Gårdagens middagslagning

Mina finisar:)







Söndag

Nu är mina fina pojkar i affären och inhandlar till dagens middag, & dominic är glad för vi inte ska äta hemma utan vi ska laga mat hemma hos F.
eftersom vi alltid är hemma, så har dominic påpekat att det är på tiden att vara hemma hos F. min söta prins :)

själv så håller jag på med tvätten, tyvärr svårt att få tvätt tid hemma hos mig, så smidigt att F bådde har tvättmaskin och torktumlare så passar på att låna den. annars har vi bara mys här alla tre. Dominic är dessutom piggare idag. dock är jag rädd att det snart ändrar sig igen då. körtelfeber ofta pendlar från bra till dåliga dagar därför de tar sån tid att bli av med det. så blir att fortsätta vara hemma levern är fortfarande svullen så blir att leka lugn och fint.

hoppas ni läsare haft en bra helg :)
tänkte lägga upp lite bilder sen från gårdagens hamburge lagning så kommer inom kort :)

Lycklig

kan man bli annat än glad när pojkvänen spontant kommer hem med blommor till en :) <3




Dagens trötta mamma


Fredag

Då var det fredag, både en trött mamma och son som inte fått mycket sömn dom senaste nätterna. men trotts tröttheten så ska vi ha en mysig fredag :) står kyckling/bacon paj på menyn sen en efterrätt, sen blir de film mys med båda mina fina pojkar :)


nu blir det att passa påatt gå och inhandla allt som behövs, medan dominic är lite piggare och har humöret uppe :)

Dominic

nu har vi kommit hem efter en två timmar långt läkar besök med dominic, blev massor av tester. till slut kom dom fram till att han har körtelfeber och en lite förstorad lever, så de inebär att han ej får medecin då de inte finns till körtelfeber så kan ta upp till 2-4 veckor till innan han är frisk. sen får han bara leka lugna lekar där han inte kan slå sig på grund av levern för den tar en månad innan den går ner helt.

så nu blir det bara massor av mys dom kommande veckorna med min stackars prins <3

Trött!

hämtade hem dominic igår kväll, en liten tröttis fick jag för vi han bara starta bilen sen somnade han direkt, och han la sig med en gång i min säng och somnade om. Trött är dagens huvudrubrik då jag sovit en tredjedel av natten, då stackars dominic varit täpp i näsan och snarkat ( och med snarka menar jag högt) och han har inte riktigt haft ro i kroppenatt ligga stil.
hoppas hans trötthet inte framkallar feber igen. känns som min stackars prins haft feber så de räker på länge.

men trotts att jag är så trött att min kropp bara skriker efter kaffe, så är jag glad då de finns lite roliga planer denna veckan som händer. än så länge är de hemlis men ni läsare får veta så småning om :)








Massor av mys.


igår spenderade jag dagen hos fina F & hans dotter. vi åkte ut till svaneholm på för middagen och tog en promenad i snön, kallt men mysigt.
när vi kom hem i värmen igen gjorde vi lite smycke pyssel, medan F gjorde jätte god lunch. den mannen vet hur man lagar mat för mina smaklökar :)
blev även att vi alla tre hjälptes åt att göra kladkaka som vi sen åt till kvällen med film mys. blev en riktigt lyckad dag.


synd inte min fina prins kunde vara med, men han har säkert en mysig helg hos J & R, han myser säkert med sin lillebror.








feber igen?

ja denna feher på dominic, efter två dagar på dagis denna veckan fick han yterligare feber. så nu har vi varit hemma igen, idag har han varit feberfri men blir att vara hemma i morgon med del för att dagais är stängt pga planeringsdag sen för säkerhets skull. dominic skulle egentligen till sin pappa idag men eftersom dom ligger inne på bb. så kommer Rs mamma i morgon och hämtar dominic. :)

idag har vi spenderat våran dag hemma hos min mamma. blivit en del samtal om olika lägenheter och även ringt till körskolan för ville veta vad en intensivkurs skulle kosta, och då fick jag veta att mitt körkort stipendium fortfarande är giltigt som jag fick i skolan. ( fick veta precis vid studenten att de jag hade kvar skule brinna inne när man tar studenten och att man inte får uttnytja det) men tydligen får visa elever dispans av någon anledning och jag var tydligen en av dom tursamma eleverna. så nu skulle körskolan kolla upp vad jag har kvar på stipendiumt. så nu blir inte körkortet lika dyrt. så jätte glad. men tycker dom kunde berättat de för två år sen när jag tog studenten. så hade jag säkert haft körtkortet för länge sen ;)

nu ska vi laga lite mat och sen mysa innan de är läggdags för dominic :)


God morgon

äntligen är dominic helt feber fri. jag känner mig dessutom piggare idag :)
så'dagens planer är att dra över med damsugaren och moppen, så de blir rent och fint här hemma.
sen när F slutat jobba så blir de en sväng till xxxlutz för att kolla lite, och komma ut ur lägenheten lite :)


nej nu är de dags att sätta igång så man kan bli klar :)





Föräldrar tips

tänkte tipsa er som har barn eller er som väntar barn.
den 22-24 februari har dom baby & barn mässan i göteborg. en stor mässa om barn där alla barn saker är samlade på ett och samma ställe.
praktiskt att få tips, prova på produkter eller bara ha en mysig dag med barnen då dom har massor av aktiviteter för barn.

kostar 140kr per vuxen för en endagsbiljett,
öppen tider:
22:e kl 09:30-18
23:e 09:30-17
24:e 09:30-17






svar :)


fick lite frågor som jag tänkte svara på:)

Hur träffades du och F?
vi träffades genom nätet på en sida som heter happypankake ( vi båda hade kollegor som hade sett till att vi skaffat sidan) , det komiska är att F bor 3 minuter gång väg från mig och ändå hade vi aldrig sett varandra tidigare. men första dejten hade vi hemma hos F, kändes så rätt redan från början. satt och pratade i flera timmar.
sen efteråt gick de inte sluta tänka på honom. så lite kärlek vid första ögon kastet kan man säga. sa verkligen klick :)

vad jobbat F med?
han jobbar som ekonom. kan säga att jag har läst lite i hans böcker som han pluggat i, kan säga att jag beundrar att man ens kan lära sig det för jag fattade verkligen ingen ting. svår lästa böcker ;)
men även om han jobbar som ekonom är han händig, och jätte duktig på matlagning :)


vad hände med skolan?
jo jag sökte in till skolan, så egentligen väntar jag fortfarande på svar vilket dom sa jag skulle få den 3:e så lite små sur för det.
men har bokat in att gå till en studievägledare den 16 januari för att prata om studier och vilka skolor som finns med den utbildningen. för är något jag vill satsa på att plugga så får hitta alla möjlighetern som finns innan jag ger upp:)





2 månadet

idag har jag och min fina F två månader tillsammams, varit två helt undrbara månader. har verkligen prickat rätt med kärleken denna gången<3
F är en heöt fantastiskt fin pojkvän :)

idag är jag fortfarande hemma med dominic, hoppas på en feber fri dag han har feber från efter middagen och hela natten jätte konstigt.
så blir lite sömn här hemma, så blir bara massa film mys i dag också.

sen när fina F har slutat jobba, så kommer han hit och ska laga mat, hans mat är alltid jätte god, och han får mig att smaka sånt jag inte alltid skulle vilja smaka annars. idag blir de något nytt, pasta med köttfärspesto panna eller något sånt hete det ;)

nu ska jag forsätta mysa med min lilla prins<3 sen blir de mys med fina F ikväll.
så blir en riktig mys dag :)












Sjukt barn

här hemma är vi lite trötta efter en natt med lite sömn, hämtade en febrig dominic igår från hans första dagis dag efter ledigheten.
så han vaknade en hel del gånger i natt, lite synd bara att han skulle bli sjuk nu när han äntligen skulle få leke med sina kompisar igen.
men vi har film mys här hemma hela dagen. har även precis avklarat disken så blir att återgå till mysandet.
känner mig själv seg i kroppen idag, och lite illa mående så hoppas det går över snabbt.

min kära mamma var snäll och handlade lite frukt och flingor till oss i morse. så dominic är glad nu :)

ne nu ska jag mysa lite till med min fina prins innan det är dags att börja med maten, blir köttfärssås och makaroner idag snabbt enkelt och gott :)


Romantiskt

Igår kom F äntligen hem från Spanien ( som jag hade längtat)
När han kom hit igår så hade han med 10 underbara röda rosor till mig. en ros för varje dag han hade varit borta. Sen fick jag höra dom 3 vackraste orden,
Kan säga att jag är så lycklig just nu<3


Köttfärspaj

Lyckades med köttfärspajen , fattas bara en god sallad till så är det perfekt :)


Dagens sysselsättning

Idag har jag spenderat hela dagen i köket.
Blev kolakakor & smördegs inlindad tacoköttfärs, lök & Cream Frech blev riktigt gott måste jag säga. Perfekt att ha som mellanmål till Dominic:)
Och sist men inte minst har jag just nu en köttfärsgratäng inne i ugnen, första gången jag gör det så får se om jag lyckas :)

Ska även hämta min älskade son i dag. Ska bli skönt att få hem
Honom så det blir som vanligt här hemma igen <3


Shopping

För någon dag sen hade jag och Veronica en hel dag shopping. Och då menar jag hel dag! Var Veronica som skulle ha en hel del saker så
Först blev det Ystad, sen systemet i Ystad (där hon inte fick handla för jag inte hade leg med) irriterande när sånt händer men.

Efter Ystad blev det Skurup system
Där dom inte hade det vi skulle ha så blev skickade till Jägersro.
Sen blev det vidare med shopping på Emporia där det även blev ett gott mat stop :)
Blev även biltema och Ikea samma dag.
Köpte lite till Dominics rum på Ikea kommer bilder på det senare :)

Blev shopping från 10-19 så lagom trött när vi kom hem så avslutade vi kvällen med film. Var en riktigt mysig dag fast de blev mycket åkande :)

Bilder på maten V bjöd på som tack för jag följde med och var hennes shopping assistent ;)



Uppdatering

Hej alla läsare!

Nu var det ett tag sen så kände att det var dags att uppdatera lite :)

Nu är det ett helt nytt år, som jag verkligen ser fram emot tror de kommer bli ett riktigt bra år mycket som kommer hända.

Min pojkvän har fått för sig att jag ska börja träna på gym med honom.
Får se hur det blir men kanske den motivationen jag behöver?

Sen blir det troligen en resa till Spanien detta året med F . Och lite värme hade absolut inte varit fel. :)

Sen en del andra saker som troligen kommer hända detta året :)

Men firade in det nya året med Veronica och hennes sambo hos deras vänner, var en väldigt rolig kväll och har även fått en ny favorit dessert:)

Bjuder på nyårs outfiten,
Och mitt fina smycke jag fick i julklapp av min fina F <3