Fredag :)

idag är det fredag. känns inte riktigt som det men beror nog på att ja varit hemma hela veckan. lillen är på dagis en stund idag. han vaknade tidigt men inte så glad idag trött var han när vi gick till dagis och mindre glad blev han när ja skulle gå men så fort ja gick utanför ytter dörren så blev han tyst och glad igen. det är skönt det går över så snabbt. han brukar bara vara gnällig när ja ska gå då ja lämnar honom tidigt dom andra dagarna som ja inte lämnar han riktigt lika tidigt men ändå tidigt, brukar han vara glad när man kommer dit :)

jag sitter just nu hemma och väntar på att läkaren ska ringa ang dominics provresultat kan ju hoppas dom ringer snart jobbigt att sitta och vänta på att någon ska ringa:P ska försöka komma på något vi kan ha till middag idag också men vet inte riktigt vad har ni några förslag?

ikväll blir det förhoppningsvis något gott att äta och kanske en bra film eller något, vi ska ha lite familjemys här hemma blir perfekt för denna fredagen :)


God morgon

Idag blev det lite sovmorgon till kvart i nio då vaknade dominic, han hade ingen feber nu och det är bra för då kan han gå till dagis i morgon och ja återgå till skolan så ja inte missar allt för mycket. och på tal om skolan ska vi snart ta tåget in dit för ja måste lämna in en lapp till min kurator så hon kan skicka den till csn så ja kan få mitt studiebidrag :) får hoppas ja inte träffar på min mentor för hon lär väl bara vara sur för ja varit borta hon är ju inte lika försående som rektorn är att man faktiskt måste vara hemma med sitt barn om det blir sjukt och att det kan hända ofta och att man själv kan bli sjuksamtidigt.. ja vad kan man säga hon e lite knasig ^^ tur man har rektorns stöd alla fall som förstår än om hur det är att plugga och ha barn samtidigt. det är absolut inga problem att plugga samtidigt det är bara när man måste vara hemma med dominic när han är sjuk. men ja har ju klarat det hela förra året så det ska nog gå detta också!

ne nu ska ja se ut lite kläder dominic ska ha på sig innan vi åker och sedan packa skötväskan sedan bär det iväg.


Usch

ja usch usch usch nu e både ja och dominic sjuka.. ovanligt va? båda hade feber idag på morgonen och dominic spyde vid 1 tiden i natt så inget mysigt så han får stanna hemma i morgon med från dagis och ja från skolan. lämnade in hans bajsprov idag med så nu e det gjort bara till o vänta på svar. just nu kollar dominic lite barnprogram och ja har börjat med maten usch men kände nu efter disken och den vikta tvätten att ja blev helt borta i huvudet igen blir nog en alvedon nu så ja inte får feber igen känns som den sakta kryper fram igen :/ inget kul o bara känna att huvudet inte hänger med alls utan bara slockar nästa. tycker synd om hjärat som bara får höra på klagomål hela tiden(A) och även ni läsare ber om ursäkt för allt om sjukdomar just nu :P fick en glad nyhet idag alla fall:) fick svar från csn om mitt studiebidrag och det gick igenom och man får ju lite mer nu än innan :) så nu är det bara att spara spara:D ska till skolan snabbt i morogn bara och lämna in lappen till skolan så dom kan skriva under:D

Bilder:D

Tänkte lägga upp lite biler på mina nya skor:) och lite annat från igår :)
idag ska vi bara ta det lungt precis varit och röstat. sen ska jag försöka mig på att laga köttgryta :) köttgryta a lá ewalena ;)
Dominic mår bättre idag han har ingen feber nu alla fall men ja mår fortfarande inget vidare tyvär:/
hjärtat är och tränar men han har oxå börjar känna sig slite slö hoppas han inte blir sjuk nu alla fall.

är väldigt nöjd med mina köp:D

mina vinter skor:D

ska klippa till snörena på dessa skorna eftersom dom är lite väl långa:P

hemma gjord pizza som vi åt igår mums:)

Dominic satt igår och myste i soffan när han hade feber.

Sjukvård

Sjuk,sjuk,sjuk är förtillfället vad jag har blivit ät jätte förkyld omt i huvudet och slö i hela kroppen:/ och nu är ju även dominic oxå sjuk han har fått feber idag så hoppas det går över till i morgon.

nu är dom flesta nyfikna på hur det går med dominics mage ni som följt bloggen och läst om problemen vi haft med sjukvården.. igår fick vi Äntligen en tid på vårdcentralen här i malmö! när vi kom in ditt mötes vi av en trevlig doktor och vi förklarade hur det låg till. och ja förklarade han kollade hjärtat och dom vanliga rutinerna sedan sa han bara "klart vi ska kolla upp detta, jag skickar en remiss till barnakuten" yes äntligen böjade det hända saker. min mamma var med så vi gick först hem om och fika och sen åkte vi in till akuten och tur var väl det att vi åt innan vi var ju inne på akuten länge sen..
när vi kom in väntade vi ett bra tag på att få möta en doktor men till slut fick vi träffa en. jag presenterade mig som dominics mamma och hon kollade på dominic sen på min mamma och sen på mig igen och sen presenterade sig mamma och doktorn frågade "jaha och vad är du då" mamma sa så klart mormor och doktorn kollade snet igen på dominic tror inte riktigt hon var berädd på det^^

men sen alla fall första frågan vi fick var " jaha hur kommer det sig att ni inte kommit in och sökt tigare än efter 4 veckor" och förklarade ju då att ja hade sökt flera gånger men inte fått hjälp och hon tyckte ju att det skulle utredas så tog massa blodprov och kisse prover. dominic var jätte duktigt men väldigt trött och blev efter ett tag väldigt rastlös:P vi ska in på måndag igen med ett bajsprov så dom kan anelysera det dom ska kolla om han är laktos eller gluten eller om han har något annat fel eller sjukdom dom skulle kolla en hel del :) men får inte provsvaraen från nästa vecka på fredag så får vänta ett tag till tyvär men hoppas det visar något nu så vi kan få veta hur vi kan få honom bra igen :)



sen var även veronica och fredde här på tacos vi kollade på idol och hade allmänt trevligt :)

och idag (lördag) så har vi varit iväg och köpt skor till mg äntligen behövde är riktigt nöjd:D sen blev det hemmagjord pizza :) och nu blir det soffmys med alla sjuklingar :)


Yey :D

fick besked om idag att jag ska få vara med på modevisningen den 7 oktober på burlöv center:) och den 2-3 oktober blir det professionell utbildning med catwalk och allt som hör där till:)
så nu e jag super duper glad:D

Måndag

dena dagen började ju jätte bra var pigg i morse. lämnade dominic på dagis sedan åkte ja in till skolan och där inne gick dagen jätte fort och helt plötsligt var det dax att åka hem:P så ringde dagis och sa att dominic var ledsen och hade ont i magen efter som han är kass i magen. så jag ringde vårdcentralen för 5 gången och den här gången sa dom att dom tycjkte ja skulle åka till barnakuten och så klart gjorde vi det... men när vi väl hade väntat en timme så förklarade ja för sjuksköterskan vad problemet för och hon tyckte inte det var ett akut fall och hon sa vi fick åka hem och ringa vårdcentralen och beställa tid! hon på akuten tyckte att dominic var för pigg?! men måste man vara halvt döende för att få vård ja menar detta är 4 veckan han  är dåligt i magen. och till o med dagis klagar och dom på vårcentraeln gav mig bara en lapp sist om att ja skulle ge han mer fett.. men är det så svårt att ta prover och kolla vad det är dom säger ju själva att det inte är bra att han gått så länge men endå gör dom inget! tycker det är så synd att det ska vara så tycker ju synd om min plutt och vill ju han ska bli bra men ingen hjälper ju oss!

är på så dåligt humör nu efter som dom kronglar så mkt:/ hjärtat kommer snart hem så får se han kan få mig på bättre humör.

söndag

idag åkte jag tidigt till mamma för att förbereda in för festen med släkten efter som vi skulle fira mig och min mammas födelsdgar:) ytterligare massa presenter hihi :)blir massa shopping sen :D
sedan på kvällen blev det pizza mumsigt:D fick 3 extra pizzor efter som dom gjorde fel med dom första pizzorna^^ så emelie och charlie fick med varsin pizza :P

födelsedag

ja vet att ja har varit dåligt på att uppdatera om vad som egentligen hände sen på kvällen när ja fyllde år:P hihi men mina små älsklingar bakade så god tårta till mig att ja glömde berätta edt(A) :P

en i fredags blev det ju fest här med mycket trevligt och tack för presenterna :) sedan blev det utgång mycket kul!:) dansade för fulla muggar:D och tack henrik för cosmopolitan:D

fortsättning

efter en väldigt god middag :) så sitter ja nu här i sovrumet igen fast dena gången måste jag lyssna på ipoden på hög volym och ja får inte gå ut?  har fortfarande inte fått veta något trodde ja skulle få veta något under middagen men där syntes inget ovanligt så får väl snällt vänta här inne då.. får se vad busungarna håller på med..

ytterligare fortsätting följer :P

Hemligt..

Hjärtat lagar mat ute i köket<3.. men ja får absolut inte gå ut ditt är något han håller hemligt var tvungen att låsa in mig på rumet när han kom hem.. ?
fortsätning följer om vad han har hittat på:D

följ min blogg :)


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1112143/jenniimed2i?claim=bm6va6w7b6u">Följ min blogg med bloglovin :)

20

Idag är det min dag :) sitter just nu med en kopp kaffe och en stor bit daim tårta och snackar med bästa tjejen på msn :)

dominic är på dagiset så har en stund för mig själv nu fast är lite tomt utan att ha någon hemma som sällskap.

älsklingen kom in idag väldigt tidigt på morgonen! och gav mig paket wiie fick en upplevelse present :) får välja att åka med i en ferrari eller lamborghini :) så nu e frågan vilken ska man välja?

får se hur resten av dagen blir :) men 20 är ja alla fall även om det inte känns som det^^

Magproblem

Usch dominic har åter fått sitt magproblem trodde det blev bättre nu när han går på dieten med att inte äta någon mjölk alls men hade fel:/ idag kl 06.00 började det och slutade inte fråns kl 08.00 då han bajsade var 15 minut^^
ringde in till vårdcentralen idag efter han varit på dagis ska ringa in i morgonn och få en tid så vi kan kolla vad som är fel om han är allergisk mot något han äter.
får hoppas det går bra :)  någon som varit med om något liknaden ?



inskolningen på dagis går jätte bra idag var han där över lunchen och han hade inte sagt något om mig utan varit jätte duktig och lek och ätit :) i morgon ska han vara där över vilan oxå:)
vad ska ja då göra under dom timmarna?  skolarbete? skriva cv? hm inte jätte sugen på att göra det på min 20 års dag men får väl bli något sånt endå ^^ får lite egen tid alla fall kan alltid behövas specielt nu när man gått hemma så länge inte för jag klagar för det har varit härligt men alla behöver en timme för sig själv i bland :) och skulle ja få tråkigt tror ja inte syrran är sen på att komma hit på fika (A)hihi

får åka in till stan en dag och köpa en ny gosedjur hud till dominic den tappade vi bort på mobillia idag:/ han har inte mmärkt någoot än men han gillar ju att sova med den så får hitta någon ny han kan ha istället. så det löser sig nog :)

snart kommer hjärtat hem och ja han ska ju sticka och träna lika sanbbt som han kommer hem men sen blir det lax till middag mums var ett tag sen vi åt det:) annars blir det nog inte att göra så mkt ikväll tror ja alla fall kan ju snabbt ändra sig.


Måndag

Dagens schema
07:45 uppstigning
08:00 dominic vaknar
och jag gör mig iorning och dominic fick se lite disney chanel så länge.
08:20 fick dominic frukost
08:40 gick vi till dagis
från 09:00 -10:30 var vi på dagis lämnade honom en halvtimme där idag han bryde sig inte så mkt att ja gick när ja kom tillbaka skulle han bara påpeka att ja var hans mamma till alla:P
sen kl 11:00 kom adams föräldrar och hämtade dominic efter som ja skulle en stund in till skolan
12:30 hade ja svenska och slutade 13.30 och typiskt nog var ju sista lektionen inställd så var bara att åka hem efter en timme igen. så nu sitter ja och väntar på att marine och agne ska ringa när dom kommer med dominic sen kommer inte hjärtat hem fråns senare idag.

i morgon är det inskolning igen men då är jag ledig från skolan för då är inte ingen ide att åka in. och även ledig på onsdag när jag fyller år så det är perfekt :)

tomtenisse

dominics farmor och farfar kom hit en sväng innan på eftermiddagen. dom hade med "lite"godis till dominic och en present som tog väldigt lång tid för dominic att öppna. men den fick han öppna när dom hade gått efter som han låg och sov när dom var här. det var en jätte söt liten dress :) perfekt dominic tyckte mkt om den han ska ha den i morgon på dagis alla fall tröjan byxorna var lite tuna för det men mysiga att ha när det är lite varmar eller som långkalsonger :) han fick även en liten planch med blixten på :)




Tack Farmor & Farfar för dom fina presenterna :)

Spelkväll

igår vid halv sju tiden kom min syster,charlie & ellie hit för vi skulleha spel kväll. vi brukar ha kul när vi har spel kväll.. men inte riktigt så här kul.. man kunde undra vad som fanns i våran vanliga läsk? flumiga var vi och skrattade gjorde vi^^.. och helt plötsligt mitt i spelet fick adam och charlie för sig att dom skulle tävla om fem som kunde ta in flest snacks mins ej vad dom heter några ringar av något slag :p men ala fall dom hade 30 var.. både fick så klart in alla och roliga såg dom ut.. kommer bild längst ner på dom^^
vi satt och spelade till halv 11. och jag van så klart med över 4 miljoner överlägeset även dena gången.

sen när dom gått hem blev det direkt i sängen var väldigt trött. idag känner jag av att jag har ont i halsen. hoppas inte det är en förkyldning på gång!?

idag är det hemma dag som gäller vad jag vet.. tvättar just nu. hjärtat är på gymet och dominic sitter på sitt rum och är ledsen för att jag bad honom leka där en stund efter som han är i tråts åldern måste han ju gråta om allt.

lite senare kommer nog dominics farmor och farfar hit, dom hade köpt någon present till dominic:) Gulligt!

nu ska ja ta hand om tråtsungen :P


Dominic i fredags efter duschen :D

Smile!

Casting!

Idag var jag på Casting, på burlövcenter inför en modevisning dom ska ha i oktober. tyckte det gick bra :) dom verkade nöjda men sen vet man ju inte hur det går får se. dom skulle höra av sig så fort som möjligt om ja fick vara med även om dom verkade som dom halvmenade att dom skulle ha med mig. men man ska inte förvänta sig för mkt, var kul att försöka alla fall :) dom tog lite bilder oxå. som fotografen skulle mejla över till mig sen :)
dom som höll i castingen var www.1stfashiongroup.com :)


Torsdag

Idag var det 2 inskolningsdagen med dominic.. han hade väldigt brottom in och busade massor under tiden vi var där sen när vi skulle hem igen så ville han så klart inte hem han tyckte ju ja kunde gå hem själv den lilla skit ungen :P
sen blev det en timme hemma sen åkte vi in till stan och träffade linda gick och kollade lite. så fort vi kom hem blev det till att laga mat :) nu sitter mina två älsklingar framför tv och myser och ja sitter här och kollar lite.

i morgon blir det fortsättning med inskolning, senda hem och städa lite och plocka undan en del.

sen vad kvällen bjuder på vet ja inte än :D


funkar inte..

nu är det över en vecka sen jag köpte Neutrogena till mitt ansikte men tycker inte att det syns någon skillnad alls! och det borde det väl göra efter över en vecka alla fall lite borde det väl synas? kanske får testa en annan


Dagis

Idag var det första inskolningsdagen på dagis, från kl 9-10 :)
var jätte fint dagis faktiskt och dom håller på att göra om lite och få mer fina saker osv :) riktigt nöjd med dagis fröknarna var oxå väldigt trevliga och förstående :) var många barn idag som skolades in på dominics avdelning alla var runt 1 år utan dominic^^ men han var så ivig in och ville inte gå hem heller han ville stanna kvar :P
blir ditt i morgon igen mellan 9-10,30 :) kommer nog gå snabbt att skolan in honom gjorde det förra gången med han älskar ju dagis och leka med andra barn :)

så här såg han ut innan vi gick till dagis i morse:)