Milian


Så fint resultat efter operationen. 
Att läppen ser lite olika höga ut, är för ärret krymper när de läker. Det kommer sjunka ner igen, så det blir jämt :)

En dag i Malmö

Barnen & jag har spenderat dagen i Malmö,med mamma/mormor & min minsta lillasyster. Blev Malmö gardenshow, lekplats & avslutningsvis shopping till mig. Efter att ha rensat ut hela garderoben, då inget passat efter jag fick Milian. Så behövdes verkligen nya kläder. 
Har varit en jätte bra dag. Glada barn som fick åka tåg. 






Min morsdag present

Fick min fina morsdag present idag av pojkarna! <3 




Mina små diamanter







Newin

Sommarklänning beställd. Kommer vara perfekt för årets student man ska på :) 




Newin

Sommar fint till flickan i familjen :) 




God morgon

Första natten hemma efter operationen. Gick bättre än förväntat, var beräd på att Milian skulle vakna en gång i timmen i natt också. Men blev bara 2ggr för mat & 2 ggr för vagning :) En glad liten Milian vaknade idag. 

Dock är han fortfarande väldigt gnällig. Inte så konstigt, när han inte får röra på armarna ordentligt. Han har lärt sig hur man får av dem, den lille busen. så har nog tagit på rullarna igen 20 gånger den närmsta halv timmen. 
Just nu sover han en liten stund. Dominic & jag har passat på att ha lite pankaks lunch tillsammans. Får se om vi går ut en lite sväng sen. Är ju faktiskt sol ute. 




Operationen

Igår blev vår prins opererad. Dock blev det försenat med 1 timme & 20 minuter. Vår prins var så duktig under fastan. Han var så glad i början att han tröttade ut sig själv. Så när hungern började snygga sig på var han så utmatad av att inte fått äta så han somna den sista timmen. Vilket var skönt så han slapp skrika pga hungern. 
Men usch så jobbigt att lämna över honom när dem skulle ta han till kirurgerna för nedsövning. Vi fick inte vara med då han är under 6 månader. Så var verkligen jätte jobbigt att lämna en ledsen liten Milian. 

Operationen fick jätte bra, han blev sövd med mask då han är svårstucken, tog dem 3 gånger innan dem fick i nålen sen när han var sövd. & dem säger ändå de ska vara lättare när dem är sövda för blodkärlen vidgar sig. 
Själva väckandes gick inte lika bra, han var svår väckt då hans luftrör/lungor krampade. Antagligen för han hade RS-virus som liten. Så nu får han äta antibiotika när vi kommer hem, är för han inte ska få någon infektion. Risken är att om han får de blir ärret fult. 

Dem är verkligen jätte duktiga. Hans läpp & näsa är hur fin som helst, dem har verkligen varit noga med att få det fint. Bättre kirurgteam kunde vi nog inte få. 

Idag talas de om hem gång, först vill dem se så han får i sig mat. Han har än så länge kräkt upp de mesta han får i sig. Får han hoppas han slipper mer dropp alla fall. Nålen sitter kvar i fall att. 
Nu ligger han här i vagnen brevid & har äntligen somnat. Natten var inte rolig verken för honom eller mig. Milian vaknade en gång i timmen hela natten. Så blev Max 40 minuters sovande i taget. Sen var han vaken mellan 3-4:20. Kan säga att man är lagom trött, men ska inte klaga. För vår lilla kille har gått igenom värre än att man är trött pga dålig sömn. 

Här ligger han påuppvaket. 

Rullarna på armarna är för att han inte ska ta händerna i munen eller råka slå tills sig själv på stygnen. 



God morgon

God morgon
Nu har vi fått i oss lite frukost. Milian fick sin sista flaska vid 8. Nu inväntar vi bara operationen. Tyvärr har vi fått höra att de kan bli förseningar, vilket vi hoppas de inte blir. 
Milian har precis somnat, får hoppas han tar en lång sov stund. Allt för han ska slippa vara hungrig längre än nödvändigt. 
Annars har natten gått bra, han är pigg & glad bebis som vanligt fast vi inte är hemma. Hans favorit plats är akavariet med små fisk. :) 

Igår kväll pratade jag lite i telefon med min stora prins. Han är så duktig där hemma. Idag är andra inskolnings dagen. Fröknarna är så snälla & erbjudit sig att hämta & lämna från dagis under inskolningen idag. Lite svårt för oss just idag. Dominic ser fram emot att träffa sin fadder på skolan, som är frisk igen. 
Har lovat att ringa honom idag också, så han kan berätta om sin dag. <3





God natt

Nu säger vi god natt här. Milian har fått sitt kvälls bad. Kan säga att han sprattlar så mycket i badet. Så jag var lika blött som honom, någon gillar verkligen att bada. 

I morgon kl 8 är sista gången han får äta inna operationen. - tycker redan synd om honom. Då han kommer vara jätte hungrig & inte få äta :/
Sen kl 12 hämtar dem honom. Vi får tyvärr inte vara med när han sövs. Då han inte är över 6 månader. Ska tydligen vara enklast så. Ivanliga fall söver dem små barn genom en nål. Men eftersom han är svår stucken, kommer dem testa en gång.  går de inte att få i nålen så söver dem med mask & sen sätter i nålen istället. Självs operationen tar ca 3 timmar sammanlagt, innan vi får se han på uppvaket igen. Får verkligen hoppas allt går bra <3 





Förberedelser

Idag åkte vi in vid 09:30 till sjukhuset. Inskrivnings dag idag för Milian. Blir en dag full med , läkarbesök, undersökningar, träffa narkosläkare, bada, fotograferas & blodprov. 

Milian har precis somnat inne på vårt rum nu. Läkaren som ska operera i morgon har precis varit här. Kommer ta ca 3 timmar i morgon under operation. - tre timmar som troligen kommer kännas som en dag. 
Kommer vara jobbigt att se han ha ont efteråt. Något som ingen mamma vill sina barn ska ha. 

System kameran åkte med också. Då jag ska ta bilder till hans album. Tycker de är viktigt att han har som mine när han blir större. För att se vad han gått igenom & se hur han såg ut innan operation. Tror det hjälper för att Kunna uppskatta resultatet lite extra som tonåring. 

Nu är det dags för fotografering hos fotografen. Så bäst att vi går. :) 




Förälskad

Idag är det 1 års sen F gick ner på knä & friade. Hur lycklig som helst med min fina fästman. Bara några dagar efter han fria fick vi veta att vi väntade älskade lille Milian. Idag är jag så Lycklig med min familj med F ,vi har 3 helt underbara barn tillsamans. Kunde inte önskat mig något bättre ! 





Milian

Detta är något som står på önskelistan till Milian. 

En gåstol som även har en gungfunktion

Sötare gungelefant får man leta efter :)




En dag på stan

Denna dagen började bra. Barnen var på bra humör & även jag var på bra humör. Men det bra humöret ändrades snabbt, när vi skulle bege oss till dagis. Hissen funkade inte tyspiskt nog (detta händer super ofta) Så var bara att gå in igen, packa ner Miian i bärselen & dra vagnen ner för två långa böjda trappor. Samtidigt som Milian blivit ledsen då jag fick väka han ifrån vagnen. iväg kom vi alla fall & precis att vi han med tåget in till stan, när vi lämnat dominic på dagis. 
 
När vi kom in till Emporia möte vi upp Milians blivande Gudmor. Hon hade redan gått & köp vanila latte under tiden hon inväntade oss. Vilken pärla, räddade mitt dåliga hiss humör direkt ♥. 
Blev en mysig shopping tur. Blev kläder till pojkarna denna gången. Hitta jätte fina kläder på Zara till dem båda två. Dessutom skämde Milians gudmor bort pojkarna med ytterligare kläder, från Zara, nameit & cubus. 
påvägen hem fick jag sms om att Dominics sparkcykel hade kommit. Så den hämtade vi också ut efter vi hämtat hem Dominic. Ni kan tro att jag blev glad när hissen funka igen nu när vi kom hem. Då jag både bar på påsar & sparcykel + vagn. Nu väntar en lugn efter middag tills F kommer hem. 
 
Dominics nya kläder
morgon dagens outfitnär han ska träffa klasskompisarna för första gången. 
Byxor till Milian 
 
 kläderna till dominic från Milians gudmor
Bodys från Milians gudmor 
 
 
 
 
 

6 Maj

Igår bar de av till Kristianstad med mamma & cornelia. Dominic skulle till ögonläkaren. Gick jätte bra förbättrat synen med glasögon på. Han ser nu en rad bättre på varje sida. Men skiljer en rad per öga så vi ska fortsätta med ögonlappen 2 timmar per dag till nästa besök i september. Då är det dags att kolla synen utan glasögon. I oktober är det nämligen dags att köpa nya. 

Besöket tog 10 minuter, så för att den långa resan dit inte skulle känns allt för lång för så kort besök. Så besökte vi vattenriket. Kan säga att det var poppis av Dominic & Cornelia. Milian var också nöjd i sin bärsele. 
Dominics favorit var simulatorn som man åker helikopter, båt & undervatten. Fiskar slog i så hela simulatorn skaka. Cornelia skratta varje gång. Verkligen något att rekommendera att åka dit. F & jag ska se nästa gång vi har alla barnen. om vi ska åka dit & gå på stigarna också, om de är fint väder. Finns utkiks torn för att kolla fåglar & liknande. 

Går dagen var man helt slut på kvällen. Men en lyckad & mysig dag :)

En av Dominics favoriter, kolla i kikaren. 



Man kunde lyssna om fiskar 

Inne i simulatorn 



Nytt till Milian

Hitta perfekta söta burkar, man kan ha mellanmål i till Milian, när han blir lite större. Blev även en lite flaska till vatten & två skedar inför smakportionerna han snart ska få. Nu fattas bara en fin haklapp. Sen är han redo för att smaka olika purer & gröt. 




Nytt till dominic

Beställde Dominics sparkcykel idag. Den fick han i belöning i vårt guldstjärnesystem. Vi jobbar med att han ska sluta vakna på natten & vilja jag ska sitta där. (Självklart är mardrömmar undantag) denna veckan började vi även med att jag endast sitter 8 minuter vid läggdags, sen är de puss & kram så han får somna själv.  Han är jätte duktigt :) 

Denna sparkcykeln valde han



Nytt till hemmet

F fynda hem ett 8 delar set keramiska stekpannor, från groupon idag. Så om 10 dagar blir det lyx att laga mat här hemma :) 




Måndag

Helgen är slut & man märker att vi har haft alla barnen denna helgen. Full rulle & riktigt trött på kvällen, därav blev de inget bloggande under helgen. 
Så lite kortfattat vad vi gjort. 
*Målat klart Fs dotters rum & fått upp ballerinan på väggen 
* besökt Milians farmor & farfar 
* blev en tur till emporia 
Hänt en hel del. 

Även idag tycker jag att vi haft fullt upp. Som vanligt blev det öppna förskolan på morgonen/förmiddagen. Hem snabbt om innan vi gav oss ut för att hämta paket. Den nya bärselen hade kommit. Riktigt nöjd! Den sitter perfekt på min lillakropp. Haft problem med andra då dem inte gått spänna in tillräckligt. 
Har även skickat iväg paket då jag sålt endel av Milians försmå kläder. Tradera är perfekt både till att köpa & sälja! 

Nya bärselen. Som även har funktionen att man kan ha mindre barn liggandes