accessoarer

för någon dag sen fick ja den här smyckeklockan med till hörande finväska från ut & Pen  av älsklingen. är ingen sån person som brukar ha klocka men ja tycker om den. och efter som det är en smyckeklocka är det ju heller ingen klocka man alltid ha på sig så precis lagom för mig:) och väskan tycker ja är jätte fin. väskor kan man ju aldrig få för många av^^

mys...

efter som det var en mysig hemma kväll igår blev det en lite mer bekväma myskläder :)
inköpta igår på HM.

överraskad

när hjärtat kom hem igår hade han köpt jätte fina rosor till mig och sen hyrt en film vi både velat se länge.
han är bara för bäst! rosorna luktar helt underbart en av mina favorit blommor:)

inredning

kollage med dominic teckningar på hans rum:)

nya gardniner i sovrumet:)

8 månader

idag den 28 juli har jag och hjärtat varit tsm i 8 månader och det firas med god middag och god efterrätt och en bra film:)
Älskar dig hjärat<3

bilder

lite bilder som vi tagit under dom 2 senaste månaderna:D
<3

onsdag

idag blev det en sväng till mobilia, köpte ett par snygga jeans till dominic han har börjat vli för lång för dom andra han har men nu har dom ju börjat passa perfekt i midjan min lille plutt e speciel med storlekar. man kan inte gå efter månader alla fall. efter som hans storlek är för 9-12 månade o han är snart 2 år:P hehe str 74-80 har han i kläder men ska byxor passa riktigt bra i midjan skulle han haft str 68 men dom e alldeles för korta i benen^^





Tisdag

tisdags så blev det lite små pill hemma. madeleine, roger och matilda kommer hit och ska grilla och fika jätte trevlig kväll så det får vi göra om:)

madeleine,roger, dominic

Roger & Dominic

Bättre.

Idag äe dominic feber fri vilket är skönt. fast han e fortfarande gnällig och nu oskar han ju gå till en att gnälla med det gjorde han inte innan:P men ja han e ju sjuk så då får man gnälla lite. bara några dagar kvar som han ska pencilinen sen är han helt frisk får ja hoppas och kan ha min glada pigga dominic igen.

idag ska vi iväg till mobilia en sväng och handla lite sen vet ja inte än vad ja ska göra blir nog lite städning, får ju ha lite fint när mamma,peter,john och hjärtats föräldrar kommer hit i morgon på fika och lite mat. sen när hjärtat kommer hem blir det storhandling. sen en lung kväll, lite fredagsmys med film och gott gott :)



nu är det bara 1 månad kvar till min lilla plutt fyller 2 år! och då är han inte så liten längre tiden går så otroligt fort!
kul att se han växa upp och utvecklas varje dag. <3

Bilder

Dominic fick lite godis igår så han skulle bli lite pigg han åt 3 bitar sen ville han inte ha mer så där sprack den planen

energi fick han inte febern trötta ut han så han somnade så sött på soffan

Sötis

Jag blev sugen på varm choklad mums!

Feber.

Nu har dominic haft Hög feber sen fredags.. varit inne på vårdcentarlen både idag och igår och tagit prover men idag steg feber till 40,6 grader så blev att ringa barn akuten och åka in och visade sig att det troligen var halsflus efter många om och men, så nu har han fårr pencilin så hoppas det hjälper efter som han  verken vill äta eller drickaoch knapat sover på nätter utan bara på dagen.. gör ont i mamma hjärtat när man ser han lida.. och hjärtat har varit jätte duktig på att pyssla om och hjälpa lillen :) <3

nu ska ja in och vila med lillen framför tv tills hjärtat kommer hem från strippen.

Dominics rum

Satte upp lite nya saker i dominics rum:) fotspår på golvet, en Nalle Phu mättsticka och en Mussedekoration :)

överraskad

Måste bara berätta att här om dagen så var ja och linde inne i stan och ja hittade ett par jätte snygga jeans ja ville ha men ja kunde inte köpa dom just då, så berättade ju så klart om jeansen för Hjärtat.
och vet ni vad? .. i för går kom han hem o överraskade mig han hade varit och letat upp dom jeansen ja hade provat och köpt dom:) är han inte för bäst! blev jätte glad.


Älskar dig Hjärtat<3

Jag

hehe var bara tvungen att visa mitt förkläde tycker det är fräckt:) så här ser ja ut när ja städar och diskar, en "hemmafru" (förlåt älskling vet ja inte får säga så) ^^,

Onsdag

Hej!

Idag blev en tidig morgon efter som dominic tycker att sovmorgon är slöseri med tid. dominic ville ja skulle läsa om lasbilar för honom, så bad honom hämta den boken.. han kom med en bok efter bok efter bok tills han hade kommit med alla böker utan lasbilarna hehe den hittade han sist. så gulligt när han kom med en bok och sedan tittade på den och kom på att det var inte boken han skulle ha,mitt charmtroll.

sen blev det att fråga om syrran skulle komma på fika, inget kul o sitta inne själv. så vi åt bullar som ja bakade igår jätte goda och STORA bullar mums:D sen blev det något som inte alls var lite mumsigt.. gjorde en soppa till lunch sån färdig man bara kokar upp vatten till och den smakade hemskt:P
har även spaklat igen dom gammla hållen påå dörrarna efter hantagen efter som vi ska byta ut dom på alla dörrar. och sen kollade ja var det var i lådorna som fortfarande inte är upppackade så man vet vart man ska göra av dom.

Just nu ligger Dominic och sover middag. och ja sitter och skriver lite här sen vet ja inte vad ja ska göra tills hjärtat kommer hem. vi ska iväg sen till henrik och linda en sväng:)
ska nog försöka ringa pappa igen och se om han svarar nu.

Hoppas alla har en underbar och solig dag :)


Städning

idag är det fredag och städning står på shemat. ska damsuga, diska och torka golven :) blir mkt smuts när man hela tiden håller på med saker i lägenheten så den ska bli helt klar.

ikväll blir det myskväll bara ja och dominic. efter som hjärtat ska ut och äta med firman.

såg i tidningen att det skulle bli riktigt varmt på måndag :) så blir nog stranden med lillen och får hoppas det inte blåser för mkt som alla andra gånger vi har varit där.

ska nog ringa in till vårdcentralen på måndag med för dominic haltar fortfarande sen han hoppade på studsmattan i söndag. men vet inte vf han haltar kan inte hitta vart han har ont klämt o känt överallt. men lika bra o ringa in efter som det gått en vecka o han fortfarande haltar. får se vad det är.

ne nu ska ja ta tag i städingen :)

Fröken malmö

Som en del vet så ställde ja upp i fröken malmö 2010. för er som inte viste, vet ju om det nu^^

var riktigt kul att vara med även om det kunde vara lite dålig information osv dom hade även haft dålig marknadsföring så inte så många so kom dott och tittade men var en del alla fall:) det som var mest synd var att domarna tittade ganska mkt på brösten och rumpan tyvär så där förlorade ju jag. men kul erfarenhet att vara med . har ju aldrig gått catwalk in för publik innan så det var jätte kul och fint sminkade blev vi oxå :)

fick några komentarer efterråt om att ja gick catwalken bra:) alltid kul o få bra kritik :)

Tack till hjärtat, Linda & Henrik som var där och stöttade mig :) bettyder mkt :)

tyvär har ja ingen specielt bra bild från tävlingen så dena bilden bjuder ja på där i från :P


Lägenheten

Nu så kommer dom efterlängtade bilderna från lägenheten:) nu är den nästan helt klart lite små skaer kvar som visa golvlister tavlor och gardiner:) mest små plock men allt det stora arbetet är klart :) jo sovrumet är inte riktigt klart än ska fixa ena vägen till litefinare sen:)


kommer lite olika bild kategorier nu under här som ni kan komma på med olika bilder från olika rum för o efter bilder:)

Hallen!


under renovering
Färdig hall

Dominics rum!

Före renovering

pågående renovering

klar med renovering

Vardagsrum!

Före renovering

Under renovering


Färdigt


Färdigt

Sovrum

Före renovering

Under renovering

Färdigt

Kök/Badrum/Balkong

Kök inflytting

Kök efter inflyttning
/
Badrum

Balkong

inget av dessa är renoverade köket och badrumet ska renoveras men inte i år. balkongen behövs inte är redan helt ny :)

Länge sen.

ja nu var det lite väl länge sen ja skrev här men har varit finnt väder så har inte varit inne på datorn så mkt. men mkt har hänt knpat man kommer ihåg allt nu när man väl skriver..
men vi kan ju ta det som hände i helgen alla fall :)


Fredag:  Tjejkväll med Linda först pizza hut sen bio den nya twiligt riktigt skoj kväll:)

Lördag: massa pysssel i lägenheten som nästan är helt klar nu :)  sen på kvällen så skulle jag tävla i fröken malmö:) var riktigt skoj men fick ingen placering men en kul erfarenhet. fick bra respons efteråt av dom som såg det.

söndag:  kalas hos älsklings syster son som fyllde år :)

Måndag: ja nu sitter ja vid datorn i 5 minuter och skriver detta:)  håller på att packa ner hela mitt rum för i dag flyttar ja o lillen till älskling :)


mer vad som hänt kommer lite senare:)