Nelly.com

Tittade runt lite på Nelly.com hittade denna klänningen tycker den var fin:)
synd man inte har så mkt pengar denna månaden så man kan beställa hem den, fast vet dock inte om jag hade passat i den.


Ut med det gamla och in med det nya!

Nu är renoveringen av köket nära. vi har rivit ut spisen nu så köket känns lite anorlunda. nu kan vi bara laga mat på en platta och en mini ugn, verkligen TUR att det är grillsäsong så det går att grilla en hel del. 

 Åh Längtar verkligen till att få det nya köket. kommer bli så fint när det är klart. vill även ha min diskmaskin är verkligen trött på att diska allt för hand. sen när vi är klara med köket kommer det bli roligare att laga mat och blir nog en hel del bakning:) så kan jag ställa fram alla mina fina saker jag fick i student present.

Jag själv är inte den som tycker själva renoveringen är kul. utan mer den som tycker om att
 designa och inreda:)
medans hjärtat tycker det är kul med själva renoveringen och slutresultatet.

Vårt kök just nu



Bjuder på lite inspiration♥


Älskar att fynda

var en snabb runda inne istan idag med Linda skulle köpa vin till våran tjejkväll i helgen. vi tittade även runt lite på rean. hittade ett par mjukis shorts åt dominic för 10kr. shorts är något Dominic behöver mer av. Alltid kul att fynda något så om det bara är någon krona man tjänar. alltid lika kul och man blir glad när man hittar något billigt och fint. hittade även en fin klänning till mig men köpte den inte för ska till väla en sväng på lördag med linda så tänkte kolla runt mer då i så fall köpa den då:)


Perfekta för Dominic att ha till dagis,
 inget man behöver vara rädd om.


Bad dag:)

Igår träffade vi Albin och hans mamma Monika. vi gick till lindängsbadet, Dominic och Albin badade och hade jätte kul. jag pratade massor med monika och hade trevligt. var även i den lite djupare bassängen med barnen Dominic var lite tveksam först eftersom det var djupare sen tyckte han det var jätte kul och springa omkring och "simma"

var verkligen en kanon dag, jätte kul att man kommer överäns med föräldrana till Dominics bästis. vi skulle se om det var varmt nästa onsdag med för då blev det nog en repris:)




Sötnosar♥


Summer

Njuter av sommaren♥


Stan

Nu har jag kommit hem från en runda på stan. blev lite saker inköpta.
var på apoteket och köpte ny solkräm åt dominic en som ska vara lite bättre mot kännslig hud. blev även en eftersol kräm, men måste säga att jag tycker solkräm är riktigt dyrt. eftersol krämen var mer lagom pris tycker det kunde ha kostat samma. men det är saker som man måste ha nu när det börjar blir sol ute så bara att betala och se glad ut.

blev även ett par nya armpuffar åt dominic i en större storlek än dom förra och sminglasögonen som han har sagt jätte länge att han vill ha, köpte dubbla par så man har ett par extra:)

packade även ner saker till i morgon, vi ska till lindängsbadet med Albin och hans mamma. första gången vi ska umgås en dag själva ska bli riktigt kul faktiskt, tror bådde Dominic och Albin kommer tycka det är roligt att leka utan för dagis med och desutom få bada tsm:) så morgon dagen kommer nog bli lyckad.

känndes riktigt skönt att komma hem till ett ny städat hem och känna att man inte har några måsten att göra utan man bara kan ta det lugnt. blir att hämta Dominic om en stund med.


Solkydd Eucerin kids 50+ 189kr
After sun Apoliva 59kr
Armpuffar 20kr
Simglasögon 20kr


Dagens outfit

img_2029 (MMS)

Dagens outfit


A wonderful day

Dominic vaknade halv 8 idag var lagom tid han äta frukost i lugn och ro sen lämnade jag honom på dagias kl 9
Nu har jag precis gjort klart alla mina måsten idag. har hunnit damsuga,moppa golvet, diskat och vikt in tvätten. så har hunnit med mycket på liten tid.
tänkte jag strax skulle in till stan en sväng och fixa handla lite saker på panduro. innan dominic ska hämtas kl 3. blir nog att vi tar mellis ute idag med och leker en stund på gården. dominic var så glad igår när han lekte ute:) är riktigt härligt väder ute idag riktigt sommar väder så får passa på att vara ute när man kan:)


Ikea Nu blir det en tripp till Ikea efter ...

Ikea Nu blir det en tripp till Ikea efter massa bus med dominic på gården lärde även känna en trevlig granne med barn :)


Dagens outfit

img_2027 (MMS)

Dagens outfit


Test

Test


Måndag

idag mår jag lite bättre så är på bättrings vägen men mår fortfarande inte bra är riktigt förkyld. men har en del grejer som ska fixas idag en då. håller på att tvätta lite idag som tur är så har jag inte så hemskt mycket tvätt idag. ska även se om det finns några lediga jobb att söka.
ska hämta Dominic kl 15 idag så blir nog att vi tar´ett mellis ute och sen får han leka en stund på gården:) får se vad mer dagen har att erbjuda.



 


Update

Tänkte updatera lite. en del har ju hänt sen sist jag skrev, varit dålig på att skriva under helgen.

Midsommar spenderade vi med min mamma,peter och lillebror. vi åkte över till köpenhamn och strosade runt lite inne i stan sen tänkte vi ta en fika men var sjukt dåligt med fik de flesta sålde bara fika men man kunde inte sitta där. så slutade med en lunch på en resturange.
var riktigt god mat, tog barnmeny åt dominic samma som jag åt grillad kyckling med klyftpotatis. man tänker då att hans meny borde vara mindre än den vuxna, men dominic fick precis lika mycket som alla oss andra .men han var duktig och åt upp allt på tallriken:)
sen på kvällen blev det grillat hemma hos mamma, och äppelpaj som jag hade med mig.
vi sov även över hemma hos dom.  blev en lyckad dag:)

Lördagen
 gick jag och hjärtat en sväng hem till emelie och charlie och tittade på deras nya pojke jätte söt var han. sen vaknade ellie då var man ´ju bara tvungen att mysa med henne också. hon börjar bli stor nu. hon tog några steg när vi var där:)

senare på dagen åkte vi hem, blev lite planering hur vi skulle smidigast plocka ut allt ur köket.

Söndag
igår var både jag och hjärtat jätte förkylda men det hindrade inte att vi var tvungna att plocka ut en del ur köket. för nu är inte renoveringen så långt borta:) ska verkligen bli könt att få det nya köket kommer bli så fint:)
sen medans jag tog det lugnt en stund gick hjärtat ut och lekte med Dominic ute på gården.




Usch

Har precis lämnat Dominic på dagis, sitter i soffan och tar det liten lugnt har ritkigt ont i huvudet och känner mig seg:/ hoppas jag inte ska bli sjuk nu, ska gå och ta en alvedon snart och hoppas det går över. ska ringa lite samtal idag och sen som vanligt söka lite jobb om det finns några.
måste ta disken också tur det inte är så mycket.

Vad ska ni göra nu på midsommar då?=)


Dagis

Igår kväll hade dom en liten fest på dominics avdelning där dom skulle fira dom barnen som skulle byta avdelning. Dominic och hans kompisar fick varsin stor chokladmedlaj Dominic blev jätte stolt över den:)

var faktisk kul, pratade med Albins föräldrar Albin är Dominic bästa kompis dom är jätte tajta tsm. första gången vi träffade han föräldrar vilket var kul, för dom var jätte trevliga. stod och pratade jätte länge på parkeringen när det var slut. Dominic och Albin lekte.
 jätte kul och se dom leka för dom ska göra precis likadant båda två hela tiden, gör den ena en sak så börjar den andra göra likandant jätte gulligt:)


Dominic igår hemma på gården, tog ett litet mellis ute efter dagis:)


Rekordfart:)

Då har man blivit moster igen:) min syster fick igår en pojk i Rekordfart hon har inte haft några för verkar eller känningar alls men sen fick bebisen brottom ut helt plötsligt så Charlie/ pappan fick förlösa pojken i bilen halv vägs till bb sen när han var född så kom abulansen och hämtade dom och allt är bra med dom:) blev en frisk pojk på 3436 g 50 cm lång:) måste beröma syrran För ett så bra jobb under dom förutsättningarna:) och beröm till Charlie som var duktig som barnmoska:) inte alla pappor som får förlösa sin första son själv och inte alla mammor som klarar en bilförlossning så bra:)

Till salu

om någon är intresserad av en äldre spis så har vi en till salu.
en Ankarsrum Californian spis/ugn
skriv en kommentar med er mailadress så får ni veta mer.

 


Ta det lugnt

Så nu har jag äntligen satt mig ner i soffan för att ta det lite lugnt.

blev mat lagning nästan direkt när dominic kom hem dominic hjälpte mig så duktigt med att laga fiskpinnar och potatismos. sen stod han och diskade sin nappflaska.
direkt eftermaten tog jag disken med en gång så den försvan. tog även en tur med damsugan i lägenheten och rensade under soffbordet som det alltid konstigt nog hamnar en himmla massa reklam under.

kollade genom kläderna dominic fick, var ganska mycket användbart mestadels tröjor och pyjamasar:)

sen gjorde ja lite fler små grejer, fick sånt ryck med att vara effektiv och det får man ta vara på medans man känner så;)


Dominic och Dante myser i soffan.
Dominic har på sig sin nya keps:)


AF

varit på arbetsförmedlingen idag och lyssnat på någon arbetsgivare men det jobbet var inget för mig, sen fixade jag även ett intyg att jag är aktiv arbetssökande som dagis ska ha.

Tänkte strax gå och hämta dominic på dagis:) hittade en ny keps till han idag inne i stan. lägger upp bild på den sen. ska diska och laga mat sen när jag kommer hem med dominic. sen ska vi sortera massa kläder vi har fått begagnade 9kg kläder^^ men ska sortera ut det jag vill ha till dominic för allt är inte "användbart" men bra dagis kläder som man inte behöver vara rädd om.


Dagens smink ↑
vad tycks?
 testade lite nya färger:)


Måndag

ja då var det måndag igen känner mig riktigt konstigt trött idag:/ får hoppas det går över senare.
Dominic är på dagis idag mellan 9-15 och leker av sig han vaknade redan kl 7 idag då var han pigg.

sitter här hemma med min lillebror nu, har tittat runt lite efter jobb men inte hittat något att söka idag tyvär.
ska hämta dominic sen då ska vi möta hjärtat på mobilia men inte en anning om vad vi ska göra där så vi får se vad han har i tankarna.



Fredag

God morgon.
är inte så pigg idag hade gärna sovit mera känns det som, får hoppas man blir lite piggare sen.
idag är dominic hemma med mig, tänkte han kunde få en lång helg hemma=)
är väldigt tråkigt väder ute bara. så blir att vara inne får se vad vi hittar på. Dominic ska ta ett bad lite senare idag, så han är fin på sin farbrors student ikväll=)


Dominic & Jag

Nu är  jag och dominic hemma själva. Hjärtat och hans kompisar har åkt till göteborg, dom ska till metaltown han kommer hem på söndag igen. men dominic och ja klarar oss säkert:) men vill någon komma och göra oss sällskap är det bara säga till:)

just nu tittar dominic på en film vi köpte precis, och äter lite jordgubbar vilket han älskar!
köpte även lite gott gott till mig själv ikväll måste ju ha något när man är själv tänkte hyra en film ikväll med.


Happy!

Underbar dag

varit en underbar start på dagen. Dominic var jätte snäll när jag lämnade han på dagis. sen blev det frukost på Espresso house med Finaste Camilla.
 hon hade även med sig sin mini lapptop som ja fick köpa för en billig slant:) fick pengar till det i student present och varför köpa en helt ny om man kan köpa en bra begagnad.
Blev även en parfym på rean 50% aldrig fel när man kan fynda. köpte ett par shorts till dominic med han har ju nästan växt ut alla kläderna han har. Camilla var snäll och köpte en T-tröja till han:)
tänkte diska nu innan ja ska hämta Dominic men älsklingen hade varit gullig och gjort det♥
Nu ska det sökas lite jobb!



Dagens shopping

Känner mig så glad och lycklig idag!


Linne

Hittade ett jätte fint linne idag när vi var inne i stan och delade ut lite CV.
Dom i butikerna var trevliga och tog gärna i mott mitt CV så det var kul:)
Blev även ett Jojo sommarkort eftersom jag åker så mycket buss:)

Ska ringa arbetsförmedlingen i morgon för måste få ett intyg till dagis at jag är aktivjobb sökande.
för när jag är arbetslös har Dominic lov att vara på hans dagis mån-fre kl 9-15. vilket ja tycker är bra så man kan fokusera på att sök jobb och även att dominic får träffa sina kompisar. men kommer nog ha han lite ledigt med så jag kan få mysa med honom:)



Linnet ja köpte♥


Tisdag

idag blir det att gå runt och dela ut mitt CV. får hoppas dom i butikerna är trevliga när man gör det:)
Dominic ska vara en stund på dagis undertiden sen så han kan busa av sig en liten stund.

igår ringde en arbetsgivare om ett jobb så blev en liten interljuv via telefon. så nu är det bara vänta en vecka och se om ja får komma på en riktigt interljuv:) och hör han inte av sig efter en vecka blir det inget. men under tiden är det bara att söka fler. känner att ett jobb hade varit bra så man kan få in lite pengar på kontot:) 


Dominic och Ellie badade i poolen hos deras mormor i lördags♥


Arbetslös

Ja då var första dagen som arbetslös snart slut. sökt ett par jobb idag och väntar på att ett av jobben ska höra av sig sen. har varit på arbetsförmedlingen idag och skrivit in mig. så det är också av klarat:)
nu får man bara hoppas på att man snart får ett jobb med.

i morgon blir det att gå och lämna ut lite cv personligen på olika ställen.


Kjol

Gick på skurups marknad igår och hittade denna jätte fina kjolen:)
älskar det blommiga mönstret!


Student!

I fredags tog jag Studenten♥ Måste säga att hela dagen var fantastisk från champange frukosten och ända fram till natten. hade sjukt kul med klassen under dagen. och på eftermidagen blev det mat och trårta med släkt och vänner:) fick massor av Fina presenter. kan inte tacka er nog för allt fint alla gjorde för mig på min studentdag. på kvällen blev det efterfest hemma hos mamma och peter. där blev det mycket sjungande och skrikande:) grannen tog också studenten så man ar ju tvungen att överrösta dom och visa att man fanns;)
hes är jag fortfarande men helt klart värt det!
Tack alla för en fantastisk student kunde inte bli bättre♥

Här kommer lite bilder på presenter jag fick:)





Helg med underbart väder!

Denna helgen  har det varit fullt upp i det fina vädret.

Torsdag
Blev bad med mamma och sandra trodde det skulle vara mycket folk i hörby och bada när folk var ledig men var minimalt med folkt vilket var väldigt skönt:) blev grillning hemma hos mamma och peter med en del folk. fast kvällen slutade inte riktigt som den skulle men blev bra endå. får göra om kvällen en annan gång.

Fredag
I fredags så blev det en hel dag i folketspark med Dominic och J. blev god glass,lek och mycket karusell åkande för dominics del:) var riktigt fint väder så var skönt att gå där. Dominic hade riktigt kul och han var trött sen när vi kom hem:)



i Folketspark med
 Dominic och J


Lördag
I lördags blev det 40 års fest hos Adam och Li. Domnic fick vara hos Linda och Henrik och sova där.
var en trevlig kväll med grillat och lite lekar:) Dominic hade skoj också han pratade på jätte mycket när vi hämtade honom om vad han hade gjort:)

Söndag
Igår var vi på Ribban med lite vänner, blev grillning,bad och lekar:) riktigt mysig dag. dominic hade kul men han blev riktigt trött av vämen så han somnade i min famn i solen. han somnade gott på kvällen sen. själv fick man lite färg på kroppen brände dock mig lite på axlarna men inte så mycket:)


Stranden med vänner:)

Måndag
Idag fick vi sovmorgon dominic sov till 10!! han har sovit till 9 hela helgen annars vilket är skönt han brukar inte alltid ge så lång sovmorgon brukar vara runt 8 tiden i vanliga fall.
blir att tvätta idag kanske inte det man känner för i detta vädret men är ett måste tyvär. blir grillning ikväll alla fall:)


Ballerina

Tittade runt lite på ballerinor hittade några jag tycker var fina:)



Vad tycker ni?


Äppelpaj

Nu har jag precis gjort klart mina äppelpajer:) gjorde ett nytt recept som jag inte gjort förut, men de ser riktigt goda ut får hoppas dem smakar gott med:)



Knäck äppelpaj!


Onsdag

God morgon :)



som en del säkert vet så hade Malmö strömavbrott igår och det tajmade in så fint precis när jag stod och gjorde pannkakor. Han och göra vars två så blev inte mycket till kvällsmat. Vi åkte iväg till hjärtats syster för att lämna lite grejer och hjärtat som fortfarande var hungrig hade tur för han fick mat hos sin syster. Dominic hade också tur han fick en glass så han blev nöjd och han fick leka med mathilda också:)



just nu sitter jag på tåget till skolan är en kort dag i skolan, ska bara lämna in lite kläder och städa skåpet. Änu ett tecken på att studenten är nära 10 dagar kvar bara!!

i Eftermiddag ska vi till dagis som har sommar fest idag med knyt kalas så ska hem om och göra en äppelpaj som vi ska ha med oss:) ska även bli kul att träffa de andra föräldrarna på dominics avdelning vilket vi gör sällan eftersom Vi ofta lämnar tidigt och hämtar sent.