Trött

Idag är det en trött Jennii som skriver. Knappt kunnat sova i natt på grund av ryggen. Så får hoppas de blir bättre sömn i natt. Antagligen påverkades ryggen nu när jag målade Dominics säng. (a)

Men värt det med tanke på reaktionen jag fick när jag sa att jag målat den som överraskning. Han hoppade direkt upp i min famn och gav mig en stor puss och log super stort! underbar känsla :)



Kommentarer
Nathalie

Hej! Jag undrar en sak - hur känns det för dig när du läser det din sons pappas nya skriver om Dominic och dig på sin blogg? Jag känner ingen av er, men eftersom hon kommenterade friskt hos alla storbloggare lade man till slut märke till henne och började kolla in lite då och då eftersom hon inte riktigt verkar ha alla hästar hemma i hagen - så att säga.
Och det jag reagerar starkt på är att hon en dag kan skriva att hon älskar din son över allt annat på jorden, att han är hennes liv, varpå hon skriver att hon bråkar med honom och att han är påfrestande dagen därpå.
Och så nu senast, eftersom hon har lösenordsskyddat sin blogg just nu, skrev hon ett par inlägg som då förmodligen handlar om dig och Dominic. Vad tycker du om det?

Rebecka 20år - gravid & bonusmamma

Så var det inte :) inget handla om Jennii eller Dominic mer än att han och jag tappa kontakten och inte har samma band! Så INGET HANDLA OM DOM! Jag skrev att jag var rädd hur kärleken skulle bli inget annat!!! Och har inte blandat in honom i något.

       http://perfectlifewithyou.blogg.se



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: