Juligt:)

Tack Camilla för den jätte fina designen :) super fin :) Idag har det snöat jätte mycket svårt att köra barnvagnen i deta vädret men dominic tycker om det alla fall. Igår hade jag och hjärtat 1års dag <3 tänk vad tiden går fort . Vi hade julmys här igår bakade pepparkakor och julpyntade sen åkte vi in en sväng till stan och kollade runt lite på kvällen :) mycket mysig dag med hjärtat och dominic <3 love you. <3

Advent

Testar den nya designen..


Snö

Idag fick dominic inviga sin overall efter som det var snö ute:) han tyckte snön var kul iår förra året tyckte han inte om den så mycket:P  sen skulle ja till skolan och då så klart blev tåget instället så fick ta bussen genom sjöbo istället.. när ja väl kommer till skolan sen vid 11 så får ja veta att vi ska sluta lite tidigare .. det e ju alltid kul.. fats inte när man ansträngde sig för att komma till skolan:P
fick sms från polisen med om att mitt pass är klart wiie:) ska laga lite mat sen blir kyckling file med ris och curry sås :)

hoppas ni har det bra i snön:D

tisdag

Hejsan jag vet att det inte blivit alls mycket bloggande just nu.. men har varit  rätt så mycket som hänt så har verkligen inte haft tid. förra veckan låg jag sjuk sen var det besök hos dietisten med dominic där dom kom fram till att vi skulle ta bort all mjölk nu alla fall.. men efter att dominic sakta börjat äta frukt igen har han blivit super dålig i magen det är så löst att det ser ut som vatten.. och det är inte bra så antagligen så är det inte mjök utan all frukt han inte tål trots allt.. så ska  ringa in och höra med dietisten och sen får vi se om han blir bra utan frukt nu så magen lungar sig för fortsätter det som det gjort idag finns ju risken för vätskebrist så får hoppas att det bli bra nu.

sen i söndags var vi på dop för lilla Ellie det var fint blev god mat och tårta:)ska lägga upp lite bilder på det sen.

ja vad kan man säga dagarna rullar på utan att man ser vart dom tar vägen. får se om detta blir en bättre blogg vecka:)

hårmodell

jag har ju lovat bilder på min frisyr jag hade som mår modell på höst lovet och här kommer en bild:) jag i den röda håret med grålugg :)

dom som var och gjorde håret heter   Teemu Koivisto &   Jenny Karlsson och dom kom från MIKAs Koivisto/Karlsson dom höll insperations kväll/utbildning för larsson & lange
riktigt kul var det:)


Torsdag

Hejsan alla läsare:)
har varit dålig på att skriva blir så tyvär när man har skolan och är trött när man kommer hem men nu skriver ja alla fall:) idag var det lång dag i skolan gjorde klart mitt estetiska arbete väldigt nöjd tycker att den blev jätte fin just nu sitter den upp i tacket och ljusen är tända ser super mysigt ut:) ja har även bakat ska ha med fredagsfiak till klassen var min tur dena fredagen:) hoppas dom gillar min kaka bara men det tror ja dom gör:) vi har ju varit en mer i lägenheten dena veckan föresten min bror från jkpg är här nere och har praktik så han bor hos oss så det är enklare för honom att komma dit.

idag fick vi hem dagisfotona dom var jätte fina på dominic :) ..förutom en sak och den saken retar jag mig på massor och tycker är enormt dåligt av dagis personalen.. han har matrunt munen .. och smuts uppe vid ögat ja menar brukar man inte torka rent ansiktet innan man fotar dom?? syns en stor vitt fläck vid munen:/ jag tycker det är dåligt att dom faktiskt inte kollar sånt innan. förra året när dominic gick i skurup och dom tog kort då var han lite flrkyld och har snor som riner ner när dom tog kortet och det retade ja mig på då att dom inte torkade bort det innan.. men som tur var ,var det genomskinligt så syntes inte super mycket det tyckte ja var dåligt då.. men detta är ju 10 ggr värre med mat runt munen! bilderna är ju rätt så dyra.. men klart vi ska köpa dom endå men tycker det är tråkigt bara. ska säga till dom imorgon på dagis så att dom kanske kan ta finare bilder nästa gång.


Min Takkrona som ja gjorde i skolan på 4 dagar:) vad tycks?:)

Höst bilder

Var precis ute med dominic vi gick och postade brev och på vägen ditt sparkade dominic i löven:) och hoppade i vattenpölarna vilket han tycker jätte mycket om så tog lite bilder ja tänkte bjuda på helt underbara :) min lilla älskling i höstvädret  se honom så glad värmer i mammahjärtat:)












Dominic gillade att hoppa från kanten för då plaskade det så mycket:)

Dagens Lista

Dagens lista av vad som ska göras idag.
  • Plocka undan överallt
  • Damsuga
  • moppa golvet
  • Lägga i en tvätt
  • rensa ut alla dominics försmå kläder
  • ta en promenad med dominic <3
  • Laga mat
  • bio med Hjärtat <3



Bad

Dominic har börjar tycka om att bada:) om det är ca 1-2 decimeter djupt och massa leksaker och han bara kan sitta coh plaska runt då tycker han det är kul:) det fick han göra igår kväll.. men hand badade en stund sen hände en olycka tyckte vattnet såg gult ut så trodde han hade kissat men han hade gjort numer två i vattnet istället.. så fick ta upp han igen. men han fick ändå bada en bra stund:) men blev inget mer bad den kvällen för hans del. vi kunde ju inte skälla ut han för han hade gjort det efter som han faktiskt fortfarande har blöja. så vi sa bara till honom lungt och fint men ändå lite bestämt att man inte gör så i vattnet utan man säger till om man behöver göra det.


Förändring

God morgon:) nu är ni säkert nyfikna på vad ja fick för frisyr när ja var hårmodelli onsdags:) jag blev av med hela 1 cemimeter hår;) hehe och ny färg gick jag som dom kallade med så fint ord "kött rött";)har lite olika nyanser i håret riktigt snyggt faktiskt:) är en ny nyans som ja fick testa först som inte hade lanserats till frisörerna än den kom till butikerna igår så var lite kul o vara först med något. dom klippte inte mer än 1 centimeter eftersom ja skulle ha en uppsättning ganska cool faktiskt men har ingen bild på den än väntar på att dom ska lägga upp bilerna på deras blogg men tog lite före och efter bilder på mitt hår i den frisyren ja brukar ha som ni kan se:) det var riktigt kul i onsdags faktiskt var där 11.30 och var hemma 23.00 full rulle hela dagen men känndes ändå lite som man var på spa:P de avfärgade mitt hår först och sedan färgade dom utväxten först. sedan när dom sköljt ut det så låg ja i den man sköljer håret i så färgade dom resten av håret medans jag satt i den. sen skulle ju färgen värka i 20 minuter och medans jag satt där så har dom lite lyxigare stolar så man kan ligga i ligg lägge och få rygg massage och det fick jag mysigt var det:) sen var det en som målade naglarna på mig kanske inte jätte snyggt men vi hade lite brottom:P sen blev vi även sminkade och det får ni se sen när ja får bildera:) alla där var jätte snälla och dom bjöd på mat (kebbab) och hade massa snacks på bordet och läsk och kaffe så klart. ne det var riktigt skoj helt klart något ja hade kunnat göra om. även om man har ont i naken av den sköljstolen från kanten som man har vid nacken. och man blev riktigt trött efter som det var så mycket som hände hela tiden. men helt klart super kul:) dom som fixade våra frisyrer är från.  Mikas Koivisto Karlsson, alltså Agenturen Mikas egna frisörer.








Hårmodell

igår nämde jag ju att ja väntade samtal.. men fick aldrig något. när vi var inne i stan sa ja till linda att ja ger inte upp hoppet om att dom ska ringa fråns ja har gått och lagt mig. sen 10 minuter efter jag lagt mig vid 22.00 så fick ja ett sms istället där det stod att dom gärna ville ha mig som hårmodell idag kl 12:) en glad överrasknung men trodde verkligen inte det efter som dom inte hörde av sig innan under dagens. så vi får se vad ja har för frisyr och färg när dagen är slut:) ska vara på salongen Larsson & Lange kl 12 :) är några professionnella hårexperter från stockholm som ska klippa oss inför insperations dagen/kvällen idag:)

Dagen

dagen i stan var riktigt mysig:) tittade i många affärer och åt bakpotatis på grafitti riktigt gott där rekomnederarar jag er att äta:) sen var vi på apoteket och fixade prudukter åt min hud har ju börjat få finar och helt kosntig hur nu dom senaste månaderna vilket är konstigt efter som jan inte är en tånoring längre hade inget alls då. så hon på apoteket rekomederade Acnicyl så det köpte ja hon sa det kunde ta 4 veckor innan det syntes något det skulle ja ta 2 ggr om dagen. och blev det inget resultat efter 4 veckor sa hon ja skulle gå till läkaren efter som man tydligen inte skulle få massa finar när man var 20.. så får se hur det går hoppas det funkar:) köpte även ögonskuggor var billigt och många färger ja använder så passade på att köpa efterso mina håller på att ta slut helt. så dagen i stan var lyckad. nu ikväll haar vi fixat iordning ett av våra garderober så nu får det plats mycket förvaraning och bättre oganiserat hjärtat har även målat om där inne så det ser frächt ut:) nästa projekt är våran garderob med kläder där ska också göras om så det blir bättre:) ska strax sätta mig i soffan och ta det lungt och äta lite god glass:) imorgon står inget på schemat så får se vad som händer då:) min lärare skickade föresten sms idag och sa att ja ahde fått VG på provet vi hade om luftkonditionering i bilen:) riktigt nöjd efter som ja pluggade mycket till det:) så var riktigt kul att höra trodde inte ja skulle få veta det fråns efter lovet så var snällt hon skrev det:) så dena dagen har varit kanon hoppas eran också har det:)


så här ser min hy ut nu som ni ser är den hemskt trivs verkligen inte! men tänkte lägga upp den och sen ta en till bild om 4 veckor och se om det är något resultat:) alltid kul med bildbevis på det:)


detta köpte ja till ansiktet.


ögonskuggorna ja köpte:)


Linda & Jag i stan :)

Dagens frilla

Dagens frisyr fick bli uppsatt i en hög tofs ville egentligen ha nersläppt eftersom ja själv tycker ja passar i det bäst. men efter som det små regnar ute och vi ska gå på stan har ja ingen lust att bli sur över håret när det blir blött och platt så därför fick det bli uppsatt idag en lätt sak att göra om man inte vill ha allt blöthår i ansiktet när man går istan. det regnar inte så mycket så regnet kan man ju inte klaga på kunde varit värre.
ska försöka komma ihåg att ta någon bild sen när ja är i stan med brukar lätt glömma det(A)

Tisdag

God morgon nu har jag klät på dominic och mig, dominic var uppe tidigt idag så var bara till att pallra sig upp. ska gå till dagis om ca 30 minuter. idag är en sån dag jennii ska sammla krafter och göra vad ja tycker är kul och vad tycker ja då är kul? jo en dag i stan med linda och shoppa, luncha och kanske ta en god kopp kaffe:) bara ha en tjejdag istan:) så är man extra pigg och glad resten av veckan. väntra även på ett samtal idag så får se vad dom säger :) Dominic ska vara hemma från dagis så klart torsdag-fredag onsdag vet ja inte än så vi får se när dom ringer idag.
på Lördag är det dominics dag då ska vi hitta på lite saker för hans skull vi ska til barnmässan i malmö:) ska bli intressant tror dominic kommer tycka det är riktigt skoj:) någon mer som ska dit?

http://www.boomlab.se/varningforbarn/2010/default2.asp?page=hem

Stolt!

måste bara klaga lite på våran hiss.. bor man på 4:e våningen med barnvagn förväntar man sig att hissen ska funka när man ska åka upp.. men det gjorde den inte när ja hade hämtat dominic fråns dagis utan ja fick dra hela vagnen upp för trapporna vilket var väldigt jobbigt efter som våra trappor är väldigt långa till varje våning..
men vi överlevde^^

sen blev jag väldigt stolt över Dominic idag. han brukar vara artig så när han hade ätit upp och skulle gå från bordet så sa jag "vad säger man" och då brukar han säga Tack men idag sa han "tack för maten" jätte stolt över honom att han sa en hel mening första gången han säger den meningen alla fall:) han börjar bli så stor nu:)

Dagens bilder på Dominic






Casting/Möte

Nu är jag hemma igen efter en tripp inne i stan på Casting/möte gick bra dom var riktigt trevliga och lättsamma att prata med:) nu är det bara att vänta på besked dom skulle höra av sig i morgon tur det inte är så långt tid man behöver vänta:) på vägen hem unade jag mig en vanilla latte riktigt mumsigt:) just nu är jag riktigt shopping sugen. tänkte kolla runt lite nu på nätet om ja hittar några snygga klänningar snart dax att tänka på studentklänning och balkläning så ska kolla lite och få insperation:)
någon som har något tips på en snygg klänning?

Dagen


Dagens outfit
skjorta från Gina tricot
och
jeans leggins också  från Gina Tricot


God morgon


Ja då var det måndag och första dagen på lovet:) dominic är lämnad på dagis då undrar ni säkert vad han gör där när ja har lov men ja ska iväg på ett "jobb möte" idag bara det att ja inte vet var i malmö eller vilken tid.. väntar på att dom ska ringa och informera mig om det. så kan ju hoppas dom ringer snart. annars idag vet ja inte riktigt vad som händer ska nog plocka undan lite här hemma damsuga och moppa golvet kanske såna måsten man måste göra i lägenheten. var hos mamma &peter igår och åt middag mycket trevligt min emelie,charlie & ellie var oxå där ellie har blivit så stor nu:) sen var mormor och morfar oxå där:) snackade en hel del med mormor om kläder och skor riktigt kul vi kollade massor på nätet och blev så klart sugen på att köpa nya skor:P får se om man kanske har råd till det. tänkte lägga upp några bilder på dom skorna ja tyckte var snygga:) nu ska ja gå och sminka mig och välja ut kläder ja ska ha på mig kanske skriver lite mer sen:) nu när man har lov har man ju lite mer tid att skriva här:)

sko från bubbleroom 599kr


skor från Nelly.com 349 kr