Magproblem

Usch dominic har åter fått sitt magproblem trodde det blev bättre nu när han går på dieten med att inte äta någon mjölk alls men hade fel:/ idag kl 06.00 började det och slutade inte fråns kl 08.00 då han bajsade var 15 minut^^
ringde in till vårdcentralen idag efter han varit på dagis ska ringa in i morgonn och få en tid så vi kan kolla vad som är fel om han är allergisk mot något han äter.
får hoppas det går bra :)  någon som varit med om något liknaden ?



inskolningen på dagis går jätte bra idag var han där över lunchen och han hade inte sagt något om mig utan varit jätte duktig och lek och ätit :) i morgon ska han vara där över vilan oxå:)
vad ska ja då göra under dom timmarna?  skolarbete? skriva cv? hm inte jätte sugen på att göra det på min 20 års dag men får väl bli något sånt endå ^^ får lite egen tid alla fall kan alltid behövas specielt nu när man gått hemma så länge inte för jag klagar för det har varit härligt men alla behöver en timme för sig själv i bland :) och skulle ja få tråkigt tror ja inte syrran är sen på att komma hit på fika (A)hihi

får åka in till stan en dag och köpa en ny gosedjur hud till dominic den tappade vi bort på mobillia idag:/ han har inte mmärkt någoot än men han gillar ju att sova med den så får hitta någon ny han kan ha istället. så det löser sig nog :)

snart kommer hjärtat hem och ja han ska ju sticka och träna lika sanbbt som han kommer hem men sen blir det lax till middag mums var ett tag sen vi åt det:) annars blir det nog inte att göra så mkt ikväll tror ja alla fall kan ju snabbt ändra sig.


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: