Helg med underbart väder!

Denna helgen  har det varit fullt upp i det fina vädret.

Torsdag
Blev bad med mamma och sandra trodde det skulle vara mycket folk i hörby och bada när folk var ledig men var minimalt med folkt vilket var väldigt skönt:) blev grillning hemma hos mamma och peter med en del folk. fast kvällen slutade inte riktigt som den skulle men blev bra endå. får göra om kvällen en annan gång.

Fredag
I fredags så blev det en hel dag i folketspark med Dominic och J. blev god glass,lek och mycket karusell åkande för dominics del:) var riktigt fint väder så var skönt att gå där. Dominic hade riktigt kul och han var trött sen när vi kom hem:)



i Folketspark med
 Dominic och J


Lördag
I lördags blev det 40 års fest hos Adam och Li. Domnic fick vara hos Linda och Henrik och sova där.
var en trevlig kväll med grillat och lite lekar:) Dominic hade skoj också han pratade på jätte mycket när vi hämtade honom om vad han hade gjort:)

Söndag
Igår var vi på Ribban med lite vänner, blev grillning,bad och lekar:) riktigt mysig dag. dominic hade kul men han blev riktigt trött av vämen så han somnade i min famn i solen. han somnade gott på kvällen sen. själv fick man lite färg på kroppen brände dock mig lite på axlarna men inte så mycket:)


Stranden med vänner:)

Måndag
Idag fick vi sovmorgon dominic sov till 10!! han har sovit till 9 hela helgen annars vilket är skönt han brukar inte alltid ge så lång sovmorgon brukar vara runt 8 tiden i vanliga fall.
blir att tvätta idag kanske inte det man känner för i detta vädret men är ett måste tyvär. blir grillning ikväll alla fall:)


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: