Natur

var och tog nya portfolie bilder den 13:e så tänkt lägga upp några :) ni får gärna säga vad ni tycker =)
var en riktigt kul dag lite kallt men man överlevde. vad gör man inte för att få bra bilder.  är riktigt sugen på att göra något modeljobb nu så man kan ju hoppas det dyker upp något snart :)


Meparty2


Alex och Jag på rödamattan.


Helgen.

ja fredagkvällen började med att ja skulle lämna dominic hos min mormor som skulle vara barnvakt där han hade jätte kul dom hade vattenkrig :D
sen blev det in till malmö skulle på MepartyII riktigt skoj:) mycket dans och prat med trevligt folk. blev bilder på rödamattan med:)

lördagen ble mkt buss åkande efter som alla tåg till malmö från skurup var inställda . skulle till linda och ha tjejkväll blev god mat och god efterätt och blev maraton med serien sex and the city :D riktigt trevlig kväll :)

söndag. idag blir det bara att ta det lungt busa med dominic som man inte träffat så mkt i helgen:) hjärt kommer hem idag oxå men han får man ju inte träffa fråns i veckan:/ Längtar<3 



Lördag.

Just nu ligger jag i sängen och tar det lungt precis packat ner kläderna inför i morgondagens fotning. ska blir riktigt kul. men verkar som jag alltid lyckas blir väldigt förkyld men det ska nog gå kanon en då=)
 
frågan är bara vad man ska ha med sig och äta.. någon av er läsare som kanske har något förslag?
 

nu under torsdag-fredag  har man varit på två studenter och har varit väldigt kul grattis till vernoica och Lizett som tog studenten.

själv slutade man skolan i torsdags så nu är det sommarlov för min och dominics skull:D och det är så skönt så mycket vi ska göra i sommar som att ligga vid stranden och göra massor med skoj med linda:D och alla andra vänner. nu fattas bara lite värme och sol:D


Mobil

Den här beställde ja igår den kommer i morgon :) Lääängar =)



förkyld men glad..

Ja jag blev ju fruktansvärt förkyld i söndags, hade tur som var ledig från skolan i måndags och idag fick mamma sjukanmäla mig från frilufsdagen vi skulle cyckla 3 mil mamma fick göra det efter som ja redan vaarit borta hela förra veckan pågrund av att dominic var sjuk och kanske inte så trovädigt om ja ringer o säger ja är sjuk nu^^

dagens cheklista

* Gjort ett par jeans till ett par short väldigt nöjd för o vara första gången.

* Fått mina skattepengar (gjorde mig på toppen humör) så har letat upp en ny mobil ja ska köpa nu så väntar på mammas godkänande så ja kan beställa den.

* tagit alla mina kläder som legat överallt och ingen stans nu ett bra tag, vikt och lagt dom där dom ska vara. ( mamma borde bara stolt nu)

* sagt upp dagisplatsen i skurup.

* vilat så förkyldningen ska försvina

* valt ut kläderna till söndagens fotning.

* all barnvakt in för helgen är fixad.

* snackat med linda på msn hela dagen.


har gjort en hel del idag fast ja nästan abar tagit det lungt :P






Tisdag

ja dagen började ju med regn.. och åter regn.. och jag har huvudvärk.. och en för en stund sen ringde dagis och sa att dominic hade Feber så har precis hämtat han nu.

han sitter och tittar på en nyköpt film,  "Boog & Elliot" och äter en risifrutti och dricker nyponsoppa. lite  bortkämd får man ju vara när man inte mår bra.