Marshmallowsfondat

Idag testra jag göra mmf, - förkortning på rubriken. Första gången jag testar att göra det. Bäst att öva nu inför dop tårterna jag ska göra själv. Man vill ju inte upptäcka precis innan, att det är äckligt eller något jag inte lyckas med. Just nu ligger mmf & vilar, tar ca 3 timmar. Sen ska de nog allt bli en mumsig i morgon :)
 
Tog lite steg för steg bilder.
 
Smällt Marshmallow
 
Tog rosa gelefärg (rekomenderar gelefärg istället för karamellfärg) 
 
Tillsätter lite florsocker i taget, tills allt är i. Den är fortfarande kladig. Men den sätter sig under vilan.
 
Oljade sedan in en fryspåse & mmf:en i. Nu ska den bara vila några timmar
 

Onsdag

Nu är vi hemma igen, precis hämtat dominic på dagis. Jag & Milian tog en spontan tur till boholsson idag med mamma. Hon hade sett fel på schemat så hon var ledig idag. Blev lite shopping & mysig fika stund. 
Köpte servetter inför dopet, lika bra att köpa när man hittar fina. Så har man spridit ut kostnaden lite inför dopet. 
Blev även en lite leksak till Milian & ett mini sandset till sommaren. Dominic fick nya strumpor. - hans försvinner konstigt nog alltid. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen. Vi har inga speciella planer inför valborg. -Har ni?
F jobbar troligen sent idag. Får bli hemma mys med barnen istället. 
 
Dagens shopping. 
 
 
 
 
 
 

Babykläder

Helt kär i dessa kläder. Hade passat Milian perfekt! 




Tisdag

Ännu en härlig dag med sol. Dominic är på dagis en stund idag, fram til kl 14. Han var väldigt glad när vi gick ditt, då han skulle få visa upp sina nya skor & keps. - söt är han. 
Milian har precis somnat en stund, så sitter & njuter av en latte i dem nya kopparna. - Rikitgt nöjd med köpet!
Man får ta vara på dem lugna stunderna man har här hemma. När båda är hemma är det alltid full rulle. Men korta lugna stunder räcker gott & väl. Annars blir de för tråkigt här hemma, har trots allt legat på soffani 9 månader som gravid/sjukskriven. Så har mer än väl fått tid att inte göra något alls ;)
 
Blir nog en sväng till lekparken idag efter dagis, om det fina vädret forsätter. Sen i kväll har jag matta lektion 1 timme. Missade förra veckans lektion. Glömde helt bort det, man blir lite virrig som småbarns föräldrar. 
Nu har min lille pojke vaknat, så bäst att ta upp gladfisen :)
 
 
 
 

outfit

Fick hem outfiten som jag ska ha på dopet. Super fin blev den. måste bara sys upp i benen lite, för dem var super långa. Annars jätte nöjd, den är köpt på nelly.com nu under rean. 
 
En liten smyggtitt
 

in med nytt & ut med det gamla

Köpte hem nya muggar & små djupa tallrikar. Så nu kan vi rensa ut de fula & udda som vi har. 
Hitta dessa på Netto, men tog 3 Netto butiker för att få ihop 8 muggar & 6 skålar. Dem hade fått in för lite leverans till butikerna. Så fanns bara enstaka av varje. Lite dåligt att de blivit fel, eftersom dem precis annonserade dem idag. Men nöjd med dem vi fick tag i. :)
 
 

Till Dominic

Idag kom Dominics nya skor & keps hem. Passade perfekt, nu får vi hoppas på fler soliga dagar så de kommer till användning :)
 
 

Mina pojkar

Efter två promenader i det härliga vädret idag, en till öppna förskolan & en för att hämta ut packet. Så sover nu milian en stund & Dominic spelar lite på ipaden. Så nu Passar det bra att blogga lite.
Även systemkameran åkte fram en liten stund innan. Blir mycket finare bilder nu när det solljus som lyser in i rummen. Kommer bli många fina bilder i sommar :)
 
 
Lite bilder på mina fina pojkar idag ♥
 

Underbart

Hej läsare! 
Helt underbart väder idag. Dessutom utvilad idag, då båda mina fina pojkar har sovit kanon i natt. Dominic sov hela natten & vaknade glad. Milian sov första gången mellan 21:30-05:20 05:20-07:40. ( istället för att vakna tre gånger & sen gå upp halv 7) 

Dominic har inget dagis idag så öppna förskolan står på schemat. Blir en härlig promenad ditt i detta soliga vädret. Sommarkänslor på högsta nivå! :) 

Ska verkligen skärpa mig nu med bloggningen. Tycker om att blogga bara varit så dålig på det pga trötthet & fullt upp. Så är egentligen inte brist på något att skriva. Så skärpning nu från min sida. 

Mina söta pojkar från veckan som varit. 




Till Milians sommar garderob




Bilder

Lite bilder från veckan 










Dålig updatering

Varit lite dålig uppdatering i veckan. 
Även om man är hemma för det mesta. Så flyger tiden förbi. Tänkt göra ett antal inlägg sen kommer det alltid något i mellan. 

Idag har vardagen bara rullat på. Just nu har jag Milian sovandes på magen. Stackaren har blivit förkyld precis som jag. Han har svårt att sova då, vilket gör att han är jätte ledsen hela tiden. Jobbigt att se han så ledsen, när man inte kan göra så mycket. Får hoppas de går över snabbt.

Nu när man har en liten lugn stund, då Milian sover & F spelar med Dominic. Passar jag på att kolla lite på födelsedagspresent till F som snart fyller år. Frågan är bara vad man ska köpa. Har några idéer, men man vill ju att presenten ska bli perfekt! :) Några tips? 

En utslagen Milian, efter mycket gråtande. <3