Kontroll besök

Igår var jag hos specilaistmödrarvåden på kontroll besök som vanligt. Livmodertappen är nu nere på 2cm så en lugn jul är beordrad - kan man ha en lugn jul;) ?
Mini har alltid följt sin växa kurva som han ska & legat på -0% liten. Men på gårdagens besök hade han dippat ända ner till -15% liten, på endast 2 veckor. Blir återbesök om 10 dagar för att se att han inte dippar mer i kurvan. - man har slutat bli förvånad när man får halv dåliga besked.  Får hoppas han växt tills näsa gång och inte stannat av helt. Dominic stannade av helt i växt dem två sista veckorna han låg i magen, -28% var han, men han följde sin egna kurva även om Dominic var för liten i magen så var han det under hela graviditeten. Men mini avviker på ett annat sätt. Så får hoppas mini inte gör detsamma & stannar i växt redan nu. Men inte alls förvånad om vi får en bebis innan årsskiftet. - Även om alla säger att jag ska hålla igen. 
 
Mini var väldigt pigg & frisk annars i magen. 
vi kunde se han öva på att andas. Vilker är ovanligt att se på ultraljud, då bebisen endast gör det när den har överskotts energi. Men var ett positivt friskhets tecken sa läkaren :)
Blir vanligt barnmorske besök idag, så får se vad hon säger där.
 


 
 
 
 

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: