Dagens outfit

Idag är de sol ute vilket är väldigt skönt med tanke på allt regn vi haft.
Är även på bra humör. Blir stan en stund efter jobbet. Sen ska jag ut på vift i helgen. Tror de blir en toppen helg.

Hoppas ni läsare får en Härlig helg.


Höstskor

Köpte nya höst skor idag
Fick dom av min snälla mormor.
Blev inte dom som ja la ut tidigare
För dom var jätte konstiga i
Storleken och obekväma.
Men blev ett par liknande. Jätte sköna!


Hallen

Nytt i hallen.

Ska köpa mullvardsbruna blockljus till lyktorna sen. & kommer till en fin kudde på bänken också :)


Dominic

Så här ser de ut när Dominic får nya kläder och man säger att man ska ta Bild på honom :)


Funderar på dessa höstskorna :)


Perfekta höst outfiten

 

 

Byxor & skjorta från HM


Pizzabullar

Dagens mellanmål blev att jag bakade pizzabullar med bacon. Snabbt enkelt och super gott. Dominic var duktig och hjälpte till att baka. Nu ligger han helt utslagen i sängen, Märks att han sovit dåligt inatt. Min lilla prins.


Mys frukost

God morgon
I natt blev det knappt någon sömn, Dominic sov jätte oroligt och vaknade flera gånger. Och sen min rygg som tar kål på mig gör så ont.

Efter en sån natt så blev det mys frukost här hemma. Köper sällan hem så onyttiga flingor och färdig choklad mjölk men idag fick Dominic bestämma.
Och någon gång i bland kan även han få lov att bestämma frukost.



Jacka

Dominic har fått sin nya höst jacka nu. Den vi skulle köpa hade hunnit ta slut i hans storlek, så blev den här istället :)

Köpt på Lindex 349kr


Till Dominic

Hade kunnat tänka mig dessa till Dominic i vinter. Får se om de kanske blir dessa. Ska kolla runt lite till först.


Helgen

Denna helgen har varit full av saker träffat vänner.

Var även ute i Malmö och festa. Med två tjej kompisar. Var över ett år sen jag var ute. Så var riktigt kul och verkligen lyckad kväll. Tror inte jag har dansat så mycket som jag gjorde i lördags.

Många undrar säkert om jag saknar att kunna gå och festa så på helgerna eftersom jag blev ung mamma.
Men aldrig varit den som varit ute varje helg. Utan jag tycker det är så mycket roligare att bara göra de vid något enstaka tillfälle så här. Känns som man har så mycket roligare då. Och man tar vara på stunden mycket mer. Så saknar Det inte alls. Så glad över hur mitt liv ser ut idag :)



Tack alla som gjorde min helg så bra!
(Bjudet på lite dåliga mobilbilder)


Tidig måndag

Idag blev tidig måndag. Var tvungen att åka med mamma in till Malmö. Så Dominic blev lämnad tidigare på dagis, men hämtar han även tidigare idag så jämnar ut sig.
För Idag hämtar jag Dominic halv 3 sen ska vi in till stan tillsammans och köpa en höst jacka åt honom. Känner att de behövs nu börjar bli kallare och kallare

Men här sitter jag nu på espresso house och njuter av en kaffe, vad ska man annars göra om man är vid jobbet 2 timmar för tidigt?




Regn

Regnat så mycket senaste tiden så igen ide att klaga för kommer fortsätta regna endå.

Men är en sån här dag man bara vill sitta hemma eller På ett café någon stans med en kopp te eller latte.
Och bara njuta av hösten.

inte nog med att man bara vill mysa i sånt här väder så blir man shopping sugen, alla fall jag. Vill köpa in nya höst och vinter kläder åt Dominic. Någon som har tips på en bra sida med vinter kläder till barn? tänkte kolla runt och jämföra lite innan man köper. Så behöver lite tips:)


Ne nu blir de jobb i 2 timmar. ( lönt?)
Hoppas ni får en mysig fredag!







Stor pojk

Åh märks att Dominic blir större och större för varje dag som går och inte bara på kläderna utan även att han kommer ihåg fler och fler saker han gör.

Idag när vi satt på tåget sa han att han ville hem till sin farmor och dricka te med farbror Eddie och Milla. Min prins, förvånar mig inte att han gillar te. Det har han ärvt från sin pappas sida. ;)

Härligt med ny utveckling. <3




Dagens Jennii


Paj

Var en snabb sväng hos min syster igår hon bjöd på kaffe och en jätte god hallonpaj :) skönt att man bor nära sin familj så man kan hälsa på lite då och då.


Rent & fint

Efter att ha städat hela lägenheten och precis kommit ur duschen så är både jag och hemmet fräscht. Riktigt skönt. Ska strax göra mig i ordning. Ska iväg lite senare. Dominic sover hos sin kompis Albin ikväll :)

Tänkte visa bild mattan Dominic fick i födelsedags present :)


Nytt

Fick hem Dominics nya bäddset idag.
Kommer se finare ut sen när jag målat om sängen vit. Men riktigt nöjd, Är mjukt och fint.


Jag & Dominic idag


Helt slut

Efter en dag i Skånes djurpark är ni både jag och Dominic helt slut så blir att ta det lugnt resten av kvällen. Gjorde lite. Kycklingsoppa som vi precis ätit.
Bilder från djurparken sen när jag fått bilderna från mamma. ( glömde min kamera hemma så typiskt)

Fyllde år i går och bilder kommer upp lite senare på vad jag fick, men firar mer nästa helg där av har jag inte riktigt skrivit om det än ;)


Djurpark

Jag och Dominic Sitter just nu i en bil på väg till Skånes djurpark. Den är speciellt öppen idag för hjärtebarns föreningen. Så blir ditt med Mamma,Peter,Sandra & Cornelia. Som de flesta vet här så är det min minsta lilla syster Cornelia som är född med hjärtfel. Så ibland håller föreningen lite såna här utflykter.
Så ska bli en mysig dag. Dominic är över glad och tjatar om björnarna. Min sötnos.



Hunter

Lite sugen på ett par Hunter stövlar, med ett par mysiga Hunter strumpor. Perfekt så här till hösten när de är lite kallare och mycket regn.


Prins

Dominic fick den här vägdekorationen av moster+ familj,

så vi satte upp den på Dominics dörr idag. Beskrivning hur man gör var lite krångligare än vad de egentligen var att sätta ditt den. Enkelt och lätt och blev jätte fint.

Dominic är hel nöjd!

 

 

 

 

 

 

 


Fredag

Idag är det fredags mys på schemat. Dominic har precis städat sitt rum. Så nu ska han och jag se film " hajar som hajar" och så klart blir det chips till detta. Godis brukar värken Dominic eller jag vilja ha så mycket längre så chips är ett bra fredags alternativ . Vilket Dominic har sett fram emot hela dagen.


Torsdag

Nu har jag precis slutat från jobbet, var en bra dag på jobbet men en dålig dag med benen & rygg. Så nu ska jag ta det lugnt resten av dagen.

Är det bara jag som tycker att det känts som en riktig höst dag idag med vädret? Varit sol men ändå kyligt. Snart dags att införskaffa sig en höst jacka både till
Mig och Dominic.


Dagens Jennii: "skin" byxor & röda naglar


Onsdag

Idag blev det BVC besök med Dominic, 4 års kontroll, så var vikt, längd, hörsel, syn & tal. Gick bra för Dominic han växer efter sin egna kurva, han tyckte det var kul och var hur glad som helst.
Sen hade Dominic och jag lite
Mys inne i Ystad. Nu har han precis somnat, Just nu är det ganska skönt för dom sista timmarna har han varit över allt och ingenstans och varit full med energi, hur härligt som helst men man blir helt trött efter ett tag själv.


Dagens


Chanel


Inte min dag

Usch känner mig helt deppig idag, mycket som inte alls går som jag vill. Saker som gör mig förvirrad och massa sånt tråkigt :/ men nu ska jag trösta mig med choklad praliner. Borde väl hjälpa, Choklad löser väl allt?;) Thihi


Jennii


Love you <3


Gott

Blev bjuden på detta idag på Starbucks
En ny latte, Apple crumble latte, super god, har en tusch av varm äppelpaj, är grädde ovanpå på med äppelsås, och pajsmulor, rekommenderar starkt att prova den. Riktig höst latte :)


Present

Träffa E igår, efter jag slutat så vi tog en snabb lunch, så mysigt, fick även en tidig födelsedags present ( fyller år på lördag) jätte fin, helt kär i färgen på nagellacken, och pralinerna tänkte jag njuta av i dag efter jobbet med lite egentid när Dominic lagt sig ikväll.