Sjuk

God morgon:) Ligger på soffan och mår piss mår riktigt illa och dominic tittar på tv för klarade inte av att lämna han på dagis kom utanför porten så kändes det som ja skulle spy så fick gå in igen:( får hoppas det bara är idag ja känner så . Så ja inte fått maginfluensan eller något. Får hoppas dominic inte blir smittad heller. Idag blir det bara att vila:) och hoppas dominic är lugn idag:) hjärtat ska julshoppa idag så han är hemma sent idag. Ja ska själv fixa mina sista julklappar nästa vecka. Hur går det för er med julshoppingen?:)

Bilder från i lördags

Några bilder från portfolie tagningen:D
vad tycker ni om bilderna?















Alla bilderna är tagna av Heartland model agency*

Lördag

Idag blev det portfolie firning gick bra blev en del bilder:) lägger upp några bilder sen kan inte lägga upp det från mobilen här på bloggen. Men var kul att fotas igen var ju ett tag sen:) kan ju bara hoppas på lite fler jobb nu:) Sen blev det att åka till Linda och Henrik på jul mys dom hade bjudit hem några vänner åt massor av kakor och jul godis som jag och Linda bakade igår:) sov hos dom till idag så blev en del tjej snacka:) dominic var hemma med hjärtat så dom hade mys dom med:) Imorgon blir det lite små städning och lite mer julpyntande :)

Morgon

God morgon nu sitter jag på tåget till skolan är riktigt trött även om ja mig hyffsat i tid igår. Idag är det inte så lång dag i skolan har verkstad hela dagen men får släppa med mig en stor väska hela dagen eftersom ja ska till Linda efter skolan och julbaka sen sova där för ja ska ta nya portfolie bilder på lördag därför ja har en stor väska med mig idag:p Dominic vR glad idag när vi kommtill dagis han hade brottom in och leka fick knapt ta av honom kläderna i vanliga fall vill han inte ja ska gå så kändes bra idag:) Vad ska ni göra denna kalla fredag?:)

bilder:)


Lite bilder från min mobil rätt så bra bilder från min iphone 4 :)




bilder från julshowen på burlöv :)

Kväll

Sitter i soffan just nu och tar det lungt tittar lite tv. Drack precis en god kopp te mysigt nu när det är så mörkt och kallt ute. Det gick bra på mina prov idag så nu är allt i samhällen Gjort så har inget mer av det ämnet. Skönt hoppas bara på bra betyg eller ja jag vet ungefär vad ja får och det är ett vg:) och det har ja även i svenskan fick veta att ja fick MVG + på muntliga redovisningen på nationella proven i svenska:) fick inte lika bra på skrivningen även om läraren sa att ja egentligen Skulle få vg men ja hade feber den dagen och mådde dåligt så tänkte tyvärr inte så klart så ja missupfattade en tex som gjorde att betyget blev dåligt men men någon gång ska man väl göra dåligt ifrån sig ja vet ju Att alla mina andra skriv uppgifter har legat mellan vg-MVG:) Dominic somnade gott idag efter att ha badat innan lägg Dax även om han gjorde numer två som vanligt när han badar fattar inte att han alltid gör det när han badar:p vattnet måste sätta igång magen eller något:p Ne nu ska jag kolla vidare:) ha en bra kväll:)

Tisdag

Nu sitter jag på tåget på väg till skolan efter många om och men. Var ju riktigt halt ute halkade åtta gånger men lyckDes att inte trilla som tur var för som ja halkade varje gång hade ja nog slagit mig ordentligt. Har redan ont i foten och knät sen igår trillade över den barnsäkra grinden den välte när ja tog i den så ja följe så klart med ner på golvet och klämde foten mellan gallret och slog i knät i det med undra om ja kommer ha någon otur idag:p Iskolan idag är det en kort dag ska ha två prov i samhälle ett om eu ockret om allt vi haft under året men det är inget man ska plugga till för det kan inte sänka betygen utan bara höja om man gör bra i från sig vilket ja hoppas ja gör eftersom ja har stramt vg än så länge:) sen får vi se om dagen bjuder på något annat:) hoppas ni har en bra dag:)

Helgen

Fena helgen har vi gjort en hel del. I lördags blev det bulövcenter. En del julklappar blev köpta nästan klar med alla nu bara två kvar:) när vi kom till Burlöv skulle en julshow precis börja så vi tittade på den dominic tyckte det var jätte kul o se tomtarna och snögubben dansa och gladare blev han när dom gick runt och bjöd på pepparkakaor :) Igår blev det storstädning av lägenheten inget kul men måste man så måste man. Sen blev det film hos Veronica och Fredde var trevligt var det:) sen blev det pizza var länge sen. Dominic fick vara hos sin mormor och Peter:) som han alltid tjatar om att han vill till:) han berättade hela vägen hem sen om jur han hade lekt hos mormor och Peter så gulligt men trött var han när vi kom hem men väldigt glad:) Just ny sitter ja på tåget till skolan har en jobbig huvud ärk som ja hoppas släpper snart. Dominic var glad idag när ja lämnade honom på dagis han blev inte så ledsen i dag:) vädret idag är inte alls kul bara massa slask :( men tågen går idag alla fall får hoppas det inte blir något strul under dagen. Ja ska snart lägga upp lite nya bilder:) någon som vet hur man lägger upp bilder på bloggen med mobilen?:)

Snö snö

Är på väg hem nu från skolan vi blev hemskickade på grund av snön. Blev inte så lång dag. Får se hur lång tid det tar nu hem. Och se om man kan få hemmdominic i barnvagnen sen hoppas dom har plogat är riktigt jobbigt att köra barnvagn i snö. Idag har dominic varit på teater med dagis :) blir bara att laga mat när vi kommer hem sen ta det lugnt. Får se om det blir någon skola i morgon det blir det säkert en stund. Hoppas ni har klarat er bra i snö vädret:)