Solsken

God morgon fina läsare. Idag lyser solen och inga moln på himmlen kan hoppas på lite värmme idag med:)
Hjärtat jobbar idag så bara jag och dominic hemma funderar lite på vad vi kan göra nu på dagen men har svårt att komma på något. Har ni några förslag? :)

Ikväll är jag inte säker på vad som händer ska snacka med hjärtat om det blev som vi planerade. Att gå till pildamsparken och titta där med några vänner. Hur ska ni fira Valborg?:)

Hade velat lägga in lite nya bilder på dominic men datorn vill inte samarbeta när jag vill lägga över dom från mobilen. Får hoppas det går sen.

Jobb

Sökte lite jobb igår på arbetsförmedlingen, lika bra och söka massor nu eftersom man snart tar studenten och blir arbetslös.
sen lite senare på eftermiddagen så ringde en från ett jobb jag hade sökt innan på dagen blev förvånad att någon ringde så snabbt  men han som ringde behövde tydligen anställa folk inom kort verkan så då var det lite svårt för mig eftersom jag inte tagit studenten än kom vi fram till. men han sa att jag skulle maila han igen när jag tagit studenten så skulle han se om han hade en plats ledig:)
jobbet var att sälja tvättmedel och liknaden. är ett jobb alla fall.
men väldigt kul att man får respons när man söker:)


God morgon

Idag är det skolan som gäller istället för pratiken. Ska försöka att få det sista gjort i skolan nu är så trött på att det drygas ut. ( pga lärare inte har tid! ) ska vara i skolan i morgon med. Johanna ska också vara i skolan så har alla fall någon att umgås med och kanske lite hjälp:)


tror denna sommaren kommer bli kanon. Får hoppas på att få något jobb så vet ni någon som behöver folk tveka inte på att säga till mig:) sen har jag även fått en god nyhet som jag väntat på länge. Men inget jag tänker gå ut med än fråns det verkligen är 110% säkert. men glad är jag och vet att fler är det med. :)

Lunch

Har lunch på praktiken nu. Så sitter ute och njuter av vädret. Synd bara att lunchen snart är slut. Man vill ju bara vara ute i sånt här väder:)

Planer

Hej solstrålar.

trodde att vi inte hade så mycket planer idag.. men fel hade jag min mormor ringde nys och bjöd hem oss på lite små kalas för min morfar fyllde år förra veckan. så ska åka ditt om en stund med tåget. dominic blir nog glad över att få träffa sin mormor som också ska dit.

är riktigt härligt väder ute idag får se vad det blir för kläder på sig nu när vi ska ut:D


Söndag

nu sitter jag och dominic och tar det lugnt i soffan vet faktiskt inte vad som händer idag men blir nog bara att vara hemma. är väldigt förkyld själv tyvär:/ får hoppas det går över snabbt igen:D


Blev lite solande igår tänk om man kunde vara så gullenbrun alltid, som det ser ut på bilden:)


Påskhelg

Hejsan alla läsare.
nu har vi kommit hem igen från våran camping tur i höör. har varit jätte trevligt och mysigt:) blev mycket lek, solande och grillande:) Dominic var jätte glad han lekte i lekparken hela dagen igår från morgon till kväll:) han lekte med mathilda och massa andra barn som var där.
Måns och Mathilda är hjärtats systerbarn:)



Hjärtat var också med och lekte dom byggde sandslott:)
tur man har en pojkvän med barnasine hihi


Dominic posar inför kamran
(han kunde se sig själv på skärmen på mobilen)


Blev massa påsk godis och Dominic fick många påsk presenter. av mig fick han käpphästen. sen av adam fick han en lastbil med helikopter till, sen kritor, en strandstol och en bil. Hjärtat skämmer bort honom ♥
sen fick han även penor och ritblock och vattenpistol och lite sånt av dom andra vi campade med:) glad var han över allt alla fall:)

alla barnen fick var sin vattenpistol men kan ju säga att en del vuxna använde dom med. så alla barnen började ha vatten krig sen hakade en del vuxna på:P lite kul att se:)



Dagen i bilder!

Igår var Dominic påskkärring här hemma:)
han fick även ett påskägg från ica maxi för alla barnen som var där fick ett och dominic blev väldigt glad.
men det var inte fråns på kvällen Dominic klädde ut sig:D



Idag gick jag och Dominic ut i det härliga vädret och tog ett besök på mobilia
 där vi träffade Lizett och tog en fika med henne jätte trevligt:)
blev en keps åt dominic, en mössa nu är lite varmt:P Gick även in på BR och där fick han en käpphäst:)



Blev ingen middags vila för dominic idag för han kunde inte somna. så han fick ta ett skumbad istället:) något han verkligen tyckte om. han testade även sin nya badhatt. Som hjärtat köpte igår till honom så han inte ska få vatten i ansiktet när han duschar.




Just nu sitter jag och Dominic i soffan och myser väntar på att hjärtat ska komma hem sedan ska vi packa ner det sista och jag ska även gå till affären och köpa blöjor:P kommer nog bli lite dålig uppdatering på bloggen under helgen efter som vi åker iväg ikväll. men skriver så fort vi kommer hem. om inte tidigare;)


GLAD PÅSK


Dagens schema

Idag är det fint väder ute nästan så man har lite ångest att vi är inne. och kommer vara det en bra stund till eftersom idag går hela morgonen/förmiddagen åt till att tvätta. men det måstes, har riktigt mycket idag. men har redan kommit en bra bit på vägen. känns som klockan är mer än vad den är.

idag så slutar hjärtat tidigare idag så det blir att åka till affärer och titta lite. sen får vi se om vi hittar på något annat kul idag:D

Får hoppas det blir fint hela helgen så vi rikrigt kan njuta av vädret när vi ska åka och campa i morgon till söndag. blir påskfirande med en del av Hjärtats familj. mys!
Hur ska ni fira påsk?



Bild från igår när vi var hos Linda & Henrik.
Dominic tyckte Linda var en häst.:)


Blev tacopaj var gott:) blev ett trevligt av slut på dagen
Dominic hade jätte mycket energi och busade och skrattade med henrik.
sen var nog alla trötta på kvällen när vi kom hem.


Shopping

Blev några inköp på gårdagens shopping. Dominic fick ett par sollbrillor och jag köpte även ett par till mig med så länge. behövs ju nu när solen tittar fram och det är underbart:) sen fick Dominic även  två tröjor. sen blev det lunch på subway var länge sen och riktigt gott:) det tyckte Dominic med.

 

Sa ju igår innan jag gick till stan att det inte var någon sol och lite små kyligt.. men det fick jag äta upp sen. blev riktigt varmt och skönt. Bara för jag tog jeans på mig.



Lik sin far

Shopping

Dominics solbrillor - Kappahl 49kr
Tröjorna - Kappahl 2pack 99kr
Mina solbrillor- Kappahl 99kr

 

 


Kusiner

Tänkte slänga upp en bild lite snabbt på Ellie & Dominic från igår på unga föräldrar.

Kusinerna leker tillsammans♥


Onsdag

Idag är det inte lika fint väder som igår, ingen sol än så länge här i malmö men är 12 grader ute. kan hoppas solen tittar fram lite senare. men inga sura miner för solen inte syns till. denna dagen är fullproppad av händelser.

ska strax ta bussen in till stan med Dominic och träffa linda inne i stan. blir en liten runda och se om man hittar något. sen blir det nog en liten lunch ute på stan med.

sen blir det hem och vänta på hjärtat innan de är dax att fixa iordning oss inför att åka till Linda och Henrik på middag. lite kul att bli bort bjudna på middag mitt i veckan lite vardags lyx:)

Nu ska vi ta på oss yterkläderna och gå till bussen:) skriver lite senare hur dagen har varit.

Hoppas ni får en underbar dag♥


Alla fick en påsklilja på unga föräldrar igår. Jätte fina:)


Härligt

God kväll:)

idag har det varit jätte härligt väder ute. blev en tripp till skurup för att hälsa på unga föräldrar dom hade lite påsklunch var jätte trevligt. var kul att komma dit igen, men man inser hur mycket man saknar att vara där. då det finns så många andra med barn så man har mycket  gemensamt.

efter ungaföräldrar gick jag och min syster (hon går på ungaföräldrar just nu,) följe hem till henne för en liten fika innan jag och dominic skulle hem. han somnade en stund sen i vagnen när vi tog tåget hem han var riktigt trött. men inte så konstigt han har nog slagit rekord idag med att säga mamma flest gånger när vi var på unga föräldrar sa han mamma hela tiden "mamma kom hit" mamma sitt" och "mamma titta" "mamma mamma mamma" bara för han var blyg för allt folk så ville han ha mig 10 cm i från sig hela tiden:P min sötnos.

nu sitter vi uttmattade både två i soffan och tar det lugnt och väntar på att hjärtat ska komma hem. sen blir det mat vet inte riktigt vad än bara men det skulle vi ta när han kom hem.

Hoppas ni också har njutit av solen idag:D


efter det roliga kommer det tråkiga.

Eftergårdagens middag som var trevlig återstår det att diska idag har verkligen inte lust när man ser all disk. men man måste ju tyvär göra det en då. Längtar till vi får diskmaskin. ska sätta igång med det strax så jag har det över stökat. annars idag är jag inte hundra procent säker på vad som händer. mer än att ikväll ska vi iväg till Veronica och Fredde på middag i deras nya lägenhet:)

Jag och Dominic har ju lov denna veckan. är skönt får se lite vad som händer. alla dagar är planerade utan tisdag-onsdag. är sugen att åka iväg till hörby igen och bada med Dominic. han har tjatat så om att få åka och bada igen.
någon som är sugen på att hänga med?


Middagsbjudning

Igår kväll hade vi över Niclas och Lizett på middag. blev fläskfile med klyftpotatis och favorit sås. hade även en sallad och lite melon vid sidan om. till efterätt blev det äppelpaj som jag hade bakat. blev riktigt gott och en väldigt trevlig kväll faktiskt:) det får vi helt klart göra om fler gånger. 
Dominic gick och la sig väldigt sent igår, bara för han med skulle få efterätt. så det gjorde att han sov lite längre idag till halv nio skönt faktiskt:)



En bild på dukningen jag gjorde igår. har gjort servett utsmyckningen själv.
Vad tycks?


Grattis

Grattis Camilla på födelsedagen. Hoppas du har en jätte bra 20 års dag.♥

 


Skor

Har föresten fått mina grejer från Nelly.com nu:) jätte nöjd fast har inte besämt mig över klänningen än. för den sitter inte ordentligt uppe vid brösten men kanske går att lösa på något annat vis så ska kolla upp det. men går det inte får jag skicka tbx den. 
har ni några tips på hur man kan göra om klänningen kasar ner vid brösten?

Bjuder på en bild med skorna:)



Promenad

i måndags fick jag sova över hos johanna eftersom vi skulle åka tidigt på tisdagen. var länge sen jag var hemma hos johanna men dom hade det fint i sitt hus:D vi tog även en kvälls promenad vid stranden med deras söta hund. var riktigt härligt väder ute så var jätte mysigt att gå längs vattnet. vi grillade även mat, fast Johanna kanska inte var bäst på att grilla men gott blev det:)


Bilder från promenaden ♥


Äventyr med klassen

sorry för den sjukt dåliga uppdateringen. lovade egentligen att uppdatera om tisdagens resa ï onsdags men har inte ritkigt haft tid eller ork i veckan. därför kommer en uppdatering nu:)

 

vi åkte till göteborg för att besöka volvo fabriken och även ett volvo museum. själv är jag inte för stjust i volvo alls men var intressant att se hur en bil byggs ihop. museumet var kanske inte det roligaste men vi gjorde något kul av det. själva bussresan upp var lite uttråkande i mellanåt. men med en klass med väldigt många killar som är rastlösa får man en hel del skratt. så tiden gick rätt så fort en då. men vi åkte tidigt på morgonen och kom hem rätt sent på kvällen. så man var lagom trött sen så slockande direkt.
hade en kul dag:)


Fanns gigantiska bilbarnstolar på museumet.


Jag & Johanna


Inte hemma

Idag var det en kort dag i skolan. Sedan åkte jag hem till Johanna eftersom vi ska till Göteborg i morgon och titta på Volvo fabriken. Så vi ska åka tidigt på morgonen så går inte några tåg därför får jag sova här. Vi åkte ut till en sjö innan i eftermiddags med deras hund var mysigt:) blir lite mer uppdatering i morgon eller på onsdag.

Utveckling

Man märker för varje dag som går hur dominic utvecklas. såg idag att han leker på ett helt annat sätt än förut. nu använder han fantasin lite mer när han leker och gör ljud och sånt.  han pratar även mer allmänt fler meningar och vet hur saker funkar. vill gärna göra saker själv och klarar det mesta själv också.  man börjar även se lite mer av hans personlighet vilket är jätte kul.  kunna se vem han är lik både på utseendet och i beteendet.

Han är inne i en härlig period där man verkligen märker att han han börjar bli stor. men perioden är lika jobbig som härlig. då han börjat komma in i trotsålder. ha egen vilja och inte tar ett nej som svar. det är där som föräldrer kan vara jobbigt och veta hur man ska göra ( ovavsett ålder på föräldern) det är inte bara ens barn som utvecklas utan det är även man själv som förälder. man lär sig hur man ska hanskas med stress, uppfostran, kärlek, man mognar inom så många områden när man har barn.

Det är så himmla härligt att få vara med om det.
Älskar att vara föräldrer till Dominic.♥


När man är sugen på något gott

Blev sött sugen innan så ställde mig och gjorde choklad bollar. precis innan dominic skulle sova middag trodde dominic skulle märka något men han var upptagen med att leka på rumet.

Just nu sover han middag och jag sitter och njuter av en kopp te med en choklad boll, och en ren lägenhet. damsugade och torkade av lite här så nu känns det lite frächare:D

Tog även upp mat för enstund sen som vi ska ha i kväll.
blir grillad lax idag Mums! är rikrigt härligt väder ute i dag med solen som lyser så perfekt för grillning på balkongen. (har inglasad balkong)



Dagens te bild ♥

 


Trelleborg/Malmö

Gårdagens hos Dominics farmor och Farfar var trevlig Dominic lekte och hade kul:) när vi åkte bussen till dom så fick dominic ett trots utbrott som varade hela bussresan såna stunder man bara känner hur folk tittar på en vill man ska få tyst på ungen. men man får vara bestämd i såna lägen och visa att han inte alltid kan få som han vill. specielt inte när han själv inte vet vad han vill. på hemresan sen så var dominic så trött efter som han inte sovit middag så då somnade han med en gång och sov hela vägen hem.



Dominic blev lite bortskämd som vanligt
och fick lite saker med sig hem från Farmor & Farfar. 


Kvällen

När jag kom hem sen var det bara för mig att göra mig iordning och ta bussen in till stan. hjärtat var hemma med dominic och hade mys kväll♥ medans jag var på Jensens böffhus med linda och hade en trevlig kväll med god mat. även vi kanske fick rätterna lite väl tätt ibland han inte äta upp förätten fråns vi fick huvudrätten vid bordet.  men bortsätt från det var det en jätte bra dag :)

 


Jätte god efterrätt, men även om chokladkakan var liten
var den väldigt mäktig med choklad så man orkade tyvär bara halva.
sen fick man mjukglass till den.


Dagens planer

Idag vaknade vi vid halv åtta lite mer lagom tid. vi har hunnit äta lite frukost, även klä på oss. Dominic sitter just nu och kollar på Musses klubbhus.

idag är hela dagen inplanerad. ska till Dominics Farmor,Farfar,Farbror & Camilla.
 Ska bli trevligt var ett litet tag sen vi var där och hälsade på nu.  

ikväll ska hjärtat och Dominic få ha lördags mys själva
för jag ska ut och äta med Linda, ska bli trevligt och äta lite god mat och massa tjejsnack. 

Tror denna dagen kommer bli jätte bra. 
kommer en uppdatering i morgon hur dagen och kvällen varit

Hoppas ni får en bra lördag också♥



 


Gårdagen

Igår åkte jag och Dominic in till Entré för att träffa linda. skulle bara gå och kolla lite. Dominic somnade kl 11 för middags vila. lite tidigt men han var trött efter varit uppe kl 7 så gjorde inte så mycket. han vakande precis lagom till vi skulle Fika/luncha.

blev Fika/Lunch på mormors cafe, jätte gott var det. fanns även ett litet lekrum som Dominic lekte i medans vi snackade massor:D


          ↑                                                   ↑
       Bakpotatis med räkröra                       Dominic leker


Shopping

Klickade hem dom här sakerna från nelly.com igår.
är verkligen förälskad i den klänningen♥



Nelly
klänning - 449kr
freebra - 299kr
Skor - 279kr


Fredag

God morgon

 

Idag vaknade Dominic redan kl 7, även om han la sig senare igår så här hemma är vi i full gång precis avklarat frukosten så tänkte leta fram lite kläder att ha på mig sen fixa till mig, och sen leta fram lite kläder till dominic så klart.

vet inte riktigt vad som händer annars idag men känner inte för att sitta i lägenheten hela dagen och behöver ja ju inte heller eftersom nu är ju inte dominic sjuk utan endast dålig i magen så då är det inte så farligt. han kan behöva komma ut från lägenheten med. frågan är bara vad vi ska hitta på?


Njuter

Precis avnjutit goda pannkakor, Så nu tar vi det lugnt en stund här hemma. Dominic leker på sitt rum, Och han springer även runt och frågar " vad är det?" till allt fast han redan kan svaret:p om en stund ska vi ha familjemys i soffan.<3 Dominic får vara uppe en timme längre idag eftersom han inte ska till dagis i morgon. Får se vad morgon dagens planer bjuder på :)

Dagens outfit



Jenniis outfit

Skjorta - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsband - Thomas Sabo
klocka - Ur & Pen (Regal)


Ändrade planer

Precis när jag kom till skolan idag och ja hälsade på min lärare som var glad att ja äntligen var i skolan igen. (hon brukar vara lite små kinkig när jag är hemma med dominic)  när ja precis skulle börja så ringer min telefon och gissa vem det var?.. jo dagis, dom ringde och sa att dominic var dålig i magen igen och hade magknip..så var bara att säga till min lärare att ja fick åka hem igen. så har precis kommit hem med stackars Dominic♥


Tågresa

Varför är det så tråkigt att åka tåg? Och är det bara ja som blir sugen på en god kopp kaffe när man åker tåg?:) kanske ett sett att görs resan lite mindre tråkig. Eller så är det bara jag som är konstig^^ Och har man inte kaffe får Man blogga när man ändå inte gör så mycket annat.:) Har ni några knep på att göra tågresan roligare?:)

Dagis

nu är dominic på dagis. Han var ganska ledsen när jag gick. Det är tur man vet att han blir glad igen ganska snabbt annars hade man nog aldrig kunnat lämna honom där när han är ledsen för då hade det gjort för ont i mamma hjärtat. Jag själv sitter på tåget just nu till skolan. Vi har ingen praktik denna vecka. För vi ska göra klart det vi har kvar i skolan. (närmar sig studenten) får se hur många i klassen som är i skolan idag:p ska ta reda på information om klass resan till Volvo i Göteborg( är det inte Kina man ska åka till nu förtiden ;) ) på tisdag nästa veckan. Få se om det blir kul.

Bilbarnstol

vi ska snart köpa ny bilbarnstol åt Dominic för den vi har är inte så bra Dominic sitter lite fel i den. så kollade runt lite nu på nätet men vet inte riktigt vad man ska köpa för någon.
är det någon som rekomenderar någon speciell?

gjorde ett lite collage på dom jag fastande för:)
(Ferrarin tog ja med för jag tycker den är häftig, men den är inte helt godkänd)


Lugnt

Nu har Dominic lagt sig för sin middags vila får se hur länge han sover i dag.
jag har precis diskat och målat mina naglar.
tänkte sätta mig ner en stund och ta en kopp te medans det är lugnt här hemma.

funderar på att baka något senare men funderar på vad. får titta lite i receptboken och se om ja hitta något gott.
ni kanske har något gott förslag?


Så här ser Dominics rum ut efter en hel förmiddags lekstund.


får städa sen när han vaknar igen:)


Tröjor

Tänkte jag skulle visa er tröjorna som jag fyndade på loppisen.


10 kr styck :)


onsdag

God morgon:)

idag vaknade dominic tidigt även om han la sig lite senare igår kväll. för vi tittade film med honom, blev filmen Trassel den tyckte dominic om:)

idag är vi hemma för sista dagen sen ska dominic till dagis i morgon och ja till skolan. så får se vad vi hittar på idag blir nog inte så mycket ska plocka iordning lite här hemma alla fall. sen får vi ta dagen som den kommer:D


Dominic igår

 


Lek

nu har vi varit ute i 40 min. dominic mår bättre men får fortfarande inte gå till dagis för hans mage är fortfarande inte helt bra (diarré) han har inte kräks något mer alla fall. så tyckte han kunde få komma ut och få lite luft. men var väldigt tråkigt väder ute lite regn och ganska kyligt. men dominic tyckte det var kul endå. han ska snart ta ett bad så han kan få bort lite baciller.



Hjärtat överraskade mig med att ja fick sova lite längre idag, och han dukade fram frukosten och kokade te åt mig♥ en enkel sak men något som kan göra att man är glad en hel dag:)

 

 


Banankaka

Nu är banankakan klar:) den ser god ut och luktar även gott.
Återstår bara att se om jag lyckats (första gången jag bakar den)  
Vi ska smaka den eftermiddagen hjärtat ser fram imot det alla fall han har ju tjatat så länge
på mig att ja ska baka en banankaka.


Kök

Har börjat planera lite inför våran köksrenovering som vi snart tänkt göra. vi har ju inte så stort kök som man kanske önskat(A) så man får ju göra det bästa av saken:) men kommer nog bli riktigt fint kommit långt med planeringen så nu vet vi nästan hur det ska vara. ska bli riktigt skönt med ett nytt frächt kök som man trivs i (med diskmaskin). tror det kommer bli lite roligare att laga mat och sånt sen. ♥
blir ett ljust kök mer än så får ni inte veta fråns det är klart;)



(Bilden har ingenting med vårat kök att göra)

 


Måndag

i natt var det hyffsat lugnt dominic kräktes inte och inte hjärtat heller. men dominic vaknade till någon gång. vilket ja också gjorde varje gång det lätt något. vilket störde min sömn ganska mycket, men är alla fall rätt pigg en då. Dominic har varit ganska pigg idag men han har ändå fått ta det lungt även om man inte kräkts och hoppas det förblir så resten av dagen från båda två. ska strax äta middag så det lär vi ju märka. 

Medans dom har legat i soffan och myst har jag diskat och bakat banankaka tänkte ta bild på den sen men den är i ungnen just nu. sen har jag även kokat dominics nappar och napflaska får göra det en gång till sen när han blivit frisk. ska försöka få tag i en tvätttid i morgon med förhoppningsvis ganska surt när man inte har egen nu nä'r dominic kräkte ner hela sängen och pyjamasen.


Invigning

hjärtat var magsjuk när vi kom hem så har fått ta hand om honom när vi kom hem.

men sen den så kallade invigningen av dominics säng vet ja inte om ja kan kalla så lyckad.. han var glad över sängen men helt plötsligt hörde man ett skrik precis efter ja trodde han hade somnat. sprang in fort, för trodde han hade trillat ur den eller något. men han hade kräk.. min stakars lilla plutt har nu också blivit magsjuk (första gången han har kräksjukan) så har bäddat rent sängen, och dominic har somnat igen  och även hjärtat har lagt sig för natten. så får hoppas natten blir lugn från båda hållen.

så nu sitter jag här i soffan själv och bara väntar på att någon ska kräkas. ja får vara hemma i morgon känns som det kommer bli hela veckan eftersom det tar lång tid innan dominic får gå till dagis efter kräksjuka.

hoppas ni läsare mår bra alla fall själv hoppas jag att ja slipper magsjukan nu när ja har två i huset.


Från gårdagen grillning
(blev inte fläskfile bara ja som tydligen hade fått för mig det
 utan det var kottlet vi skulle äta men gott var det endå.)


Loppis

Nu är  vi hemma efter kaoset på loppisen. var massor av folk. men fanns mycket bra saker på barnloppisen. jag fyndade 4 tröjor till dominic för 10 kr st fanns inte så mycket kläder till pojkar i hanns storlek men fanns massor till mindra barn som nästan var som nytt. fyndade även en äkta stokke tripp trapp stol för endast 250kr kostar en hel del ny och kostar även en del om man kollar på blocket så är väldigt nöjd både min syster och mamma hittade mycket kläder åt sina bebisar i magen:D

sen var vi hos min mormors granne för at kolla på en växa säng till dominic som vi skulle få. den är precis lagom nu att ha först tills vi hittar en finare vi vill ha sen:) så dominic inviger den ikväll:)

Blev middag och ett avslutande fika hos mamma och peter.

 


Loppis

God morgon vi är uppe tidigt idag blev att ställa klockan på 7 men var faktiskt hyffsat Pigg endå och det var även dominic. Just nu väntar vi på tåget som ska ta oss till Skurup. Sen vid halv 10 ska vi till barnloppis i genarp. Får se om man hittar något fynd. Ska även en runda till min mormor idag för att kolla på en växa säng hon fått av en kompis så kanske ska ha den till dominic :) (han börjar bli stor min lilla plutt) har konstaterat nu att dominic inte tål äpple alla fall hans mage är inte sig själv idag (har fått packat med oss massor av blöjor) eftersom att ha fått ett halvt äpple igår funkar nog i väldigt liten mängd men nu när han fick lite mer så märks det att han inte klarar det. Men han klarar banan nu alla fall alltid en frukt får se om det finns någon mer han tål sen.

Dominic

Dominic frilla igår när han badade:)


Mammas tuffing♥


baka med barn

Att baka med barn är en uttmaning alla fall med dominic gäller verkligen att man förbereder ordentligt innan han får komma och hjälpa till han vill mer än gärna göra allt själv och då blir det väldigt kladdigt.. och eftersom han är lite pedant så ska han tvätta händerna varje gång han bli kladdig och gärna allt annat. men det funkade till slut alla fall:) får se sen om våra chokladbollar blev goda med sen. ska fika med dem när hjärtat kommer hem:)

själv tänkte jag ta en kopp te nu och titta lite på the hills innan det är dax att ta tag i disken.
ikväll så ska vi även grilla för första gången i år. vi ska grilla fläskfile vilket ska bli gott:)
har ni börjat grilla än?


Mumigt:)


Vårbilder

Tänkte att eftersom jag har lite tid över nu när dominic sover middag, så kan jag lägga upp lite vår bilder när domnic hjälper sin mormor att kratta gräsmattan. :)

i morgon ska han få träffa sin mormor,moster och sin kusin. för då ska vi till barnloppis ska bli intressant och se hur dominic skötter sig där han kommer väl springa om kring  och ska ha allt^^,


Lördag

God morgon läsare:) idag är det ganska regnigt och tråkigt väder ute. Så blir att vara inne idag. Har lite huvudvärk fortfarande men kan hoppas det försvinner lite senare helt. Har även några måsten idag. Ska tvätta (har som tur är inte så mycket tvätt) sen ska jag damsuga över lägenheten är det tänkt så den ser lite frächare ut. Men får se hur huvudvärken är annars får det vänta till i morgon. Men tvätten är ett måste. Annars har jag och dominic inte så mycket planer för dagen. Dominic verkar vara på bra humör alla falll får hoppas det håller i sig hela dagen:)

Huvudvärk

Idag har jag fortfarande huvudvärk. Tagit Alvedon men det vill inte riktigt hjälpa:/ försökt vila så mycket som möjligt. Just nu väntar jag på att Hjärtat och dominic ska komma hem( dom steg precis in genom dörren nu) så vi kan börja med maten ska äta tacos idag:) men innan maten ska dominic ta sitt fredags skum bad som han alltid gör på fredagar:) sen är det ju först april idag och jag blev så klart lurad av hjärtat han ringde på morgonen och sa att dagis ringt och sagt att dominic blivit magsjuk och jag tänkte ju så klart typiskt att han med ska bli sjuk nu. Precis när jag säger okej då får jag väl hämta honom strax.. Så säger hjärtat april april.. Jätte kul när man precis är yrvaken med huvudvärk:p har ni blivit lurade idag? Eller ni kanske har lurat någon? Berätta gärna:)