Present korg

Idag har det blivit en lugn dag efter ytterligare en dag med smärtor.
Röntgen igår gick bra tar en vecka innan jag får svar. Så bara till att gå och vänta.
Dom tre senaste dagarna har varit hemska haft riktigt ont. Så idag var jag hos sjukgymnasten så en läkare där skrev ut värktabletter jag ska ta så länge.

Det enda jag gjort idag var att fixa en present korg som jag lagt några polkagrisar i och sen bakade jag saffrans skorpor. blev nöjd med resultatet av korgen :)


Dominic och jag har haft mys nu på kvällen med lite smått godis, sen blev det ett bad för hans del innan lägg dags. Nu ska jag bara ta det lugnt är riktigt trött. Får ladda in för pepparkaks baket I morgon.





Inspirations bilder från mitt hem :)


Onsdag

Denna dagen har inte består av mer än ligga i sängen hela dagen då jag knappt kunnat röra mig pga ryggen, haft sån smärta. Och benen har inte varit helt okej dom heller,

Tur Dominic har kunnat vara på dagis, för är ingen roliga mamma idag. Svårt att vara med att leka med honom när man har så här ont. Men gör mitt bästa nu innan de är dags för han att lägga sig.


Är röntgen i morgon. Så förhoppningsvis får jag svar på vad jag har för fel så dom kan fixa det. Tär på humöret när man har ont, tur jag har sån underbar familj som hjälper mig, och vänner som finns där och stöttar <3

Får fin besök ikväll så humöret kommer förhoppningsvis att bli bättre ikväll:))

Blundar för smärtan och övervinner den!


Jul glittriga naglar :)


God morgon

Idag blev en lugn morgon plötsligt en stressig morgon eftersom vi märkte på vägen till dagis att dom stängt av hela vägen så var omöjligt att komma över så istället för att ta 10-15 minuter att komma till dagis blev de 30 minuter av en omväg. Turen är att jag gillar att vara ute i god tid. Så trots att de tog dubbel så lång tid så han jag ändå med tåget till jobbet. :) Men känslan av stress är inte omtyckt.

Blev en Gingerbread latte på starbucks idag. För är en lång dag på jobbet då vi ska ha en utbildning inom kundtjänst. Så min mamma ska hämta Dominic idag och hon stannar även på deras julpyssel idag. Eftersom jag missar det vilket är lite synd. Tyckte de var ett bra tillfälle att träffa de andra föräldrarna på dagiset. Men får ta de vid lucia istället :)




Kärlek


Mysigt

Precis slagit in dom sista av Dominics paket. Är i princip klar med alla julklappar bara någon enstaka till. Känns skönt att ha dom köpta till alla :)

Nu sitter jag här och myser i mina sköna mysstrumpor jag fick av min mormor idag, perfekta för mig som alltid fryser:) blir även lite kaffe och nobless choklad nu. Medan jag väntar på att min prins ska komma hem.



Jul pynt

Lite julpynt som jag har Fyndat under veckan, julkulor, julstjärna, snöre till gran och julklapparna & advent ljusstake :) (som ni ser är jag inte den som är så mycket för rött julpynt )


Cupcake

Idag gick jag upp tidigt för var på bakhumör, blev ägg & helt mjölkfria  choklad cupcake med rosa smörfrosting :)

Väldigt nöjd både med hur de smakar och hur dem ser ut , då jag är lite av en perfektionist när jag bakar blir aldrig riktigt nöjd;)

Vad tycks?


Klar!

Nu är hyllan på plats här hemma. nu är det bara att fixa fint på hyllorna och köpa lite korgar :)


Egentid

Idag blir det lite egentid, köpt hem lite choklad till ikväll. Ska strax åka och hämta hyllan. Sen blir det hem måla naglarna och mysa ner sig & njuta av chokladen. Har huvudvärk så blir en mycket lugn kväll ska se om man hittar en film att titta på också:)


Så här blev det med väggtexten i vardagsrummet:)


Torsdag

Idag var jag nära att för sova mig. ( vilket aldrig händer) hade glömt ställa klockan men tur jag har min lilla prins som vaknade precis när vi skulle Stiga upp. :)

Idag lämnade jag Dominic på dagis men inte jag som hämtar utan är hans pappa och R . Så nu får jag inte träffa min lilla prins fråns på söndag kväll. Kommer sakna honom.
Men blir lite egen tid ikväll efter jag hämtar min hylla. Då blir de måla naglar och bli fin:)


Här finns jag :)

För er som har missat så finns jag på universalpixels hemsida :)

Här kan ni hitta mig
http://www.universalpixel.se/t-shirts/chopped-tee-merde



Äntligen!

Igår när jag kom hem mötes jag av ett brev i dörren. Jag har nu fått min röntgen tid. Redan nästa vecka. Egentligen var de 13 veckors väntetid så skulle haft en tid i februari men antagligen har någon ställt in sin tid så Jag fick den istället. Känns skönt att äntligen få en röntgen till ryggen för att se om felet sitter där.

Men var inte bara de som kommit med posten. Fick även min väggtext så nu är den uppe och blev jätte fint, kommer bild lite senare är så
Mörkt på kvällen så blir lite dåligare bild så får ta en på dagen istället :)


Inköpslista

Morgondagens inköpslista. Dags att förbereda lite inför julgodiset:)


Till lägenheten

Ska hämta en sån här hylla på torsdag till lägenheten, ska köpa några träkorgar som är klätt i tyg på insidan. Sen blir de lite ljus, tavlor, och böcker på hyllorna :)


Även beställt den här vägg texten. Som jag ska ha ovan för sängen/soffan.
Tror de kommer bli jätte fint när de är klart:)


Inspiration sovrum, så här ser mitt dröm sovrum ut. :)


Söndag

Denna söndagen började med huvudvärk, är väl kroppen som säger ifrån att jag får för lite sömn. Men efter några panodil och lite städning här hemma så känns den knappt nu:)

Idag kanske de blir en liten mysig utflykt. om det blir av så ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran. Har börjat bli dålig på det. ;)

Just nu sitter jag och Dominic och myser i soffan framför Barnkanalen. :)


Lördag

Nu har jag och Dominic precis ätit middag. Dominic sitter och mumsar på chokladdpudding till efterrätt.

Idag kom Linda hit med frukost och fika. Det var Mycket uppskattat. :)
Mamma och Peter var även här en snabb sväng i morse och hämtat allt skräp jag haft i förrådet sen vi målade om så nu finns det plats för de som verkligen ska vara där nere :)

Fick fin besök en snabb sväng för en stund sen också som gjorde att man fick lite mer ork till kvällen. Så nu är jag glad :) Blir en lugn kväll även idag efter en sömnlös natt. Köpte lite nobless choklad jag ska unna mig ikväll :)



Julgodis

Nu är de inte långt kvar till december.
Tänkte göra julgodis vid advent.
Dessa julgodisar tänkte jag göra:)

1 Julknäck
2 Rocky roads
3 Tryffel
4 Gräddchokladkola
5 Mintkyssar

 


Dominics tröja


Fredag kväll

Nu sover Dominic efter att vi myst med en barnfilm och lite små godis:)

Tänkte nu bädda ner mig under värme filten och se om lite av de onda kanske försvinner. Ska kolla en film och sen blir de en hyfsat tidig kväll idag. Hoppas jag får mer sömn i natt.


Var och hämtade mina paket innan också. Skorna passade inte :/ så får byta dom. Men Dominics tröja passade bra:) Och har även slagit in julklapparna som kom till mina syster barn och minsta lilla syster:)



Fredag

Ont är bara förnamnet av vad jag har i dag både i magen och i ryggen.
Precis varit hos sjukgymnasten och pratat av mig lite då jag haft jätte svårt att sova pga min rygg. Får hoppas de blir lite bättre snart.

Men till något positivt, mina paket från ellos har kommit idag. Bland annat mina skor och lite julklappar :)


Blir en väldigt lugn Kväll.
Fredags mys med min prins.
Film & Godis


Jennii


God morgon

God morgon läsare!

Idag fick vi sovmorgon eftersom vi skullen till BVC på morgonen.
Blev förvånad för Dominic har sovit hela natten och jag fick gå in och väcka han kl 8 för då låg han fortfarande och sov. Vilket är väldigt ovanligt.
Tror han kommit in i bättre rutiner nu efter flytten :)

Idag är det städning som står på schemat inte de roligaste men måste göras. Men de ska nog gå undan, skönt sen när de är gjort, :)


Försökte göra lite små lockar i håret. Dock var det lite svårt att få med på bild när man inte har någon som kan ta bilden åt en;)



Egen tid

Nu sover Dominic så gott i sin säng. Han somnade snabbt idag.
Men blir sovmorgon för honom i morgon för vi ska till BVC vid 9 på hörselkontroll.
(bara för de kommer han säkert vakna halv 6)

Jag har nu krupit ner under täcket.
Precis tagit en varm dusch, och smörjt in kroppen och ansiktet, nu känner man sig lite fräschare. Blir lite egentid ikväll bara ta det lugnt med tända ljus i dag också.
Varit en bra dag på jobbet. Men mitt huvud är helt slut och min rygg har sagt nej hela dagen har en väldigt dålig rygg period igen :/

Men för att glömma ryggen en stund sitter jag och kollar runt på olika sidor. För Funderar lite på vad för julgodis man ska göra. Har ni några tips och recept får ni jätte gärna skriva :)



Ge mig vackra lockar! :)


God morgon :)

Ny dag, halva veckan har redan gått.
Veckan har flutit på väldigt bra tycker jag. Lite trött men ja överlever.

Men frukost på sängen hade man inte sagt nej till. Bara få ligga kvar i sängen länge och inte ha några måsten.

Dominic hade nog gärna velat ha det för fick väcka han i morse (händer väldigt sällan) han öppnade ögonen lite och sa snällt "mamma jag är trött så nu sover jag" min lilla prins. Igår när han cyklade hem från dagis somnade han samtidigt som han fortfarande trampade. Då måste man vara trött? Märkte att han började vingla och ser att han sover. Tur han har stödhjul! Han slutar aldrig förvåna en.


Kvälls bloggning

God kväll läsare!

Nu har min prins somnat.
Så jag Tänkte tända lite ljus sen krypa ner under täcket och se en film.
Behöver en lugn kväll, & lite egen tid.

Hoppas ni får en mysig kväll.

So Happy :*


Inspiration för julkänsla, snart dags för julklapps shopping.


Gjorde ett inspirations collage :)


Smile


Lycklig

Är lycklig med hur mitt liv ser ut just nu. Hur de utvecklas. Glad för de nya personerna som kommer in i mitt liv. Och glad för dom som alltid funnits där:)

Har så mycket positivt att allt negativt tynar bort :)



Trött

Idag är det en trött Jennii som skriver. Knappt kunnat sova i natt på grund av ryggen. Så får hoppas de blir bättre sömn i natt. Antagligen påverkades ryggen nu när jag målade Dominics säng. (a)

Men värt det med tanke på reaktionen jag fick när jag sa att jag målat den som överraskning. Han hoppade direkt upp i min famn och gav mig en stor puss och log super stort! underbar känsla :)



Ommålning

Denna gången var det Dominics sängs tur att bli ommålad. Gillade inte riktigt den fläckiga träfärgen som den hade innan, så blev vit så det blir ljusare och framhäver hans bäddset mer, får se om han blir glad när han kommer hem :)


Perfekt jul outfit :)


Dagens Jennii

Känner mig pigg & glad idag :)


Dagens Dominic


Julpynt redan?

De flesta som känner mig vet att jag är den som julpyntar sista minuten och använder mig av vit diskret Julpynt.
Idag när jag gick in på starbucks i Malmö, var de Julpynt och rött överallt. En mindre tisdags chock, hehe deras förklaring var att de spred värme. Vist mysigt på ett café men lite tidigt enligt mig. Dessutom har dom tagit bort
Min favorit höstlatte, så fick testa en vinterlatte dom gjort smakade gott den med :)

Men till min egna förvåning har jag funderat på att ha en julgran hemma hos mig i år, lite för Dominics skull också. Sen har jag ett bra ställe i vardagsrummet som är tomt just nu där en gran hade sett fint ut :)

Ska ni ha gran i vinter ? Plast eller riktigt?


Måndag

Idag har jag varit pigg hela dagen vilket känns som de var länge sen jag var det.
Dominic Sov konstigt nog till kl 7 idag, fast han somnade halv 7 igår kväll.
Han måste ha varit jätte trött.

Idag kommer F hit, så ska vi laga mat så får se hur gott de blir :)
Har hunnit städa undan här hemma och tagit ett varv med dammsugaren. Så känns fräscht här hemma nu.

ska jag gå och hämta min prins på dagis nu. Får se om han är pigg eller trött när han kommer hem :)


Naw

Hittade min fina prins så här, klockan är bara halv sju men han var tydligen väldigt trött eftersom han så sött har somnat till Spiderman.


Love you<3


Söndag

Idag har vi hunnit med en del, hjälpte mamma och Peter med deras flyttloppis, så blev middag och kaffe där. Sen när vi kom hem blev det undan röjning och utrensning av garderoben. Så bättre ordning där nu:)

Nu sitter vi och myser med tända ljus.
Har precis måla naglarna, är så grått och trist väder ute så fick bli lite färgglatt på naglarna idag :)

Har även pratat med Dominics pappa idag och vi har kommit överens om att eftersom varannan vecka blir uppskjutet så ska dom få ha Dominic varannan tors-sön istället för fredag till söndag som vi haft innan. Så får dom en kväll och en extra dag tillsammans. Skönt att det går att kompromissa när de inte blir som man tänkt från början.


Fått Mycket gjort

Nu har vi landat i soffan och tar det lugnt efter massor av bus. När Albin åkt hem runt 1 tiden så tog jag och Dominic en snabb lunch.
Sen tog vi på oss varma kläder och gick iväg till lekplatsen en stund.

Nu har vi myst ner oss med varmchoklad med grädde och marsmallows. Både jag och Dominic är trötta nu så blir en lugn kväll :)


Lördag

Här hemma har det varit full rulle sen klockan 7. Dominic har haft sin kompis Albin här på besök under natten. Så dom busar för fullt nu.
Igår blev de lite Halloween mys, med film och godis. Fast dom titta inte så mycket på filmen blev otroligt mycket bus istället härligt att se :)

Med en tidig morgon hinner man mycket så här på förmiddagen, redan hunnit diskat, vikt tvätt och plockat undan lite smått. nu blir det en kopp kaffe medan barnen leker.


Fredag

Idag är det jobb mellan 10-12 inte så länge. Men känner mig mör i ryggen sen går dagens övningar hos sjukgymnasten.
Men fick sova en timme längre idag Dominic vaknade halv 7 istället för halv 6 som han gjort dom senaste dagarna.

Jag som är lite av en väder människa så är jag extra trött nu när de är mörkare och regnigt hela tiden. Men brukar bli bättre efter ett tag när kroppen ställt in sig.

Hoppas ni får en mysig fredag :)


Torsdag

Nu har jag precis varit hos sjukgymnasten. Fått lite fler övningar så får se om man lyckas klämma in dem i vardagen.

Nu har jag precis lagt i lite tvätt så de sista av tvätthögen försvinner. sen blir det att hämta Dominic på dagis.




Märks att det är höst, är halvmörkt redan på dagen när det regnar som de gör idag. Man får tända upp värmeljusen tidigare. Vilket är mysigt, bara varmchoklad och sällskap som fattas nu.

Bjuder på en bild från gårdagens latte :)