Sol

Har varit på praktiken och hämtat mina kläder och sagt hejdå. Dominic var också med det tyckte han var kul och kolla på alla bilar. sen blev det en sväng in till stan och ta en lunch med Linda. gick lite på gågatan sen riktigt härligt ute men varm blev man tur man tog shorts på sig idag. :) blev ett besök på BR också för köpte armpuffar till Dominic som han ska ha när vi åker och badar. ska åka och bada med min mamma på torsdag när jag är ledig. ska bli mysigt:)


Inhandlat!

Har inhandlat lite inför studenten idag när jag åkte från körskolan.

√ Servetter
√ Ballonger
√ strumpbyxor

sen blev det även en pincett
så man kan fortsätta ha fina ögonbryn.

har kvar att köpa
• Läsk
• Champagne
sen är allt fixat och klart:)

har plockat undan lite smått här hemma innan. hjärtat står och diskar just nu. och Dominic sitter och ritar. så är lugnt här hemma just nu förutom Dante som är på bus humör och biter mig i fötterna^^

Dominic får vara uppe lite länge idag annars brukar sovtiden vara kl 7 på vardagarna. men i morgon ska han vara ledig med mig då ska vi till min praktik och hämta mina kläder och säga hejdå. änu ett steg närmare studenten!


Underbara sol

Nu sitter jag på tåget hem från Ystad. Har precis haft en Körlektion som gick bra idag:) mycket posetivt från körläraren och även saker att tänka på till nästa gång. Bokat 3 nya tider när jag ändå var inne :)



sjukt härligt väder ute idag. Blir så sugen på en god sallad från subway på en uteservering när det är sånt här väder. :)

Morsdag

Igår var det morsdag. och dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. hade planer på att först ut och gå till hjärtats kompisar som vi skulle gå  och kolla på deras ny renoverade lägenhet. sen var planen att vi skulle plocka undan lite här hemma innan vi skulle iväg till min mormor och äta tårta. men dagen blev så här.

blev sovmorgon för Dominic sov länge. sen gick vi och kollade på lägenheten. blev en snabb sväng in till mobilia för att köpa något till mamma. sen kom vi hem och då var kl 2 så då skulle vi åka iväg till min mormor. skulle stanna förbi i vellingen för att hjärtat skulle ge sin mamma en present med. men på vägen ditt så gick vår koppling sönder på bilen så rena turen att vi kunde växla endå. så vi kom nätt och jämt till hans föräldrar och till min mormor.

vi åt jätte god jordgubbstårta hos mormor:) sen gick killarna ut för att mecka med bilen och där ran tiden iväg jätte mycket vid 8 tiden fick mormor laga middag åt oss  för det hade vi planer på att äta hemma egentligen men sen blev klockan lite mycket. har en jätte snäll mormor! vi kom inte hem fråns vid 9 tiden och då var dominic riktigt trött så han somnade direkt i bilen. fick låna hjärtats systersons bil så länge.

Blev en bra dag trors lite hinnder på vägen:)


1½ år!

I lördags hade jag och hjärtat 1½ år tsm. vi hade lite myskäll här hemma med lite film och godis:) vi har sagt att vi ska ut och äta lite längre fram sen. men var jätte mysigt att bara vara hemma med.♥


Gullunge

Gav Dominic en puss, så säger han " tack mamma du är bäst" min lilla gullunge♥


Nelly

Hittade denna klänningen på Nelly.com tycker den är jätte fin.
synd man inte har pengar just nu till att köpa den.


Hel nöjd

God eftermiddag läsare:)

har precis diskat nu och tagit upp lite mackor som vi ska göra varma mackor av sen ikväll.
Dominic leker med dante just nu. han är för söt ska alltid pussa och krama honom, sen när vi läser saga innan dominic ska sova så vill dominic att dante ska vara med så han ligger snält och fint i sängen medans vi läser sagan:)

Igår när vi var i skolan hade vi bara betyg snack. fick veta alla mina betyg i fordonsämnena jag haft nu i 2-3:an. super nöjd. 1 MVG 10 VG 5 G och det är i fordons ämnena blev lite små förvånad faktiskt väldigt posetivt:)  känns som man bevisat att man kan få bra betyg även när man får barn när man är ung. har VG i både svenska och samhälle också precis vad jag strävat efter.
Super nöjd över betygen!


Balen
 ↓

Jennii & Adam


Helgen som varit!

Tänkte snabbt berätta vad jag har gjort i helgen:)

Torsdagen
Camilla kom hit på kvällen ochn skulle sova här. hon fixaed mina ögonbryn,
och vi testade att göra lite frisyrer i mitt hår. sen snackade vi massor:)

Fredagen
kl 10 var vi på hansa för då skulle jag fixa mina naglar inför balen Nail delux.
Blev öven en lunch med camilla innan vi åkte hemmåt för att fixa mitt hår och smink.
Tack Camilla för allt du gjorde ♥
sen åkte jag och hjärat till skurup för att fixa det sista. sedan bar det av till balen. var fakiskt riktigt kul, hade tur med vädret för vi hade sol hela kvällen.
maten som serverades var

Förrtätt:
socker saltat lax
Huvudrätt: tupp med potatiskaka
Efterrätt: chokladkaka med rabarberkompot
Maten var godkänd.

Lördagen
Hade fem kamp med klassen inne på laserdom i malmö.
var riktigt kul att göra det med klassen. även om man har lite ont i kroppen så här efterått.
Grenar vi gjorde i femkampen
Laserdome
mad cow
gladiator
mission inpossible
sumobrottning

Sen blev vidare till skurup igen till veronicas 21 års fest blev även lyckat där:)

Söndagen
sov morgon blev det:) sen kom Dominic efter lunchen till min mormor där vi hade sovit
under helgen. domninic hade varit hos sin mormor hela helgen och lekt. sen åkte vi hem. och då tvättade hjärtat lite kläder sedan blev det en lugn kväll. :)

En riktigt lyckad helg ♥




Fransk manikyr ♥


Fartfylld helg

Hej fina läsare!



nu var det ett tag sen jag skrev men har haft minst sagt haft full rull hela helgen. Precis ätit lunch hos min mormor så ska snart hämta lilleman hos min mamma.

jag har ont i hela kroppen speciellt nacken sen femkampen igår. Tänkte berätta lite mer om helgen så fort jag kommer hem och kan lägga in lite biler också:) nu ska jag gå och fixa till mig lite innan vi ska hem.

Praktik.

Sitter just nu på praktiken och har lunch är ganska seg idag. Får hoppas det går över sen. Ikväll kommer Camilla och ska sova över hon ska göra min balfrisyr:) så blir jätte kul att bara umgås med. Fick vet igår på dagis att dom har stängt på fredag vilket är dåligt att komma med två dagar innan. Men har fixat barnvakt men hade hoppats på att slippa det eftersom dominic kommer vara hos sin mormor hela helgen så synd att han måste vara hos någon annan samma dag blir många olika barnvakter tur dominic bara tycker sånt är kul. Hade jag inte haft fullbokat i morgon hade jag mer än gärna varit hemma med honom. Men lite besviken på dagis att dom kom så sent med det.

Skola

Onsdag!
.
. Idag har jag praktik egentlige men ska till skolan idag och göra klart det sista. Och hur många gånger har jag inte sagt det?.. Men känns som man aldrig blir klar med elen:( sen har jag ett svenska prov idag i språkhistoria och det går verkligen inte svenska brukar vara mitt starka ämne men att sätta årtal på texter vilket år hundrade det skrev är ju nästan omöjligt att få in i huvudet.



denn veckan har jag bara praktik i morgon för på fredag är jag ledig eftersom då är det bal:) camilla kommer hem till i mig i morgon också och ska sova hos mig.:) sen nästa vecka är min sista vecka på praktiken börjar kännas nu att studenten närmar sig. Längtar tills jag får ett jobb och en lön varje månad. :)

23 dagar kvar till studenten<3

Dominic!

Lite nya saker som behövs inhandlas till Dominic snart.
mycket han har växt ut och behöver inhandlas nytt av.
dessa kläderna tycker jag är fina. men finns mycket finna sommarkläder nu till barn:)


Här har jag hittat prudukterna.
Regnkläder Ellos 499kr
sandaler stadium 249kr
Pikétröja Hm 99kr
Skjorts Lindex 149kr
 


Söndag

God morgon

Idag är det tvättning som står på schemat, kanske blir en liten sväng till mobilia lite senare, ska kolla på en keps åt dominic sen försöka köpa en slips år hjärtat till balen.
annars har vi inte så mycket planer idag ska ha lite familjemys ikväll med hjärtat ikväll blir pizza till middag idag var länge sen vi hade det:)


Nu ska vi gå ner och ta tvätten och lägga i ny. får se om ja kan få med dominic utan att han blir ledsen han tycker inte alltid det är kul o springa upp och ner till källaren när vi tvättar. och han verkar lite trött även om han sov till halv 9 idag. han är på mys humör idag♥


men så klart inte mamma som får några pussar utan det är ju Dante.


Bus

Nu har Emelie, Charlie & Ellie varit här på en fika och hämtat spjällsängen dom ska ha.
just nu sitter Dominic i badet och leker. jag har precis diskat min andra omgång. och hjärtat kom precis innan för dörren:) tidigare än vad jag trodde♥ så nu ska vi börja med maten ska grilla flintastek och sen ha pommes till det:)  tur man har inglasad balkong så man kan grilla fast det regnar! 
blir mys framför tv:en i kväll med lilla familjen♥  


Dominic leker med Dante :)


To do list

Idag har jag avklarat detta.

√ Diskat

√ Fixat Dominics säng madrass som
har varit för bredd

√ sopat upp allt grus i hallen dominic
 tar med sig från dagis o skorna

√ vikt in den ny tvättade tvätten

√ Tagit upp middags mat

√ Varit i affären

√ busat och myst med gullungarna

√ Bakat dubblaknäckflan med choklad i mellan.

Och klockan är inte mer än halv 1. känner mig lite effektiv idag men nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen min syster och dom kommer vid 3 tiden då blir det lite fika.

Dominic somnade även tidig middag idag han somnade i vagnen när vi var i affären kvart över 11. men inte konstigt med tanke på att han var uppe tidigt idag.

Dominic sover på balkongen i vagnen och katten ligger i dominics matstol och sover. medans jag sitter i soffan och tar det lugnt:)


Dominic & Dante har morgon mys i soffan♥


Morgon mys

God morgon.

Jag sitter här med en gosig katt brevid mig och en gosig dominic på andra sidan om mig. vi tittar lite tv blev en tidig morgon för dominic hade råkat kissa genom blöjan sånt som händer. tur vi har tvätt tid i morgon.

natten har annars varit lugn trodde kissemissen skulle låta mer under natten men han har har varit tyst hela  natten och sovit gott i dominics tripptrapp stol, blivit favorit stället att sova på:)

Idag händer inte så mycket vi ska vara hemma. min syster och hennes lilla familj kanske kommer hit idag för att hämta Dominics gammla spjällsäng. men kommer inte dom idag kanske det blir en liten snabb tripp in till stan för att köpa en slips åt hjärtat till balen. annars får vi åka in till stan i morgon efter vi har tvättat. 


 


Familj

Sorry jag inte har hunnit skriva nu på ett tag men fick svetsblänk i torsdags vilket inebär att jag inte kunde titta på ljus eller överhuvudtaget gick med solbrillor inomhus med släckta lampor. och sen går det desutom inte blunda för känns som man har sandpapper under ögonlocken. men nu är det bättre och jag han titta hyffsat igen.  

idag var det en speciell dag för oss här hemma vi har uttökat familjen med en liten kattunge. han heter Dante (Dandy tang är hans stamtavle namn) han är 12 veckor gammal. Dante är en ras katt Bengal heter rasen:)
Dominic tycker jätte mycket om Dante pratar med honom och busar kallar även på dante och säger att han ska följa med Domnic ditt han ska går. dom jamar även i kapp dom små gullungarna;)




Ellie

Min söta lilla systerdotter och Dominics kusin
Hon blir snart storasyster, till en liten bror
 som gror i min systers mage.




Dominic

Igår fick Dominic en jätte fin skjorta av sin Farmor & Farfar.


School day

Idag blev dagens outfit shorts och en skjorta från Gina tricot, riktigt behagligt ute redan tolv grader får hoppas på änu mer Värme idag:)



även en "tidig" Skol dag idag. Ska göra ett prov i svetsning, sen försöka bli klar med el tavlan.



nu är studenten riktigt nära ska bli så skönt. Men innan studenten är det mycket aktiviteter som sker alla fall helgen runt den den 20 maj.

32 dagar kvar till studenten! <3

A Good Day

Solen har varit framme hela dagen ganska blåsigt bara så har inte varit specielt varmt ute.

blev städning här hemma idag. damsugat och moppat golvet för det behövdes.
sen blev det en liten runda på mobilia. hittade ingenting specielt. men nu måste jag köpa ny keps åt dominic har tydligen tappat den på vägen där ifrån hade den under vagnen för dominic hade somnat.

Blev en sväng till trelleborg idag. och träffa dominics farmor, farfar, farbror eddie och camilla:)
var trevligt att träffa dom idag dom busade jätte mycket med dominic så nu myser han framför tv helt utslagen;)

Var jätte kul att träffa camilla igen var ett tag sen. men båda har haft fullt upp innan. men nästa gången ska det inte dröja så länge innan vi syns igen:)


NEW

Nu har min mamma precis åkt hem blev lite äppelpaj till fika.
sedan färgade hon mitt hår,
blev lite mörkare än vad jag hade tänkt, men nöjd endå.



Berätta gärna vad ni tycker ♥


SOL

Idag är det härlig sol ute hoppas bara det blir lite värme också:)

Idag ska jag plocka ner lite från köket som vi inte använder så lite förberedande till renoveringen även om det inte är dax riktigt än men sen kommer helgerna bara flyga iväg nu så nära studenten så bäst att börja redan nu.
min mamma kommer nog en sväng på fika idag också ska äntligen färga mitt hår igen nu så det inte är så fläckigt hoppas bara färgen  blir bra:)

Dominic springer runt här hemma och tjatar om att han vill ha glass men jag har sagt att vi ska gå och köpa det lite senare idag. mitt lilla glassmonster♥
Blir nog att vi går ut en sväng sen också och leker, så dominic blir av med sitt spring i benen.

ikväll ska vi nog iväg till hjärtats kompisar och grilla men vet inte riktigt än hur det blir med det så ska ringa och fråga han lite senare.

i dag är det fullt upp. och kommer nog bli en bra dag.
Är sol ute och det gör en hel del med humöret :D


Mysfredag

Idag när hjärtat kom hem hade han en liten present till mig. en sen påskpresent,
var ett jätte fint silver halsband som det står Jennii på:)
Jätte gulligt♥

Annars idag har jag varit på praktiken dagen har gått snabbt, har slippat och vinkelslippat på en gammal volvo med rostskador. faktiskt ganska kul. sen kom min mamma och syster för och att säga hej dom hade med lite fikabröd till oss. :)
nu har vi precis ätit tacos, och sitter i soffan och har fredags mys just nu är det superhjältarna på tv som både Dominic och hjärtat verkar gilla;) hihi

Nu blir det fortsatt mys här. hoppas ni har en mysig fredag också♥



Mitt halsband ↑


Dator

Tänkte lägga upp lite bilder nu när vi fått låna min mammas dator ett tag så har en del bilder nu man tagit. så tänkte dela med mig lite av dom:D

hemma hos min mormor & morfar för någon helg sen:)


Samma tillfälle men kusinerna leker tillsammans så sött!


Dominics första karusell åkningar:)


10 års Jubileum

Efter alla prov idag så blev det en sväng till unga föräldar som firade 10 års jubileum så gick ditt för att fira lite med dom en stund. var kul att träffa alla mammor igen man gått med där, även om jag inte kunde stanna så länge.

men unga föräldrar är verkligen något som har hjälpt mig när jag fick dominic. och något jag tycker fler kommuner borde starta upp för är verkligen super om man är ung och inte har så många att vända sig till. eller om man bara vill lära känna andra som sitter i samma situvation helt suveränt är det där.



GLAD

Fick veta för en stund sedan att jag blev godkänd på mitt MAF prov:) vilket känndes väldigt skötn blev riktigt nervös efter provet för tyckte det var riktigt svårt. vet inte exakt vad för poäng jag fick men spelar ingen roll just nu är bara så himmla glad att jag klarade det!


Inte långt kvar nu!


MAF

God morgon fina läsare!



är på våg till skolan just nu. Dricker en god kopp vanila latte så här på morgon kvisten, har ett stort prov idag så tyckte att något får man lugna nerverna med.



Provet jag ska ha idag kallas MAF och är ett stort prov från bilbranchen vilket inebär att provet är baserat på allt vi ska ha lärt oss under dom senaste tre årent. Provet görs på en dator , man har olika alternativ att välja när man ska svara så kan man inte är det bara att gissa men är ju oehört skönt om man verkligen är säker på svaret.

men eftersom jag inte är riktigt nöjd med min utbildning hur dom lagt upp utbildningen så är jag lite nervös även om dom säger att dom flesta klarar det men man vet ju inte, man får nämligen inte göra om det om man misslyckas så finns bara en chans att klara det och få certifikatet man får från bilbranchen om man klarar det.

är så klart i inte helt avgörande yrekes mässigt men ser ju så klart jätte bra ut i bettygen och lättare att få jobb inom yrekt ( även om jag troligen inte kommer jobba med det efter studenten möjligen senare i livet)

men nu är ni nog uttråkade av att läsa om mitt prov så nu skriver ja om något annat :p



GÅRDAGEN, igår var en riktigt bra dag nu kan man se ljust på framtiden inom en vis sak. Vilket jag fortfarande inte kommer gå ut i bloggen med riktigt än. En del vet redan om det är så klart inte hemligt på det viset men vill att det ska nå en vis punkt med det hela innan ni läsare får veta. Men är endast posetivt och inte bara för min skull utan många inblandade vilket är änu härligare:) <3

Ny vecka

God morgon


idag är det skolan inte så mång lektioner idag vilket är skönt. En bra start på veckan. Jag har haft en bra helg var och grillade igår med hjärtats familj var mysigt. Blev även en sväng till tivolit där dominic åkte karusell för första gången han åkte den som har massa djur och bilar på som bara går runt och runt den älskade han. Dominic åkte den 4 ggr i rad:p sen van jag även ett godsedjur åt honom i en sån kloautomat :)



ska försöka få upp lite bilder sen tycker bloggen ser så tråkig utan lite bilder på vad som händer och sker.