inköp

Nu har jag äntligen tagit lite bilder på det ja har köpt nu senast. :)

Helghuppdatering:
igår blev det utgång med Linda vi skulle ut och dansa medans pojkarna var på konsert men blev inte så lyckat typiskt nog spelade dom jätte kass musik som verkligen inte gick att dansa till. var någon konstig slags techno musik och det har dom aldrig spelat för ut när vi varit där så blev en liten besvikelse. så vi åkte hem igen men det var roligt hemma hos linda när vi förfestade. Dominic var hos sin Farmor & Farfar. det hade gått jätte bra dominic hade med sig en pumpa hem från dom jätte fin så den skärde vi till idag och dominic var med och gröpte ut den:) han ficka även massa annat fint av dom:) var riktigt kul att det gick så bra hemma hos dom:) annars idag har vi bara städat. imorgon blir det middag hos mamma och peter kl 13.00:)

Pumpan Dominic fick som vi fixade till:)

Vantar köpta på Lindex

Jacka köpt på gekås

Dominics vinterkläder köpt på gekås

Overalll köpt på gekås

skärp köpt på gekås

skorta köpt på Gina tricot

Tröja köpt på HM

Väska & skarfs köpt på gekås

Blomma som ja fick av hjärtat i månads present jätte fina:) <3

Torsdag

Nu har jag precis ätit och lillen ligger i sängen och ska sova. idag har varit en händelserik dag. har haft estitiskverksamhet hela dagen går framåt har det i morgon med blir nog klar då:) tror min takkrona blir super fin:) (förhoppninsvis). sen fick ja ett trevligt samtal idag från en på Larsson & Lange hon skulle höra av sig igen i morgon så får vi se hur det blir nästa vecka riktigt kul att någon ringer mig för en gång skulle och inte jag(A) blir nog kanon berättar mer sen vad det handlade om :) blir att plugga lite till ikväll har prov igen i morgon. sen blir det att mysa med Hjärtat vi har 11 månader idag<3 fick jätte fina orkider i en fin kruka har tyvär ingen blid för glömer ladda kamran hela tiden. :/ men kommer snart upp lite bilder.


Tjoho

Nu var det ett tag sen ja skrev ber om ursäkt för det haft fullrulle och varit helt slut när man väl varit hemma så har inte riktigt orkat skriva. i lördags var jag i ullared och köpte vinterkläder åt dominic och även en jacka och lite annat till mig tänkte ja skulle ta lite bilder på det och lägga ut:) köpte en hel del nu utöver ullared med mycket nöjd över alla mina köp:)
igår var vi och firade hjärtats syster som fyllde år så blev massa goda kakor:) blev lite sent bara dominic somnade vid 10 så han var ganska trött idag. men så blir det ibland.
fick veta idag att ja hade godkänt på mina två senaste prov i religon om kristendomen fick ja G-VG ligger på gränsen till vg. sen i fordonsämnet chassikomponeter hade jag G  så var skönt:)
hade nationela prov i svenska i dag den muntliga biten där vi skulle ha redovisning inför klaseb det gick kanon min lärare tyckte det var ett MVG presentation och det blir man ju bara super glad av:) efter som ja satsar på höga betyg i specielt svenska och samhälle:) (vet att det inte märks på svenska här men det bara blir så)

just nu är henrik här och hjälper adam i köket med några hyllor och även få in den "nya gammal" spisen nyare än den vi har men inte ny utan en gammal som inte är använd bara ska bli skönt med ordentlig spis:)
för er som kanske inte vet så har vi just nu en spis från 1964 som ungnen är likavarm på utsidan som på insidan. och man kan inte se in i ungnen finns inget fönster i mellan. därför är det skönt o få en normal spis:)

nu blev detta inlägget väldigt blandat men blir så när man inte skrivit på länge ska bättra mig med uppdateringarna:)

Shoppning

Efter skolan igår åkte jag in till malmö och möte upp Linda på stan. vi tog en shoppning runda :) och vi hade massor att snacka om undertiden:) jag köpte ett par jeans på gina trecot och ett par jätte mysiga benvärmare på Lindex perfekt nu när det är så kallt ute på morgonen eller när man vill ha något mysigt när man gå hemma:) köpte även två till nagellack fast mycket ljusare färger dena gången man får ju ha lite att variera med. köpte nya öronhängen också efter som en hel del av mina har försvunit:/ när vi gick inne istan och det började bli mörkt blev man julshoppning sugen att kunna handla alla julklappar när det är lite mörkt ute medans alla belysning lyser. men det är inte långt kvar nu. när vi var klara med shoppningen tog vi en fika på expresso house mysigt var det:) jag skulle ha kaffe helt vanligt kaffe men dom hade tydligen två olika sorter den ja valde var med "mjölkchoklad och caramel" kan ju inte påstå att det smakade något åt det hållet utan bara smakade mörkt kaffe:P linda därimot testa kaffelatte vanilj och ja provsmakade från henne och direkt när ja kände smaken ångrade jag att jag hade köpt en vanlig kaffe:P den var verkligen super god:) min nya favorit nu faktiskt:)
åkte hem sen runt 7 tiden linda och ja hade fortfarande massor att snacka om men tyvär var vi tvungna att åka hem. vi får prata vidare en annan dag:)

var faktiskt skönt att bara kunna ta en shopping tur och fika med en kompis sådär helt själv. så man fick lite egen tid när hjärtat var hemma med dominic. kan behövas ibland att man bara tar något så enkelt som en fika med någon själv och helt plötsligt är man på så mycket bättre humör nästa dag för man fått ny energi:) tyvär dog ju energi direkt i morse när ja såg att det regnade och tåger var 50 minuter sent till skolan. men ja är väl bara till o vänja sig nu när det är höst och vinern snart kommer.

nu blev det ett rätt så långt inlägg hoppas ni orkar läsa:P

kommer lite bilder på jeansen och benvärmarna ja köpte:)




Godmorgon

nu är kl 08:42 och jag är precis uppstigen fick sovmorgon för en gång skulle när ja skulle ha det. dominic är hos hjärtats syster och busar där efter som han har lite ögoninflamation kvar. men det känns verkligen ovant att gå upp utan att behöva tänka på att det är två som ska bli klara innn man ska iväg jag menar i vanliga fall hade ja aldrig kunnat skriva ett så här tidigt blogg inlägg:P men saknar lillplutten<3 ska strax sminka mig och göra mig i ordning för skolan ska plugga religon på tåget så blir det prov på morgonen önska mig lycka till^^
och sen hoppas jag att mina nycklar ligger i skolan! annars får jag ringa till polisen och anmäla att ja tappat dom och har ingen lust till det(A)
inte säkert ja hinner skriva något mer idag vi får se ska nämligen in till malmö direkt efter skolan och fika och shoppa med Linda så kanske blir en uppdatering om det i morgon istället vi får se:)

Frågestund

Tänkte efter som ja har en hel del nya läsare vilket ja tycker är jätte kul:) så tänkte jag ha en liten frågestund där ni kan ställa frågor till mig så svarar jag på dom lite senare :)


Dagens outfit (osminkad)


Söndag

Nu har jag precis satt på lite kaffe ska snart sätta mig i soffan med Dominic och fika lite:) krypa under en filt är rätt så kallt i lägenheten idag. hjärtat är iväg och jobbar lite extra idag så är bara dominic och jag.  det märkt att det är söndag idag för har inte lust att göra något specielt idag mer än att sitta i soffan med en filt och bara titta lite tv. är dock lite shoping sugen med ska shopa lite med linda i morgon och kanske ta en liten fika:) var ett tag sen vi sågs nu så är på tiden nu:) ska iofs läsa på lite till mitt religionprov som ja har i morgon. ingen religon fantast men är rätt så enkelt kapitel. tycker det är mycket prov just nu i skolan känns som dom lagt alla prov dena terminen istället för att ha delat upp dom men det ska väl förhoppningsvis gå bra. dom ämnena ja sattsar på mest just nu är svenska och samhälle :) nu ska jag gå coh dricka mitt kaffe kanske skriver ett nytt in lägg lite senare :)

Färg

Nu har jag precis målat mina naglar köpte två st nagelack igår på Hm brukar inte trivas i så mycket färg på naglarna brukar oftas köpa väldigt ljusa färger men dessa gilalr jag riktigt mycker jätt lätt att måla naglarna med också:) super nöjd! kostade inte så mycket heller 39,50 st:)


Borta

Igår ringde dagis och sa att dominic hade ögoninflamation och att ja var tvungen att hämta han så fort som mörjligt och tar ju lite tid för mig att åka tåget.. men dom var väldigt stressande.. så när jag hämtat dominic från dagis och kommer hem och ska ta upp mina nycklar.. så kan ja inte hitta dom! har tappat bort dom vet inte var anatgligen i skolan. men hoppas någon som är snäll hittar dom och lämnar dom till polisen eller nåt för jag har försäkring på nycklarna som gör att dom kan spåra att det är jag som äger dom. men lite störigt. så hjärtat fick hämta mig och lillen så vi åkte till mobilia för vi skulle köpa ögondroppar åt dominic.








nytt:)

Nu är min design ny på bloggen igen. camilla som gjort den åt mig stort tack gumman:) <3
riktigt höstig och fin för det är ju verkligen höst nu. tycker det är fint på hösten men gillar verkligen inte kylan efter som ja är en sommar person och älskar värme. eftersom ja fryser så lätt(A) det är inte bara bloggen som ser ny ut snart kommer även jag att antagligen se anorlunda ut ska troligen vara hårmodell för  Elidsbeth streijffert nya höst collektion från london :) och då har ja inte en anning om hur min frisysr kommer att bli. men ska bli spännande :)är modevisning vi ska gå och visa upp håret och kläder:) och det är den 26 oktober :)

idag i skolan har vi planerat in för våran estitiskaverksamhet var lite sådär deppig över det först för kunde inte alls komma på något man kunde göra i metallslöjd. men sen kom ja på något och nu är jag riktigt taggad ska bli jätte kul ska göra en vit takkrona med levande ljus i:) tror det komemr bli riktigt snygg med hur ja har tänkt med desingen :) ska göra den vecka 43 :) ons-fre så är tre dagar vi har på oss:)


har fått insperation av den här till min takkrona :)


negativenergi

vad är det med folk som gör att dem är så negativa? jag menar okej att säga vad man tycker och sin åsikt men annan sak att "klaga" eller tro man vet allt. hade jag varit lika negativ som den som komentarde att ja inte hade utseende till att vara modell och att ja borde sluta. hade jag haft den negativa inställningen att ja inte är snygg nog hade jag aldrig kommit hälften så långt som jag har gjort. genom att tro på vad jag verkligen vill. så har det tagit mig så långt att jag har ett kontrakt med en agentur och gått modevisning och snart ska jag antagligen göra ett modell jobb till. om jag nu inte var tillräkligt snygg eller bra på det jag gör så hade ja väl inte ens kommit så långt. jag är glad för att ja inte har den negativa åsikten som en av mina läsare tyvär har. jag fortsätter kämpa och tro på de jag vill. och är redan på god väg att lyckas. :)

Ps att ja inte stavar korrekt i dena bloggen har ingen med att göra om jag är kass på stavning eller bäst men när ja skriver min inlägg är ja så inne i själva inhållet att staving inte är det första ja tänker på så gillar man inte min dåliga stavning så är det inget tvång att läsa det. jag skriver för det är kul och för jag vill dela med mig av min vardag inte för att skriva en blogg som är stavkorrekt.



ska jag eller ska jag inte?

sitter just nu och funderar på om ja ska gå den ritkigt utbildningen med  1st Fashion Group där man verkligen lär sig att gå på en catwalk och allt annat som har med modell att göra man tar även bilder till sitt portfoliet riktigt sugen är ju verkligen en riktigt modellutbildning som hade kunnat vara riktigt bra att ha gått. den är en hel dag i köpenhamn och efter som ja var med på modevisningen får ja vara med billigare.. men kostar 1500. är sugen men ändå lite osäker vad tycker ni?



Söndag

idag var dominic vaken tidigt redan kvart över 6.. även om vi la honom vid 9 igår kväll för att han skulle sova länge men det funkade vist inte:P när vi sen gick upp åt vi frukost sen blev det iväg till hjärtats föräldrar där vi skulle hämta några träskivor så vi kan fixa skafferiet vi vill ha :) och tittade även på den "ny" spisen vi ska ha så länge den är inte ny utan en gammal fast den är typ aldrig använd vi ska ha den tills vi renoverar köket den vi har nu är verkligen ingen favorit ja menar en ung och spis från 1964 funkar inte riktigt i en vanlig familjmiljö 2010.
sedan åkte vi en sväng till mobilia :) blev ett köp på hm:) kommer upp bild på vad ja köpte sen. men mycket nöjd.

när dominic sov middag fick ja lite tråkigt så ja målade mina naglar rosa^^ inte det ja bruar ha direkt brukar måla i färger som knapt syns:P men lite omväxling skadar väl inte?=) nu står hjärtat och lagar en god söndags middag. och dominic springe runt med sin väska han har fått av sin farmor och farfar:)


Kanelbullar

idag har vi bakat massor av kanelbullar och korintkakor mumsigt :) så kom mamma,emelie och mormor hit lite snabbt och fikade. just nu är hjärtat ute och åker Mc. ja har precis diskar och lillen leker med  balonger:)
vad tycks om mina nya desing? camilla har hjälpt mig med den :)
tror inte det händer så mycket mer idag faktiskt vad ja vet. kanske dyker upp något det vet man aldrig. känner bara för at ligga på soffan och kolla på någon bra film hela dagen. även om det är fint väder. nu ska jag gå och busa med dominic :)

värmeljus

igår hade vi lite fredags mys med tacos och sedan blev det att tända massa värmeljus och kolla på idol med lite chips och godis:)










Modevisningen

i tordags gick jag ju modevisning på burlöv center. var där kl 10.00 för att öva och fixa oss  iordning. mitt hår tog 1½ timme att fixa och då var dom två som gjorde det^^
när vi kläde på oss allt sen så blev man jäte varm efter som vi fick vänta med kläderna på en timme och det var väldigt varmt:P men vra mycket folk som kollade och var riktigt kul att gå :)
kläderna kan ja väl inte påstå att ja tyckte så mkt om specielt inte solglasögonen såg lite tantigt ut.




Vad tycks?;)

ny duschad

Nu är jag ny duschad och klar:) har även hunnit diska och fixat fläskfilen vi ska ha ikväll:) nu återstår bara att städa dominics rum som tar va 10-15 min :) sedan sminka och fixa håret :) nu är kl 9 så får se vad kl blir när jag är klar med allt.

här kommer en bild ja tog precis. nyduschad och osminkad.


Hittade en bild på Dominic från helgen då han ligger i våran säng och leker med sitt legohus :)





Höst

nu är det Höst och det börjar bli kallare och det gör det svårare att välja i garderoben vad man ska ha på sig. har inte specielt mycket höstkläder än så behöver verkligen införskaffa mig det. alla mina kläder är mer sommriga och lite för kallt att ha på sig specielt på morgonen när man ska iväg till skolan. kanske hittar något i stan idag har ju fortfarande mina presentkort kvar sen jag fyllde år :)

dena vill aj ha på Hm men varje gång ja tänker köpa den är min storlek slut jätte irriterande :P

God morgon

God morgon nu är klockan halv åtta och jag har precis lämnat Dominic på dagis. ska diska lite sen igår och sedan hoppa in i duschen och bestäma vad ja ska ha på mig som ja just nu inte har en anning om. sen ska jag njuta av min lediga dag dom inträffar ju inte så ofta.  vid 12 ska jag in till malmö och träffa Camilla och ta en fika och ha trevligt :) får se vad som händer mer idag ska försöka få lite ordning på Dominics rum med han är ju proffs på att stöka ner :P

jag vill ha nya desing på bloggen någon som är bra på sånt?(A) tycker min desing börjar på lite tråkigt och är desutom inte personlig överhuvudtaget.

specialist

igår var jag hos en specialist doktor med dominic. där vi skulle utreda hans mage.. vi har trott han varit komjölksallerkiger.. men nu har dom byt spår nu tror dom han är frukt allergiker lite skillnad men nu får han inte någon typ av frukt på 3 veckor sen ska vi sakta intruducera en frukt i tagert och se om det är en frukt eller ala han är allergisk mot och ger detta inget resultat ja då ska vi testa ta bort all komjölk och då får han äta mat emd soyamjölk i. om han nu ska vara allergisk mot något tycker ja att det kan vara mot en frukt inte alla efter som han älskar frukt och en frukt är bättre än komjölkallrkiger efter som då måste vi ändra hans kost helt och hållet. och vore lite synd om honom så vi får se hur detta ger resultat nu. men hoppas vi får svar snart är ca 7 veckan nu han har problem med magen.

och påtal om annat är det i på torsdag jag ska gå modevisningen på burlövcenter kl 18.00 ni får gärna komma och titta:) ja ska vara där 10.00 för öva, sminkas fixa håret och alla förebedelser som nu ska göras inför kvällen. i helgen har ja ju varit och övat på att gå och dyrligt. mycket roligt och lärrorikt. men trött var man efteråt. kanske har en annan modevisning på g också men inte helt säkert än men tycker verkligen det är riktigt kul med catwalken och bli fotad något jag briner för :)

Dominic

idag har jag äntligen fått en tid till en specialist barnläkare. ska ditt på måndag med dominic och undersöka hans mage antagligen det dom tror nu är att han är allergisk mot komjölk och så fall får han inte äta något som inerhållet mjölk alls. men vi får se vad dom säger. är synd om det skulle vara det men samtidigt skönt så vi kan få ordning på dominics mage. dagis ringde idag igen och sa att han var jätte dålig i magen och att dom kanske skickar hem honom men dom har inte ringt igen. men synd att han ska gå med diarre så länge utan att man vet vad det är. vi får hoppas att det går bra hos läkaren.