Vecka 28

Hej fina läsare!
Har inte hunnit uppdatera i helgen, vi har haft båda barnen så varit full rulle här hemma. 
Blivit halloween mys, pyssel & bakning med barnen. 
 
Denna veckan går vi in i graviditets vecka 28. 90 dagar kvar till beräknat datum ♥
Veckan började med besök på specialist mödrarvården. Gjorde nytt ultraljud på spalten men busiga mini ville inte alls visa den, han höll handen för hela tiden så blev ingen ny bättre bild. Dem försökte ändå ett par gånger under en timme, men envisades om att han handen för & huvudet långt ner. Annars såg allt bra ut med spalten vad dem kan sen. Så nästa steg är att boka tid inne i Malmö för information. Mini växer även som han ska, följer sin kurva precis som han borde. 1100g vägde han idag. 
 
Men självklart ska de komma en mindre bra nyhet.. Dem kollade livmodertappen också & den hade minskat till 2,5 så 1 cm mindre än för två veckor sen. Är nu strikta order om soffläge hela denna veckan. Fick endast ut & ta lite luft men inte mer än så i princip. Dem ska mätta om den på måndag för att kolla att den inte minskar mer. 
Om den blir ner till 1,5 cm är det dåligt & stor risk att han tittar ut mycket tidigare. 
Sitter nu ner myst i soffan med en kopp tea & pepparkakor. Allt för mini ska må bra & stanna inne i magen lite till. 
 
Lite inspirationsbilder för mig som ska vara nästintill sängliggandes framöver. Dessutom är det regnigt och ruggit ute - så egentligen klagar jag inte.. Men kommer nog bli rastlös fort. Några tips på vad jag kan göra? :-)
 
 
 

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: