Fredag!

nu sitter jag i köket, lillen busar med katterna och . senare ikväll blir det filmkväll mett par plastburkar. vi har precis varit och inhandlat ,månadernas blöjor lika bra att köpa alla på samma gång så har man det gjort:D väntar på att min kära Linda ska komma hit sen blir det fika och mkt snackaed skräckisar ( undra hur det kommer att gå)

Dominic- han är pigg & glad som alltid i dag steg upp kl 7 han har inte sovit något mer än så är väl snart sova middag som gäller  för han börjar bli väldigt grining. blir säkert 3 timmar som han sover i dag  som han gjorde  igår!!! :O och ändå somnade han vid 7 för natten ja e man trött så är man.

Jag- själv är man väl inte på topp, förkyld som vanligt, lite små feber då och då. just nu e ja bara helt slut i kroppen och trött. skönt sen när linda kommer och hjälper till lite med dominic, uppskattas så mkt gumman.

hoppas alla får en bra hallowen=)


Puss & Kram


okej okej nu ska jag skriva:P

nu har jag varit lite (mycket) dålig på att skriva men har lixom inte riktigt suttit vid datorn lika mkt som inan har haft ganska mkt att göra både med dominic, skolan och vänner . men ja  vad har jag då gjort.. jo har varit med min underbara linda fikat snackar skit dansat och haft mkt skoj tillsammans, som tex vi har firat henrik som fyllde år, vi bakade tårta hemma hos björn men slutade med att vi fick köpa en tårta lite missöden med bakandet av botten.. sen gjorde vi en fin present till honom.. sen överraskade vi han med tårtan det blev han glad för.. sen drog vil till big bowl hade trvligt där mkt bowling på sistone faktiskt.

ja vad har vi gjort mer?
jo i tisdags drog vi till ullared en snabbis åkte kl 5 var framme halv 8 klara kl 11 drog till göteborg.. framme halv 1 shoppade... hem igen halv 4 , hemma igen kl 7 så man var väldigt trött efteråt:P

förkyld som vanligt och den vill så klart inte försvina har lite småfeber då och då jobbigt som fan..

Dominic har lär sig att gå eller han springer nog mer än går han har lite brottom lite vingligt går det men snart så går han nog änu bättre:D  han har även fått en pottfrisyr inte jag som klippte han.. ( för då hade han inte fått en sån ful frisyr) men ja visa e ju lite speciela..

nu har jag skrivit lite kort och gott hoppas syrran, müller , & linda är nöjda nu och alla andra:D

Fredag.

ja den här fredagen blev ju inte riktigt som planerat.. började med skola som vanligt. sen ringter telefonen kl 9 och det är från dagis dom ringer min första tanke är "nej säg inte han har feber igen" men sen säger hon att han har trilat och slagit sig och första tanken blir att han har trillat ner och slagit sig rejält i huvudet... men han hade åkt rutchebana och trillat, och spräkt upp ögonlocket.. så fick först åka till rydgårsvårdcentral där läkaren var jätte rädd för såret och inte ville pilla på det så han skickade oss till akuten..där dom va sega men blev att dom tejpade såret han e pigg och glad nu alla fall och svullnaden har gått ner. sen fick han följa med sin mormor hem och jag fick återgå till skolan.


Torsdag:)

vaknade 5 i morse för då ville Dominic gå upp en timme för tidigt men ja var pigg endå råkade somna 8 samtidigt som dominic, vaknade 3 på natten och märkte att ja sov i kläderna. så knas men måde konstigt igåt var nog därför ja somnade.

sen va det skolan och motorn ja höll på med ville inte ett dug som jag i dag bara massa krongel men till slut fick ja rätt på det så nu är ja Äntligen klar med den nu hoppas ja att jag snart får jobba på en kund bil:)

badade  dominic ikväll absolut inget han gillar alls men måste göras så nu är han len och fin, han somnade så gott i sin säng sen:) han är så duktig nu som somnar själv i sin egna säng inget ja vant han vid utan något han började med själv ganska skönt faktiskt han börjar bli lite stor att natta i famnen nämligen.

nu övar ja lite på dansen så den sitter tills på måndag så ja klarar av att lära mig nya steg!

god natt och sov gott:)