Snart bli man äldre;)

Eftersom jag snart fyller år så tänka jag passa på att säga lite saker jag ösnkar mig eftersom folk börjat fråga om det. och tänke passa på att skriva ner det medans jag kommer ihåg det. konstigt nog tycker jag det är svårare för varje år att komma på något även om man ofta säger "det vill ja ha" men ändå får man häjrnsläpp när någon frågar:P sen kostar väl sakerna lite mer nu, dom man verkligen vill ha och svårt att önska sig det av folk.

Presentkort till kläder/skor som tex nelly.com,Hm, MQ, Gina Tricot
Systemkamra;)
ta hand om dig själv produkter som tex, ansiksmask,bodylotion
eller något annat smått och gott man kan använda till hemma spa :)
önskar mig även
Pyssel saker som man kan tex göra egna smycken och liknaden.

ja det är väl vad jag kan komma på nu fyller nog i listan allt eftersom jag kommer på saker så håll utskik ;)
annars har ni nog bra fantasi själva om vad ni kan köpa:)



Outfit

Dagens outfit!



skor skor skor

hihi mycket inlägg om skor just nu(A) men måste bara säga det , även om hösten långt i från är över än så vet jag redan vilka vinter skor jag vill ha i år. och förhoppningsvis  så kan jag kosta på mig dom också kostar endel men samtidigt är det bra kvalite och man kan ha dom flera vintrar vilket bettyder att jag slipper köpá vinter skor nästa år.


Timberland premium.
 kostar mellan 1700-1800kr
men åh vad jag älskar dom. ni kanske mäsker att jag är en sko människa(A)


High heels

Åh fick hem mina nya skor idag jag beställde, men tror ni inte dom glapar i hälen vilket gör att det är svårare att gå i dom. ska kolla upp jag kan hitta inlägg att lägga i  vid hälen så dom inte glappar annars får jag skicka till baka skorna igen. tråkigt när man verkligen ville ha dom men får se om jag kan lösa det endå. ni kanske har något bra tips?
 annars vet jag någon som får leta skor som en galning på torsdag;). behöver ju ett par fin skor till premiären på fredag.


skorna jag köpte.


Ny vecka nya mål

Måndag och ny vecka, känns som det ska hända mycket denna veckan speciellt i slutet av veckan.
har varit en lugn dag på jobb idag har inte varit så många, går förkyldning nu på jobb så många som är sjuka.

Tänkte höra med er läsare, vad ni tycker om att läsa här på bloggen. Är något speciellt ni tycker lite extra att läsa om här på bloggen. och berätta gärna fall det är något ni tycker jag kan bli bättre på.  alltid kul att kunna förbättre bloggen lite:)
 




Söndag

 blev storhandling idag och Dominic hade sin superman dräkt på sig såg super gullig ut tror dom i affären tyckte det med:)
nu tvättar vi sånt som måste göras. alla i familjen är lite små sega och trötta så blir bara att ta det lugnt resten av dagen och ha familje mys:)'


Köpte lite rosor i affären så det skulle bli lite extra hem trevligt här hemma idag:)


If someone makes you feel alone, do not think about them. think of those who make you feel loved, and keep that feeling


Give your body and skin a little love

Dominic sover sen en timme tillbaka.
och jag har hunnit ägna lite tid till mig själv. har hunnit duscha,raka bennen,gjort ansikts skrubb och smörjt in ansiktet och kroppen. och till sist noprat ögonbrynen så nu känner  jag mig fräch och huden är helt mjuk.
Precis vad jag behövde. ligger nu i soffan och tar det lugnt framför en film. ska strax ta fram lite onyttigheter.

 


Lördag

Nu har vi landat här hemma dominic och jag har precis ätit pizza. och hjärtat är iväg på något i hörby med sina polare så blir hemma mys för Dominic och mig ikväll. sen när han har lagt sig så ska jag ha lite egen tid:)

Har även varit i vellinge i dag på brandkårens dag. så Dominic fick åka brandbil två gånger vilket han tyckte var jätte kul:) sen blev det hem till mamma, Cornelia  och sandra som har kommit hem från sjukhuset nu. även Mormor, Emelie,Ellie och Melwin var där så blev mycket mys med bebisar.
 Dominic fick sin födelsedags present av mamma och peter idag och det var en superhjälte dräkt den tyckte Dominic var jätte fin ska ta en bild sen.


Nu ska jag mysa med min Gullunge ♥


Finally here

Åh fick hem min klänning idag och är jätte nöjd. den är verkligen jätte fin ♥
en sak jag gillar med Nelly.com är att dom har snabba leveranser, gillas jätte mycket.
det enda jag inte fick var skorna för tydligen var dom slut och hade blivit fel på hemsidan. så fick beställa ett par andra så dom kommer väl nästa vecka någon gång:)

har även målat mina naglar idag blev röda, för lite omväxlings skull :)
Och nu är det bara FREDAGS MYS resten av kvällen underbart!


Blev dom här istället



Not the perfect Friday

Är hemma och är sjuk idag, får hoppas det går över snabbt för vill verkligen inte vara sjuk någon längre tid.
men man får göra det bästa av dagen endå. så nu blir det Te,Noblesse och tidningen ELLE.
och det är knapast något man klagar på (A)



 


Här spar vi inte på någon energi

Kände redan i morse att jag hade energi till att städa lägenheten. men när jag satt på jobb och började få både huvudvärk och ont i halsen så blev jag tveksam och tänkte att jag bara skulle ta det lugnt istället. men när jag väl hämtat Dominic på dagis så har jag inte gjort annat än att städa hemma endå;) så nu skiner lägenheten igen. väntar bara på att diskmaskinen ska bli klar.

så nu kan jag njuta av att sitta i soffan resten av kvällen och bara ta det lugnt utan att känna att jag har annat bättre att göra:) snart dax för Dominic att sova han sitter och tittar på sin nya film han fick när han fyllde år. kan säga att han är verkligen inne i tv:P


Will soon be a part of my wardrobe

My premiere outfit ♥


Pigg och framåt

Idag har jag haft en bra dag på jobbet varit jätte pigg och glad även sålt jätte bra fick testa en helt ny kampanj i dag med som jag fick vara en av tre som fick testa den först:)

sen efter jobbet blev det en dejt med Linda på festivalen. vi gick och åt sen kollade vi runt lite och snackade en hel del. kom precis hem därifrån så kom hem lagom till att dominic skulle lägga sig. så jag han ge honom en godnatt puss sitter just nu i soffan med hjärtat och han har huvudvärk och jag har ont i revbenen på ena sidan men inte en anning varför.

sen en annan sak som är nytt idag är att vi har köpt en ny bil en lite mer familjevänlig bil:)



Beautiful dress




Nelly.com
 


Premiär

Ja då ska man på Bio premiär den 2 sep, och det är filmen Enter Faith den som jag är med någon sekund i;)
premiären är för oss som medverkat och sen vänner och folk som varit med och gjort filmen. kommer vara minge och sen då se filmen. efter det kommer vi få se dokumentären hur filmen blev till. och efter det är det ut att fira.

 och då ska alla killar ha kavaj och tjejerna ska då ha kläningen under premiären och då har vi problemet. vad ska man ha för kläning har försökt titta runt lite på nätet efter en passande kläning, men vet inte riktigt om jag hittat någon.  ni kanske vet någon klänning man kan ha?



Back to work

Var segt att stiga upp idag, känndes som jag var bakfull fast jag inte druckit en droppe. men som tur var släppte det efter lunch då piggnade jag till igen. men haft en himmla mass telefon svarare idag, måste medge att såna som säger " hej det är ....." och sen pausar och man själv hinner säga "hej mitt namn är jennii och jag ri..." sen mitt i meningen hör man  " ... kan tyvär inte ta imot ditt samtal just nu" och då upptäcker man att det är en telefonsvarare riktigt drygt måste jag säga:P har för det mesta bara varit såna idag.

men fick mycket posetiv respons av en av cheferna vilket alltid är kul att höra. dom tyckte att de inte fanns så mycket man kunde ändra på hur jag pratar med kunderna utan att det redan låter kanon. och man mår alltid bättre att få höra sånt:) då jobbar man änu bättre sen.




Dominic

Igår fyllde Dominic 3 år. helt sjukt att det redan är 3 år sen han föddes på BB. han som var så liten och gosig.
nu är han en stor pojk och vill göra det mesta själv. men som tur är, så är han fortfarande mammas gossplutt och het underbar!♥

hade kalas för honom igår hos min mormor och tackar alla som var där och firade Dominic. blev lyckat,
hade många nära och kära där och Dominic hade stora familjen hos sig hela tiden.


Dominics stora familj som innehåller två pappor och två mammor!

(Camillale.blogg.se har tagit den jätte fina bilden. kommer även upp fler bilder sen)




Lördagkväll

Phu!
Nu har jag badat/duchat Dominic, lagat mat, tvättat, slagit in present, fixat gotte påsarna till i morgon. och vart tog tiden vägen? den bara flög iväg. blir att bara sitta i soffan och titta på film känner av en huvudvärk som är på väg att komma och det har jag ingen lust med att få.

 


Festival/Egentid

Idag åkte vi inte en svän till malmö festivalen och tittade runt lite var kanske inte så mycket att se men kul att hitta på något med lilla familjen. vi åt även god mat där inne.

och just nu sitter jag och Dominic hemma själva och har mamma och son tid tillsammans. Hjärtat har stuckit in till festivalen igen för var några band han skulle kolla på med kompisarna.
Sen när Dominic har lagt sig ikväll ska jag ha egen tid själv kan behövas det ibland. fast har lite små fix jag ska förbereda in för kalaset först. desutom måste jag bestämma mig för vad ja ska ha för kläder på mig. varför är alltid det så svårt, känns som inga kläder duger?!



Tycker ni om vit vin kan jag starkt rekomendera detta vinet. det är riktigt gott.
är även ett av mina favorit vin så det borde ni testa ♥
 

 


Fredags mys

Dominic är hem kommen från J & R nu.
Så idag är det fredags mys som står högst upp på listan.
har precis ätit tacos och nu sitter vi i soffan och kollar på en barnfilm med Dominic. han har fått lite godis att smaska på. sen lite senare blir det godis och ett glas vin framför en bra film i kväll:)
Har två mysiga pojkar här hemma underbart ♥

 


Difficult decisions

Unless we had difficult decisions to make, we would never discover how much we may affect our future to the one we want. so when you stand on a difficult decision, remember that it is a step closer to your goals in life. it is never easy but it's worth it.


Mums


Så här ser choklad tårtan ut invändigt en riktigt choklad bomb ;)


God morgon

Idag ligger jag och Dominic och myser i soffan. är hemma idag också eftersom han hade feber igår så får han inte gå till dagis fråns han varit feber fri en dag först. så får hoppas febern håller sig borta idag.

känns så tråkigt att man precis börjat jobba sen blir lillen sjuk men ja så är det att ha en liten busunge:) tur dom på jobbet är mer än förstående. posetivt när man jobbar på ett ställe där nästan alla har barn. och våran chef är ju helt fantastisk.

Föresten smakade tårtan igår och säger bara att den blev riktigt god men den var riktigt mäktig också man kunde inte äta mycket även om man gärna ville det. blir nog en lite smak bit av den i dag med(A)


Ready

Nu är min choklad tårta klar den ser god ut alla fall. får hoppas den smakar lika gott som den ser god ut.

Bjuder på en bild


BROOKLYN BLACKOUT

Så nu är Brooklyn blackout tårtan på gräddning och snart klar. trodde den skulle vara svårare att göra men vissade sig att den var riktigt enkel:)

när man har en dålig dag vad passar inte bättre än en riktigt choklad tårta och det är precis vad jag bakar. och jag känner mig redan på bättre humör. Tänkte lägga upp en bild sen hur resultatet blev.


A bad day today, but going to change it now

Usch denna dagen har inte börjar bra. först har stackars dominic hög feber igen. sen ringde jag dom som skickat ut dagis räkning och där är dom sura och otrevliga.. och lyssna kunde dom inte heller. men ja vi ska så klart ändra på denna dagen för nu vill jag ha en bra dag:)

Dominic har så smått börjar piggna till efter fått lite alvedon i sig. och ja ska strax ta på mig lite kläder och fixa till mig så man känner sig lite frächare mår man alltid bättre av. sen ska jag nog ta och baka något får se vad det blir för gott ska kolla lite  i mina kakböcker :)


FAMILY VACATION

Nu är vi hemma efter en mini semester i småland.
blev en lyckad helg och mycket saker vi han göra.

På fredagen när vi kom upp var klockan rätt mycket så blev bara mys på kvällen.

Lördagen
 åkte vi till Lekeryd och köpte deras berömda mjukglass  för er som aldrig smakat den måste ni göra det någon gång i livet. efter en god mjukglass så åkte vi vidare till Husqvarna museet och tittade på MC och andra saker dom hade där. när vi kom hem senare på dagen blev det middag som bestod av rökt röding blev att sitta ute för var riktigt fint väder.

blev en tur med fyrhjulingen vilket Dominic tyckte var riktigt kul:) blev en promenad till bådten ute på udden och Dominic fick ta sin första båt tur. sen fick hjärtat för sig han skulle ro men ja kan inte säga att det gick så bra;) så jag fick ju ta över så vi kunde komma i land utan att korsa hela sjön i sick sack hihi

Lördagen av slutade i det underbara vädret ute med goda kräftor
Väldigt lyckad dag♥ 

Söndag spenderade vi på A6 och shoppade lite hittade ett par jätte fina jeans för 149 kr till Dominic har kollat på dom innan men då har dom kostat det dubbla.  sen åt vi middag innan det var dax att åka hemåt. och nu har vi äntligen landat här hemma och lilla familjen myser i soffan♥


Our family vacation in pictures

 

 


I want

 AUTUMN THINGS I WANT FROME NELLY.COM


Completely the wrong time

Nu har vi kommit hem. älsklingen överskade mig efter jobbet med att ha fixat barnvakt och sedan bjöd han mig på resturang jätte mysigt♥ sen handlade vi lite saker till Dominics kalas.

men nu när vi kom hem så tyckte jag att Dominic var lite varm så tog tempen bara för att kolla men trodde aldrig han skulle ha 38,8 grades feber:/ stackaren! sen strax efter det  läste jag en saga och då spyde lilla trolllungen han har fått alvedon och får hoppas det är övergående.

är meningen att vi ska till min pappa i jönköping i morgon efter jag jobbat klart. och vara där över helgen som en mini semester. men får se hur Dominic mår i morgon för mår han dåligt kan vi inte åka upp bara synd om honom då.


Barnkläder jag hade velat ha till Dominic :)


It makes me so happy

Måste bara säga att det känns skönt när man känner sig uppskattad på jobbet.
som idag tex när vi skulle ha tävling om morgon dagens lunch. vi blev indelade lag och det laget som säljer mest vinner morgon dagens lunch. och när vi blev indelade i lag så fick jag höra direkt från mina lagkamrater. " åh är du med i vårat lag det är kanon, du är ju så duktig" och även att man får höra från både chef & kollegor att man gör ett bra jobb. man känner sig så uppskattad och gör det så roligt att jobba, känns så härligt. 

vet inte än vilket lag som van tävlingen men vi tror det blir vårat lag då vi sålde jätte mycket. :)

Hjärtat och Dominic var gulliga och hämtade mig från jobbet idag och vi åkte till Chilli och kollade på inredning. hittade mycket fint gjorde ett collage på lite av sakerna jag hade kunnat tänka mig i våran lägenhet:)

Byrån som är i collaget fanns i en likadan fast en rad mindre fack så man kunde ha den som sitt bänk i hallen tex. och den skulle jag vilja ha. men fanns inte som bild på hemsidan så tog den vanliga byrån istället dom ser precis likadana ut bara att bänken är lägre.
den längst upp till höger är en bricka tyckte den var jätte fin.


Spoiled at work

Då  var andra dagen på jobbet avklarat och även denna dagen har gått kanon bra. sålde till och med mer idag än igår vilket gör att jag har två dagar med hög timlöm vilket är väldigt välkommet. längtar så tills jag får min lön. får hoppas att jag säljer lika mycket resten av veckan.
Något man blir bortskämd med är med kaffe då vi har gratis kaffe. upptäkte även idag att det fanns riktigt många olika kaffe smaker, och nästan alla är goda desutom. så lite bortskämd blir man allt hihi.

snart dax för middagen snart och kyckling står på menyn idag. sedan ska jag och hjärtat ta det lugnt i soffan. märks att man inte är van vid att jobba man blir lite trött men det vänjer man sig vid lite mer senara.

LOVE MY LIFE RIGHT NOW, IS FINALLY IN THE RIGHT DIRECTION ♥

 


First day at work

Nu har jag ätit middag och hunnit sätta mig i soffan och varva ner. har avklarat första dagen på jobbet. som var lite nervöst när man skulle ringa första samtalet även om man fick lyssan på en kollega några gånger först hur hon gjorde. men gick förvånansvärt bra idag sålde 13 prudukter vilket tydligen skulle vara väldigt bra:) så är riktigt taggad för morgon dagen har varit riktigt kul.
vist man har meningarna i huvudet man ska säga det är väl det enda negativa för det är svårt att få ur huvudet men än så länge är det allt. hoppas det kommer gå bra resten av veckan med. har jätte trevliga kollegor och trevlig chef :)




Inspiration for the bedroom

tittat runt lite på inspiration till sovrummet. hittat mycket fint vi har bestämt oss för att ha ett ljust sovrum så man kan skifta lite ljusare färger i detaljer istället:) vi ska hålla sängen och hyllor vita. hade gärna haft en lång luggad matta över hela golvet så det blir mjukt och mysigt om fötterna. ett sovrum ska kännas varmt, mysigt och fräch med en lugnande effekt.



Inspirationen kommer från
Ikea- Säng/Hylla/Matta
HM- Gardin
Lexington- kudde/Sängkläder


Ensam hemma

Ja då var man ensam hemma. hjärtat har stuckit till gymet en stund och J & R var precis och hämtade Dominic så bara jag här hemma nu. idag kommer familjen vara lite utsprid. Dominic ska spendera natten hos J & R. hjärtat ska på kalas hos sin syster son Erik.  och jag ska fira min syster i mossby kaffe stuga:)
men kommer nog bli en kanon dag även om vi är på skilda håll kan behövas det med ibland.

Tänk att idag är det min sista "semester dag" för imorgon är det min första dag på jobbet och måste erkänna att jag är lite nervös (A)
Men längtar till jag får den första lönen och kan känna att man verkligen tjänat ihop dem pengarna själv.


Vill ha ♥
249kr
Nelly.com



"Lugnet här i familjen"

Har precis avnjutit en god middag som bestod av grillad flintastek och egen gjorda klyftpotatisar, med en god sallad till. var lugnt alldeles nys när dominic satt i badkaret och bada. men nu hör man bara en ledsen dominic då menar jag inte små gråtande utan galskrikande av panik. eftersom han ska duscha vilket han avskyr. men vet att han blir lugn så fort han har duschat klart och då brukar han vara stolt över att han har duschat.

Ikväll blir det bara en mys lördag. får bli lite godis och en film som vi hyrt:)
har lite små huvudvärk som jag hoppas går över snart.

hihi nu kommer min lilla trollunge och berättar stolt att han har duschat och ska ha glass för han har gjort numer 2 på pottan. han är inte alltid så glad i att använda pottan så han får belöningar ibland så vi ska bli av med blöjan.

nu ska jag mysa med älsklingarna. hoppas ni också får en mysig lördag♥


Misslyckad strand dag.

när vi såg att det var sol ute idag tänkte vi att det var perfekt att passa på att åka till stranden. eftersom vi missat alla andra soliga dagar då vi hållt på med köket. men när vi kom till bäddingestrand där min syster,charlie och deras barn var.
 så usch vad det blåste och var kallt ingen sol i närheten heller. så vi åkte vidare till smygehuk där vi fikade. sen drog jag,hjärtat och Dominic vidare till Toys "R" us för att kolla ut lite presenter till hans födeledag. så blev en mysig dag även om det inte blev stranden:)


Utflykt

Idag var det tänkt att vi skulle till stranden. men eftersom det inte var så soligt ute så blev det en runda med bilen. Blev en mysig fika ute i mosby. sedan åkte vi vidare, stannade till vid en liten affär som heter Agdas. Där finns lite olika fina inrednings saker  fyndade gardinstång 99kr till köket, en tavelram 20kr en ljuslyckta 15kr.

körde även in en snabb sväng till Gislöv marknad men blev inte så länge där för det började regna. inna vi åkte hemåt blev det en snabbis på ikea skulle lämna tillbaka lite saker som vi fått över. köpte även tallrikarna som fattades sist och en hylla som ska sitta på väggen i köket.
blev en hel dag av mys med familjen♥

När vi kom hem blev det matlagning blev en lätt lagad och god middag:)


Middagen bestod av

Pasta
Marinerad fläskfilé
 Isbergsallad,Paprika & Rödlök
Cream frech vitlök


Details can make a big difference

Nu ska ni inte få vänta längre nu har jag tagit lite bilder.
så titta och njut, säg gärna vad ni tycker:)


 


Thursday luxury

Idag på morgonen blev det att uttnytja det fina köket till max. så blev en lyx torsdag med pankakor till frukost.
sen har dagen bara flytit på skulle haft mamma,peter och cornelia här i dag på fika i eftermiddag men blev ändrade planer. blev annars en stressig dag då vi skulle göra ärende och alla är fortfarande inte gjorda.

men fick ett samtal idagfrån ett jobb jag sökte igår. och dom ville ja ska skulle komma på interljuv idag halv 3. och det gick jätte bra börjar på måndag kl 11. är ett telefonjobb kanske inte bästa lönen men det är mitt första jobb så man kan inte få allt. och är mer än vad man skulle få av arbetsförmedlingen. så jag är jätte glad. börjar äntligen komma någon vart. fick dock ställa in visiten upp till min pappa nästa vecka i jönköping. men får bli över en helg istället. så det löser sig det med.:)

 

 


NEW PLATES PROVIDE A SENSE OF LUXURY

Åh har precis lagat den första måltiden i köket. kändes underbart med allt nytt och de stora ytorna att arbeta på.
vi åt från dem nya fin tallrikarna idag, och det känndes lyxigt att äta från dem. Nästan lite resturange känsla över det hela.

Nu blir det mitt i veckan mys i soffan♥

En smygtitt till er läsare!


 PHOTO TAKEN BY ME ♥


FIXA & TRIXA

Åh snart är allt klart. det sista små sakerna som ska fästas på väggen, ska vi göra på morgonen i morgon.
och då ska jag fota med en gång. vet att det finns en väldigt nyfiken själ här som är riktigt nyfiken, men ni får hålla ut lite till.

Dominic har varit super duktig idag både hjälpt till och lekt en hel del själv.
Härligt att se när han leker och använder sin fantasi ♥


Shopping Shopping Shopping

Ja shopping är väl rätta ordet för vad vi gjorde igår. jag och hjärtat var på ikea över 3 timmar för att shoppa tallrikar,glas,kökstillbehör, inredningsditaljer och mycket annat smått och gott till köket. var jätte kul att få köka in allt till köket. blev en hel del in packning i köket av grejer igår och det fortsatte vi även med i dag så nu så nästan allt på sin plats är lite saker som ska upp på väggarna och sånt och några el saker kvar men de ska fixas i kväll.

är riktigt skönt att kunna se att man har ett kök nu. Som en sån enkel sak som att kunna spola vatten i vasken är härlig kännsla. längtar tills alla bygg grejer försviner så man kan se helheten helt och hållet av köket:) 
 
ska snart ta bilder av köket så ni ska få se hur det ser ut är verkligen en makeover av köket. :)

 Love my beautiful kitchen♥


COFFEE IN A DIFFERENT CITY

Snart kommer J & R för att hämta Dominic, han ska spendera dagen och natten hos dem. så han kan kommer unda från renoveringen lite. ska vara lite hantverkare här hemma idag nämligen.

Medans pojkarna är duktiga i köket så ska jag träffa Linda en sväng. vi ska uttnyttja våra sommarkort som snart går ut. så idag blir det inte bara en lunch i malmö utan vi åket hela vägen till helsingborg för att ta en fika/lunch. ska blir riktigt trevligt att byta miljö lite.
på något vis känns det lite lyxigare att vara i en annan stad att fika/luncha även om det så skulle vara på samma ställe som man brukar i malmö så gör det mycket att man är i en annan stad.