Present

På söndag ska vi fira min mormor som fyller år på måndag. Var igår och köpte lite små saker i olika butiker till hennes present, sen satte jag ihop det & så här blev resultatet. Riktigt nöjd!

På dem vita hjärtformade stenen står det. "Queen of the day" :)




Torsdag

Då var det redan torsdag, veckan har gått ganska snabbt endå snart helg vilket ska bli skönt. Kan hoppas på att de blir lite mer sol snart. Riktigt härligt igår när solen tittade fram vill ha fler såna dagar, man blir genast glad och piggare. Jag är en riktigt väder människa jag mår som bäst av sol. :)

Idag Är det barnbytar dag. Dominic ska till sin pappa & R dem hämtar honom på dagis idag, så blev extra många pussar och kramar till dominic när jag lämnade honom på dagis idag. Sen vid fem idag så kommer Fs dotter över helgen. Vi Har lite planer på söndag men annars blir de nog en ganska lugn helg.
(Kanske lite mer packande av saker i lägenheten? )


Love

Så här roar man sig en onsdag kväll :)


Onsdag med förändring

Idag blev det sjukgymnasten, fått lite fler övningar som jag ska göra, och även tipset att byta jobb. Så får se om jag kan få tag i ett nytt snart.

Men även gjort lite ändringar, blev sugen på att göra lite förnyning nu till våren, så blev ljusare, haft mörkt så länge så för omväxlings skull blev det lite blondare. Blev riktigt nöjd med resultatet :)
Bjuder på lite bilder med nya hårfärgen.


Tisdag

Då var det andra arbetsdagen denna veckan, fick riktigt ont i ryggen bara efter första dagen så idag har jag fått ta mina värktabletter igen :/ när ska smärtan ta slut? Hoppas att läkaren ringer i veckan. Men i morgon är jag ledig från jobb då de är sjukgymnast igen. Så får prata lite med honom igen.

Men annars är det kul att träffa kollegorna igen på jobb och vara lite social igen :)

Slutar kvart i fem idag, F hämtar Dominic redan kl 5 så han slipper vara själv på dagis till kl 6. Så dem ska handla lite sen hämtar dom upp mig när jag kommer med tåget så ska vi åka och hämta lite begagnade kläder till Dominic som jag ska köpa jätte fina perfekta dagis kläder :)

Sen blir de middag och vila vila vila.
Hoppas ni får en bra tisdag :)
Bjuder på dagens bild när jag unnar mig kaffe från favorit stället starbucks.




Helgen

Helgen har bestått av besök av Fs dotter och hennes mamma en sväng i lördags, första gången jag fick träffa mamman. Var trevligt och gick jätte bra. Dominic var jätte glad att Fs dotter kom en sväng :)
När dem hade åkt hem, åkte vi in till Ystad för att kolla glasögon till Dominic, kan säga att de är inte billigt alla fall (695+1400/2100 ) vi kan inte välja mellan alla bågar heller då Dominics glas kommer bli ganska tjocka. Men vi ska säkert hitta något fint. Besöket i Ystad avslutades med en fika på favorit cafet snuggels jätte mysigt.

Igår/söndag, så blev de en hyffsat lugn dag. Linda var på besök och hjälpte mig att packa i lägenheten lite sen blev de fika hemma hos F. Den enda som inte tog de lugnt var Dominic han var riktigt pigg och full fart bokstavligt talat. Min sötnos. <3


Pigg & Glad

Som rubriken lyder , önskar jag att jag var. Men så är inte fallet i dag. Utan hade en (söt) son som vaknade runt 5 och sen inte alls skulle somna om. Så nu sitter jag och laddar med en kopp kaffe innan besöket hos sjukgymnasten kl 11. Hoppas man blir lite piggare?

Ska bli skönt att få lite svar idag på frågorna jag har om skolios. Så får se hur lång tid det tar hos sjukgymnasten idag, sen blir det en runda här "hemma" och plocka undan lite, ni kan ju själv tänka er att tre personer i en tvåa, så blir det snabbt rörigt ;)

Bjuder på lite bilder på min älskade son från i dag på morgonen.



Soffmys

Soffmys med film, & en snarkande pojkvän i bakgrunden. Enda gången snarkning är gulligt :)


Torsdag

Idag blev det en sväng med min syster som skulle till arbetsförmedlingen i Ystad, sen en snabb visit till boholsson, blev inköp av en tröja och strumpor till Dominic, sen klämmor till Fs dotter. Och "lite" godis till helgen :)
På hemvägen så delade jag och syrran på den nya diam delux jätte god, hämtade även upp Dominics läkarintyg så jag kan få lite pengar för allt vab.
Så väl fylld dag, men kan säga att min kropp känns sjukt seg, och ryggen har börjat kännas av igen :/

Har ätit kycklingsoppa till middag precis (jag fick äran att välja middag sa dominic eftersom han valde igår, så i morgon har dominic bestämt att de är Fs tur att välja mat, ) men Nu blir de lugnt resten av kvällen framför en film. Ladda inför morgondagens sjukgymnastbesök :)

Bjuder på lite bilder från dagen!


Vardagslyx


Onsdag

Då har redan halva veckan gått, känns som dagarna flyger iväg. har varit en lugn dag, handlat lite till middagen, dominic önskade kycklinklubbor & klyftpotatis. han kallade matträten för "busigabråkigabarn" för söt är han :)
ringde även ett ärende idag, då jag måste ha läkarintyg till dominic eftersom jag varit hemma med honom så länge, det tråkiga var att jag fick veta att hans läkare har slutat, vilket är synd för han var verkligen en bra barnläkare. men får hoppas hans nya är lika bra.

inköpte lite uppskattnings blommor till F idag , sen ikväll är det han som ska ta det lugnt. så han kan hitta lite plugg motivation. även köpt lite olika frukt och choklad till fondu, tänkte överraska han lite. vardagslyx på högnivå. får fira lite att vi fick veta att bådas lägenheter har blivit upptagna,så vi slipper oroa oss om dubbla hyror. eftersom vi flytar ut en månad tidigare än uppsägnings tiden så det känns skönt :) Längtar!




Flickrum & Pojkrum

 

Detaljer

Lite inrednings detaljer jag hade velat ha i nya lägenheten. 
 
 

Tisdag

Tisdag

Nu har jag städat hela lägenheten här hemma så det känns fint och frächt. 
tvätten är i full gång, så det är också snart klart. 
tog en pause i städandet innan, då min syster bjöd på fika på cafét som ligger precig här brevid.
var länge sen man hade lite egen syster tid utan barnen.
blev en hel det pratande om allt som är på G :)
 

Min sjukgymnast ringde även idag, och vi bokade en tid på fredag. 
och eftersom min läkare hade semester så är de än så länge ingen som förklarat
hur min skolios är, men min sjukgymnast lovade att föklara på fredag. 
skönt man har en förstående sjukgymnast. när ens läkare struntar i en. 
 
Nu blir det att ta det lugnt lite innan F♥ & Dominic kommer hem. 
blir att mysa ner sig i soffan och kolla på lite inredning till lägenheten.
börjar bli väldigt nära med flytten, så snart dags att börja packa.
blir nog lite packande i min lägenhet till helgen 
(och kanske en linda som hjälper till)
 
 
Dagens Jennii 
 

 
 

diagnos

ni flesta av mina läsare vet om att jag har haft problem med ryggen/benen sen i augusti. och min läkare inte varit den bästa att få tag i. men jag gjorde en magnetröntgen (tjatade mig till den) i vintras, då jag fick veta att dom inte kunde hitta något. men nu helt plötsligt fick jag hem ett brev där en annan läkare kollat på min röntgen och jag har nu fått diagnosen att jag har vänsterkonvex skolios i nedredelen av ländryggen. ( betyder att en del av ryggen är sne, och ett litet lutande bäcken. ) har fått läsa mig till vad det är genom google, då de inte står så mycket i mitt brev. hur mycket detta kommer påverka mig är olika, men risken finns att det kommer påverka mitt arbete. i värsta fall blir man stel opererad.

jag ska ringa min sjukgymnast i dag, för det stod att jag måste ta kontakt med honom, och få ett invudellt träningsprogram för detta.
så när dom har telefon tid vid 11 tänkte jag ringa ditt och boka tid. har även bokat en telefon tid till en sjuksköterska på mitt sjukhus vid 11:50 så ska fråga lite mer vad detta inebär med skolios.

på ett sätt känns det skönt att fått veta vad de är som gör att jag har så ont, men sen blir man alltid lite rädd när man får en diagnos.
så känns skönt att ha familj & vänner som stöttar en.




Smycke

Medan vi väntar på att Dominic ska komma hem från sin pappa, så sitter vi tre och gör örhängen tillsammans. Här tycker alla om att pyssla även F :)

Annars har det varit en lugn dag, en typisk söndag där man är seg och bara vill ta det lugnt. Men jag och Fs dotter har gjort lite mjölkfria gräddkolor, blev väldigt gott. Men resten av kvällen består av soffmys :)


Fredag

Den här fredagen består av tvättning just nu, strax kommer F hem på snabb lunch. vid 4 blir det att åka och hämta F:s dotter, sen blir det handling, hörde att hon önskade tacos idag, så gissar att det blir våran fredags middag. tacos är något vi sällan gör, så kan bli gott med en typisk fredagsrätt :) Blir ett besök i malmö i morgon också, ska även lämna av lite cv i malmö, sen nästa helg blir det lämna cv i ystad när vi ändå ska in till optikern med dominic och kolla på glasögon. ( någon som har tips på hur man uppmuntrar små barn att ha glasögonen på sig?)men sitter dock just nu och är lite baksugen.. funderar på att baka något vi kan ha till ikväll, men vet inte riktigt vad. får nog fundera lite på det en stund. får kolla vad som finns hemma att blanda ihop :) bjuder på dagens jennii :)

Frågor.

fick några frågor jag tänkte besvara vad jobbar F & jag med? - Han jobbar som ekonom, och jag jobbar just nu innom telemarketing.hur gamal är F? - han är snart 24, så ett åt äldre än mig.när fick F sin dotter? - han fick sin dotter när han var 16år. var hans dotter planerad? - nej precis som dominic så var hon inte planerad, men finns bara glädje när han är med sin dotter, så här hemma ser vi ingen skillnad på planerade eller oplanerade barn :) vad tycker dominics pappa om F? dem träffades första gången förra helgen, och i vår relation som föräldrar till dominic, så lägger vi oss inte i varandras förhållande, då de inte gynar någon. vilket är jätte skönt. och det bidrar till att alla kommer mycket bättre överrens. så vi är fyra föräldrar som kan prata och komma bra överrens :) hur fungerar det att ha ny kille som har barn med ett ex? för mig så tänker jag inte på det så mycket i den syn vinklen, då ingen av oss har svartsjuka för ex. sen är det ändå min vardag eftersom jag själv har barn med ett ex. så att han också har barn med ett ex, skulle jag nog mer kunna säga är en fördel då vi förstår varandra mer eftersom båda gått igenom samma sak. sen underlättare de när man ska bolla ider och se synviklen ur en mammas roll och en pappas roll. så för mig finns de inget negativt med det. dessutom har han en underbar dotter. istället för att F bara gör tjej saker med sin dotter och jag pojk saker med dominic, så är det mer blandat nu, både flick & pojksaker så vi är en familj som aldrig har tråkigt alltid full rulle :)sen är det klart att vi båda i framtiden vill ha ett planerat och gemensamt barn. om någon mer är nyfiken och har frågor är det bara att fråga, :)

In Love

går dagens alla hjärtans dag blev mysig. fick tre jätte fina rosor, och ett fint brev. eftersom vi inte var barnfria igår, så har fina F planerat & skrivit i sitt brev att vi ska planera in en extra alla hjärtans dag där planen är att jag ska åka och bli bortskämd med fotvård/fotmassage, sen ska vi kolla på stand up komiker, & middag på rosegarden. har en sån finpojkvän. hade blivit glad av bara en av dom tre sakerna, så nu är jag trippel glad. ser fram emot det, sen att få skämma bort oss med lite egentid. :) 

Alla hjärtans dag

Då var kärlekens dag här, även om de känns som alla mina dagar är fyllda med kärlek. Är de alltid mysigt att visa lite extra uppskattning till den man tycker om. Vän som partner.

Här hemma har vi inte riktigt börjat än men är på gång. Jag har precis hoppat ur en varm dusch, och tagit på mig något lite extra fint :) F är och hämtar sin dotter sen skulle dom fixa någon hemlis, undra vad de kan vara? Nyfiken!

Måste bara berätta hur gullig Dominic var när vi skulle till dagis.
Dom har satt upp hjärtballonger på lycktstolparna här. Och Dominic säger "mamma jag ska göra såna kärlekspilar, du vet såna man blir kär av, sen ska jag skjuta dom på ballongerna så dom blir jätte kära i varandra" Otroligt gulligt! 

Bjuder på dagens Jennii. Hoppas ni får en jätte mysig dag:)


Familj

Så här myser vi i vår stora soffa,
(bara Divanen som blir använd) ;)


Vilken dag

Här ligger man med en släng av migrän och lite feber. Inte direkt kul, har fått vila idag. Blivit lite jobb sökande i vilandet.

Idag har vi även båda barnen vilket är mysigt och kul, synd man inte är piggare, men bara att göra det bästa av det :) nu ska jag återgå till tv tittande och pysslandet.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)


Måndag Kväll

Denna måndag kväll består av massa mys, F jobbade länge idag så blev sen middag. Nu är de bara soffan som gäller innan lägg dags, men finast har redan somnat i famnen så himla söt :)


Förändring

Som jag tidigare har nämt, så har vi haft en liten hemlighet.
tyckte det var dags att dela med sig av den nu

Den 1 April så blir det flytt. vi har fått tag i en jätte Fin 4:a 105 kvm. på två plan. 
så nu blir vi en familj på 4 personer på riktigt.
ser fram emot det riktigt mycket. kan kanppt vänta tills det är dags.
inreder det redan i huvudet för fullt :)
lägenheten ligger så centralt i skurup det bara går. så kommer ej påverka jobb eller dagis/skola.
 
Snabbt om lägenhet.
 
den ligger som sagt centralt,
på nedreplan finns hall med trapp upp, ett lagom stor kök med disk maskin jippi.
toalett med badkar. och ett stor luftigt och mysigt vardags rum. där nya soffan kommer passa perfekt
 
på övreplan
är det två likastora sovrum brevid varandra som barnen ska få. sen ligger det en toalett med dusch precis intill.
på andra sidan av ovanvåningen ligger masterbedroom, vårat då såklart. behövs en ommålning där inne bara för färgen är ingen höjdare. ;)
 
kommer komma upp massor av bilder sen när vi flyttat in så ni får ser hur det ser ut.
 
 
 
 
 
 
 

Fynd

Eftersom vi nu är 4 stycken i familjen, och båda hade små soffor. Så lyckades vi fynda denna mörkbruna skin divansoffan med tillhörande fotpall för endast 500kr idag. riktigt nöjd! Två små skavsår på soffan de är allt. Så ett riktigt fynd. Så nu kommer de bli många mysiga familjekvällar :)

Just nu sitter jag i nya soffan och håller på med F:s hemlis inför alla hjärtans dag , :)

Sen i eftermiddag blir de semlemys med släkten hos min mormor & morfar.
Dominic kommer även hem sen ikväll för han åkte till Albin igår, blev spontan övernattning där för honom. Kan säga att han blev super glad. Så han har en kanon helg han med.




Kvälls mys

Mina pojkar ligger nu och läser saga innan läggdags. Jätte gulligt!

Själv ligger man i soffan med ont i magen och trött. Men ligger och små ler när jag hör när dom läser saga :)


Lika som bär

Man kan inte bli annat än glad i deras sällskap, ser fram emot våran hemlis plan. :)

Nu fattas bara min prins här, så hade allt varit perfekt! <3


Fråga

Fick frågan om hur gammal F:s dotter är & om hon och Dominic leker bra tillsammans.

F:s dotter fyller 7 nu till hösten. Så hon är två år äldre än Dominic.
Barnen leker väldigt bra tillsammans, men dom har inte träffats så ofta eftersom Dominic är hos sin pappa den helgen som F har sin dotter. Detta ska förhoppningsvis gå att ändra på lite längre fram så vi har barnen samtidigt så de kan leka mer med varandra. Dominic frågar ofta efter henne. Så allt går super bra, bättre än vad man vågat önska :)


Cupcake

Går dagens hallon cupcake med rosa marängfluff. Super goda mjölkfria cupcakes :)


vilken vecka

vilken vecka detta har varit, börjar med hemska nyheter, sen har den innehållit massa tänkande och funderingar. beslutångest men även glädje och ett bra besked. så mycket pp en vecka är verkligen utmatande där av ingen updatering här. men nu känns de som de börjar lägga sig lite.

Dominic ska strax till sin pappa,R & lillebror. vilket han tjatat om i två veckor så blir kul för honom.
ska även bli skönt med en liten pause, dominic har varit hemma nästan tre veckor nu, så ibland behöver man en pause från vardagen.

men blir att vara med F och hans dotter och bara ha en lugn kväll. blir nog lite smycke pyssel har jag hört :)