Morsdag

Igår var det morsdag. och dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. hade planer på att först ut och gå till hjärtats kompisar som vi skulle gå  och kolla på deras ny renoverade lägenhet. sen var planen att vi skulle plocka undan lite här hemma innan vi skulle iväg till min mormor och äta tårta. men dagen blev så här.

blev sovmorgon för Dominic sov länge. sen gick vi och kollade på lägenheten. blev en snabb sväng in till mobilia för att köpa något till mamma. sen kom vi hem och då var kl 2 så då skulle vi åka iväg till min mormor. skulle stanna förbi i vellingen för att hjärtat skulle ge sin mamma en present med. men på vägen ditt så gick vår koppling sönder på bilen så rena turen att vi kunde växla endå. så vi kom nätt och jämt till hans föräldrar och till min mormor.

vi åt jätte god jordgubbstårta hos mormor:) sen gick killarna ut för att mecka med bilen och där ran tiden iväg jätte mycket vid 8 tiden fick mormor laga middag åt oss  för det hade vi planer på att äta hemma egentligen men sen blev klockan lite mycket. har en jätte snäll mormor! vi kom inte hem fråns vid 9 tiden och då var dominic riktigt trött så han somnade direkt i bilen. fick låna hjärtats systersons bil så länge.

Blev en bra dag trors lite hinnder på vägen:)


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: