jul.

´tänkte jag skulle uppdateralite nu:D

vi har varit hos min pappa i en vecka jag coch dominic mycket skoj. väldigt kallt bara vi var mest hemma hos min pappa efter som det var så halt ute. men åkte in till stan en dag det var mysigt:D länge sen man var på A6 lite så man saknar det.

sen firade vi julen hemma med släkten och dominic var så klart med han delade ut julklappar såg sjukt sött ut. men han ville inte öppna sina julklappar så det fick jag göra en hel del. men han tyckte om sina trummor han fick han e ju en liten musik nisse:D och alla bilar han fick gillade han med;D

sen var vi på julrean så klart . inte så mkt rea om jag får säga det själv. men köpte en nya vagn åt dominic jätte fin. sen massa kläder till mig som behövdes det mesta är ju förstort;) så lite nytt fick det bli riktigt nöjd.
tack hjärtat för en härlig dag:D

nu sitter jag här och väntar på att kl ska bli 3 så vi kan åka till henrik och linda jag och linda ska ha en härlig tjejkväll med god mat uten och sen bio:D
dominic är hos sin pappa till den 29:e lite tomt utan han.



Måndag!

då var det måndag i dag:D

sitter i soffan och tittar på när Dominic dansar runt till musiken på tv. Både jag coh dominic har sovit bra i natt, han vaknade inte så många ggr i natt.
ska snart packa ner det sista. sen åker vi halv 12 till malmö. sen är vi i småland ca kl 2 i dag:D

Babe är sjuk så krya på dig<3 


Fredagsmys.

idag blir det till att åka iväg och ha fredags mys=) ska snart hämta Dominic på dagis.

ska bli skönt med helg vila upp sig lite och busa med dominic.

sen blir det småland en vecka skönt att träffa sina gammal kompisar och Dominic får träffa sin morfar=)

skolan går framåt fick veta lite betyg=) vg i samhäll och svenska (bara stavning ja har svårt för men övning pågår)

ha en härlig helg för det ska jag och Dominic ha=)


veckan!

då har denna veckan gått.
varit "hemma" dena veckan, eller har varit i adams lägenhet hela veckan för Dominic har haft feber och är förkyld. men nu har febern försvunit men han e fortfarande förkyld och har hosta.

blir väl mycker för mig att göra nu i skolan när ja varit borta en vecka. massa slut uppgifter men det ska nog gå endå=)
sista veckan i skolan för mig nästa vecka innan jullovet. sen blir det att åka upp till min pappa en vecka ska bli kul.


sen när dominics pappa har hämtat han, så bär det av till vällinge för födelsedagsparty. sen liseberg i morgon kommer bli sjuktmysigt=)
 

 

har varit en bra vecka förutom att Dominic varit sjuk men han har varit glad endå:D