Onsdag

Hej!

Idag blev en tidig morgon efter som dominic tycker att sovmorgon är slöseri med tid. dominic ville ja skulle läsa om lasbilar för honom, så bad honom hämta den boken.. han kom med en bok efter bok efter bok tills han hade kommit med alla böker utan lasbilarna hehe den hittade han sist. så gulligt när han kom med en bok och sedan tittade på den och kom på att det var inte boken han skulle ha,mitt charmtroll.

sen blev det att fråga om syrran skulle komma på fika, inget kul o sitta inne själv. så vi åt bullar som ja bakade igår jätte goda och STORA bullar mums:D sen blev det något som inte alls var lite mumsigt.. gjorde en soppa till lunch sån färdig man bara kokar upp vatten till och den smakade hemskt:P
har även spaklat igen dom gammla hållen påå dörrarna efter hantagen efter som vi ska byta ut dom på alla dörrar. och sen kollade ja var det var i lådorna som fortfarande inte är upppackade så man vet vart man ska göra av dom.

Just nu ligger Dominic och sover middag. och ja sitter och skriver lite här sen vet ja inte vad ja ska göra tills hjärtat kommer hem. vi ska iväg sen till henrik och linda en sväng:)
ska nog försöka ringa pappa igen och se om han svarar nu.

Hoppas alla har en underbar och solig dag :)


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: