En tredjedel

Har nu gått en tredjedel av graviditeten är 181 dagar kvar till beräknad ankomst, mår fortfarande illa av & till, även en del huvudvärk. Tröttheten kommer bara ibland så den har lättat lite. Magen syns fortfarande ingenting, endast vid kvälls tid efter middagen men är för tarmarna jobbar långsammare. Så ingen mysig bebis mage än. 
inte långt kvar tills man kan känna de lilla livet i magen sparka.

Längtar!

 

 

 


Underbart

Idag har värmen verkligen varit lagom. Riktigt behagligt att vara ute, efter tvättningen på förmiddagen spenderade vi dagen utomhus. Blev frukt till mellis och sen grillat lite senare. Däremellan var det massor av skratt med vattenkrig & vattenbana. Underbar dag med familjen. 

Vi har precis kommit hem. Barnen har fortfarande energi?! Förstår inte hur dem orkar. :) 
Nu är det koj bygge för full gång som dem ska sova i. 


Malmö

Hem kommen från Malmö blev en tur med tramp båtarna med barnen, jätte mysigt men fy så jobbigt för benen;)

Nu har jag precis målat barnens naglar. Fs dotter ville måla naglarna & då ville självklart Dominic också få målade naglar. Han bestämde själv så då fick han det.

Dominics naglar på översta bilderna & Fs dotters naglar på understa bilderna.


Kondition

Denna helgen har att full med kondition träning.
Vi har varit barnfria så igår åkte vi till Malmö ner till ribban & åkte inlines i 40 minuter. Sen blev det Skurups badet för att ta ett avsvalkande dopp, blev en snabb vända till Lund då F glömt sin dator sladd på jobbet. Så fick se hans väldigt fina kontor. På kvällen var vi helt slut så blev en kort stund framför tv sen sängen.


Idag blev det en mysig frukost på balkongen, sen lånade vi mammas & sandras cykel. Vi tog en lång tur till häckeberga slott. Tog en mysig lunch hade med oss pasta sallad så blev en mysig picknick där ute, på hem vägen kom vi tyvärr bara en tredjedel hem då ena cykeln gick sönder så blev hämtade istället. Men var riktigt skönt att cykla & mysigt, trött blev man men inte så mycket som jag trodde jag skulle bli.

Nu är klockan mycket & vi har precis
Hämtar barnen som nu ska nattas. Sen blir de mys med F & äta god räkmacka, blir att ladda inför morgon dagens roligheter. :)


Semester

Nu har jag kommit hem från jobb, min semester börjar nu & 3 veckor framåt. Härligt! Behövs verkligen.

Denna helgen är vi barn fria, inga planer än vilket är ovanligt ;) sen kommer barnen hit på söndag/måndag och är hemma med oss en vecka så blir att njuta av tiden med barnen. Sen åker jag & F till Spanien den 28:e blir borta en vecka i värmen. Sen när vi kommer hem har vi barnen en vecka hemma igen. Kommer bli en härlig semester :)



Tror semester kan vara bra för kroppen också legat med extrem huvudvärk två dagar i rad men idag känns de bättre, men fortfarande trött & lite energi lös så kan vara skönt med lite vila.

Dessutom går vi in i vecka 14 idag. Magen syns fortfarande inte men illa måendet gör sig påmind vid middagen varje dag. även känns små rörelser i magen. Inga sparkar men man kan känna att den rör sig lite. Ungefär som fisksprattel i magen :)


Vecka 13

Idag går vi in i vecka 13.
Låt tiden gå lite snabbare :)


Så här mår/händer med mig
*trött
*yr
*illamående
* små humörsvägningar
* större bröst
* ingen bebismage än
* längtar :)


Så här står de om vecka 13.


Nyklippt

Idag slutade jag tidigt så hämtade Dominic redan kl 1 idag.
Skulle egentligen till badet men eftersom de blåser så hemskt fick vi hoppa det, får ta de när värmen kommer igen :)

Nu sitter vi i soffan och myser med frukt innan de är dags att börja med maten.
Vi var även iväg vid 15 tiden & klippte Dominic, Så duktig var han, satt helt stilla. Han tycker verkligen om att gå till frisören. & snygg i håret blev han :)

Resultatet:


Grillning

Kommit hem efter en härlig grill kväll i parken med min syster & hennes familj.
Blev gott grillat kött & potatissallad.
Barnen sprang runt & lekte i lekparken. Glada barn.

Annars idag har jag & Dominic varit ledig. Han lekte med en tjejkompis från dagis idag en stund medan jag var hemma & vilade. Mått riktigt illa idag:/
Så när han kom hem vid 2 igen så blev de film mys. Eftersom jag inte hade så mycket ork, lite tråkigt nu när de var så fint väder, men hoppas jag mår bättre i morgon då jag ska jobba, varit lite bättre nu i kväll alla fall.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med F. Blir film & äta jordgubbar :)



My day

Idag blev det lite egentid med F, blev kakbuffe på mossbycafe. Sen somna jag hemma & F plockade undan , han fixade även till kontoret vi har införskaffat. Vi grillade för första gången idag också. Lax, klyftpotatis, tatziki , sallad & grillad lök , paprika. Blev super gott. Satt ute på balkongen så var riktigt härligt. 
Nu har vi precis hämtat Dominic så nattning för honom nu. sen filmmys innan de är lägg dags för oss också,


Shopping

Har blivit riktigt dålig på att unna mig saker nu för tiden. Så idag blev de lite små saker. Bara man kommer hem med något litet så blir man glad :)
Blev nagellack (riktigt nöjd med färgen) ansiktsmask , örhängen & underkläder.

Bh:n var något jag verkligen behövde. Ökat två storlekar reda, nu när jag är gravid:* ( blir de som förra graviditeten så har jag ett antal storlekar till att öka)

Strax blir de Ikea också. Kroppen är inte alls som den ska idag, yr , illamående, trött & orklös i koppen. Men tänkte inte låta de hindra från en mysig dag med familjen <3


Positivt

Får börja med att säga att de är kul att ni läsare börjat kommentera mer & fråga saker. :)

Fick en fråga idag om barnen fått veta att dem ska få syskon.
Barnen fick veta förra fredagen. & reaktionerna var bara positiva:) Fs dotter ville självklart ha en lillasyster som skulle heta Tilda & Dominic hade berättar på dagis att han skulle få en lillebror i augusti som skulle heta Jonas. Kanske inte riktigt rätt men gullig är han :) så reaktionen var som vi hoppades på. Så båda ser fram emot det. Dem fråga till & med vem bebisen skulle dela rum med. Dem tyckte dem kunde Komma in med bebisen när den vaknade ;) hihi söta barn har vi allt <3


Fick en annan fråga om jag skulle skriva vad som händer med bebisen i magen dem gångerna jag lägger upp magbilder sen.
Jag kan absolut göra det. Kan både skriva vad som händer & hur jag själv mår.
Skriver faktiskt en gravid dagbok. Tycker det kan vara kul att kolla tillbaka på hur just denna graviditeten är. Man glömmer snabbt när man tänker tillbaka.


Kvällmys

Kvällmys & kvalitets tid med fina F <3


Gulligt

Dominic fick ett jätte sött brev igår av en dagis kompis klara. Stod att hon gärna ville leka & att vi gärna fick ringa så vi kunde bestämma en dag. Fanns en teckning på brevet & en tatuering med en rosa blomma & två rosa hjärtan. Så gulligt!
Dominic blev så glad för brevet, på måndag ska dem ha en lekdejt. Första gången dem leker utanför dagis så kul att han skaffar kompisar han kan leka med när han är hemma också :)


Tisdag

Tidig jobb morgon & trött är jag känns som kroppen inte hänger med alls. Dominic vaknade glad idag alltid lika härligt när han gör det. Han är ingen morgon människa när han blir väckt. Men idag gick det bra :) märks att han trivs i sin nya säng. Han sover bättre på nätterna.
blir en lugn dag hemma efter jobb, dessutom blir de Onyttig middag idag blir att beställa pizza finns ingen ork att stå & laga mat, F jobbar sent. Så kan passa med lite pizza mys så blir Dominic glad han har velat beställa pizza jätte länge.