Stan

Nu har jag kommit hem från en runda på stan. blev lite saker inköpta.
var på apoteket och köpte ny solkräm åt dominic en som ska vara lite bättre mot kännslig hud. blev även en eftersol kräm, men måste säga att jag tycker solkräm är riktigt dyrt. eftersol krämen var mer lagom pris tycker det kunde ha kostat samma. men det är saker som man måste ha nu när det börjar blir sol ute så bara att betala och se glad ut.

blev även ett par nya armpuffar åt dominic i en större storlek än dom förra och sminglasögonen som han har sagt jätte länge att han vill ha, köpte dubbla par så man har ett par extra:)

packade även ner saker till i morgon, vi ska till lindängsbadet med Albin och hans mamma. första gången vi ska umgås en dag själva ska bli riktigt kul faktiskt, tror bådde Dominic och Albin kommer tycka det är roligt att leka utan för dagis med och desutom få bada tsm:) så morgon dagen kommer nog bli lyckad.

känndes riktigt skönt att komma hem till ett ny städat hem och känna att man inte har några måsten att göra utan man bara kan ta det lugnt. blir att hämta Dominic om en stund med.


Solkydd Eucerin kids 50+ 189kr
After sun Apoliva 59kr
Armpuffar 20kr
Simglasögon 20kr


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: