Dåligt..

jag vet jag har varit dålig att uppdatera dom senaste dagarna har  inte hunnit,

hade min "första" skoldag efter sommarlovet igår. var en väldigt soft dag och det blir liknande idag sen ärjag ledig på ons,tors,fre efter som ja ska inskola dominic. efter som jag går i skolan igår och idag är våran lilla plutt hos hjärtats föräldrar och det går kanon:D tjatade jätte mkt om att han skulle iväg och leka med agne:P

sen när dominic kommer hem igen och han börjar dagis kommer en helt ny rutin att skapas efter som ja ska till skolan man får gå upp lite tidigare och planera dagen innan men det kommer funka kanon tror jag:D

men har fortfarande inte fått papprena om vilken tid han ska börja på inskolningen och han börjar i morgon:S
och något jag måste köpa nu är en almanacka så ja kan skriva upp tider och vad man ska göra så ja har bättre koll på det:)

nu ska jag snart iväg till tåget hoppas ni har en bra dag :)

Fredag

blev inte så mkt gjort under dagen idag tog lite disk och vek tvätten. emelie och ellie kom förbi en stund och fikade med mig under eftermiddagen :) båda barnen sov så vi fick en tid för oss själva :)
hjärtat kom hem tidigare från jobbet i dag och det uppskattas alltid!
det stod tacos på meny så det har vi precis ätit mkt gott dominic åt jäte fint idag utan att tramsa sig :) hans favorit är ju tacos han kan börja babbla om det helt plötsligt.
just nu sitter hjärtat och spelar lite ps3 en stund. dominic sitter på sitt rum och leker medans jag passa på att slänga in ett inlägg. blir film mys om en stund med lite godis och chips :)

känner mig fortfarande dålig är jätte trött just nu och inget jag vill vara vill vara pigg och må bra. men har varit väldigt frisk i sommar konstigt nog ja brukar alltid drabbas av förkyldning och liknande kommer väl igen sen när man börjar skolan kan jag tänka mig . dominic kommer säkert oxå få massa sjukdomar nu när han börjar dagis och han träffar massa nya barn. kan ju hoppas att det inte blir för mkt bara.

ne nu ska jag gå och sätta mig i soffan och krypa under en filt och hoppas illa måendet och tröttheten försviner.

Fredag :D

vad ska ni hitta på den här fredagen då?:)
själv sitter man här och är fika sugen,:P



Aj Aj

kom precis ur duschen, dominic sitter och kollar lite disney chanel efter som jag vaknade idag och hade jätte ont i huvudet som jag fick igår kväll så får det bli en sådn dag där vi ligger på soffan och myser:)
händer nog inte så mkt annat idag vi får se om dagen bjuder på något annat :D

blir en mysig hemma kväll med tacos och film  alla fall när hjärtat kommer hem:D

Fynd

idag blev en tidig morgon dominic vaknade kl 8 :) men gjorde inte så mkt skulle träffa syrran halv 10 för vi skulle in till hansa och köpa ny napflaska åt dominic. sedan blev det en sväng till entre och även idag gjorde jag ett fynd!! :) 

den här köpte jag för 35 kr!! på new yorker



Köpte även detta armbandet :)


Blåsigt!

var verkligen blåsigt idag. blev en mysig fika med linda och sedan gick vi inte så mkt ute efter som blåste så hemskt så vi gick och kollade runt i alla affärer:D fyndade ett par jeans på gina tricot för endast 99 kr:D alltid kul om man hittar något snygg och billigt :) nu blir det bara hemma mys med mina två älsklingar:)



Dagens!

Dagens outfit:)

God morgon..

God morgon kära läsare idag blåser det fortfrande.. usch hoppas man inte blåser bort idag alla fall. ska in till malmö kl 12 och träffa Linda ska snacka skit och sånt som vi alltid gör:D blir nog en god kopp kaffe på expresso house oxå, var länge sen. annars vet jag inte så mkt mer som händer idag ska lägga i en tvätt nu på morgonen, och få på dominic lite kläder:) och även fixa iordning mig själv men blåsten gör att man inte har lust till något vill ha lite finare väder alla fall.

idag är det den 25:e och alla dom i min klass börjar skolan idag.. tycker lite synd om dom.. själv ska jag utnyttja hela den extra veckan jag fått så den inte bara går till spillo. ska även försöka lösa mitt dagis problem men det ska nog gå bra.


Tisdag

Nu har jag haft en trevlig stund med camilla, hon kom hit och kollade våran lägenhet, sen snackade vi massa skit och hade allmänt trevligt får vi göra om:)

strax efter det kom syrran och ellie syrran tvättade lite och vi snackade en stubnd sen skulle hon iväg med charlie till malmö festivalen, så är jag själv med dominic igen. vad ska man hitta på nu älsklingen ska iväg en stund direkt efter jobbet så han får man se lite senare idag.

ringde även till dagis efter som ja inte fått inskolningspaprena.. och va tror ni hon säger jo inskolingen börjar 1 sep!! så dom har sagt till mig att han ska gå helt vanligt.?! så nu fick ja ju lite panik efter som ja redan tagit ledigt från skolan 1 vecka på grund av dagiset.. kan ju inte ta två till!! då missar ja 3 veckors skola.. och det är inte bra. ska se om vi kan lösa det endå men riktigt dåligt från dagiset tycker ja sånt säger man inte en vecka innan itan det ska man skcika iväg papper på från början.. tror dom inte folk har jobb? usch ne nu hoppas ja detta löser sig det gör det säkert men ändå något som kan göra en irriterad..


ne inget mer negativt nu:P

jag e sugen på att shopa en ny höstgraderob:D och nytt smink det behövs nästan allt slut nu. även snart dax att färga håret igen så man kan känna sig lite frächare..

är det bara jag som tycker att om man fixar till sig en dag sminkar sig och tar på sig något fint.. att hela dagen känns så mkt bättre och man mår jätte bra?:) än att man sätter upp håret och inte sminkar sig eller gör sig iordning då känns hela dagen så tråkig och man får ingen energi?.. så känns det ofta för mig alla fall man får mkt mer energi när man lägger ner tid på sig själv och det kan göra en hel dag bra:D


Outfit

idag är det så klart blåsigt och regning och dagens förstaplaner blev förstörda. skulle träffa camilla och gå en sväng i pildammsparken men ja vi hoppade den idén och istället blir det att hon kommer hit en sväng och ser hur vi bor:)  sen i eftermiddag kommer min syster hit och ska låna tvättmaskinen efter som hon glömt boka tid. tur man har egen så man slipper boka tid^^ men klart hon får låna våran:D

sen vet ja inte så mkt mer som händer idag:D


dagens outfit :)








så typiskt!

När man är tonåring brukar man drabbas av finar ,oren hy och dyrligt ja har haft turen att ja slupit allt detta... men nu några veckor innan jag lämnar tonåren och fyller 20 vad tror ni ja får? jo min hy är helt oren och fått en en del små pormaskar usch säger jag bara, abslout ingen jag trivs med så det var bara att handla något för hyn i affäeren när vi var och handlade.. och vad är då bra? inte en anning efter som jag aldrig fått köpa något förut men blev att jag köpte denna så får se om den hjälper annars får jag köpa en annan! någon som använt denna och vet om den är bra eller tips på någon annan? :)


Måndag

idag stod det tvätt på listan i morse blev två hela maskiner och har lite till att tvätta sen. vid tolv kom linda hit och vi hade mkt tjejsnacka att prata om så blev pasta/kycklingsallad på det och så klart kaffe och en bit chokladtårta mums:) när hon hade åkt fick jag ta tag i disken medans dominic lekte på rumet tråkigt med disk men måste göras. vill ha en diskmaskin^^

blev att ringa skolan idag om mitt skol kort och dom skulle skicka papper så ja kunde hämta ut det sa dom. kan ju vara bra o ha nu innan skolan börjar:)

hjärtat jobbar igen nu efter 3 veckors semester. känns lite tomt här hemma nu men tar väl ett tag innan man kommer in i rutinerna igen.

nu kom hjärtat hem och dominic visar sina leksaker på rumet. så nu ska jag gå och mysa med mina små älsklingar:)

de var de..

Nu är allt 2års firande över! bara lite städning kvar^^

dominics födelsedag i lördags började med att vi åkte till skånesdjurpark som han tyckte mkt om. han fick även rida ponny ridning och han var så duktig satt precis som man skulle och het still. men han blev inte glad när turen vcar över så efter vi hade grillat fick han rida igen fast den lite störe rundan och då blev han jätte glad :) sen efter en bdag på skånesdjurpark åkte vi en sväng till malmö festivalen och tittade lite där dominic var jätte trött så han somnade efter erik grönwall hade spelat :P en väligt lckad dag förutom att vi glömde kamran hemma!

söndagen började tidigt med inför att alla 25 gästerna skulle kommer ganska många i våran lägenhet^^
vid fyra kom dom och då hade vi precis hunnit klart. dominic fick massor av fina presenter han gillade sin jätte traktor han  fick av sin moster och charlie och lilla ellie :) men han gillade så klart allt han fick. första gången han öppnade sina paket själv alla fall. stolt mamma:D

Dominic hade på sig sina fina nya kläder:)
Stillig eller hur?

dominic var väldigt sugen på att öppna paketet från henrik och linda:P

sen blev det äntligen dax att öppna dom :)

trakorn av moster,charlie och ellie

påslakanset av hans gammelmormor och morfar :)

till maten blev det lite frukt :)

med pasta/kyckling sallad och tre olika dressing

sen lite tårta och kaffe :)  bakade 5 tårtot har två kvar^^
choklad tårtan med smörkräm var min favorit :) mums
-
Dominics mussepigg tårta:D

blåsa ljus:D


en stolt mamma till en stor pojk<3

baka baka liten kaka..

... nu har man bakat massor av tårtbottnar till kalaset och det blir många olika sorter :).. sedan bakat massa fransbrödbullar oxå som vi ska ha till maten.. mamma var och hälsade på efter som hon var ledig så hon hjälpte mig att rula bullarna. och älsklingen har städat hela lägenheten!

nu är hjärtat iväg och hämtar edt sista bordet och stolarna som vi ska ha på söndag sen när han kommer hem igen ska vi in till malmö festivalen och ta något gott och äta:D

måste in till hansa i veckan oxå och köpa ny nappflaska och lite andra saker till dominic som behövs nytt. ska nog fråga emelie och lilla ellie om dom vill följa med i veckan:D det enda som är tråkigt är att sommarkortet gått ut så nu måste man ju betala när man åker buss:p som tur är kostar det inte så mkt.

och förhoppnins vis ska vi kanske hälsa på Hanna, Ebba & Samuel i veckan som vi sagt så länge nu att vi ska göra!!

nu är det inte så långt kvar till ja börjar skolan lite mindre än 2 veckor och det är sjukt har ingen lust alls att börja igen just nu alla fall tur det bara är ett år kvar man ska gå :) får se till att göra så mkt som möjligt dom sista
dagarna innan skolan:D

Grilltajm

efter mkt undan plockande, fönsterputsande & vagn köp så är det dax för Grillat ska bli skönt och sätta sig ner och äta en god grillad fläskfile och pommes med sallad och melon och sedan bara njuta av kvällen med mina två älsklingar:)
dom är det bästa jag har så lycklig mer er två :)
<3 världens bästa familj!

Skrik!

dena morgon trodde ja skulle börja bra efter som dominic vaknade kl 7 men sedan somnade om till halv tio.. men den är inte så bra hittils måste vara febern eller så har han vaknat helt på fel sida. men idag är en sån dag som dom flesta föräldrar nog önskar aldrig dök upp. dominic har uttbrott om allt sina kläder ..maten.. var han sitter.. när han ska leka.. ja allt!! och så brukar inte vara han kan bli sur om han inte får som han vill men inte hysterisk som han har varit nu på morgonen så ja hoppas det går över! just nu är han lite lugn han sitter och kollar lite tv en stund efter som han hjälpte mig att städa lite på hans rum (behövdes verkligen) han gnälde lite undertiden men han hjälpte alla fall till. så vi   får se hur dagen slutar om han blir på bättre humör eller inte.

idag blir det ett ryck här hemma ska fixa det sista lite sladdar och alla tavlorna ska upp:) sen blir det att kolla på vagnen så hoppas den är något att ha :)  http://www.blocket.se/malmo/Barnvagn_BabyTravel_Jogger_28866663.htm?ca=23_11&w=0

imorgon kommer mamma hit och det blir bak,bak, och massor av bak inför kalaset. synd man har så liten ung bara men ska nog gå endå:)


in med det nya och ut med det gammla

Yey idag kom den nya soffan och den gammla ska slängas!
Lillen har kollar barnprogram idag efter som han har lite feber fortfarande antagligen av att lite nya tänder är på väg. inte gjort så jätte mktidag mest plockat undan idag, och äntligen kan jag tvätta i våran tvätt maskin för dom kopplade in den idag så nu slipper vi lämna all tvätt till adams mamma ganska skönt att kunna göra det själv och när man själv har tid :) lite senare blir det att åka och hämta borden vi ska ha till kalaset.

jo ringde även på en ny vagn idag efter som våran andra gått sönder.. ovanligt va? har sån otur med vagnar så det itne är sant detta blir den 4 vi köper nu under 2 år! denna gången ska vi kolla på en babytravel jogger en sån jag ville ha redan när jag väntade dominic men då tyckte ju en vis person att den var för dyr att köpa ny men har lagt ut mer pengar på att köpa dom vagnarna ja haft än om ja bara hade köpt den från början men då har man lärt sig en läxa till nästa barn:D någon som har en babytravel jogger? som kan säga vad dom tycker om den?=) vore tacksamt!

Tidig morgon..

idag blev det en tidig morgon och väckarklockan var ställd på kl 07.00, skulle gå till emelie kl 8 sen skulle vi gå till persborg och möta mamma som skulle lämna bakformar till mig som ja ska ha inför kalaset. men var ju bara det att det Spöregnade blev på med dominics regnkläder och sedan ut men när ja väl kom till emelie så var jag dygblött och hade fotbad i skorna så blött det var.. så emlie tog bilen till persbrog och ja fick passa Ellie och dominic.. under den stunden ja passade ellie fick ja mata henne.. blev nerspyd..byta bajsblöja och sedan somnade hon i min famn men det var jätte mysigt och dominic var så försiktig han säger bebis så fort han ser henne. jätte gulligt :) trodde han skulle bli svartsjuk medans ja hade henne själv men det blev han inte men vet inte om det beror på att han fick se lite musse pigg under tiden eller som han bara var snäll men i vilket fall var det bra att han inte blev svartsjuk.

sen resten av dagen blev de massa pill i lägenheten igen ^^
jätte sugen på att göra något endag denna veckan men vet inte riktigt vad! några förslag?

nu är adams kompisar här och hjälper med lite små saker i lägenheten som inte vi kan fixa själva sen får vi börja ta upp tavlorna.. men ja är hungrig så hoppas det går fort idag står det pytt i panna på menyn :D


Bild bomb

massa bilder från senaste tiden av det vi hittat på :)

Uppe i småland hos pappa :)

Lilla Ellie min syster dotter:)

cyckingturen på visings ö precis i slutet somnade dominic :P

han var glad hela turen :)

Hjärtat och Ellie

Bo01 inte så jätte lyckad bild när alla gör olika :P

resturangen i götebrog :)


Göteborg puss :D

Full rulle..

Denna veckan är det full rulle därför ja inte hunnit uppdatera så ber om ursäkt.
efter en härlig och kul mini semester med älsklingen i göteborg blev det fullt öss här hemma med små pill i lägenheten vill ju det små som är kvar ska vara klart till dominics kalas.
men idag på förmiddagen blev det lite familjemys i folketspark Emelie och lilla ellie var oxå med, blev fika här hemma med.
och nu är det åter till sysslorna har precis diskat och plockat undan lite. sitter och funderar över vad man ska ha för gardiner i vardasrumet?! vet ni några snygga man kan ha så skriv gärna behöver tips :) den nya soffan kommer ju snart och den är mörkbrun så ska ju passa ihop med den.

http://www.kungsmobler.se/?view=19

bläddra ner till soffan som heter  BO 964 så är det den soffan :)


Regn..Regn..regn

regnat hela dagen idag jätte tråkigt verkligen bara inne väder men, skulle hämta dominic hos min mormor idag så blev kaffe där och sen en sväng om till mamma och peter.:) sen blev det hemåt så har precis landat i lägenheten igen och dominic ligger i sängen och ska sova han var jätte trött på tåget och ja sitter här och kolalr lite precis mailat iväg ett recept till en kompis:) blir nog soffan och en bra film ikväll tror ja sen är det upp tidigt i morgon och lämna dominic hos hjärtats mamma och syster som ska vara barnvakt till onsdag medans vi är i göteborg och har en liten mini semester bara ja och hjärtat ska bli mysigt och kul:)

så uppdatering kommer inte fråns på torsdag igen:) kommer upp lite bilder från föra veckan oxå då:)

Lördag

idag har hjärtat åkt til sthlm och ska titta på några som spelar där uppe:D

mamma kommer snart coh hämtar dominic han ska vara hos min mormor i dag till i morgon:D medans ja är hos linda och har sex and the city maraton med lite vin och hämtmat, godis och nattkaka:D ska bli skönt och trevligt