Vårsol

Dagen började med en väldigt glad Dominic. Han sov hela natten ända till kvart i åtta, vilket är ovanligt då han brukar vakna minst en gång & sen stiga upp 6-06:30 som senast. Frågade honom om han sovit gott. Svaret jag fick.
- Ja, inget läskigt i nya rummet. Har bara drömt om riddare. Sen ett jätte leende på det. 
Värmer i mammahjärtat att han trivs i nya rummet. Helt klart värt ommålningen. 

Efter en morgon med glada barn. Blev det ut i härliga vårsolen. Gick upp till öppna förskolan där dominic fick pyssla & leka. På hemvägen blev det köp av glass :) 


Dominic invigde sina nya solglasögon:)




Helgen

Denna helgen har dominic varit hos sin pappa & R. Så då passade vi på att måla rummet som ni såg i tidigare inlägget. Vi har även hunnit med en mysig dag på stan med lite shopping. Skönt med lite nya kläder, då jag inte passar så mycket av de gamla. 

Vi var även på "Coffemorning" för barn med läpp-käk-gomspalt (Lkg) träffade andra föräldrar & deras barn som hade någon form av spalt. Väldigt kul & trevligt. Intressant att prata med några i samma situation. Träffa på en jätte trevlig familj också. 
Denna helgen har varit jätte mysig. Vi har hunnit med mycket, men helgen har ändå känts lugn :) 
 
Från shoppingen, fick dock lämna tillbaka vita spetstoppen idag då jag hittade en stor reva & självklart var min storlek slut när vi skulle byta. Men annars väldigt nöjd med inköpen! 

Milian inför Lkg träffen. 




Pojkrum

Helgens pyssel, har varit att få klart Dominics rum.  Nu är fondväggen målad, blev även en bonus att måla hans säng också. Ser mycket fräschare ut. Bara fotbolls gubben som ska upp & några tavelhyller så småningom. Riktigt nöjd med resultatet av rummet :) 

Lite bilder av rummet, 
Han fick även en riddarborg som vi fyndade. 


Lite kvar att få ut ur rummet. 


Glad Milian

Milian testar nya bodyn. Dessutom är han väldigt glad. Är en utmaning att ta bild på en glad & sprallig bebis, utan att bilden ska bli suddig ;) 






Våffeldagen till ära




Vardagslyx

Idag lyxar vi till de lite. Dominic är extra ledig idag från dagis, så vi passar på att testa lite gb glass nyheter. Jag Magnum champagne & Dominic calippo bubbelgum. -luktar bubbelgum i hela vardagsrummet nu ;)

Om en lite stund ska jag göra våfflor till lunch. Sen ska vi bara fortsätta mysa. Dominic ville bada lite, så de får han göra nu innan lunch. :) 




Kaos

Kaos är rätta ordet för vad det är här hemma. Saker överallt nu när vi gör om barnens rum, men kommer bli så fint. Efter två Ikea besök i helgen är
Fs dotters rum är nästan klart.  Bara fondväggen som ska målas. Pojkarnas rum ska målas vit nu i veckan sen fondvägg på det. Så idag efter vi var på öppna förskolan, lånade vi hem färgkartan från byggaffären. Ikväll blir de att välja nyans till barnens rum. :) 

Inredning till pojkarnas rum. 

Många fina nyanser, hur ska man kunna välja? 



Fredag

God morgon! 
En trött mamma här, barnen har varit vakna i skift i natt. Blir inte mycket sömn när dem gör så. Tröstar mig med shopping på Ikea idag. Ska inhandlas lite till barnens rum. 
Lite kaffe nu, sen börja ta på Milian ytterkläderna & packa ner han i bilstolen. 




Milians Favorit

Idag efter vi lämnat Dominic på dagis. Gick jag & Milian på babyrytmik. Jätte mysigt, tror vi hittat Milians favorit syssla. Han verkligen älskade de, glad hela tiden. Så mysigt att se. Efter all sång & rörelse somna han gott påvägen hem. Babyrytmik får bli vår torsdags syssla. 

Just nu busar & myser vi för fullt här hemma. vi ska strax äta, väntar bara på att F & hans dotter kommer hem från hennes dans. Eftersom dem kommer hem lite senare, så lyxar vi till de för barnen med Mc Donalds. 

I det härliga vår vädret testar Milian sin Ralph Lauren body, han fått i present. Lite stor,  men ändå så fin :) 






Tisdag

Dagen har bestått av. 
Tidig morgon som vanligt, sen dagis lämning av Dominic. Efter de gick Jag & Milian till studivägledaren för att boka en tid. För att kunna prata vad som fattas inför att börja plugga efter mammaledigheten. 
Passa även på att ta en fika hos min mormor & morfar, innan vi skulle hämta dominic igen. Resten av dagen har de bara varit mys här hemma. Sen Så här på kvällskvisten, blev de lite pyssel med en ny hatthylla i hallen. Blev verkligen skillnad. Så nöjd! Kommer upp bilder i morgon när de är lite bättre ljus. 






Måndag

Ny vecka & den började med öppna förskolan. Denna gången var även Milian vaken lite mer när vi var där. Han gillade sångstunden väldigt mycket. 
Nu myser vi inne, inget väder för lekplatsen idag direkt, blir film mys istället. Ska plocka undan i Dominics rum strax också. Vi ska måla om barnens rum i veckan. Kommer bli så fint när det är klart. Kommer upp bilder sen på hur det ska bli :) 





Fredag

Här började dagen tidigt. Prinsarna vaknade redan kl 6. Jag var inte lika pigg som dem vid den tiden. Men bara upp & göra frukost. Vid 9 blev det promenad i solen, till öppna förskolan. Alltid en hit hos dominic. Milian sov mest under tiden vi var där. Påvägen hem blev det ett stop vid affären, inhandling till middagen ikväll. Dominic fick även två filmer. En av dem var ninjago. Något man hör han prata om hela tiden. Jag kan nog allt om dem nu efter att "han lärt mig allt man ska veta om ninjago". Min söta prins. 

Nu har dominic åkt hem till sin pappa & R. Blir mys med Milian nu innan F kommer hem. Sen i helgen står undanplockning i barnens rum på schemat. Då vi ska byta deras rum & måla om i veckan sen. Kommer bli så fint :) 





En dag i stan

I dag blev det en shoppingrunda på emporia med Linda. Blev en mysig fika på espresso house. Med hem kom ett par helt underbart fina byxor till Milian. Fick även med ett par fina spetsleggings på rean till mig. 
Var egentligen meningen att jag skulle köpa en Keps till dominic. Självklart fanns inte den vi tittat ut just på den butiken där. Får bli att beställa hem den istället. Hitta självklart massa annat fint jag gärna velat ta med mig hem. Men får bli nästa månad, då jag & F ska förnya garderoberna lite.
Milian var hur snäll som helst idag. Lite ledsen var han bara, när vi fastnade på tåget i 50 minuter pga spårfel. Blev lite sena till dagis, men Dominic var glad som fick äta mellis på dagis då. Tur någon uppskattade förseningen ;)
Nu blir det bara massa mys med mina pojkar, efter en händelserik dag. 

Newbie byxor till Milian.

Rea fynd



Tillbaka

Hej nu är jag tillbaka igen. 
Blev en kort paus, då Milian blev inlagd på sjukhus förra veckan. Så nu när han äntligen är frisk finns de lite tid för bloggen igen. 

Milian fick viruset RS. ( för er som ej vet vad det är. Så är det ett förkylningsvirus som drabbar barn under 2 månader värst. Kan bli riktigt allvarligt om man inte får hjälp i tid) 
Milian fick andnings svårigheter & han kunde inte få fram ljud när han skrek. Så blev inlagda akut torsdag kväll till söndag morgon. ( 27/2-2/3) 
Men inte fråns denna veckan han är helt frisk & äter ordentligt igen. Var helt underbar personal på avdelningen. Fick precis den hjälp & stöd man behövde. 

Milian på sjukhuset
 
Han fick ligga i temarumet fotboll.