Körlektion

Idag hade jag min första körlektion vilket gick förvånartsvärt bra för att aldrig har kört bil förut:) jag trodde jag skulle köra ryckigt och få kärringstop helatiden men. Körde jämt o fint utan kärringstop och inga panikattacker :) gick även jätte bra med dragläget:) riktigt nöjd känndes bekvämt att sitta bakom ratten:) ser framimot nästa körlektion:)

Blåbärspaj

precis bakat klart blåbärspajen gick väldigt snabbt att baka:) hoppas den är lika god som den ser ut att vara har aldrig bakat blåbärspaj förut. får se om adam blir glad nu när han kommer hem sen.


Blöjor

Just nu har jag Libero i blöjor till dominic men har funderat på att byta till pampers istället för dom verkar mycket mjukare. jag har aldrig köpt pampers innan till dominic men dominic hade en pampers blöja igår på sig från dagis och jag tyckte dom verkade bättre men vet inte. någon här som har pampers till sitt barn som kan säga om dom är bra eller någon som haft båda?


feber,hosta och tjurig

det är precis vad dominic är just nu han har blivit förkyld så han har fått feber inte så jätte hög men tillräkligt för han ska bli tjurig om allt. en har han fått rethosta så han hostar hela tiden vilket gör det svårt för honom att sova ut ordentligt under natten. så jag är hemma från praktiken idag med dominic. så vi ska bara ta det lugnt idag just nu tittar han lite på play disney chanel.funderar på att baka lite muffins sen eller något och en blåbärspaj till hjärtat som han har tjatat om så länge:P får se om vi har allting till bara så det går att baka det:) blir nog en snabb städning med plocka ihop lite saker.  blir alla fall stor handling i kväll.

Dominic just nu:)
 


Praktik

Tänkte bjuda på en bild från praktiken så ni kan se vilka jag jobbar med hela dagarna.
nu är bilden inte så seriös (men dom har en seriös sida med) :)
de är nästan alltid glada och på topp humör vilket gör att det är roligt att arbeta med dom. hade nog varit tråkigt om det hade varit ett gäng gammla sur gubbar man jobbat med :P

                       Andre (chef), chrisoffer(Anställd) & Philip(Praktikant)


Torsdag

God morgon läsare:) idag är jag lite trötte även om jag somnade tidigt i soffan igår(a) men piggnar nog till lite senare:) ja sitter på bussen just nu blev den tidiga idag var inte tillräkligt seg i morse så jag kunde ta den senare. Är nog mycket att göra idag för vi är en man kort Ingmar har nämligen brutit/krossat hälen i måndags så han får inte vara i verkstaden på ett tag nu. Så tycker synd om andre som får jobba jätte tidiga morrnar och sena kvällar. Btw min träningsvärk har nästan försvunit nu :) :) sen har jag problem med att komma på vad jag ska ha på mig på lördag när hjärtat ska ha fest sen ska vi ut och bowla får väl leta genom garderoben idag och se om man hittar något. Bättre o kolla i förväg så man inte står i sista sekunden och inte vet vad man ska ha på sig. Dominic har blivit förkyld också han har klarat sig så bra under vintern så ska han bli det nu får hoppas det stannar så det är nu. så han inte får feber och sånt . Tycker Så synd om han då för han brukar alltid få så hög feber när han väl får feber. Skulle köpa hostmedecin igår till han men då stängde dom så klart kl 18.00 och jag var där en kvart för sent får se om jag hinner idag men tror inte det. Får se om hjärtat kanske hinner:)

God morgon:)

Gu vad halt det är ute vet inte hur många gånger jag höll på att trilla på väg till bussen. Men kanske var halkan som gjorde att jag för en gångs skull han med en lite senare buss och inte den tidiga som jag alltid lyckas komma med. Idag är jag alla fall inte tjugo minuter tidig till praktiken:p kanske blir "bråk" om omklädningsrummet i stället nu när jag kommer lite senare hehe. Fast har en kännsla av att jag ändå kommer vara där förre dom andra idag endå:p föresten jag har fortfarande träningsvärk i benen sen i måndags inget kul. Min kropp är ju inte riktig van vid träning hihi men går förhoppningsvis över senare idag hoppas kan man ju alltid:D

STUDENT

Nu börjar det närma sig studenten den 10 juni kl 13.03 :) bestämt lite i klassen nu om champange frukost och lastbils åk och massa sånt känns nära men ändå väldigt långt i från till studenten, men kan ju hoppas tiden går snabbt:)

Vad tycker ni om denna klänningen till studenten?
tycker den är riktigt fin:)


Tisdag

Idag åkte jag till Flisby för att lämna mitt CV eftersom dom söker nya anställda där så får man ju passa på att söka när man ändå känner dom:D sen blev det iväg till ystad där träffade jag på min syster så blev en lite fika pause med Emelie och Ellie. Har även tagit mig ett steg närmare körkortet nu har bokat in 3 körlektioner nu:D får hoppas dom går bra också hehe.  låter inte som jag gjort så jätt mycket idag men den mesta tiden gick åt till att åka buss och tåg.. så försvan mycket tid där.


Min söta lilla syster dotter Ellie:)


Måndag

Sitter på tåget till skolan. Lämnade dominic på dagis för en stund sen idag var han trött knapt man fick upp han. Men inte så konstigt han hade svårt att somna igår så han somnade sent. Verkade precis som han har börjat bli mörkrädd eller nåt. ( får väl erkänna att de har han fått från mig i så fall (a). ) får väl köpa en nattlampa och testa och se om han somnar bättre:) eller om det bara är en fas han är i att han inte riktigt vill sova själv. Idag var alla fall jag duktig som lyckades komma ihåg idrotts kläder glömde det förra vecka fast det gjorde dom flesta i klassen dock. Men jag hoppas verkligen inte det är styrketräning idag för det är verkligen inte min grej. Annars vad som händer i skolan idag vet jag inte riktigt så får se vad dagen har att bjuda på:)

Dominic

när jag var med camilla igår så fick jag en vår jacka till dominic av hans farmor.
han blev en riktig tuffing i den.
dominic blev helt överlycklig när jag kom hem och sa att det var hans och att han fick prova den. sen var det ju den han gick och pratade om en bra stund efter han provat den.


Shopping + städ

skrev innan att ja kanske skulle köpa ett par hängselbyxor åt dominic men dom hade inte dom på mobilia så får ta det en annan gång. men jag köpte faktiskt mig 3 par öronhängen brukar vara dålig på att köpa smycken till mig själv men nu hade ur& pen rea så då köpte jag tre par lite roliga öronhängen:) annars blev det inte så mycket mer shopping för min del. hjärtat köpte en klocka, sen köpte vi även ett knivset för alla våra knivar är så dåliga.

 sen blev det kaffe och kaka med hjärtats föräldrar här hemma en litenstund:) och nu har vi precis tagit en städ runda tagit disken och damsugat dominic har även varit duktig och städat sitt rum, fast just nu sitter han och leker där igen så nu är det nog inte så städat längre;)

ska strax skriva mitt cv. sen blir det god middag som hjärtat ska laga. resten av söndagen blir det bara att ta det lungt i soffan och ha lite söndags mys tror jag :)




 skruvöronhängena tyckte jag var lite fräcka
 såna ja ska ha nu när jag är i verkstaden ;)


Söndag

God morgon. Sitter i soffan just nu med dominic han tittar lite playhouse Disney. Hjärtat ligger i sängen och får sov morgon tror han är väldigt förkyld lätt som det innan får se hur han mår när han kommer upp. Går dagen var lyckad blev en lång promenad med Camilla och sen massa tjej snack:) var mycket kul att träffas igen. Sen blev det god middag när man kom hem och lite gott gott till en film på kvällen:) dagen planer består av att jag ska skriva mig mitt cv fick en bra mall av Camilla så behöver bara skriva i min information:) sen ska vi till mobilia en sväng och kolla runt lite och sedan träffa hjärtats föräldrar. Blir nog en bra dag detta med:) får se om vi hittar något på mobilia finns ett par jätte fina hängslen till dominic jag är lite sugen på att köpa men vi får se:)

God morgon:)

God morgon hoppas alla har sovit gott i natt:) just nu har hjärtat precis åkt iväg till gymet så bara dominic och jag hemma. Jag ska strax leta fram något snyggt från garderoben och sen sminka mig lite ska iväg sen till Trelleborg och träffa Camilla en sväng. Idag blir det Trelleborg utan dominic han ska vara hemma med hjärtat så dom får lite tid tillsammans och jag får lite egentid :) föresten är det någon här som är bra på att skriva cv för jag hade behövt skiva ett till på måndag är ett jobb jag ska söka. Men vet inte om jag är så bra på att skriva cv så kanske hade behövt hjälp(a)

Tack

Tack camilla för den jätte fina desingnen:) åter igen lyckas du överraska mig med en fin design blir alltid lika glad:D måste bara säga till er läsare att Camilla är en riktigt bra vän :)  började umgås med henne förra året och det är verkligen något jag är glad över:) inte bara för hon gör min desing på bloggen så klart utan för hon är en bra vän som lyssnar och gör alltid mig på bra humör:)

Kommentera mera!

Hihi, tryck på F5 för att se Jenniis nya design. Den är kanon fin, enligt mitt tycke. Hon vet dock inte om det, hihi. Har inte haft något speciellt att göra idag.
Såå.. kommentera gärna vad ni tycker :}
Kram Camilla ♥♥

 


Sol

Idag är det soligt ute härligt nu fattas bara lite varmare väder är noll gradigt här. Längtar till sommaren med sol och värme är ju inte direkt någon vinter person utan vill ha värme:) hoppas sol håller i sig nu alla fall ett par dagar:) Har inte blivit så mycket gjort idag. Hade lite huvudvärk i förmiddags men gått över nu :) så passade på att ta den tråkiga disken men sånt måste ju också göras. Funderar lite på vad vi ska ha till mat idag får bli något enkelt frågan är bara vad:p

skor

Här är skorna jag köpte för någon vecka sedan har använt dom en gång och dom är riktigt bekväma och gå i:) riktigt nöjd med det köpet.


köpta på Bianco på rean för 450 kr :)


Torsdag

nu kommer lite bilder som jag lovat, hade lite tid nu att lägga upp dom :) är ledig idag från praktiken för dom skulle på konferans i göteborg så blir en lugn hemma dag istället. kan behövs känner mig väldigt trött av någon anledning känns som jag inte alls har sovit i natt fast jag har det.

 föresten jag har köpt en balkläning nu blev inte den ja hade tänkt först eftersom hon i butiken upptäkte att den bara fanns i vitt, orange och svart och det var inga färger jag ville ha så hittade en annan klänning i en annan butik som är jätte fin precis som ja ville ha den:D nu är det bara en student kläning kvar att hitta:D


Dominic leker med sin lera ham fick i julklapp av sin moster,charlie och lille kusinen.

Dominic fick en tidningshat av sin mormor den tyckte ha var kul:D

domininc har precis badat:)

när vi åkte pulka med adams syster och henns barn:)
 dominic tyckte det var riktigt kul att åka pulka.


Onsdag

Sitter på bussen just nu intet ovanligt va? Hehe har blivit en vana nu att skriva på bussen finns ju inte så mycket annat att göra här:) så blir att blogga och lyssna på musik:p är på väg till praktiken just nu känns som det vore första dagen ja ska dit bara för man inte varit där sen fredags. Men är ju så klart inte nervös idag som jag var första dagen^^ för nu vet jag ju vad det är för folk där :p där i mot tänke jag ta en senare buss så jag inte skulle vara där så tidigt men konstigt nog lyckas jag aldrig hinne alltid med den bussen som går innan. Gick till och med upp 20 minuter senare idag än vanligt och lämnade dominic på dagis tidigare med men ändå kommmer jag med den tidigare Bussen det är antagligen inte meningen jag ska åka någon annan tid. Idag blir det praktiken först nu:) sen blir det att fira hjärtat som fyller år idag <3 :)

Onödigt

Denna dagen i skolan har varit så onödig.. Kom till skolan tidigt Efter som jag har kvar i verkstaden att göra .. Kommpå att jag glömde mina verkstad skor på praktiken vilket gjorde att jag fick ha ett par andra obekäma skor som var en storlek försmå^^ sen Idag satte jag ditt luftfiltret sen letade vi upp reserv nycklar för att sedan konstatera att batteriet var dött i bilen som vi fick ladda som tog nästan två timmar innan vi kunde strarta bilen sen kollade vi något på datorn så allt var rätt inställt i bilen sen var jag klar.. Känns lönt att ha gjort så lite på 3-4 timmar sen hade vi svenska lite snabbt och nu har jag slutat hade lite tur alla fall för tåget var fem minuter sent vilket gjorde att jag precis han med det:) så sitter på tåget nu till Malmö så ska göra ett ärende sen hämta dominic på dagis:) sen på torsdag ska jag inte längre träffa Linda för hon hade fått en tid till ett möte så känns som man har otur idag:p

Måndag

God morgon. Sitter och väntar på tåget till skolan vilket känns väldigt konstigt nu när man hade praktik förra veckan.känndes som man gick åt fel håll när jag gick till tåget. Dock är jag inte alls sugen på att åka till skolan idag känns som det kommer bli en såndär seg dag som aldrig tar slut får hoppas det inte blir så utan tvärt om så dagen går fort istället. Idag ska jag starta diselmotorn jag har hållt på med hoppas den startar som den ska(a) sen blir det inte så mycket mer än skolan blir att laga mat närmman kommer hemsen ta det lugnt:) får se hur denna dagen blir. Är en kort vecka denna veckan är ledig torsdag-fredag för dom på praktiken skulle iväg på något hittepå så blir stan med linda på torsdag och troligen beställa min balklänning ;) man får ju göra det bästa av dagen när det inte är praktik ;) hehe Tänkte föresten lägga in lite bilder igår men så klart var datorn jätte seg så orkade inte sitta och vänta får se om jag lägger in dom idag istället.

Lördag

Gårdagen slutade bra efter praktiken åkte jag till Linda vi solade solarum och lagade mat:) och avslutade med tårta eftersom hon fyllde år i torsdags:) det var trevligt blev mycket snackande som alltid;) idag ska vi iväg till dop Måns ska döpas :) sen blir det nog inte så mycket med idag. Bara ta det lugnt ikväll har lite ont i mina armar efter praktiken är ju lite skillnad att jobba där än i skolan men mycket roligare på praktiken och man lär sig så mycket mer där:) så lite ont i armarna får man tåla går över sen:)

Lunch

Har lunch just nu. Snart Dax att gå ut och börja igen. Måste bara säga det att här går man inte länge innan man skrattar. Dom är ju "lite" knasiga här^^

Praktik

Idag är det fredag och sitter på bussen och är på väg till min tredje dag på praktiken. Första dagen gick bra fick en servic att göra. Andra dagen gick också bra känns som man varit där mycket längre än vad man har men tror det beror på att man kommer bra överräns med alla som jobbar där. Fick ett lite större uppdrag med en bil . Fick skruva ner hela toppen på bilen andre tyckte det var bra själv lärning även om jag frågar han hela tiden;) men även han måste ju också ha något att göra. Fick även göra så kallat " styketest" enligt andre vilket jag inte tyckte var så svårt;) var att lossa några skruvar och lyfta ur toppen från bilen fast trodde faktiskt inte själva att jag skulle orka toppen så lätt som jag gjorde. Får se vad som händer idag:) trivs gör jag än så länge alla fall:p

Första dagen

Sitter på bussen till min första dag på praktiken år lite nervös! Men går nog bra:)

God morgon

Tisdag: Nu sitter jag på tåget på väg till skolan hR lämnat dominic på dagis han var ledsen idag med när jag lämnade honom. Men han är garanterat glad igen vid det här lagret:) idag vaknade dominic själv i rätt tid så jag slapp väcka han. Är är ju inte Förstjust i det han bara vändersig och låsas snarka min lilla buse:p men vem gillar att bli väckt egentligen tidigt på morgonen, Inte jag alla fall:p Idag har jag verkstad hela dagen egentligen skulle jag haft pratik som alla andra idag men har några kurser kvar i skolan jag måste hinna göra i verkstaden innan studenten men är några till från klassen som ska vara i skolan idag så man är inte själv alla fall. Slutar sent idag så blir inte så mycket annat gjort idag. Jag har en fråga till er läsare:) vilken färg tycker ni att jag hade passat bäst i en balkläning? :) ska beställa min om några dagar men vet inte riktigt vilken färg än.

På tåget

Just nu sitter jag på tåget på väg hem från skolan. Känns som en ganska världelös dag i skolan vi har inte gjort något speciellt idag. Just nu är jag sugen på pankakor av någon konstig anledning:p Får se om det kanske blir det idag att äta:) Ska hämta dominic på dagis så fort tåget är frame. Tycker synd om honom nu när det bara kommer bli långa dagar på dagis nu . Inga tidiga dagar alls.får hoppas det går bra en då men så tråkigt att man får träffa dominic så lite innan han ska sova hämtar han vid fem mån-tis sen ons-fre blir det inte fråns runt 6 sen ska han sova kl 7 så blir Max två timmar:/ får mysa extra på helgerna. :)

Åter som vanligt

Just nu sitter jag på väg till skolan. En vanlig dag igen. Nu är ledigheten över men hade hade inte skadat med lite längre lov;) Idag står det verkstad på schemat på förmiddagen sen i eftermiddag är det vanliga lektioner vet dock inte vilka eftersom vi inte fått det nya schemat än. Ska även till studievägledaren och få lite papper på skrivna om studieintyg så jag kan få mitt studiebidrag :) Ska bli kul att träffa alla kompisar nu efter att ha haft lov det är nog det man ser fram imot mest:p Dominic började på dagis idag dock var han glad ända tills jag skulle gå då tyckte han att han skulle följa med. Usch hatar när han är ledsen när jag går men vet att han blir glad bara några minuter senare. Som tur är:) Kan ni tänka er att detta är min sista termin innan jag tar studenten:) har svårt själv faktiskt att förstå det. Tiden kommer nog gå fort nu när jag börjar på min praktik plats i limnhamn på onsdag. Ser fram imot det ska bli kul dom verkar riktigt trevliga där:)

Fredag

Onsdagen var lyckad hittade ett par fest skor riktigt snygga:) ska visa bild sen:) var en mysig dag med Linda på stan:) Idag blev det stan med mamma, syrran och lilla Ellie. Mamma köpte nya vinterskor Till mig eftersom mina har sulan gått sönder på så vattnet läcker in. Tittade även på ett par skor till dominic jag vill köpa men hans storlek var slut:( sen blev det en lätt lunch ute på stan och sen hem till oss på fika en mysig dag har det varit:) dominic tyckte det var kul att träffa sin mormor så han tjatade om mormor hela vägen in till stan där vi skulle möta upp dom. :) Imorgon blir det lekland sen tacos hos min syster och Charlie, mamma skulle oxå komma:) blir nog en bra dag i morgon med. :)

Onsdag

Ska snart göra mig i ordning och får på dominic lite kläder istället för pyjamasen. Sen ska vi in till entré och fika med Linda:) var ett tag sen vi var ute och fikade känns det som:) ska se om hittar ett par skor till dominic vi skulle köpa. Tror det blir en kanon dag idag så får hoppas ni oxå har det:) Ska försöka lägga in lite bilder i morgon för nu funkar våran dator igen:) känns så tråkigt med alla inlägg utan bilder:)

Gårdagen

Igår åkte jag och dominic till Trelleborg för att träffa hans farmor, farbror och Camilla:) men blev en " överraskning" när vi kom dig en extra person vi inte räknat med. Men det blev bra en då gick bättre än väntat faktiskt nämndes skumt först men när vi åkte hem känndes allt br igen:) vi får se hur det går nu. Har fantastiskt stöd runt om mig av min familj och vänner:)

Tisdag

Idag var vi uppe tidigt dominic vaknade 7 då var han pigg och glad . Jag var dock inte lika pigg hade lite huvudvärk men det har försvunit nu har precis packat dominics skötväska vi ska gå till bussen lite senare vi ska till Trelleborg och hälsa på dominics farmor och Camilla :) ska bli kul. Sen har vi inte så mycket mer som är planerat idag.

Måndag

Idag började Adam jobbet igen så det är bara jag och dominic idag:) har inga planer riktigt än på vad vi ska hitta på så vi får se vad dagen har att bjuda på:)

Julen

Ja nu var det väldigt länge sen man bloggade kände att det var Dax nu våran dator funkar inte som den ska så kan inte blogga på den så får bli med min iphone 4 :) har haft fullt upp dom senaste två veckorna med julen och nyår:) så var ska man börja? Julen firade vi med Adams familj var hemma hos han syster det var mysigt första gången jag och Adam firade jul tsm:) dominic blev glad när han fick öppna massa paket sen är han lite tomte galen så tomten tjatade hN om både före och efter julafton:) Sen hade vi dominics farmor och farfar här på fika och lite julklapps byten det var trevligt och dominic blev glad att se dom även om det gått ett tag sen han hade träffat dom men gick kAnon endå:) Nyår firade vi med Adams kusin och hans flickvän:) och några kompisar till dom:) vi var på nog Bowl det var riktigt skoj faktiskt skrattade mycket den kvällen:) vi fick tre rätters middag och sen skumpa vid tolv:) maten var helt okej men inte mycket mer än så lite halv kall och kaffet till efterätten kom in 10 minuter efter vi ätit upp den:p men sällskapet var riktigt trevligt:) men jag sög på att bowla:p Utöver allt julfirande och nyårsfirande har vi gjort lite av varje vi var och åkte pulka med Adams syster och Jenna barn första gången dominic åkte pulka vilket han tyckte var väldigt kul fast han har svårt att säga pulka så det blir "gurka" när han säger det:p