karriär.

nu får vi se om min karriär kanske har stratar

varit med i en reklamfilm dock för skolan men den kommer ut på tv4 i december så ni lär se mig där.

jag har sökt in till än så länge hemlig sak.

jag ska i dag 26/11-09 spela in en annan reklamfilm om studentbikini 2010!

i morgon 27/11-09 ska jag på modellcasting så håll tummarna för mig:)

sen får vi se vad som dycker upp mer=)

ska shoppa julklappar med Adam på måndag och köpa nya skor åt Dominic.

vi ska äta första adventsgröt hos mormor och morfar på söndag!

sen blir det lisebergsjulmarknad den 5/12-09 ska bli skoj=)





( och alla omogna som komentara angående dålig mamma osv. dom kan skita i att skriva för ja tänker inte lägga ner mer energi på er när ni bara påstår saker utan fakta. den dagen ni har fakta kan ni skriva och få svar.)

så nu skriver jag igen!

idag är det torsdag, haft skola idag svetsat, så nej jag har inte lärt mig stavning i dag tycker ju det finns viktigare saker här i livet än att stava perfekt.. men visa tycker nog att stava är viktigare än att tex lära sig ta hänsyn till andra.. föresten jag la märke till en sak när jag skriver att vissa är speciela då menar jag inte alltid att det är på ett posetivit sätt och förra gången jag skrev det så menade jag negativt sätt big time!

sen har jag funderat lite undra hur man kan sova bra om nätterna när man är fullt medveten om att man gör så att en pappa förlorar så mycket tid med att umgås med sin son, helt obegripligt . men verkligen sjukt hur egoistisk man kan vara!

och varför är bara några små pengar så viktigare än att ens barn mår bra? sånt som jag nog aldrig kommer få svar på efter som ja tycker det är helt knas.

och tack Anna för att du låter bli att klippa min (&johns) kära son igen! och ja han har flygit och tunt hår ser hemskt ut att ha spik rakt hår då men visa har ju smaken som baken^^