Händelserik start på veckan

Denna veckan började inte riktigt som planerat.
Jag har haft problem domningar i benen nu ett tag och gick till vårdcentralen förra veckan och dom ska skicka en remiss så jag får träffa en specialist läkare. Men i måndags när jag var på jobbet. Fick jag så kraftiga domningar i benen så kunde inte stå upp på över 40 minuter. Så blev hämtad av ambulansen och in till akuten.
Läkaren gjorde en liten undersökning, då kom han fram till att just då hade jag ingen känsel i högerbenet och ingen reflex heller, testar att ställa mig upp har får tårar i ögonen för var riktigt obehagligt i benen att stå. Men läkaren ställer en sista fråga , "om jag tar droger " mitt svar blir nej. Läkaren säger sen okej men då får du gå hem för då vet jag inte vad det är för fel, så får ingen grundlig undersökning på grund av det, vilket gör att jag får gå hem igen vilket jag knappt kunde göra pga av domingarna i mina ben. Så nu får jag snällt vänta på min remiss till en ordentlig läkare. Och nästa gång de blir akut tänker jag inte åka till Malmö.
Därför har Dominic fått vara hos J & R denna veckan så jag kan vila mina ben då dom fortfarande inte riktigt vill som jag vill. Jätte snällt att de ställer upp. Men lite ångest över att jag inte fick träffa Dominic på hans födelsedag. Men vet han fick en toppen dag <3


Kommentarer
Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Men vad läskigt och vad konstigt att de inte gjorde mer undersökningar!
Blev riktigt omhändertagen och fick göra alla möjliga undersökningar under flera veckor när min ena hand fick domningar... Vad olika det är beroende på vilken läkare man träffar!
Hoppas det ger med sig och att det inte är något allvarligt!

       http://nastanperfekt.blogg.se



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: