Milian

Kameran åkte fram en sväng nu, medan dagsljuset var så bra :) 





24 Februari

Idag är vi tillbaka i våra rutiner igen, efter ett sportlov & en sjuk Dominic. Så dagen började med öppna förskolan & en timmes utelek i det härliga vårvädret! 
Verkligen jätte härligt ute. Får hoppas solen har kommit för att stanna. 
Nu ska vi bara mysa inne resten av dagen. Dominic har fortfarande hosta så   En lugn eftermiddag är perfekt. Just nu sitter han på sitt rum & ritar, medan jag strax ska lägga Milian för en lite vilopause.  För min del blir det att vika tvätt. ;) 

Tog lite bilder igår på Milian, när han premiär sov i vaggan 





Lördag

Dagens lördag har bestått av sömnbrist. (Vilket ingår i att vara småbarnsförälder)  
Annars har dagen bjudit på både familjefrukost, hämtning av Dominics glasögon, pyssel, inköp av nya skylander gubbar till barnens spel, bakat pizzabullar & haft myskväll med godis. Plus en febrig dominic så här på kvällskvisten. Så hunnit med en hel del idag. Alltid roligt när det händer mycket. Nu är barnen nattade utan minstingen. Vi hoppas även att Dominics feber släpper tills i morgon. 

Nu blir det lite godis mys för oss vuxna innan det är dags att inta sängen. :) 

Våra smarriga pizzabullar 






1 månad

Idag blir Milian 1 månad <3 



BVC

Blev BVC besök idag för vår Milian. Nu väger han 4525g 53cm lång. :) 

Kameran åkte även fram idag! 



Bilder från dagen






Mys dag

Idag började dagen tidigt, redan kl 6 tyckte Milian att vi sovit klart. Dominic tyckte kl 7. Jag är en anning trött nu så här på kvällskvisten.  
Efter att barnen fått frukost & fått kläder på sig, begav vi oss ut här i byn. Blev en mys fika tillsammans. Köpte även lite små saker på vägen hem. Dominic fick en liten leksak (ett flygplan). För han var duktig & städe upp sina leksaker från vardagsrummet. Blev även nya ritpapper, färg med skumstämplar som vi kan pyssla med till helgen, när F:så dotter också är här. Fynda en orkidé för 50kr & ett mobilskal för 25kr så jag inte ska ha sönder nya mobilen. (klantig som jag annars är) Även nya strumpor åt Dominic. Man kan undra om vi har någon som äter strumpor här hemma. Alla fall Dominics bara hans som försvinner?! 

Nu sover Dominic & Milian ska snart ha Mat. Efter det är det sängen som kallar & ett antal pussar på F :) 

Lite av dagens shopping 










Sportlov

Denna veckan är det sportlov. Vilket gör att dominic inte har dagis denna veckan, mer än på torsdag. Så idag gick vi över till min syster & hennes barn, blev mysfrukot & massa bus tillsammans. När vi kom hem hade vi en trött liten bebis. & en stor pojke som har pratat konstant sen vi kom hem. Knappt man själv får en syl i vädret. Nu efter massor av frågor , sagor & ytterligare mer prat sover äntligen dominic. 
Jätte gulligt att han har sån fantasi, men ens huvud är något trött nu ;) 
Nu ska bara lille Milian badas, sen ska vi också bädda ner oss i sängen. 

Hitta Dominics gamla babyskor. Som Milian kan ha sen om någon månad. :) 



Älskade barn




Alla hjärtans dag




BVC

Igår var det besök på BVC. Milian åkte tåg för första gången. Gick jätte bra, fast han blev hungrig precis när vi steg på när vi skulle åka dit. Tur det bara var 5 minuter tågfärd.  Men hem sov han hela vägen :)

Milians vikt är nu 4170g längden är 51,5 cm. ( bb har mätt fel så han var inte alls 52 när han föddes. Utan mer runt 48-50cm för krympa på 3 veckor känns inte så möjligt) 
Efter BVC besöket var det första gången för föräldragruppen. Babymassage stod det på schemat. Milian halv gillade det, då han inte alls gillar att vara nakenfis. 
Resten av dagen blev det mys med båda mina fina pojkar :) 




Måndag

Idag började måndagen som vanligt med besök på öppna förskolan. Var riktigt härligt väder att gå ditt i idag. Sol gillar vi! Efter massa bus där blev det snabbt inom affären. Sen har vi bara haft säng mys. Legat alla tre i sängen & myst framför lite film med Dominic. 
Nu har Dominic krupit ner i sin egna säng. Laddar inför dagis & bus med kompisarna. Jag & Milian ska till BVC i morgon. Blir att ta tåget ditt, får se hur det går. Tar bara 10 minuter, men med en bebis vet man aldrig hur färden blir ;)  
Ska bli spännande att se hur lång & vad han väger nu. 

Nu väntar vi bara på att F ska komma hem. Så man hinner pussa på honom lite, innan det är dags att krypa ner till sängs för ens egna del. 





15 månader

Idag har jag spenderat 15 underbara månader med min fästman! Så lycklig att vi har hittat varandra, & har en så underbar familj tillsammans<3 




Lördag

Här hemma är barnen i full gång & busar. Man kan undra vart dem får all energi ifrån. Tycker dem kan dela med sig lite. ;) 
Blivit en hemma dag idag. Barnen har bestämt både lunchen & middagen. Går lite i samma onyttiga tema. Men ibland kan dem få bestämma helt. Så dagens meny ser ut så här. 
Lunch = korv med pommes. 
Middag = hamburgare & pommes. 
Har även gjort lite semlor vi mumsade i oss för en stund sen. Onyttiga lördag helt enkelt ;) 
 
Nu ska jag börja med maten åt huliganerna. Så vi kan ha lite kvällmys
hela familjen sen. 
 
 
 
 

Fredag

Nu är vi precis in komna från regnet. Har varit på öppna förskolan nu på förmiddagen. Så nu är det en lugn stund hemma som väntar. För att ladda batterierna inför nästa aktivitet idag. Vi ska iväg till biblioteket kl 3, då dem har pettersson & Findus dag.  Både pyssel, sagostund & det som Dominic ser mest fram emot, är att dem ska bjuda på pannkakstårta;) 
 
Lär vara helt slut ikväll, då de blev brist på sömn i natt.  Men så länge barnen är glada, så får sömnen komma i andra hand. 
 
 
 

Kläder

Några kg kvar, sen kan man äntligen börja kolla på lite kläder för att förnya garderoben lite :) 
 
 
 

Torsdag

Dominic är lämnad på dagis & busar med kompis. Milian är ny matad & små myser här brevid mig. 
Nu inväntar vi bara besök från linda som ska komma på lite fika. Sist hon var är var då allt satte igång. Mins hur jag sa att det kanske var dags den dagen. Men vi både trodde nog inte riktigt på det då. Sen kom världens finaste prins dagens efter. Lika fin som sina syskon ♥ 
 
Denna helgen blir det full rulle & mys med alla barnen. Trött lär man vara i helgens slut, men så värt det för en fin familj! Får se vad vi alla hittar på :)
 
Prinsarna♥ 
 

5 Februari

Igår blev det promenad upp till min mormor & morfar med lite fika, efter att Dominic var lämnad på dagis.
Blev en mysig fika stund, som lille Milian sov sig igenom. ;) Enda som saknades var lite kaffe. Kan tyvärr inte dricka kaffe nu när jag ammar, för lillen får lite magknip då & de vill vi inte han ska ha. Så får snällt stå över. Men mot tröttheten skulle kaffe vara gott nu. 
 
Blev även återbesök på plastikkirurgin med Milian. Snabbare besök vet jag inte om de går att få. Dem tittade snabbt på tejpen & konstaterade att vi gjorde allt rätt. Så nu behöver vi inte komma tillbaka fråns det är dags för operation. Blev även taget före bilder på läppspalten, spännade att få se det fina resultatet sen efter operationen. :)  
 
 
 
 

BVC

Idag kom BVC hit & vägde Milian. Så nu väger han 3786g. Han växer sakta men säkert <3
 


2 Veckor

Tänk vad tiden går fort. Milian är redan 2 veckor idag. Så när storebror kommer hem från dagis, blir det att baka lite här hemma med honom. - Lite varadags lyx.
Senare idag kommer Bvc hit för att väga Milian. Spänande att se hur mycket han gått upp sen förra veckan.
 
Nu ska jag & Milian forsätta mysa, innan vi ska ut i det härliga vädret för att hämta Dominic.
 
 
Söta små händer & fötter ♥
 
 

Måndag

Ny vecka & måndagen är snart redan slut. Dagarna bara flyger iväg. Dominic lekte med dagiskompis på förmiddagen, Dem hade jätte kul. Medan han var där gick jag & Milian till öppna förskolan. Eftersom dem städade här hemma. Så allt tajmade in bra med att allt var samtidigt :)
Just nu sover Milian i vagnen sen vi kom hem. Dominic spelar skylander enstund medan jag försöker komma på vad vi ska äta till middag. - Idé torka! 
Även pratat med försäkringskassan 5 gånger idag. - Dem ringde upp för att ställa 1000 frågor innan dem kunde besluta något. Så äntligen ska jag få mina pengar för graviditetspenningen. - Bara sådär 1 1/2 månad för sent. 
 
Var en stund hos mamma innan vi gick & hämtade Dominic hos kompisen.
Passade på att väga mig hos mamma. Har gått ner 11kg på 2 veckor. Bara 7 kg kvar att gå ner till målvikten. - Ska inte riktigt ända ner till startvikten.
Gick upp över 20kg när jag väntade Milian! 
 
Vänster bild - Från idag
Höger bild - Togs dagen innan Milian föddes
 
 

Nytt

Förlängde mitt abonnemang idag, så nya telefonen är nu påväg hem. En Iphone 5s Guld, Så om 3-5 dagar är den min :)
 

Helg mys

Denna helgen har beståt av besök,kalas & massa mys. Haft besök av min syster med familj igår & idag hade vi min bonus syster med sambo på besök. Självklart var dem här för att få bebismysa lite, eftersom dem inte hunnit träffa Milian tidigare. Ugår kväll var vi iväg på kalas också en stund. Även där fick Milian bli lite bortskämd med alla som ville gosa med honom. Annars idag har vi bara tagit det lugnt, njutit av att F varit hemma. 
 
I morgon står det lekdejt på schemat för Dominics del. Han ska hem till en dagis kompis på förmiddagen. Så då får jag & Milian roa oss på egen hand. 
Kommer även bli rent & fint här hemma i morgon då hemstädet kommer för sista gången. Vi ska bara ha vid någon enstaka gång sen. Nu kan jag ju städa själv här hemma, Ingen tung mage att bära på, eller några förbud om att jag bara får ligga på soffan. Men skönt har det varit att ha städ hjälp, absolut. :)
 
Bild från igår när vi skulle på kalas.