20 September

Idag har jag & Dominic varit på öppna förskolan en sväng, med mamma & Cornelia. 
Dominic fick vara där en kort sväng själv med mamma, medan jag & F åkte iväg snabbt till barnmorskan. 
Var en vanlig kontroll med vikt, blodprov  & lyssna på hjärtljuden. Vår lille buse tycker inte alls om när man lyssnar på hjärtljuden. Utan han börjar sparka med en gång riktigt hårt när dem börjar lyssna. Men så mysigt att höra dem små slagen. 
Kom tillbaka lagom till öppna förskolan när dem skulle fika. Sen blev det lite lek till innan det var dags att gå hem. Följde med mamma hem en sväng, Dominic satt & övade på att skriva sitt namn, super duktig har han blivit. 
 
Dagens tråkigaste är att vi inte har vatten i lägenheten idag upptäckte jag. ringde vaktmästaren innan & han viste inte när det kom tillbaka idag. Dessutom sa han att dem kanske får komma upp i vår lägenhet och borra i vårat kök idag. Är tydligen en vatten läcka någonstans. Just nu är dem i lägenheten under. Kan hoppas dem slipper komma upp hit, men verkade som chansen var stor att dem fick borra här med. 
Så middagen idag är lite oviss, om vi kan laga mat eller om vi får köpa hämtmat. Barnen blir säkert glada för hämtmat. Hade velat bli av med disken men de får snällt vänta, även kaffe suget får vänta. 
 
 

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: