Malmö besök

Igår nämde jag att jag skulle ringa samtal. Ringde in till kirurgin i malmö, pratade med en jätte trevlig kvinnlig kirurg. Slutade med att vi fick en tid direkt redan igår, för annars var risken stor att vi inte skulle hinna få en tid innan mini var född. För läkarteamet åker till vietnamn på fredag för att opererar barn där nere med olika typer av spalter. Så när dem kom hem igen var det fullt på schemat. Lite stressigt blev det, fanns dock inte så mycket alternativ än att ta den tiden. Är glad att vi fått ha mötet nu. Måste beröma henne vi pratade med, hur trevlig som helst & inte nog med det tog hon emot oss på hennes privata tid, när dem egentligen hade stängt. Bara för att hon ville vara säker på att vi skulle få info innan han föddes. 
 
Känns bättre nu efteråt, känner att man fått svar på det vi inte riktigt kunnat läsa oss till. 
Därermot tror hon att han kommer ha både läpp-käk-gomspalt utefter vad hon kunde se på bilden. 
Hon sa även att hon kunde ha fel, & då var hon glad för vår skull för då innebär det bara en operation vid ca 3 månaders ålder. Men eftersom hon misstänkte mer fick vi information som om fallet är att han har allt. 
Bättre att ställa in sig på det, & i bästa fall bli positivt överraskad. 
Fick även med en speciel flaska med hem. Den ska packas med i bb väskan. Födds han med gomspalt går de inte amma, utan då har man denna flaskan som gör det lättare att mata. 
Fick se många bilder på förre & efter, fantastiskt hur resultaten blir. Det som känns skönt är att dem "släpper" inte barnet från dem fyllt 19. Fall Barnet själv vill ha något tillfixat kanske en läpp eller näsa som är ojämn & han/hon inte är riktigt nöjd med. Känns skönt att dem verkligen engagerar sig i varje barn, inte bara opererar utan ser till att alla har det bra under denna tiden. :)
 
Kommer vara ovant & tufft i början med hur allt går till, innan det blir en vardags sak. 
Men absolut inget vi inte kommer klara. Vår mini kommer vara perfekt från dagen han födds♥
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mathias

Oj, hoppas allting kommer gå bra! Ha en fin dag! :)

Svar: Tack :)
Jennii

       http://twoplusone.se



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: