Vill ha


Sötnos

Så här ser det ut när Dominic posar framför kameran och han vill att man ska ta massa bilder :)


Dominic

Dagens Dominic i sina nya byxor :)


Lund

Idag blev det en tur till Lund med mamma, Cornelia & Sandra. Gick i stan och kollade i lite butiker, hitta ett par fina jeans till Dominic. För han har börjat växa ur nästan alla han har. Sen blev det så klart en mysig fika, jag vet blivit mycket fikande på sistone. Men man får passa på medan man kan :)


Jennii

Dagens jennii


Mobil

Min mobil gick sönder igår från ingenstans sluta den funka, kände hur livet gick under?;) men har en ny telefon jag väntat på att kunna använda men den ska inte funka från nästa månad, men den funkade nu så har den nya telefonen nu fast nytt nummer drygt, men ska ha det gammal tillbaka sen :)


God morgon

God morgon. Då var de söndag, vädret är inte de bästa. Så får se vad vi hittar på idag. Blir upp till min mormor och fika i eftermiddag alla fall:) var där igår en kort sväng och då fick jag en blomma för har namnsdags på tisdag så fick den i för tid. Snäll mormor jag har. Annars igår var vi Simrishamn med familjen, Dominic fick åka lite karuseller var en mysig dag:)


Fredag

Nu är vi hemma hos mamma och dricker kaffe, varit och matat ankorna. Får se om de blir en kort sväng till badet idag. Dominic tjatar att han vill bada. Och man har ju bara semester en gång så, dessutom kan man jobba på solbrännan lite hehe.


Dagens Jennii

Dagens & går dagens Jennii


Badet

Efter vi hade haft picknick igår blev det 4 timmar på badet, Dominic badade hela tiden och hade skoj, knappt man fick hem han. Sen slocknade han direkt i soffan När vi kom hem, så passade min bror & hans flickvän honom mesans jag hämtade en brio sittvagn som vi ska ha till dagis bara.


Torsdag

Idag började dagen med att vi städade här hemma. Sen vid 10 gick vi till parken med mamma och lillasyster Cornelia. Där vi tog med lite fika som picknick. Riktigt mysig start på dagen. Bjuder på ett collage från förmiddagen.


Snuggles

När vi var i Ystad blev det att fika på Mitt favorit café Snuggles. Tror collaget säger ganska mycket varför det är mitt favorit :)


Shopping

Blev ett par shorts på rean för 50 kr sen ett par solglasögon från Lindex till mig:) Dominic fick ett jätte lejon för 99kr på Åhléns på rean tidigare kostat 500 kr så ett fynd! Sen tre koner och en boll för 25kr på rea. Och ett par fina solglasögon också från åhléns.


Ystad

Nu har vi kommit hem från en mysig dag i Ystad, blev shopping och fika. Vi ska strax gå till Skurups badet och ta ett dop. Dominic tjatar här hemma:) Bjuder på ett collage på Dominic från dagens utflykt fler bilder kommer.


Tidig morgon

God morgon. Här hemma har liv stigit upp tidigt Dominic vaknade kvart över 5. Och det var för ljust för att få han till att somna om igen.. Så man är lagom trött nu. Vi ska strax göra oss klara för att åka in till Ystad med mamma och lillasyster, blir att gå i affärer och fika på mitt favorit café :)


Härlig sommarkväll från balkongen.


Kvälls lyx

Unnade mig en räkmacka ikväll till min kopp kaffe. Snabbt enkelt och inte lika dyrt som ute men minst lika gott :) riktig vardagslyx! För er som inte kan smaka den så bjuder jag på en bild av kvällens macka.


Dominic

Nu har jag lagt Dominic för natten han somnade snabbt i dag också, hoppas bara han sover utan att vakna i natt. Nu tänkte jag bara ta det lugnt med en kopp kaffe :)


Fint kök

När vi var uppe i Småland på min brors student, var vi och hälsade på hos några gamla grannar sen vi bodde där uppe:) dom hade renoverat sitt kök och tycker verkligen om den moderna/lantliga stilen dom Fått till. Så tänkte bilderna kunde vara lite inspiration för er läsare :)


Min bror

Tänkte lägga upp lite bilder från min brors student, bättre sent än aldrig :)


10 av 10

Bästa köpet till Min iPad är tillbehöret så man kan koppla in min system kamera till min iPad så jag kan få över bilderna. Det gick jätte snabbt att lägga över dom snabbar än till en dator så det förvånade mig:) så nu kommer det bli en hel del bilder här på bloggen har saknat att kunna ha nytta av min system kamera, rekommenderar köpet starkt om ni äger en iPad, köpt på ebay för 40 kr inkl frakt.


Härliga Tisdag

Idag är det riktigt fint väder, nu känner man på riktigt att man har semester :) Dock är jag väldigt trött då Dominic vaknade upprepade gånger i natt och ville jag skulle ligga bredvid honom mesans han somnade om, bara det att han vaknade 5 minuter efter han somnat så då fick man börja om igen. Men men det härliga vädret gör en på gott humör trotts trötthet. Precis skrivit klart min inköps lista ska till affären och inhandla mat för dom kommande dagarna :) hoppas ni får en härlig dag i solen!


Min roliga prins

När vi var hos min mamma innan babbla Dominic på massor och prata om sin kaka och allt Mellan himmel och jord så man trodde öronen skulle trilla av , så tar jag upp Dominic och skojar med honom och säger " - mamma har inte saknat dig som du tjatar" svaret jag får av Dominic är " joho mamma du har sagt att du älskar mig igår" detta säger han med ett jätte stort leende. Min söta lilla prins<3


Sol

Nu har solen äntligen börjat titta fram, var ute en sväng med mamma & Cornelia. Dominic fick cykla en Sväng han är så duktig:) sen blev det fika paus hos mamma, lite semester lyx får man ha. Nu är vi hemma i lägenheten igen då Dominic tjatade om att få gå hem och leka. Så just nu är han en super hjälte/ samuraj enligt honom :)


God morgon

Det märks att Dominic är hemma igen, här börjar morgonen kl 7,då han kommer ut från sitt rum och säger "god morgon mamma" och vill mysa lite, underbart! Nu blir det frukost sen får vi se vad det blir av denna dagen :)


Lexington.

Tände mitt Lexington ljus för första gången idag, så nöjd med det köpet:)

 


Min Prins

Nu är min fina prins hemma igen. Och han var så glad över sitt rum att det var i ordning och alla hans leksaker var där. Kan säga att det är ganska stökigt nu efter allt lekande. Nu har vi en fika paus får fira lite så här på en söndag att man har prinsen hemma och att lägenheten är klar:)

 


Söndag

I dag är det en sån där typisk hemma söndag. Ligger fortfarande kvar i sängen och har inga planer för dagen. Och tänkte fortsätta ha det så. Njuter av den lugna stunden och tid för mig själv. Trots det är sol ute så är det skönt och avslappnande att ligga kvar i sängen och känna att man inte har några måsten:) händer väldigt sällan att jag faktiskt "slösar " bort en dag så här då jag alltid brukar vilja utnyttja hela dagen. Men ibland får man väl göra något man inte brukar eller? Dominic kommer hem i eftermiddag, ska blir kul att få visa han hur det blivit i lägenheten:)


Mitt hem

Av hel en dags upp packande, så är nästan allt uppe, lite saker jag inte riktigt kan packa upp än som måste sorteras och har lite förvaringsbrist men det löser sig :) har tagit lite bilder på hur mitt & Dominics hem ser ut nu.


Lördag

God morgon :) Idag blir det att vara hemma i lägenheten, ska packa upp så mycket som möjligt och göra klart allt i barnrummet tills Dominic kommer hem i morgon. Saknar min prins. Men vet att han har haft det jätte bra hos J & R, men första gången jag jag är utan min prins så länge. Så man märker att man lätt blir rastlös här hemma. Men tycker det är bra att Dominic får starkare kontakt med J & R för varje gång han är där. Mer än så kan man inte önska till sitt barn som mamma.


Torsdag

I torsdags var en jätte mysig dag i Helsingborg med Helena & Linda. Vi hade lite tur med vädret regnade inte allt för mycket. Blev en god fika och kolla runt i butiker :) när jag kom hem sen såg jag att mamma hade köpt en jätte kanelbulle! Till mig på marknaden hon hade varit på. Den var jätte god (orka dock inte hela på en gång) Tack mamma<3


Mys

Nu har vi ätit god middag här i min lägenhet, blir ett glas vin ikväll också även choklad till det. I morgon bär det av till Helsingborg med mina två tjejer här hemma. Som en lite dags utflykt får hoppas på att regnet glömmer att titta förbi:) sen blir det ytterligare upp packning av saker i morgon.


Min söta prins

Linda kom hit idag och hade klipp ut Dominic från tidningen, han var med på första sidan av Trelleborgs allehanda. Han är så söt min prins <3


Mitt hem

Idag är den stora dagen då jag flyttar in på riktigt i lägenheten, all målning är klart så nu är det alla saker som ska dit. Så när Dominic kommer hem igen i slutet av veckan så har han ett fint rum som väntar med alla hans leksaker:)


Tisdag

Nu är jag hemma igen från en tripp i Malmö, blev en mysig fika, vädret tillät även att vi kunde sitta ute :) men vädret skifta väldigt mycket tråkigt nog men trevligt sällskap över väger det :) nu blir det snart att träffa Veronica för att laga lite mat tillsammans och bara ha en trevlig mysig tisdag kväll med film.


Dagens Jennii

Bilden kom ej med i förra inlägget så här får ni den :)


Jennii

Full rulle redan idag kl 9 i dag på morgonen kom hyresvärden och fixade ett kontaktuttag som satt jätte löst, sen var jag och mamma och bokade ett släpp till i morgon. Och nu ska jag in en sväng till Malmö så hoppas vädret håller i sig och att det inte blir något regn :) bjuder även på dagens Jennii.


Måndag

Precis duschat så nu är jag fräsch igen efter allt målande, så nu blir det film mys i soffan med lite tända ljus:)


Tv bänk

Här är resultatet på min tv bänk före och efter bild:)


Nu har jag målat det sista i sovrummet så det äntligen är klart! Sen har jag lackat min tv bänk också , så den är redo i morgon för att Komma hem till mig:) så nu är det dags för en lätt lunch, blir pasta och bacon röra/sås


Kvällens Jennii

Bjuder på en bild från denna söndag kväll.


Vardagsrum

Nu har jag fått upp dom andra gardinerna som skulle vara bakom spetsgardinen. Så här ser det just nu ut i vardagsrummet.


Lillasyster

Cornelia


Dominic

Hemma hos mamma och lånar tvättmaskinen. Dominic leker med kattens mus. :)


Söndag

God morgon läsare! Idag är det söndag, upp tidigt då Dominic är morgon pigg och när han har vaknat måste man gå upp för han säger "god morgon mamma, dags att stiga upp" och går man inte upp inom 1 min putar han ut en från sängen, undra vem som är förälder? Hehe. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Dominic åker till sin pappa vid 2 tiden. Sen tror jag att jag ska upp till min mormor och slipa och måla min tv bänk så den också kan bli klar :) kommer så klart före och efter bilder.


Egentid

Nu när Dominic sover, passade jag på att ha lite egentid, blev ett varmt bad, ansiktsmask , ny målade naglar & insmord kropp från topp till tå:) Lägger upp en bild på produkterna jag använt. Testade även nytt schampo och balsam. Faktiskt väldigt bra.

 


Underbara!


Mitt hem

Lite av inköpen från igår, och matbordet som jag fått hem. ska vara en grå/beige gardin bakom den vita spets gardinen sen. Och andra bords underlägg, :)


Lördag

Nu har jag plockat undan här hemma och plockat upp gårdagens köp. Fått hem min sötnos igen också, en trött sådan. Så blir att ta det lugnt med honom resten av kvällen. Då han åker till sin pappa i morgon. Har hämtat min sista kläder hos mamma också. Så blir att sortera upp det sen också. Nu när man fått upp lite saker så börjar det äntligen kännas som ett hem .:)


Fredag

Då har man lämnat Dominic på dagis, och idag är det inte jag som hämtar honom utan han ska göra sin första övernattning hos sin bästa kompis Albin från dagis. Så han kommer hem i morgon igen. Idag är det även sista arbetsdagen innan min 3 veckors semester :) så idag efter jobb blir det Ikea med Linda, sen hem till mig och bara ha tjejkväll med lite vin för att inviga semester:)


Jennii


Tisdag

Då är man hem kommen från jobb, magen är mätt och Dominic har tagit sig ett bad precis. Så nu är det bara att ta det lugnt resten av kvällen :) känns som dagarna på jobb är jätte långa men är väl för man vill ha semester och man vet att den börjar nästa vecka ska blir så skönt! Har 3 veckor men första veckan ska Dominic vara hos sin pappa J och R så kommer kännas riktigt tomt så blir att hitta på något hela tiden så man håller sig sysselsatt och inte tänker på de för mycket helt enkelt. Bjuder på en bild på dagens frisyr. Enkelt och fint med lite små lockar.


Söndag

Sitter just nu med en kopp kaffe och njuter. Dominic är inte hemma än så är fortfarande Barnfri. i dag är det så härligt väder ute så ska passa på att ha lite egen tid och bara sitta och sola och njuta på balkongen låter underbart tycker jag :) Bjuder även på en dagens Jennii bild. Hoppas ni får en härlig söndag.


Lunch

Åt lunch ute på jobbet här om dagen. Kalvburgare. Måste säga att den är riktigt god :)


Test

En kollega på jobb sa att om jag la upp den här bilden skulle mina läsare & kommentarer öka så nu testar vi och ser för hans skull ;) har man lovat så får man hålla det.


Många födelsedagar

Då har man firat både, Cornelia,Melwin,Ellie & Charlie som alla fyller år väldigt tätt. Var mysigt och trevligt. Blev först grillning hos mamma sen blev det tårta hos min syster :)


Bloggapp

Åh nu funkar bloggappen igen så nu blir det förhoppningsvis mer bloggning och mer bilder här på bloggen :)


Jennii tid

Sitter nu i min fina soffa , njuter av en kopp kaffe och bloggar.
Är ensam i lägenheten idag Dominic är hos sin pappa denna helgen. 
Känns både skönt men väldigt ensam. 
Inte riktigt van vid att vara ensam så här 
Man vänjer sig kanske?
 
 
Snartdags att gör sig i ordning, min lillasyster fyller 1 år idag. 
Så ska fira henne och melwin som också fyllde 1 år för ett tag sen :) 
 
Hoppas ni får en mysig lördag trots det regnar!
 
 
Tänkte ha den här klänningen på kalaset idag:) 

Torsdag

Hej hej:)
 
Nu har jag nattat Dominic för en stund sen, så han sover gott.
Igår råkade även jag somna när jag nattat honom, har varit riktigt trött dom senaste dagarna :/
Får hoppas det går över snart för sömna får jag ju alla fall.
Snart helg så då får man väl göra något skoj så man kan få upp humöret:)
Längtar till semester som börjar den 16 juli ska bli så skönt med tre veckors semester! 
Men inga planer på än vad som händer utan får ta det lite som det kommer:) 
 
Lite tråkigt att blogg Appen ligger nere för blir lite bild lösa inlägg men 
Hoppas ni klarar er en då, så ska försöka uppdatera lite oftare. 
( har ingen dator utan bara min iPad där av kan jag ej lägga upp bilder utan appen) 
 
Bjuder på en lite äldre bild så det inte ska bli helt tomt. 
 
 

Tisdag

Nu har jag varit dålig på att uppdatera.
Så blir ett litet inlägg nu.
 
Haft fullt upp här hemma! I helgen målade jag hallen och sovrummet vit, 
Hallen är klar ska bara målas en gång till i sovrummet. 
Men trivs redan mycket bättre.
mycket ljusare och fräschare :)
 
Har sovit i lägenhetenhela helgen med Linda som hjälpte mig att måla. 
Sen har jag sovit två nätter med Dominic. 
 
Idag var jag ledig från jobb då min Bäddsoffa kom, som jag även ska ha som min säng.
Den är verkligen jätte praktiskt och enkel men ändå skön :) 
Har även fixat det sista på köksbordet, så nu ska det bara torka innan jag ska hem det hit. 
Sen är det bara tv bänken som ska målas och fixas. Känner mig som värsta hemma fixaren;) 
 
 
Soffan och med förvaring under till täcke och kudde:)
 
 
 
 
Hallen före och efter bild :)