Babydjungel

Finns så mycket olika märken av allt man ska ha till en bebis. Till & med så många märken att man tycker att det är för lite märken att välja mellan. - Blind är vad man blir.
 
Vi har haft lite disskutioner här hemma om vilken napp vi ska ha till mini. Den vi först tänkte, kommer antagligen inte funka att ha. Men hittade en annan sorts napp, vi tror hade passat väldigt bra.
Chiccos Gomotto silikonnapp. Den är helt gjuten i silikon, så finns inga vassa kanter eller mellanrum där det kan billdas bakterier i. Tror den blir bäst för mini. Ska höra med barnmorskan vad hon tycker :)
 
 
 
 
Sen skötväska ska vi inte tala om hur svårt det är att hitta. Vill ha en snygg & med mycket plats utan att behöva kosta 1000-2500kr. Hittat en jag gillar nu från Skip hop- Någon som haft skötväska från det märket?
Gillar designen &  den ser väldigt rymlig ut. 
 

kostar 749kr ny,
men finns jätte fina begagnade till bra pris också.
 
 
 

Kommentarer
Marika

Hej!
Dessa nappar måste väl fungera?!
Undra om barnmorskan kan svara på den frågan. Min barnmorska verkar inte kunna så mycket om lkg.
Vi väntar vårt första barn, bf 25 feb, o upptäckte läpp/käk spalt på första ul. På fredag ska vi på 3D...

Hoppas det går bra för er idag!
Med vänlig hälsning, Marika

Svar: ja jag tycker att dem borde göra det:)vi går hos två barnmorskor, en vanlig sen en på specialist mödrarvården. där är dem lite kunnigare om sånt, så tänkte chansa att fråga dem.
annars är vår vanliga barnmorska väldigt bra och kunnig. tråkigt att du känner att eran inte kan så mycket om spalten. man vill ju ändå kunna fråga frågor och få svar.

hoppas det går bra på ert Ul , vi ska på Ul på måndag för kolla på spalten igen.
Jennii




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: