Dop dag

Somnade direkt när jag kom hem idag. Vaknade när hjärtat kom hem. Känner mig fortfarande inte pigg. Fick även ett kort av mormor och morfar idag. Har tydligen dop dag idag(brukar aldrig minnas det själv) alltid kul när någon mins det:) pratade även med mamma och min syster i telefon idag. Nu ska jag mysa ner mig lite extra i soffan med hjärtat och hoppas jag blir frisk till i morgon.

Huvudvärk

God middag. Har lunch nu på praktiken. Har även riktigt ont i huvudet:/ och trött. Men det ska nog gå o jobba endå. Får vila när jag kommer hem. Hjärtat hämtar dominic på dagis idag. Sen får han nog laga maten idag(a) tänkte lägga upp lite bilder på dominic sen. :) hoppas ni har en bra dag:). Ni får gärna skriva och berätta om det är något specielt ni vill läsa om.

BVC

Igår var jag på BVC med dominic. Dominic växer och går upp i vikt som han ska efter sin egna kurva:) och allt annat såg också bra ut så nu är inte nästa kontroll fråns han är 4 år. Har en BVC sköterska som jag verkligen trivs med vilket är skönt man kan prata om allt med henne och hon är alltid glad:) vi går i rydsgård vilket som är en bit från Malmö där vi bor. Men eftersom vi inte är där så ofta och vi trivs så bra där så vill jag inte byta. Så offrar hälldre att det tar en stund en att komma till ett nytt ställe där vi kanske inte kommer trivas. Sen på kvällen igår så satt jag och gjorde min inbjudnings kort till studenten. Blev inte riktigt klar igår lite kvar men sen ska dom skickas iväg:) satt från 19-22 och gjorde dom tar sin lilla tid men det är kul:)

Söndag

Sitter just nu hemma hos min mamma. Dominic har precis lagt sig och ska sova middag. Vi var ute i trädgården en stund och sparkade boll och sen hjälpte dominic sin mormor att krata gräsmattan. :) dominic och jag gick in i affären sen och köpte en glass vi delade på hittade även en jätte fin bok för 10 kr på Coop till dominic:) nu kommer snart resten av släkten hit. Vi ska fira Sandra som fyllde år här om dagen så blir lite kaffe och tårta:)

Hej igen:D


Hejsan

förlåt för den grymt dåliga uppdateringen men har varit så fint väder så har inte varit hemma så mycket, och när vi väl varit hemma har det varit nu på vardgarna man haft praktik och då är man hemma rätt så sen och lägger sig tidigt så har inte varit så mycket att skriva.


Idag åkte jag, Dominic och min mamma in till burlöv för att kolla in den nya baby butiken som öppnat där
 Barnens hus. stort var det precis som dom hade sagt att det skulle vara men i övrigt var det bara en besvikelsen super dyra priser och då var det inte ens några fina kläder eller nåt. över pris både på vagnar och bilbarnstolar och övrga saker till barn. så dit blir det inte fler gåger. då är babyland betydligt bättre. men köpte en ny nappflaska åt dominic bara det var allt.

 sen blev det en runda inne på burlöv center kollade runt lite och tog en fika.
så nu är vi precis hemkommna igen och dominic sitter och sover middag. jag tänkte jag skulle ta det lungt i soffan en stund och kolla igenom den nya hm katalogen och se om det är något kul i den. sen blir det nog lite tvätt som ska tvättas:D

Blir hemma gjord pizza idag sen när hjärtat kommer hem:D

Är helt underbart väder ute idag.  
Älskar solen.




Lite bilder på dominic när vi varit ute på gården i solen och lekt!♥


Skola

Då är det skola idag från 12-16. Dagen består av fordonsteori, svenska och idrott(bad idag) . Får se om det händer något annat spännande idag kan ju alltid hoppas. Gick även bra att lämna dominic på dagis han var glad när jag gick. Igår var Camilla här och det var mycket trevligt satt på balkongen(inglasad) och njöt av en god kopp te :) dominic vilade middag under tiden. Men han fick även en present av sin farmor &farfar en fin duplolego ambulans. Den blev han väldigt glad över. Sen när Camilla åkt hem så gick jag och dominic ut och lekte i 40 min kommer upp lite bilder sen:) möte även en som gick på unga föräldrar samtidigt som mig. De hade tydligen precis flyttat hit en liten bit från oss. Kul att någon man känner med barn bor i närheten:)

Dagens

Tänkte ja slänger in en dagens outfit bild på mig och dominic:)

Dominic har precis ätit lite lunch så han ska strax sova middag. just nu leker han för fullt. Dominic har varit jätte glad och pigg hela dagen vilket är skönt. härligt och se han på bra humör:)

Snart kommer camilla hit också ska bli kul, har nog endel att snacka om:)




Söndag

God morgon. Idag tog dominic för en gång skulle lite sovmorgon. Han vaknade 8 :) vilket var väldigt skönt att han sov lite längre. Var inte mycket längre men lite mer sömn kan göra stor skillnad. Ska strax byta om till ordentliga kläder sen fixa iordning mig lite:) senare idag kommer Camilla hit ska bli kul att äntligen ses igen var ett tag sen. Annars idag så har vi inga planer så får se vad som händer:)

Dominic<3


Dominic på cykel tur♥


Äntligen

Nu är all tvätt äntligen vikt och in lagd där den ska vara.  Och sängarna är renbäddade, även disken är diskad. skönt att allt är klart,  skön kännsla när man gjort rätt så mycket i lägenheten och det känns fint och frächt.

Just nu så  "cyklar" Dominic (han sitter bara på den och låsas att han cyklar, eftersom han inte kan cykla.)
Snart kommer även hjärtat hem och då ska vi laga lite middag blir inget avancerat idag utan blir pyttipanna. men gott det med:D

ikväll sen blir det lördags mys vid tv med lite godis. något som Dominic ser fram imot. han brukar får en liten skål med godis på lördagar. så brukar vi oftast titta på någon barnfilm med honom. väldigt mysigt faktiskt:)

ska nog tända lite ljus i lägenheten så det blir extra mysigt:) får passa på nu medans det fortfarande är mörka kvällar för sen i sommar kommer det ändå inte synas så mycket om man tänder ljus.



Dom ny bäddade sängarna:D


Mums

Nu har jag ätit pannkakor jätte gott! Dominic han inte äta några för han somnade i vagnen när vi var i affären. så han får äta sina pannkakor när han vaknar:)

Tänkte jag skulle sätta mig en stund i soffan nu, med en kopp te och en bit choklad som jag köpte (A)
var verkligen härligt väder ute blåste lite men var skönt ute endå. var riktigt underbart med sol.

 
Pannkaks Tips 
Om man bara steker pannkakan på enasidan och låter den andra sidan vara ostek. och man sedan tar upp pannkakn ur stekjärnen, precis innan all smet är borta på ovansidan. Så blir dom riktigt saftiga och goda.
(Har själv fått det tipset av hjärtats syster)






Tack Camilla för den nya fina designen ♥


Pannkakor

Oh är sugen på pannkakor till lunch men har ingenting hemma till det. Får nog bli en snabb runda till affären när vi hängt upp tvätten. Så jag dominic kan laga pannkakor innan han ska sova:)

Tvättmaskin

Nu har vi lagt i dom två första tvättarna dominic skulle vara med och göra allt:p saknar verkligen att ha egen tvätt maskin i lägenheten då man kan tvätta när man vill och desutom tvätta när dominic sover. Vår tvätt tid i dag krockar lite med dominics middags vila har tvätt tid mellan 10-15 (till 16 har vi torkrumet) så mellan ca 12-15 kan jag inte tvätta för då sover dominic så får vara effektiv så ja blir klar till 12 så allt bara kan hänga och torka sen när han sover:) brukar funka bra:)

Lördag

God morgon idag börjar dagen tidigt. Dominic är redan i full gång och leker på rumet. Jag tänkte ta på mig lite kläder. Och sedan börja sortera tvätten. Har tvätt tid i dag så det är det enda som är planerat. Så är det någon som vill komma inom hit och göra sällskap är ni mer än välkommna:) såg att det var sol ute så typiskt bara för man ska tvätta hela dagen får se om vi hinner ut en sväng sen:) annars får vi hoppas att solen är kvar tills i morgon. :)

Flickdröm

Alla har vi säkert en flick/pojkdröm som vi alltid har drömt om. något vi vill ha eller något vi vill bli.
Även jag har en flickdröm och det är att få jobba mer som model. men just nu är jag 4 cm ifrån att verkligen få jobba som det. jag har såklart redan gjort en del jobb. och får fortfarande endel men just dom här 4 cm gör att jag inte kan jobba som det på fullt allvar som jag vill.

4cm är inte mycket. och jag vet att jag fortfarande växer (konstigt nog) därför håller jag fortfarande hoppet uppe. tänkte ju inte låta något så lite förstöra en dröm. kommer forsätta försöka, och göra mitt bästa för att lyckas. ger jag upp kommer jag ju aldrig få veta om ja kan lyckas.

jag är ung mamma som fortfarande studerar och har ändå en dröm om en "karriär" vilket jag tycker alla ska ha. låt inte små saker förstöra era drömmar hur än erat liv ser ut. för försöker man inte, kommer man aldrig veta hur det kund ha blivit.

den kritik jag får använder jag för att bli starkare till nästa gång. och den bra kritiken jag får gör att jag får större hopp om min dröm. Har faktiskt fått mycket bra kritik. så just nu är det verkligen dom där små centimeterna som hindrar mig.

Känner mig verkligen peppad och engagerad i det jag vill uppnå, och väntar bara på att få visa vad ja kan.

Man blir aldrig serverad av tillfällen utan man får själv hitta tillfällena att lyckas.
 Man blir aldrig något genom att sitta och vänta utan man får kämpa för det. ♥



Har ni någon flick/pojkdröm?


Praktik

Sitter nu på bussen hem ganska blött eftersom det regnar ute. Har gått bra idag kul att träffa dom på praktiken idag. Men har kännt av att kroppen blev helt trött och bara vill stänga ner sig:/ undra vad det beror på? Blir pasta sallad idag när vi kommer hem. Sen mysa en stund med mina två älsklingar. Har även ringt ytterligare samtal om balen en del i klassen som undrade saker ( så snäll som jag är tog jag reda på svaren) kollar man i kalendern nu är det ganska mycket som händer nu massa skoj med klassen och inför studenten:) härligt:) i morgon är det redan fredag denna veckan har gått riktigt fort tycker jag vilket är skönt:)

Kväll

Nu har vi precis ätit middag. Blev kyckling med ris och currysås blev jätte gott:) har även lagt dominic i sängen så han somnar väl strax med brukar gå lätt att natta honom. Ska sätta mig i soffan nu framför tv med hjärtat och mysa. Är praktik för min del i morgon. Var ett tag sen jag var där nu eftersom jag var sjuk förra veckan och skulle till läkaren med dominic idag. Har även tänkt lite på vad jag och dominic ska göra i helgen när hjärtat jobbar. Får se vad det blir för planer:). Har ni några roliga planer inför helgen?:)

Läkaren

Är hem kommna från läkaren nu med Dominic. det gick bra pratade lite om hans mage och sånt och hur vi skulle göra framöver Dominic var duktig som vanligt hos läkaren. han hade gått upp ivikt nu så det var också posetivt min lilla älskling väger nu 12,3kg och är ca 91cm lång ♥

 var en leksaks häst hos läkaren som han tyckte väldigt mycket om. knapt han ville gå av den när vi skulle gå hem.
sen var Dominic trött när vi kom hem han somnade direkt sen lite efter 12. han sover fortfarande så han vaknar väl snart:)



Dominic rider på hästen


Klänning

Åh är rikrigt nöjd med klänning jag fick hem igår från HM.
är nog min favorit klänning jus nu i min garderob:)
nu fattas det bara att det ska bli lite varmare så man kan använda den också.


Klänning från HM
199kr


Tidigt

God morgon här är "vi" uppe med tuppen eller ja alla fall dominic. Han fick för sig att han skulle gå upp runt halv sju. Bara för att han inte har dagis idag så vi kunde ta lite sovmorgon. Men han tyckte tydligen inte sovmorgon behövdes. Men känner mig själv väldigt trött:p men piggnar väl till om en stund. Vi ska till läkaren kl 10 idag är skönt att det inte är så långt dit:) sen kanske mamma kommer hit men det är inte säkert annars vet jag inte vad som händer mer idag. Det är sol ute alla fall får hoppas det inte blåser lika kallt som igår. :) nu ska jag ta och klä på mig och sminka mig lite, får hoppas jag piggnar till då:) ska ta på dominic lite kläder med. blir nog att ta en god kopp te nu på morgon kvisten också:)

Inlägg

Förlåt för alla tråkiga inlägg utan bilder och utan stycke indelning. Men blir så nu när jag bloggar från mobilen eftersom datorn inte riktigt vill samarbeta:p men hoppas ni tycker det är intressant att läsa endå.ni får gärna komma med förslag om vad ni vill läsa mer om här på bloggen. :)

Solen

Solen tittade en fram nu på eftermiddagen vilket är härligt:) blåser fortfarande lite kallt men solen gör mycket endå:) dominic är på bra humör också:) som det verkar just nu ska vi nog en sväng till Ikea och kolla lite nu när hjärtat kommer hem:) båda blev så sugna på det även om vi inte ska köpa något speciellt men man får lite insperation:) ska ringa mamma lite senare med ska höra om hon har lust att komma hit en sväng i morgon när vi ändå är hemma:) (Btw dominic är fortfarande bra i magen efter bananen han fått både igår och idag :). )

Dominic

Dominic har ju haft problem med att äta frukt på senaste tiden utan att bli dålig. Men vi har sakta börjat ge han banan nu och det verkar gå bra:) vilket är skönt hoppas det med frukt bara var en övergångs grej vill verklige att dominic ska kunna äta frukt eftersom han tycker om frukt så mycket. Ska till barnmedicinskan i morgon och göra uppföljare. Får se vad vi kommer fram till då:)

Skolsyster

Vi har en ny skolsyster och möte henne igår när jag skulle kolla min vikt så den ligger stabilt:) men första intrycket av henne var nog inte det bästa. Vi kom in på att jag har barn och snart tar studenten . Men hon hade en tesens till att varje mening vi kom in på tittade hon på mig som jag vore 10 år och säger "åh vad du är dukitg" " du är så duktig" " det är inte lätt du är jätte duktig" var inne hos henne 10 minuter och hörde dom orden 8 gånger utan att överdriva. Menar okej att säga det en gång men i varje mening? Sa inte ens att något var jobbigt eller svårt. Kul att höra man är duktig men inte riktigt på den nivån som man vore 8-10 år. Hon menade säkert bara väl men inte det bästa intrycket jag fick.

Tisdag

Idag är det lite kyligare ute och lite grå daskit. Men är piggare idag igen. Vekar vara pigg halva dagen sen trött andra halvan skumt^^ idag ska jag hämta ut mitt pakter som kommit från hm fick ett sms om det igår:) är min klänning som har kommit är jätte glad. Är verkligen shopping sugen på klänningar i fina blommiga mönster, spets linnen , skor , jeans shorts har verkligen vår kännslor och det är så härligt. :)

Oops

Från att ha varit pigg i morse till att somna på soffan i en halvtimme var kanske inget jag räknat med. Hade huvudvärk och var trött i kroppen när jag kom hem så när hjärtat åkte till träningen la jag mig i soffan bara för att ta det lungt med dominic men somnade istället dominic satt lungt och fint och titta tv. :) vaknade till nu lagom till att börja med maten. Ska ta en Alvedon nu också. Undra vad det är med min kropp egentligen?! :p

Måndag

God morgon :) Idag är det skola som vanligt. Ska gå in till öp idag och läsa om balen skulle tydligen stå en lapp inne hos dom om info. Så får väl läsa den och sen föra vidare till klassen. Är ju jag och johanna ( enda tjejerna i klassen) som får ta tag i det mesta i klassen om balen studenten och olika klass event. Killarna är inte riktigt engagerade i något fråns vi tar upp något. Tur killarna i klassen har mig och Johanna ;) hihi. Får se om det händer något kul i skolan idag har inga speciella lektioner idag. Hjärtat har träning idag så dominic och jag får mysa själva en stund i kväll. Har lite svenska arbeten jag måste göra klart hemma sen men inga svåra :) är riktigt skönt väder ute idag:) inte alls kallt fattas bara lite sol. Men är faktiskt på riktigt bra humör idag även om det inte är som ute, känner mig pigg också. Får hoppas det håller i sig hela dagen:) hoppas ni läsare också är på bra humör idag:) 88 dagar kvar till studenten!

Shopping

Nu har jag ocg Dominic kommit hem ifrån en heldags shopping på Entré.
hittade ett par skor och en jacka åt Dominic. testade både skor och kläder själv hitta ett par jätte söta sommar skor jag funderar på att köpa lite senare:D testade en del kläder men hittade inget som riktigt passade. men var en riktigt mysig dag på stan med Linda som sällskap. tog även en fika på mormors café. 

nu ska vi bara ta det lungt ikväll. Hjärtat är ute i köket och lagar mat får se vad för något gott det blir han ska göra något jag aldrig smakat, så ska bli spännande:D

är riktigt sugen på våren/sommaren nu efter att ha gått i affärer och sett massor av fina vår och sommar kläder/skor :) vill slippa den tjocka jackan och massor av lager kläder på sig. vill kunna ha en fin vårjacka och en fin outfit till det:D 

           
↑ Mormors café        ↑skopunkten      ↑ Dominic            ↑ HM rea
        Vanila latte               199kr            Outfit                 299kr 149kr


Söndag

Här hemma är det i full gång. har redan diskat och damsugat. ska strax ta på dominic lite kläder sen ska vi be ge oss till entré och träffa linda en sväng:) så får vi se vad dagen bjuder på där inne:D

går dagen på badet blev väldigt lyckad har aldrig sett dominic så glad som han var när han badade och simmade. (värmde i mamma hjärtat att se han så glad ♥) Han ville bada hela tiden och han fick låna ett par simpuffar så han kunde flytta så han simmade hundsim jätte gulligt:) han var även duktig och hoppade från kanten. blir garanterat något vi gör om. tror dominic håller med om det:D

här kommer några bilder på dominic i vattnet kommer lite fler bilder sen:)


Kvällen avslutades hos linda och henrik där vi blev bjudna på tacos. mycket gott.
sen tittade vi på melodifestivalen. killarna var väl inte jätte glada över vem som van. men jag och kajsa blev glada:D
Tack familj och vänner för en mycket lyckad dag.♥


nu ska jag klä på dominic sen ska vi ta bussen hoppas ni har en bra dag:D


Utflykt

Sitter i en bil nu till badhuset i Hörby :) ska ditt med mamma,Sandra,syrran,Charlie ,Ellie, och Robert (min morbror). Ska bli en mysig dag första gången dominic ska åka till ett badhus han har varitmpå babysim när han var 2-6 månader men det är länge sen nu så är första gången han kan leka där:) får se om han tycker det är kul kommer upp lite bilder i morgon sen för vi ska till Linda och henrik ikväll och äta tacos och kolla på melodifestivalen Kenny och Kajsa ska också det så ska bli en kul kväll också:) Hoppas ni får en bra dag med:)

Vädret

Verkligen konstigt väder idag har gått från sol-regn-sol till hagel o nu snöar det desutom och även så är det lite små åska i luften vilket jag verkligen inte gillar speciellt inte när jag är själv hemma ( kalla mig barnslig eller vad ni vill men åska och mörker är inte min starka sida). :p

Fredag

God förmiddag:)
idag är det fredag. med lite sol som kikar fram lite då och då:) 
känner att jag nästan är frisk nu, vilket är väldigt skönt. blir att ta det lungt i dag med sen ikväll blir det god middag och fredagsmys:)

tänkte jag skulle ta en kopp te nu i soffan och äta lite nöter. var tvungen att gå till affären för blev så sugen på nötmix, är alla fall lite nyttigare än godis.
 ska även ta disken lite senare också är inte såå mycket.
ska ringa mamma lite senare idag med och prata lite mer om morgondagens utflykt till hörbys badhus.


min lärare ringde även idag på morgon om balen att dom skulle släppa biljtterna nu den 22 mars
så är väl bäst att köpa då:D (balen vill man ju inte missa)


Sova

Nu har dominic äntligen somnat. har en väldigt dum granne som började hamra precis när jag lagt dominic och då blev han jätte rädd (han gillar inte det ljudet, när han inte vet vart det kommer från) så han blev helt vättskrämd inne på rumet, så fick ta upp honom och krama honom. sen skulle jag ut och hämta en sak så lät dörren vara öppen. och då lugnade han ner sig så gick inte in igen. utan lätt bara dörren vara öppen. sen somnade han tillslut min lilla älskling♥



Mitt lilla hjärta som precis somnat♥


10 Mars

nu sitter dominic och jag i soffan. vi har precis ätit middag och städat dominics rum har vi gjort också. Hjärtat åkte precis han ska på konsert ikväll. så blir bara jag och dominic hemma ikväll, blir lite myspys ikväll.

känner mig lite piggar nu men ändå inte helt frisk det märker man i kroppen så fort man gör något. så  blir att vara hemma i morgon med för att vila upp sig till helgen.


har kollat runt lite på nätte på klänningar och vårjacka till Dominic. blir nog att åka in till stan på söndags om man är tillräkligt frisk då. och shoppa en jacka åt dominic. tänkte jag skulle kolla runt lite nu på nätet vad det finns för bilbarnstolar och vad dom ligger på för pris för det ska vi också köpa en sen men inte just nu.



klänningen jag nämde inna som jag ville ha var utgången men 1 timme senare kom den in igen men fel storlek tyvär:/ sen hittade jag en annan sött klänning men vet inte inu om jag ska beställa den eller inte rädd för den ska vara förstor för den fanns bara i S och jag har XS. känns som jag har jätte otur när det gäller klänningar för den klänningen som jag vill ha från första början som dom helt plötsligt byta färg på kom in igen nu i rätt färg som jag ville ha men den var också i fel storlek den var i S/M och det blir för stort.


Klänningen som jag funderar på att                   En sött klännign jag hittade som
beställa men inte vet om den passar                   hade varit perfekt i sommar
↓                                                                   ↓

↑379kr                                            ↑149kr

Vad tycks? :)


Vart tog våren vägen?

God morgon

jag har precis stigit upp från sängen. mår fortfarande inte bra. så är därför hemma idag från praktiken bättre att vila ut ordentligt så man kan bli frisk.

Märkte även att utanför fönstret så är det inte sol. utan det snöar?! med lite regn i.
men gör inte jätte mycket att det är dåligt väder idag när jag ändå är sjuk. så solen får komma när jag är frisk. men är lite tråkigt nu eftersom det faktiskt har varit så fint under veckan så blir det helt plötsligt snö igen. men inget att må dåligt av man får väl göra det bästa av det hela:D

ska snart mysa ner mig i soffan med en kopp te kanske titta på en film:)

hittade en klänning igår jag tänkte hade passat som student klänning och det var ny inkommen på modegallerian men när man klickar vidare på köp går den över till nelly där den ska finns men då står det bara hela tiden att det går inte få fram den för antingen är den
utgången
slut på lager
eller att prudukten inte finns i systemet.

men måste ju vara att den är slut i lagre för menar den har precis kommit ut då kan den väl inte redan blivit utgången?

Jag hoppas den kommer in igen:D
(annars har jag väldig otur när det gäller studentklänning)


Natti Natti

Nu ska jag krypa till säng mår fortfarande inte helt bra så blir hemma i Morgon så jag verkligen kan bli frisk. God natt alla läsare:)

Frisk?

Sitter nu på tåget ska till skolan idag har lite huvudvärk och seg i kroppen men måste till skolan är bara jag och en till i klassen som ska ha min lärare i dag så vi kan bli klar med det sista i verkstaden så är väl bäst att gå dit. Men mår jag dåligare sen åker jag hem har inte lust att bli sjukare bara för jag åkte till skolan en dag så får se hur det går idag. Är härligt väder ute alla fall blåser lite men solen är härlig:) får snart åka och köpa en vår jacka åt dominic:) har en han fått av sin farmor & farfar fast tycker inte han ska ha den på dagis så får köpa en annan till det:) nya skor till dominic ska också inköpas:) har fortfarande kvar pengar som jag fått till dominic som vi skulle köpa skor i vintras men då var dom skorna vi skulle köpt slut. Och han hade redan ett par så dom pengarna han fick av sin farmor och farfar får gå till nya vårskor istället:) ( bettyder mycket att dom vill hjälpa till ibland, vet att det bettyder mycket för dominic med att han får ha kontakten med dom) <3 nu åker tåget äntligen iväg nu väntar bara en 50 minuters resa till skolan:p (tur man har internet i mobilen)

100

Idag är det exakt 100 dagar kvar till studenten vilket gör att det känns som det inte är så lång tid kvar:) längtar verkligen ska bli skönt att ta studenten :)

Svar på komentar

Fick en fråga om vart vi bor. Vi bor i en lägenhet i Malmö:) om det är någon annan läsare som har frågor är det bara att fråga på:) ni får jätte gärna berätta vilka ni är som läser här och hur ni hitta hit:) Alltid kul att veta:)

Handlat

Precis varit ute en kort vända till affären var tvungen att köpa lite saker till middagen i kväll. ska ha fajitas som man gör i ungnen (Jätte gott) var skönt ute lite blåsigt bara men man piggnade till lite ute men man kände direkt i kroppen nu när man kom in att man inte riktigt har orken i kroppen. köpte även lite blöjor till dominic och badblöjor dom är ganska dyra för så få badblöjor.  med måste ha dom för ska nämligen åka till badhuset i hörby på lördag. skulle köpt lite välling. med men dom har tyvär inte den sorten välling vi använder inne på coop här brevid, vilket är lite störigt. men har lite kvar hemma så får åka till willys en dag senare och inhandla det:)




8 Mars

God morgon kära läsare.
Här sitter jag i myskläder och är fortfarande sjuk men mår inte illa längre men är där imot lite små febrig och kroppen orkar verkligen ingenting:/ känns surt att vara sjuk nu när det är sol och härligt väder ute. men har ioförsig inte varit så mycket sjuk i vinter inga maginfluenser eller små mest förkyldningar. även dominic har klarat sig bra från sånt han har också lyckats hålla sig endast till förkyldningar vilket är skönt.

blir att vila idag. tänkte snart ta en kopp te. kommit på att jag har börjat dricka en del te. har nästan aldrig gjort det förr. hållt mig till kaffe, men nu när jag är hemma gör jag aldrig kaffe utan det blir te:) känns mysigare på något sätt. så brukar jag ta kaffe när man är ute och fikar.  


Tänkte jag skulle lägga in en bild på efterätten vi åt  igår.
Den var verkligen god och precis vad jag var sugen på igår kväll:)


Förälskad

i lördags när ja var inne i stan hittade jag en kläning som jag riktigt fastnade för. en enkel klänning som man ändå känner sig uppkläd í. men hade tyvär inte pengar till den just då. så klickade hem den på nätet nu. måste bara ha den:) hittade även ett par jeans för 99kr som jag klickade hem också. får se om dom passar annars är det bara att skicka tillbaka.


Jeans HM 99kr
                         klänning HM 199kr
↓                                              ↓

                                                   ↑  
                                                 inne på HMs provrum


Ny vecka

Nu är det en ny vecka och den börjar med att jag ligger hemma och mår illa (+ mens värk) så kanske inte den bästa starten på veckan man kan ju hoppas det bara håller sig på må illa och inte mer. kunde inte somna om heller när hjärtat och dominic åkt iväg så tänkte jag sätter mig här en stund. ska strax sätta på en kopp te och hoppas magen lugnar ner sig av det.


igår var vi ju hos min mormor och firade henne tyvär har jag inga bilder från det för glömde både kamra och mobil hemma så typiskt men tog ett kort på födelsedags kortet jag gjorde till mormor. vi behövde ett större för det var många namn som skulle skrivas i. sedan fick hon en jätte stor fin lyckta med ett stort ljus i av oss alla. från en av mina favorit butiker Dimoda.

Blev nöjd med mitt kort:)


Mormor 65

Idag ska vi iväg och fira min mormor som fyllde 65 i fredags:) blir mat och tårta. Väntar på att hjärtat ska komma hem så vi kan åka sen. Lite trött i fag på hrund av lite sömn men helt klart värt det för i Igår/natt var detriktigt skoj var underklädes modell på crown :) var riktigt bra stämning hos gästerna:) hade även sjukt kul med dom andra 5 tjejerna som skulle gå. Blev en riktigt lyckad kväll. Var lite nervös först eftersom det var första gången jag gick i underkläder men var riktigt kul. Var så man ville det skulle hålla på längre. Härligt kännsla att gå på " catwalken" :)

torsdag

sitter i soffan brevid dominic nu. Dominic tittar på lite barnprogram och jag sitter vid datorn:)
hjärtat lagar mat i köket. vet inte vad vi ska äta idag skulle vara en överraskning tydligen men vet att det är något med kyckling alla fall. men blir nog något mumsigt:)

sen har jag även fått en ny tid till barnläkaren ang hans allergi uundersökning,ska ditt om 2 veckor.

fick en lapp från dagis idag som låg på dominic fack. där det stod att han hade haft feber hela dagen och varit ledsen men dom har inte ringt till mig under hela dagen och sagt något?? dom sa heller inget till hjärtat när han hämtade dominic idag.. brukar man inte ringa om sånt eller alla fall säga något när man kommer dit och hämtar honom.?? utan vi hittade bara en lapp som vi sedan lästa när vi kom hem.. väldigt skumt tycker jag och verkligen inget som jag tycker att man gör.. för vill ju gärna veta om dominic är sjuk.. 

ne nu ska jag mysa ner mig i soffan med dominic tills maten är klar:)



Dominic och hjärtat byggde en koja här om dagen:)
↓♥


Håret

nu äntligen kommer bilderna på hur håret blev efter avfärgningen. väldigt svårt att få på bild faktiskt men är rätt så likt endå:) mest likt på den bilden till höger.

jag avfärgade håret först med en flaska som faktiskt räkte gott och väl till mitt långa hår. men efter som jag har haft så många olika nyanser av röd (för att få ett djup i håret) så fick jag ta en flaska till direkt efter jag gjort omgång 1 för att få så jäm färg i håret som möjligt (man får även färga direkt efter en avfärgning) 
jag har lite blondare längst upp i botten men annars är det hyffsata jämt:)

färgade aldrig i den färgen jag hade tänkt för tyckte det var hyffsat jämt med fräg en då och nästan den färgen ja skulle ha men ska färga det sen om någon vecka efter som jag har färgen hemma så håret får vila lite:) och så försviner lite mer färg när jag tvättar det sen:)  men nöjd med resultatet för att vara en ny prudukt jag testat. något jag rekomenderar att testa för er som vill bli av med någon hårfärg. :)

 Detta är mest lik                                               
↓                                            

vad tycks?


Praktik

Idag är jag på praktiken . Sitter i en Upphissad bil just nu och väntar på att Philip ska komma tillbaka och göra det han skulle :p är en bra start på praktiken idag efter lovet. Mycket skratt och lite konstiga diskutioner ibland men kul att lyssna på:p annars idag händer inte så mycket tänkte fixa bilderna på håret ikväll:) nu ska jag förtsätta jobba. Har lunch om en timme kanske skriver lite då:)

Uppdatering Göteborg

Tänkte skriva en lite sumering om när vi åkte till göteborg.

morgonen började kl 04.00 steg på bussen i vebröd kl 06.00 då resan började. var ett stopp på vägen då det blev frukost. vi var framme vid 10 tiden. när jag och mamma kom fram var man pigg och glad. eftersom vi sett framimot att komma dit. men själva mässan var en liten besvikelse den har nämligt börjat bli mindre än vad den brukar vara. därimot uppförde sig alla hästmänniskor som om mässan var "hästmänniskornas ullared" eller något. shopping tokiga var dom alla fall:P men var riktigt kul att kolla på alla tävlingarna (man blev själv sugen på att börja rida igen) sedan åkte vi hem 23.30 från göteborg utan stopp på vägen så var hemma igen hos mamma runt halv 4 då var det bara att lägga sig på kudden och sova riktigt trött blir man av att gå där inne en hel dag. och magen blev uppblåst desutom, av allt skitmat man äter där inne på mässan. (finns inte så mycket annat att välja på)

köpte även lotter som man alltid gör där en lott kostar 20 kr och vinsten är en häst. menar det säger man ju inte nej till om man vinner för 20 kr så en liten kul grej att vara med i lotteriet men tyvär van verken jag eller mamma. :P

skickade även ett mms till hjärtat. var en bild på en häst han skulle visa för dominic och dominic sa direkt att det var hans häst. så varje gång han ser den bilden nu säger han att det är hans. min lilla häst tokiga sötnos♥



Tack mamma för en underbar dag♥




1 mars

God morgon sorry för art jag uppdaterat så dåligt men har mått lite halv kasst och varit riktigt trött och seg. Idag är det skola som vanligt. Tror jag har ett prov idag men inget stortprov. Hade aldrig något prov igår så blir väl nästa vecka. Blev en del planer inför studenten med planerar ut ganska mycket av klass kassa och tycker vi har lyckats få nytta av pengarna blev ändå några olika saker vi kunde lägga ut dom på:) idag har jag en körning till. Gick bra igår känndes bra att det går bra igen:) får hoppas att dagens lektion också går bra. Tänkte även att jag skulle ringa till butiken som har min balklänning tänkte se om jag kan hämta den i helgen så ska fråga om öppentiderna:) har inte riktigt kommit iväg än för att hämta den men nu är det väl Dax kan ju inte hänga hos dom i evighet^^ det är ju även första mars idag är det bara jag som tänker på vår då? Kan hoppas att det blir lite varmare och lite mer sol nu under mars på tiden nu tycker jag:) eller vad säger ni är det inte det?:p