Ögonstenen

Igår var vi i malmö & köpte glasögon åt Dominic, han hittade ett par som han gillade. vilket han inte gjort någon annanstans. Var skönt att veta att han själv gillar dem. Så nu ser han fram emot att få ha sina glasögon. :)
 
Måste rekomdera smarteyes, otroligt bra bemötande & service. På alla andra ställen har alla var näsvisa & otrevliga när han ska prova glasögon. Men här var dem verkligen super bra. 
Dessutom fick vi veta när vi var där, att dem har ett projekt som heter Ögonstenen. Där dem ger alla barn mellan 0-8 år gratis kompleta glasögon. Tycker det är otroligt snällt av företaget att göra det, då det verkligen är dyrt med glasögon till barn. Dominics glasögon med det felet han har, hade man fått betala mellan 1500-4000 för glas & bågar på andra ställen. 
 
 
Så här skriver dem & vilka villkor som gäller om ditt barn behöver glasögon :)
 
Smarteyes skänker glasögon till alla barn mellan 0 och 8 år med synfel! 
Från och med den 5 mars kommer alla barn som har synfel och som är mellan 0 och 8 år att gratis få ett par glasögon från optikkedjan Smarteyes. Det var Majblommans rapport om att landstingen inte tar sitt ansvar som nu gör att Smarteyes agerar fullt ut.
 

Villkor:
* Recept i orginal från ögonläkare eller ortoptist i de landsting som Smarteyes har butiker.
* Ett recept för barn ännu ej fyllda 8 år får ej vara äldre än 6 månader.
* Smarteyes delar ut max ett par glasögon per år och barn, ett år mellan varje beställningstillfälle.
* Barnen väljer fritt från de bågar Smarteyes har i butiken.
* Barnet ska ej än ha fyllt 8 år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: