inte så länge sen han var liten och nyfödd.. man märkar verkligen nu när man kommer hem sent och knapt träffar honom på vardagarna för han ska lägga sig. då märker man att tiden går fort och han växer och växer för varje dag.. han har verkligen lärt dig mycket på senaste tiden både ord och göra saker själv. min lilla bebis börjar bli en stor pojk.





vart tog lille plutten vägen?♥


Mammas stora pojke♥


Fredag

Nu har jag kommti hem från praktiken. dagen började bra med glada miner och roliga skämt:) dagen slutade i en röra med massa bilar  och även en väldigt trött andre men det var även ett film team som skulle filma in något reklam eller nåt dom skulle låna verkstaden alla fall på eftermiddagen o massa folk blev det plötsligt. jag fick sluta en timme tidigare så nu sitter jag här och Dominic sitter och leker i badet:) hjärtat lagar mat i köket och jag får inte komma ut ioch kolla undra vad det blir för gott?:) blir kladdkaka till efterrätt alla fall för den har jag fixat:) sen blir det nog mysn i soffan med familjen köpte lite godis även en liten påse åt dominic så han blir nog glad ikväll:)

imorgon blir det ystad med lilla familjen blir shoping^^ sedan fika på mitt favorit cafe snuggels är ni ystad någon gång så måste ni fika där:)

Här siter dominic just nu i badet:) tog bilderna precis=)♥♥


Störigt..

Skulle lämna dominic på dagis idag kommer dit precis den tiden det står på hans schema men ändå är var det inte en enda person där fick stå i 10 minuter innan någon ens dyker upp.. Ska inte dagis personalen vara där minst 10 minuter tidigare än barnen o inte senare? Det är ju tur man inte har så jätte bråttom. Idag är det praktiken känns som det var jätte länge sen man var där. Det är nog bara för jag var hemma från praktiken i fredags med dominic och sen att jag inte varit i skolan denna veckan heller. Får se vad som händer på praktiken idag. Jag är på bra humör idag alla fall:)

Tisdag

God morgon:)
idag är jag hemma fortfarande med dominic han hade lite små feber igår så då fick han inte gå till dagis idag men nu har han ingen feber så kanske blir dagis för hans del i morgon. men han har fortfarande en jobbig hosta som håller han vaken på nätterna tycker synd om honom han får host medicin så får hoppas det går över snart.
jag ska strax klä på mig lite andra kläder än mjukiskläderna. sen sminka och fixa sig lite. Linda kommer hit på en fika lite senare och håller mig och Dominic sällskap:)


outfit

Lördagens outfit.

var fest här hemma sedan drog vi vidare till big bowl.
eftersom ja inte är någon dålig förlorare inom bowling kan jag erkänna att jag kom sist^^