Fredag

Härligt med en solig & varm fredag.
Blev en tur med mamma & lillasyster in till Malmö. Kollade runt & njöt av solen.
Mamma bjöd på lunch innan vi åkte hem. Nu har jag kommit hem till soffan. Ska vila lite nu är så trött. Sen hämta prinsen. Strax efter det kommer dem andra två finisarna hem.
Idag ska vi göra mini pizzor till middag. Så barnen får göra sin egna & vara delaktig :)
Familje mys <3




Kväll

Blev utvecklings samtal på dagis idag kan inte vara mer än stolt över min fina prins som bara får massa positivt :))

Dagis hade även grill kväll idag, jätte mysigt var jätte många barn & föräldrar där, dessutom helt fantastiskt väder. Så barnen har busat av sig så nu är det lägg dags :)

Men precis innan dem skulle sova så hade dem satt ihop en teater för oss här hemma jätte gulliga var dem. Häst & filurer hette den. :) helt underbara barn har vi <3




Ystad

Blev en runda in till Ystad på ett ärende. Mamma följde med som sällskap. När vi var klara bjöd hon på fika. Dessutom blev det lite shopping fyndade lite (älskar fynd) Thihi

Blev klänning + blus till Fs dotter
Tröja + skor till Dominic
& en klänning till mig
Allt för 400kr :)


Onsdag

Idag blev det jobb mellan 08:00-14:30. Så kunde hämta prinsen tidigare. Vi passade på att lyxa till det med Mjukglass bara han & jag, årets första :) yumi!

Nu blir de inte jobb fråns på tisdag så låång helg jätte skönt. Behöver de är så trött! Hade kunnat sova hela dagen känns de som.

I morgon blir en mysig dag. Ska in till Ystad på morgonen med min mamma, på eftermiddagen är de först utvecklings samtal på dagis, spännande & se vad dem säger :) på kvällen har dagis fixat grill kväll, ska ha egen picknick med oss. Så blir massor med mys där på kvällen. Dominic är jätte glad att få visa Fs dotter hans dagis :)


Helgen

Nu ligger jag skönt i soffan med F.
Dominic har precis somnat efter att vi hämtade han ikväll hos sin pappa & R.

Denna helgen har varit full rulle, igår blev de en tur in till stan. Sen skulle F företag springa på ett företags lopp dem hade här i Skurup. Kul att se :) själv stod man med företags flaggan & fick vifta.
kvällen avslutades hos svärföräldrarna på god middag :)


Vaknade idag av att fina F hade fixat jätte fin frukost till mig <3 sen blev de hem till svärföräldrarna snabbt igen för att lämna av morsdag present .
Direkt efter de så blev de lite stressigt eftersom vi skulle hem till min mormor & morfar. Firade deras 50 års bröllops dag. Blev god middag & tårta med släkten :)
Så nu har vi inte mer än landat i soffan. Snart dags att gå till sängs för att orka jobba i morgon

Bilder från helgen, min mamma fick en stor glasskål med ett stort fint ljus i av min syster & mig i mors dag present.


Fredag

Äntligen fredag!
Denna veckan har gått fort. & trött är jag! Som jag nämnt så var gårdagen tuff & skrev fel var fem ställen vi var på , 2 hus 1 lägenhet & 2 kontor städade vi så kroppen var helt slut när man kom hem enda pausen vi hade var under dessa 11 1/2 timme var när vi åkte i bilen sammanlagt 1 1/2 timme.

Idag blev de städning också ett jätte fint hus i Sjöbo. Brukar vara ledig fredagar men extra städ är aldrig fel :)
Tyvärr jobbar F sent idag. Men blir stor handling när han kommer hem sen tänkte jag bjuda på någon god hämtmat :)


Nu blir de att betala räkningar jippi? ..


God morgon :)

Idag är det fullt ös, börjar om en liten stund blev 09:00-20:30 förhoppnings vis 20:00. Kommer nog drömma om städning efter denna dagen vi ska städa tre olika ställen. Schemat ser ut så här
Södrasandby-Lund-södrasandby ;) så blir lite åkande så får ta de som pauser.

Mina finisar har åkt iväg nu, Dominic till dagis & F till jobbet. Idag ska Dominic tills sin pappa & R vilket är ganska bra tajming så slipper han vara så länge på dagis ikväll :) blir en Barnfri helg med ganska mycket planerat. Bland annat ska vi in till malmö & inhandla lite saker, även titta runt & ta en mysig fika. Sen på söndag firar min mormor & morfar 50 års bröllops dag så det ska självklart firas med mat & tårta :)


Lägger upp ett collage på lite sommar kläder jag gärna velat haft :)
(tråkig när de inte är bilder på inläggen jag vet. )


Lördag

Idag steg vi upp kl 07:00 när barnen vaknade. Ingen sovmorgon direkt. Blev busfabriken med barnen idag som vi hade lovat även om vi gärna varit ute i solen, men fick åka ditt eftersom dem var sjuka när vi skulle de sist. Massa bus & kul hade vi :)

På hemvägen somna barnen i bilden så vi passa på köra lite små mysiga vägar även kolla in häckebergaslott och ställa lite frågor. Så fint där ute :)
blev bara hem & äta sen skulle Dominic iväg till sin pappa då hans lillebror ska döpas i morgon. När han hade åkt så kom min syster med familj hit. Min systerbarnen ville låna badkaret.

Helt slut nu efter denna dagen som bjudit på så mycket!
Nu har jag bäddat ner mig soffan & skickat väg fästmannen på godis köp :)

Lite bilder från dagen med familjen


Inspiration

Går inte att låta blir att smyg kolla på brudklänningar. Även om bröllopet inte blir nästa år. Utan preliminärt 2016. Men titta kan man så man vet vad de kostar :)

Hittade ett par underbara klänningar under 2000kr kronor. (billigt kan vara vackert också)
Favoriten är den första klänningen & tredje:)


Tisdag

Idag var de en vanlig arbetsdag efter lång helg, blev städ mellan 06:30-14:30.

Hämtad en glad prins från dagis efter jobbet, Dominic fick lite mellanmål när vi kom hem medan jag diska & städa lite snabbt. Nu myser vi i soffan framför smurfarna. Jag ska snart börja med maten så den är färdig & klar när fästmannen kommer hem vi 19. :)


Körskolan

Idag står de inte mycket på schemat mer än körlektion på körskolan. Så ska strax ta tåget . Sen blir det att hämta prinsen på dagis & njuta av solen lite, det är jobb morgon så får passa på att njuta idag :)

Hoppas ni får en härlig dag!


Victoria's Secret

Blev bortbjudna på middag och champagne igår. Hade en helt fantastisk afton med fästmannen och sällskapet. Fick denna underbara gåvan från Victoria's Secret av värdparet. Body loation och parfym som luktar gudomligt. Verkligen lyxkänsla på det! Happy girl!


Vart ska man börja?

Åh vart ska man börja.
Ja dagen igår blev så mycket bättre än vad jag kunde tro.

Började med att jag fick ögonbindel när vi satte oss i bilden.. & vi kom fram till Beddninge strand, där fina F ordnade en otroligt mysig picknick. Med ljuslykta & allt. Meningen var att vi skulle grilla men eftersom engångs grillar är som dem är så typiskt nog fick vi en som inte du funkade. Så blev dessert först istället, jordgubbar & choklad.

Min helt fantastiskt fina F hade till & med kollat upp vilket klockslag solen skulle går ner, synd bara att de fanns träd i vägen. Men där ute på beddingestrand ställer sig min fina sambo sig ner på ett knä & friar. Helt oväntat var inte alls beredd på det. Blev helt chockad , (smälter fortfarande in) men där stod han i solskenet med den vackraste ringen. Självklart sa jag ja! För han gör mig så lycklig.

Kollade inte ens på ringen innan jag svarade var så tagen i ögonblicket.
Men fick en 18 karats guld ring med 18 diamanter!, kan en flicka vara gladare.En vacker ring & en fantastiskt fästman.


En vacker ring behöver fina bilder ♥ ↓ 


Love in the air

Idag är det 6 månader sen jag & min fina sambo blev ett par, känns både som tiden gått snabbt, men känns ändå som de är 1 år vi varit tillsammans.

Har verkligen hittat min rätta man. Som gör mig lycklig & får mig att känna mig trygg. Ler så fort jag ser honom :) Sen är han en helt fantastisk familje far.

Idag blir det massa mys med F när han slutat jobba. Han har som sagt en hemlis jag är jätte nyfiken på. Har bara fått veta att jag ska vara varmt klädd & ha ögonbindel när vi åker dit, ni förstår att jag är nyfiken? Undra vad de kan vara, vet ni?:)






Fredag

Denna morgonen började med att F började jätte tidigt, så eftersom vi inte har några barn & han jobbar så blev det en fika med Veronica på förmiddagen, jätte mysigt var länge Sen vi träffades. Kul att komma ikapp lite.

Så nu tar jag de lugnt en stund, ska strax gå till affären och handla hem lite mat till veckan. Så denna fredagen har börjat bra, & bättre kommet de bli :)


Dagens outfit till fikan, skjorta & vårvästen.



Mys kväll

Mys på balkongen i kvälls solen, med lite yatzy,choklad, nektarin & kaffe. Aldrig skrattat så mycket under yatzy spel :) (måste bara säga att jag van 3/4 matcher ) Thihi

Nu är det film mys. Hoppas ni läsare har en bra kväll :)


Jag & Syster

Blev en tur till mobilia med min syster, hon skulle hitta en klänning till en 25 års fest. Så blev lite syster tid mesans våra sambos umgicks där hemma när Dominic åkt till sin pappa. Blev en mysig kort tur hon hitta vad hon skulle, jag hitta en del jag ska se om ja kan köpa nästa månad :) man kan inte få allt på en gång tyvärr.

Nu blir de kvälls mys med sambon.


Inspiration

Hittade en ny bak blogg & kan säga att jag är mer Baksugen än någonsin!
Gjorde ett collage av några av hennes kakor. Yumi säger jag bara :)
Vill ni besöka hennes sida där hon delar med sig av recept & även steg för steg videos så ska ni besöka denna sidan

www.passionforbaking.com


Mamma älskar dig <3

Så här såg det ut vid dagens mamma & son mys frukost :) finns inget bättre än att vara mamma!


Min familj


God natt

Phu.. Denna dagen har varit tuff. Började med att vakna änu mer förkyl än tidigare plus mer feber.. Så skulle varit hemma från jobb men eftersom jag tar dem flesta städen så finns de ingen som kan hoppa in för mig. Så fick kompromissa med chefen att jobba ett kortare pass idag. Men inte lätt att städa när kroppen säger emot. har vilat resten av dagen & kollat film med min älskade Dominic.
i morgon åker Dominic till sin pappa så då ska jag bara ligga i sängen hela dagen & verkligen vila upp mig. är lång ledig nu tors-mån så inte jobb fråns tisdag så har gott om tid att friskna till :)


Hoppas på en helg med fint väder, blir massa mys med bästa sambon, sen är de överraskningen som väntar på fredag som jag är så nyfiken på. Så har något bra att se fram emot trots en dålig dag idag.


Nu är det nattning av Dominic som är trotsig!


Tisdag kväll

Sitter just nu & Nattar prinsen.
Blev lite sent med middagen nu, men
Mina fina pojkar sköte middagen jätte bra Dominic hjälpte till att göra köttbullar :)

Så fort Dominic somnat ska jag krypa ner hos min fina sambo, ska bara vila & njuta. Är ganska lång jobb dag i morgon så får hoppas jag orkar det med förkylningen vill verkligen den ska släppa nu. Hoppas alla fall den är borta till fredag då F & jag firar 6 månader tillsammans , F har något hemligt för sig & jag är såklart super nyfiken!


Hemma

Äntligen hemma efter en tidig arbetsdag.
Mår inte bra alla. Dunder förkyld & feber, så var tufft att jobba idag men bara att göra de man ska & klaga när man kommer hem.
Så nu har jag bäddat ner mig i soffan med en pinglass , näsdukar & nässpray ;)

Dominic kommet hem vid 4. Dominics pappas sambo R räddade oss igår genom att erbjuda sig vara barn vakt när det krisade för oss igår kväll.
Så han var ute med henne och red. Såg bilder & fick höra att han ridit själv på en en stor häst & dessutom travat helt själv. Riktigt stolt över honom ( häst människa som jag är) dock lite avundsjuk på honom då jag själv är jätte sugen på att rida men känner ingen med häst. ;) men är glad att han hade en toppen dag igår. Uppskattar verkligen den bra relationen vi har mellan familjerna till Dominic.


Måndag

God morgon.

Nu är Dominic lämnad på dagis,
Så nu ska jag njuta på balkongen med lite american pancake. Ska iväg till körskolan lite senare idag ska sitta fyra. Timmar på handledare kurs.. Inte jätte roande men måste göras om ja ska få köra hemma. Har sån motivation nu till körkortet vilket är härligt :)

Fina F skulle ha tenta nu på förmiddagen men han ringde för en stund sen & sa att den var flyttad till 17-20. Vilket är nästan samma tid som jag ska vara på körskolan. Så nu är de att lösa lite med barnvakt men de ska säkert ordna sig.

Blir lite oplanerad egentid med fina sambon nu innan båda ska iväg. Love!

Dagens outfit!



Pink

Nu har jag precis kommit in från balkongen, satte mig i kvälls solen där ute & målade naglarna, testade något nytt. Ett nagellack jag fått av en kär vän, blev fint tycker jag lite annorlunda:)
barnen (mest sambon, barnen lekte med annat ) kollade barn film under tiden.
Febern vill inte försvinna helt men kändes bättre i huvudet av den friska luften. Men stackars sambon har åkt på febern han med nu. Får hoppas han blir bättre till i morgon eftersom han har tenta, själv ska jag sitta 4 timmar på körskolan (yippi?) för handledare kurs så man kan övningskörning hemma.

Nu är det nattning av barnen sen lite mys i soffan innan det blir läggdags för mig med.


Strand mys med Familjen

Idag blev de att bekämpa febern, (legat med feber hel helgen) även Fs dotter har haft feber men idag var hon frisk men jag fortfarande dålig.

Dagens planer var att åka till busfabriken med barnen men eftersom Fs dotter haft feber i helgen & jag fortfarande har så ställde vi in det med tanke på alla bakterier vi vill ju inte bli mer sjuka nu, så får bli nästa gång dem kommer.

Men inte hade vi tråkigt för de, utan vi åkte hela familjen till beddingestrand där vi letade stenar , byggde slott & fikade. Blev en härliga promenad där också i de fina vädret & kollade på alla mysiga hus. på hem vägen blev de glass stop, & in i en jätte fin gårdsbutik.
En Hel dag av massa mys & glada barn :)

Tog en del bilder på våra. Utflykt :)


Fredag

Fredag redan igen, denna veckan har bara flugit förbi. Men skönt med lite ledigt varit en stressig vecka på jobb.


Så i dag började vi morgonen lugnt, medan F körde sin dotter till skolan, så hade jag & Dominic mys frukost innan han skulle till dagis en kortsväng.

Jag är ledig idag så ska strax hämta hem prinsen igen, & har hunnit få en del gjort här hemma. Har städar hela lägenheten dammsugit & moppatgolvet. Även smörjt in skinsoffan så den är mjuk & fin. Så här är hemmet fräscht inför helgen :)

Sen fick jag beställning av Fs dotter att jag skulle baka kakor, så gjorde om dem tråkiga choklad muffinsen, genom att lägga ett kolaaktigt kokos täcke över, så gott de blev. Farligt gott :) jätte enkelt & lätt att göra.

 


1 Maj

Nu är prinsen nattad efter ett kvällsbad.
Själv ska jag göra lite american pancake nu ( fick riktigt sug på de) & mysa ner mig i soffan framför en film. Helt slut efter en lång jobb dag. Flyttstädade 200 kvm så en lugn kväll är välkommet :)
Blir nog att njuta av solen lite på balkongen med fina F & en kopp kaffe. Innan soffmyset.

När jag kom hem idag från jobbet så möttes jag av två sovande pojkar. Som varit hemma hela dagen & busat.
Jätte gulliga var dem.