Skrik!

dena morgon trodde ja skulle börja bra efter som dominic vaknade kl 7 men sedan somnade om till halv tio.. men den är inte så bra hittils måste vara febern eller så har han vaknat helt på fel sida. men idag är en sån dag som dom flesta föräldrar nog önskar aldrig dök upp. dominic har uttbrott om allt sina kläder ..maten.. var han sitter.. när han ska leka.. ja allt!! och så brukar inte vara han kan bli sur om han inte får som han vill men inte hysterisk som han har varit nu på morgonen så ja hoppas det går över! just nu är han lite lugn han sitter och kollar lite tv en stund efter som han hjälpte mig att städa lite på hans rum (behövdes verkligen) han gnälde lite undertiden men han hjälpte alla fall till. så vi   får se hur dagen slutar om han blir på bättre humör eller inte.

idag blir det ett ryck här hemma ska fixa det sista lite sladdar och alla tavlorna ska upp:) sen blir det att kolla på vagnen så hoppas den är något att ha :)  http://www.blocket.se/malmo/Barnvagn_BabyTravel_Jogger_28866663.htm?ca=23_11&w=0

imorgon kommer mamma hit och det blir bak,bak, och massor av bak inför kalaset. synd man har så liten ung bara men ska nog gå endå:)


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: