Smycke

Dagens smycke



Hemma

Nu är jag hemma efter en kort arbetsdag. Fixat lite här hemma och nu har jag precis målat mina naglar så nu är dom fina igen :)


Fredag

Idag är det fredag, tror ingen har missat de men fall att så påminner jag er om att de är fredag!

Är halvt sjukskriven så idag jobbar jag 2 1/2 timme. Nästan så de känns meningslöst men ja, väldigt skönt en då.

Denna helgen är det Dominics pappas helg så ingen dagis hämtning för mig idag. Så fråga är vad man ska hitta på idag?

Dominic sa även OMG för första gången idag, när jag påpekade att han skulle hem till J & R. Jag säger aldrig dessa ord. Inget fullt ord så men blev förvånad att han sa det;p


Rundtur

Fick en rundtur på skolan jag vill gå på.
Var jätte fint hela skolans insida var de eleverna som hade gjort så var olika fina teman och liknande. Var bara tvungen att ta kort på deras över charmiga cafeteria :) annars verkade skolan jätte bra väldigt bred på vad man får lära sig. Allt från inreda, göra egna rum, måla, snickra, göra eget mönster på tyger ja allt möjligt. Så ska bara fila ihop mitt personliga brev sen så ska ansökan iväg :)

Här är bilden på deras café


Ett litet steg framåt

Nu är jag hem kommen från läkaren.
Blev ett litet framsteg då jag ska få en tid till en elektrod undersökning där man kollar nerverna i benen så man kan utesluta det. Annars är läkarna
Väldigt osäkra vad det kan vara. Då de tydligen är väldigt ovanligt. Men som hon sa antingen kan de vara en ovanlig sjukdom eller bara bero på stress. Men de går framåt i utredningen alla fall vilket är skönt. Blev sjukskriven nu i en månad på halv tid, så jag bara ska jobba 3 och en halv timme om dagen. Så kroppen får chans att vila.


Snart kommer Dominic hem från sin kompis också som han har varit hos halva dagen. Han har haft jätte kul där så får nog hem en son som är lite små sur för att han inte fick sova över denna gången. Men han lär vara trött också så blir myskväll.


29 Augusti

God morgon.

Idag blev det lite sovmorgon.
Dominic blev hämtad av sin pappa igår så dom lämnade honom på dagis idag.
Väldigt tyst här hemma utan Dominic. Men han kommer hem ikväll när han har lekt hos sin kompis Albin.

För mig blir det läkarbesök idag så får hoppas man får lite hjälp och att det går bra.


Jennii

Dagens outfit


Måndag

Idag var det jobb eller alla fall någon timme, kunde inte jobba hel dag pga av benen och ryggen. Men bättre att jobba lite och inte för mycket så jag fördärvar benen mer i onödan från jag vet vad det är.

Fick även ett roligt samtal i dag från skolan jag vill gå på. Ska ditt på möte med rektorn, och göra min ansökan med honom. Tydligen är det lite ont om platser när man söker från en annan kommun som jag gör. ( skolan ligger i malmö ) men nu var de ändå han som ringde mig så får hoppas att man får lite förtur in. Är riktigt plugg sugen och det ska man passa på att ta vara på medan det finns där.


Program

Fick en fråga om vilka program jag använder till mina foton och collage. Eftersom jag gör allt via min iPad så är det dessa två appar jag använder. Väldigt enkla att förstå sig på och lätta att använda.


Jennii

Enkelt men fint, blev det som dagens outfit.


Mitt älskade barn

Idag fick jag hem Dominic. Inte haft honom på en hel vecka och det känns när han kommer hem. Han känns så himla stor. Och har verkligen saknat honom i veckan. Men inte kunnat ha honom på grund av mina ben men glad att ha min stora älskade pojk hemma igen ♥


Skatebord

Dominic fick en Skatebord av mig i present eftersom han så gärna ville ha en. Så blev premiär åkning idag. Så klart fick han skydd till också.


Kalas

Nu har jag äntligen landat i soffan efter en hel dags fixande inför kalaset. Blev ett lyckat kalas, Dominic har varit jätte glad. Tack till alla som kom, stora som små :)


Shopping

Blev nya skor åt Dominic idag när jag var inne i stan med mamma för att köpa lite till kalaset. 249kr sen var jag medlem så fick 20% så 199kr för ett par fina skor från Din sko.


Fråga 2

Fick en fråga om jag dejtar någon ny och hur Dominic ser på det om jag skulle gjort det.

Dominic tar allt sånt väldigt bra eftersom han fortfarande är liten men väldigt öppen till nya personer.
Men levde sambo i 2 år med en som inte var Dominics pappa och Det funkade bra.

Men när jag dejtar är jag noga med att Dominic gillar den jag träffar annars funkar det inte. Och att personen är öppen för barn. Jag lägger inte något ansvar på den killen om Dominic, utan så fall vill jag att han tar de steget själv så de blir rätt och av egen vilja.


Och vist det kanske finns en som jag har ett lite extra öga på just nu.
Men ska gå sakta och säkert fram hellre lite extra tid innan än att skynda sig in i något och efter ett tag blir det fel. Nej jag vill ha det helt rätt och seriöst, någon som man i framtiden kan skaffa fler barn med. Men tills dess har jag och Dominic en jätte bra vardag tillsammans.


Fråga

Fick en fråga om hur jag fått så slank kropp efter jag fått barn.

Jag gick inte upp många Kg när jag väntade Dominic hade Väldigt liten mage, dels för jag själv inte är så stor, sen var Dominic 28% för liten i magen.

Men jag smörjde aldrig in mig under min graviditet men fick inga bristningar, kan säga att jag nog hade väldigt mycket tur. Gick även ner till min start vikt redan efter någon vecka utan träning. Så jag tar inte åt mig någon ära av att jag gjorde något speciellt för att få tillbaka min kropp utan hade bara rent ut sagt tur, däremot är jag rädd för att den turen straffar sig till nästa gång jag vill ha barn att det ska bli tvärt om hehe ;)


Smygtitt

Ni får en liten smygtitt på Cupcaken som jag gjort till kalaset i morgon.


Cupcake

Nu står det bakning av cupcakes på schemat, till Dominics 4 års kalas i morgon :) blir skyblue färg på frostingen, rekommenderar starkt detta märket på färgen till alla er som gillar att göra cupcakes. Köpte även ny sprits idag som ska testas, också från ett jätte bra märke.


Mitt liv som ung mamma.

 
Fick en fråga hur mitt liv som ung mamma har varit,
tänkte försöka sammanfatta lite kort.
 
Dominic var oplanerad som de flesta säkert vet, men han blev till på samma vis som alla andra barn blir till. blommor och bin
 
Jag var 17 år när jag fick veta att jag väntade Dominic. Han föddes några dagar innan jag fyllde 18 år. Jag han gå klart 1:an i gymnasiet undertiden  jag var gravid. Sen var Jag var hemma ett år och var mamma ledig som de flesta mammor. Bodde hos min mamma 2 år med Dominic, efter ett år ledigt började jag 2:an på gymnasiet gick klart 3:an och tog studenten förra året. För mig var det inga problem alls med att plugga samtidigt, gick ut med snittbetyg VG riktigt nöjd över mig själv. 
 
jag har mött många fördomar om att vara ung, men jag har också visat många att jag hade rätt som sa att jag skulle klara de att få barn tidigt.  För mig har valet alltid varit självklart att Dominic är de bästa som hänt mig. Och därför aldrig känt jag förlorat någon tid som tonåring , för mig är det tvärtom när jag inte har Dominic, brukar jag själv undra vad man sysselsätter sig med utan barn. 
 
Har nog även testa på dem flesta versioner av att vara mamma, haft kärnfamiljen ett kort Tag, varit helt själv med Dominic ett tag, och som de är nu är det varannan helg, Och snart är det varannan vecka vilket jag är glad för Dominics skull att han kan ha bra kontakt med sin pappa. ( jobbigare för mitt ego som gärna vill ha mer tid med
Min son, men man offrar mycket för sina barn) 
 
Nu jobbar jag 75% som säljare, planen är att börja plugga till våren för att bli inredare
( man kan följa drömmar även när man har barn, bara en själv som sätter stop på dem
och ingen annan) just nu Bor jag i egen lägenhet med min son. Pendlar  1 och halv timme morgon kväll för att lämna min son på dagis så han ska ha chans att få en jämn kontakt
Med sin pappa som Dominic har med mig. Har alltid varit viktigt för mig. barnen kommer alltid först. 
 
Men Man växer sig in i rollen som
Förälder vare sig man är ung eller gammal, så klart innebär de uppoffringar vad man än är, men behöver inte vara negativt för det. Man kan alltid vända de åt det positiva hållet
 
 
 
 

Ambulans 2

Går blev det ytterligare ambulans, då jag inte kunde stå på benen på grund av domningar i benen, ingen reflex i ben eller armar, ofrivilliga ryckningar i båda ben, sjukt ont i ryggen så behandlades med morfin, ambulans personalen säger att dom tycker jag borde röntgas,
Får ligga över under natten i Malmö, läkaren som undersöker mig på natten säger du borde röntgas i morgon, idag när en ny läkare kommer in och gör en väldigt lätt undersökning , nyper mig några gånger i benen sen gå han iväg och kommer tillbaka och säger , jag vet inte vad de är du får gå hem. ( utan att ha röntgas) vet inte vad de är för fel på Malmös sjukhus. Men trött på dom så ringt massa samtal nu och fått tid till en riktigt läkare i Ystad som fixade tid redan på onsdag nästa vecka. Förhoppningsvis får jag mer hjälp. Kan inte åka ut och in så här utan att få hjälp. Nästa gång blir de Ystad eller Lund så är det bara. Förlorar massor av tid med min son bara för personalen är för lata för att göra något.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1405942/images/2012/pic_5037a04addf2b34d9d000a78.jpg" class="image">


Lockar

Brist på annat att göra så gjorde jag lite lockar i håret:)


Dominic

Beställde de här till Dominic från HM.
(plus nya strumpor)
Hans säng ska målas vit sen så de kommer bli jätte fint med detta bäddsetet :)

 


H&M

Detta hade jag velat ha just nu i min garderob. ↓ :)

 


Dagens outfit

Cream vit topp och svarta jeans från H&M


God morgon

Får börja med att säga att det är kul att så många har hittat hit. Ni får gärna lämna en liten kommentar så man vet vilka ni är eller om ni vill läsa mer om något. Är öppen om det mesta när man frågar.
Just nu sitter jag hos min mamma och dricker kaffe, bra att ha mamma när ibland. Blir lite tomt när man inte har Dominic hemma. Får se vad denna dagen har att erbjuda. Tänkte att jag bjuder på en dagens bild.


Händelserik start på veckan

Denna veckan började inte riktigt som planerat.
Jag har haft problem domningar i benen nu ett tag och gick till vårdcentralen förra veckan och dom ska skicka en remiss så jag får träffa en specialist läkare. Men i måndags när jag var på jobbet. Fick jag så kraftiga domningar i benen så kunde inte stå upp på över 40 minuter. Så blev hämtad av ambulansen och in till akuten.
Läkaren gjorde en liten undersökning, då kom han fram till att just då hade jag ingen känsel i högerbenet och ingen reflex heller, testar att ställa mig upp har får tårar i ögonen för var riktigt obehagligt i benen att stå. Men läkaren ställer en sista fråga , "om jag tar droger " mitt svar blir nej. Läkaren säger sen okej men då får du gå hem för då vet jag inte vad det är för fel, så får ingen grundlig undersökning på grund av det, vilket gör att jag får gå hem igen vilket jag knappt kunde göra pga av domingarna i mina ben. Så nu får jag snällt vänta på min remiss till en ordentlig läkare. Och nästa gång de blir akut tänker jag inte åka till Malmö.
Därför har Dominic fått vara hos J & R denna veckan så jag kan vila mina ben då dom fortfarande inte riktigt vill som jag vill. Jätte snällt att de ställer upp. Men lite ångest över att jag inte fick träffa Dominic på hans födelsedag. Men vet han fick en toppen dag <3


Ny färg

Har länge tänkt att jag ska färga mitt hår mörkt igen, så idag fick jag ett ryck att färga det och så här blev resultatet, vad tycks?:)


4 år

Igår fyllde min stora pojk 4 år. Tiden går så sjukt snabbt. Men samtidigt så kul att han blir äldre och de hände nya saker varje dag :)
Han var hos sin pappa J & R på sin födelsedag. Vet att han fick en toppen dag med dem. Här blir de kalas till helgen. Så står bakning på schemat på lördag.
Love you Dominic <3 mammas hjärta!


Q/A

 
Såg att Rebecka, Dominic's bonusmamma, hade länkat hit. Tack så mycket för det!
Och det blev ganska många som hittade hit, vilket bara är roligt. Tänkte därför köra en frågestund.
Ni kan i stort sätt fråga allt mellan himmel och jord.
Avslutar när jag tycker det är nog och mår bättre.
 

Barnrum

Kollat lite barn inredning till Dominics rum på hur jag vill ha det. Hittade lite som jag vill ha :) hans rum är ganska svår möblerat så man måste tänka ut det noga. Men vill ha ett Barnrum som visar att han är lite äldre. Ett mer pojkrum.


Fredag

Fredag och jag tvättat just nu.. Inte det roligaste men behövs. Fortfarande inte fri från förkylningen känns lite som att en bihållsinflamation är på G vilket jag inte hoppas. Blir vila vila nu medan Dominic är hos sin pappa helgen.


Lycka

Fortfarande inte frisk:/ men får trösta mig med att mina skor kom idag och dom är så sköna och lätta att gå i Love!


Dagens smyg bild


Tisdag

Fortfarande hemma med förkylning. Dominic hade sin första feberfria dag idag så blir dagis för hans del i morgon:)
Fick fin besök här en stund på dagen. Då även lilla valpen Tilda var med. Dominic var minst sagt glad alla fall. De busa så fint. Passade så klart på att ta lite bilder, svårt att låta bli när man har kameran i närheten. Hon är en Bullterrier amstaff blandning. Och så snäll för att vara 8 veckor.


Bak tokig?

Ja man kan undra om jag är bak tokig i bland. För fick för mig att baka ananas paj halv tio i kväll. Gick snabbt och enkelt att göra första gången jag provade att göra den. Dessutom blev den jätte god! Någon mer som brukar vara så här tokig?(A)


Ny design

Fixat ny design här på bloggen så nöjd med den:) kan man vara kär i sin egna blogg? Så fall är jag det nu 

(säg gärna vad ni tycker ) 

Är på bättrings vägen alla fall för inte kunnat låta bli att plocka undan här hemma.

Nu är det bara Dominic som ska bli frisk också:)


Skor

Hitta höstskor till både mig och Dominic jag gärna velat beställa :)

Update: Har beställt mina och kommer köpa Dominics på Dinsko snart.

 

 

 


Höst shopping

Vare sig man vill eller inte så är sommaren snart slut och hösten snart här. Tittar lite smått på skor och kläder till Dominic inför höst garderoben. gjorde ett collage av lite saker jag gärna velat att han skulle ha i sin garderob :)


Vad en tråkig söndag kan leda till

När man är sjuk och har tråkigt så blir det de här (bilden) resultatet ;)


Söndag

Ja då ligger man här hemma utan någon tillfriskning alls, tror jag hostade fram ett 6 pack i natt, sån träningsvärk i magen nu :p Dominic har kommit hem igen då han Sov hos sin pappa i natt, tacksam för att J & R hjälper till när man behöver! Fast nu har min lilla sötnos också fått feber så blir tufft här hemma nu. Ne nu ska jag inte klaga mer på att vi är sjuka. Hoppas ni läsare får en trevlig söndag i solen njut lite för oss också :)


Fredag kväll

Nu sover Dominic och jag tänkte unna mig lite glass och hoppas att hals onten går över lite. Än känns de inte som jag är på bättrings väg men får hoppas man vaknar piggare i morgon sen.


Sjuk

Förlåt för
Dålig uppdatering men har gått och blivit sjuk, febrig, ont i halsen och ingen röst. Så idag är jag hemma och Dominic är hos sina kusiner och leker så jag kan vila en stund så ligger i min onepiece och en kopp te och hoppas jag ska må lite bättre till kvällen. Dominic har varit på riktigt trots humör idag också och inte lyssnat alls. Så bra han får ut lite energi med sin moster och kusiner på lekplatsen :) Ne nu ska jag vila hoppas ni får en bra fredag:)


Söndag

Nu har jag fått hem min sötnos. Så nu blir det mys resten av dagen :) i morgon är semester slut och man börjar jobba igen, har haft ångest över det hela helgen. Men inte så mycket att göra åt att man börjar jobba igen. Min mormor kom förbi en sväng igår och jag fick en orkidé i inflyttnings present så nu har jag två som jag ville ha. Ska bara köpa en likadan kruka som jag har till den andra så blir de hur fint som helst. :)


Jennii


Cupcake

Nu har man provsmakat en cupcake den var god forostingen blev en aning för söt bara men till en kopp kaffe så var den helt klart godkänd. För en som är nyfikna vad de är för sort så är det vanilj cupcake med smörkräm fyllning med en tvist av dumlekola. Sen är det creamcheese frosting med rosa/röd färg gelé.


Pyssel

Nu fyller snart Dominic hela 4 år! Och snart dags för kalas så har fixat ihop inbjudnings korten. Ni som känner mig vet att jag gärna för mina inbjudnings skort själv. Detta året blev det inte så "avancerat" men är nöjd en då:)


Fredag

Nu när Dominic åkte till sin pappa vid 11 tiden så passade jag på att baka. Varit bak sugen nu ett tag. Så nu är jag äntligen klar efter några timmars bakande och resultatet är nog dom fulaste jag någonsin gjort :( hoppas dom alla fall smakar gott?!


Jennii


Inredning

Jätte nöjd med lampan, den har den där romantiska söta stilen men ändå en tvist av vintage & modernt precis vad vardagsrummet behövde :) & med en fin orkidé kan de aldrig bli fel.


Ikea.

Idag blev det kaffe hos mamma. Innan jag skulle lämna Dominic hos sin gammelmormor, hon var barnvakt medan jag åkte till Ikea. Blev lite till lägenheten idag. Ett litet tillfälligt Soffbord, lampa, orkidé, kruka, durkslag, bestick låda, en stor och två små glas skålar, kudde, tavla( den är större än vad de ser ut på bilden) och doft ljus blev det. Väldigt nöjd! Blir bara mer och mer hemtrevligt här :) Love!