Operationen

Igår blev vår prins opererad. Dock blev det försenat med 1 timme & 20 minuter. Vår prins var så duktig under fastan. Han var så glad i början att han tröttade ut sig själv. Så när hungern började snygga sig på var han så utmatad av att inte fått äta så han somna den sista timmen. Vilket var skönt så han slapp skrika pga hungern. 
Men usch så jobbigt att lämna över honom när dem skulle ta han till kirurgerna för nedsövning. Vi fick inte vara med då han är under 6 månader. Så var verkligen jätte jobbigt att lämna en ledsen liten Milian. 

Operationen fick jätte bra, han blev sövd med mask då han är svårstucken, tog dem 3 gånger innan dem fick i nålen sen när han var sövd. & dem säger ändå de ska vara lättare när dem är sövda för blodkärlen vidgar sig. 
Själva väckandes gick inte lika bra, han var svår väckt då hans luftrör/lungor krampade. Antagligen för han hade RS-virus som liten. Så nu får han äta antibiotika när vi kommer hem, är för han inte ska få någon infektion. Risken är att om han får de blir ärret fult. 

Dem är verkligen jätte duktiga. Hans läpp & näsa är hur fin som helst, dem har verkligen varit noga med att få det fint. Bättre kirurgteam kunde vi nog inte få. 

Idag talas de om hem gång, först vill dem se så han får i sig mat. Han har än så länge kräkt upp de mesta han får i sig. Får han hoppas han slipper mer dropp alla fall. Nålen sitter kvar i fall att. 
Nu ligger han här i vagnen brevid & har äntligen somnat. Natten var inte rolig verken för honom eller mig. Milian vaknade en gång i timmen hela natten. Så blev Max 40 minuters sovande i taget. Sen var han vaken mellan 3-4:20. Kan säga att man är lagom trött, men ska inte klaga. För vår lilla kille har gått igenom värre än att man är trött pga dålig sömn. 

Här ligger han påuppvaket. 

Rullarna på armarna är för att han inte ska ta händerna i munen eller råka slå tills sig själv på stygnen. 



Kommentarer
Pamela

Hej! Såg att din son har läppspalt! Våran föddes med det också och vi väntar på operation nu i juni då han blir 4 månader! Skulle vara kul och komma i kontakt med dig! Min mail ser du som sagt så här gärna av dig :)




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: