Sommarlov

Idag steg vi upp tidigt för att ta tåget in till Malmö. Blev utflykt för att se sommarlov med min bror, hans flickvän & hennes lillebror. Helt underbart väder hade vi. Sol & vindstilla. Blev en riktigt mysig dag. Hade en glad dominic, som fick vinka till programledaren Alex. 
Blev hem till oss för lite fika & lekstund efter trippen i Malmö. Dominic & Philip hade skoj här hemma. Märks då rummet är jätte stökigt ;) 

Helt klart en dag värt
 att gå upp tidigt för. :) 





Fotboll

Igår blev det fotbolls kväll här hemma. Ja det lär ni inte höra ofta av mig. Men bor man med en fotbolls tokig fästman, & varit vän med en fotbolls tokig Linda. i 6 år, så blir man hjärntvättad tillslut. 
Kvällen bestod av besök av Linda inför fotbollen. Familjepizza & natcos med ost stod på menyn. En onyttig måndag. 
Blev en mysig kväll med familj & Linda. 
Sällskapet gjorde fotbollen bättre;) 






Måndag

Ny vecka & vi hoppas på sol! 

Denna helgen har gått fort & en hel del har hunnits med. Blev midsommar firande hos min mormor & morfar. Detta året hade vi bara Milian. Så nästa år får vi dansa runt midsommarstång med alla barnen. 

Förutom firandet så har vi haft middags bjudning för grannfamiljen. Vi bjöd på 3 rätters. Blev en riktigt trevlig kväll, som kommer göras om. 

Slutligen den här helgen. Blev det städning här hemma & blev en tur till Ikea igår. köpte äntligen en ny säng. Nu kan man sova utan att vara rädd att den ska trilla isär ;) 
Idag väntar vi bara på att den nya madrassen ska komma med leverans. Fick veta att den kommer idag, men inte vilken tid. Så bara att stanna inne hela dagen. Tur vädret inte är de bästa, missar inget ute. Blir mys med mina pojkar idag inne

När vi var på Ikea igår fick Milian vara hos sin farmor & farfar. Kan säga att denna mamma hade separations ångest. Hade gått hur bra som helst så klart. :)

Säng bygge 




Frukost

En mat glad liten pojke, allt går ner med ett leende. Så länge man inte dröjer förlänge med nästa sked ;) 


Nu ska vi strax hämta storebror. Blir en tur till parken med barnen :) 

Hemma fix

Fixade handtaget på bugaboon här om dagen. Snabb & enkel lösning :) 

Förre & efter 



Bugaboo

Älskar den nya vagnen vi köpt till Milian. En bugaboo frog, ett riktigt fynd. Blev plus minus noll, med säljandet av förra vagnen. Lite små fix på den bara, men inget som är svårt att göra. Milian älskar att sitta i den & jätte skönt att köra då den har väldigt mycket fjädring. :) 




Student

Nu ska vi iväg till student firande. Först ska vi bara hämta upp sista familjemdelemmen från skolan. :) 





Sjuk sjuk

Varit lite off på bloggen ett tag, dominic har varit sjuk i två omgångar. Först feber en vecka. Sen frisk en vecka & nu precis någon släng av magsjuka. Äntligen blivit av med det. Så hoppas på friska barn nu. 

Just nu tar jag det lugnt i soffan. Laddar energin till student firande i morgon. Fixat klart alla kläder barnen ska ha. Min mormor har sytt upp min jumpsuit idag, så den passar på längden nu inför i morgon :) 

Får uppdatera bloggen nu till helgen, 
& tack för alla fina kommentarer om Milians läpp :) 





Sommar

Vi har nu bestämt vad vi ska göra under semestern. Barnen har varit med & valt. 
Kommer bli en toppen sommar, med massor av skoj. 

Detta är det vi valt att vi ska göra i sommar.


 


Dagens middag

Marinerad kyckling med aprikosmarmelad , curry ,dijonsenap & chauw nötter. Till det hade vi nypotatis sallad med dill, purjolök, dijonsenap & majonnäs. Första gången jag lagade detta & det blev himelskt gott :)