måndag

ja i natt blev det väl inte som planerat mamma fick åka in till akuten i ystad o därifrån blev det ett hejdundrande me dabulanser in till lund istället.. men nu verkar det vara bättre förhoppnings vis kommer hon hem i morgon::)

lillen har varit jobbig i natt med jäte gnällig tror han hade lite småfeber inatt han fick lite alvedon sen blev han bättrre o pigg o gald i morse lite sur på mig bara för jag väkte han för vi skulle till dagis.
kom försent till skolan efter som ja lämnade honom idag mamma gör ju det annars om dagarna.

iskolan i dag gick det bra, mkt skrivande i skolan men inget svårt hade läxföhör som ja dock hade glömt mne skrev masor på det endå så hoppas på bra bettyg där endå:)
 

snart kommer syrran och charlie som ska hämta lillen på dagis för ja ska till dansen i dag ska bli riktigt skoj att dansa idag och träffa min Linda:D


skolan

idag var det skola, äntligen fått kuggen till motorn som någon i skolan hade stulit från oss, så nu kunnde man forsätta så det har gått framåt men endå en chill dag inte varit så många i dag,
även slagit rekord i dag ja som aldrig brukar äta i skolamatsalen åt faktiskt 3 portione mat!! plus ett päron och en kaka som efterätt;)
sen hade vi fredags fika som vanligt vid 2 jocke som hade bakat i dag mkt gott åt dock 12 bitar(A) haha jag vet kakmonster är jag.
Dominic har varit på dagis i dag som han tycker e riktigt skoj,
vad händer i kväll? har Dominic tills i morgon sen kommer john och hämtar han 12 i morgon vill ha något att göra ikväll något förslag?=)


nu tar vi det en gång för alla till alla:P

Nu är det ju så här att ja har börjar få en del klagomål på att ja e smal o borde gå upp i vikt, men ja  om det vorde lika enkelt som det är sagt hade det ju varit ensak ja har alltid haft svårt med det har högförbränning som gör att det är väldigt svårt, ja gör allt vad ja kan för o hålla min vikt för er som inte vet det..
orkar nämligen inte höra fler klagomål för det gör att ja mårdåligt.. hade varit tacksam om ni kunde acceptera det.. vist skoja om dte någon gång då o få e helt okej från visa men tänk på vad ni säger bara är ni snälla,.

The Pussycat dolls<3

http://www.youtube.com/watch?v=DmZpBBBQplE   började på dans i måndags sjukt skoj är  en låt ja tycker är riktigt bra:) men inte just denna vi dansar till just nu men.


Om mig!

Man kanske skulle ta o berätta lite om sig själv då!

Jennii heter jag och är 19 år ungmamma har en underbar son, Dominic på 1 år,
bor i skurup hos min Mamma och hennes man Peter, bor hemma än pågrund av att jag studerar just nu och har inte råd o bo själv men ska ha eget så fårt ja har råd, längtar tills man kan bo själv.
jag går andra året på gymnasiet fordon-personbilsteknik.
på frittiden så umgås ja mycket vänner och min son så klart, har även börjar på dans nu varje måndag, "the pussycat dolls dans" riktigt skoj faktiskt=)  
Singel & sökande efter kärleken är man med men den kommer väl när den kommer anntar jag, inte så jätte lätt o hitta en kille som är beräd att ge sig in i mitt liv efter som ja har barn, men vill man ha mig får man acceptera mitt liv som mamma.


Ny blogg:)

Jaha då har man ny blogg nu, ska försöka o vara duktig o skriva den här gången, gjorde ny blogg för den gammal påminde för mycket om det förflutna, så nu ska ja ta nya tag och och skriva om mitt liv som ensamstående ungmamma,

 
Jag


Dominic<3


Välkommen till min nya blogg!