19 December

God morgon!

Precis lämnat prinsen på dagis. Hans pappa hämtar han idag, så ser inte min fina prins fråns på julaftonsmorgon.- många dagar med saknad. 
Blir några dagar nu att vila upp sig på, så man kan vara helt frisk till jul.  
 
Var iväg igår i kristianstad hos ögonläkaren med Dominic. Var en återkontroll där man kollar synen med glasögonen på, för att se hur mycket bättre han ser med dem. & han gör framsteg i synen när han har dem på.
Vilket är jätte skönt. Nu ska vi träna de sämre ögat, genom att sätta en ögonlapp på hans bästa öga 2 timmar om dagen. Fram tills nästa återbesök om ca 3 månader. Dominic var jätte duktig! Han är inte jätte förtjust i lappen, men bara att uppmuntra vidare om att de är bra för ögonen :)
 
Idag blir det vila vila vila, innan besöket hos specialist mödrarvården i eftermiddag. Blir att kolla livmodertappen & tillväxten. - Får se vad Mini väger idag. 
Är bara 45 dagar kvar nu till beräknat datum. Längtar efter att få se hur vår fina mini ser ut & vad för liten person han är. 
 
Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad & vila i soffan. 
 
Magen vecka 34. 
 


 

Kommentarer
Martina

Hejsan!
Skulle bara vilja berätta hur min upplevelse var som barn med att ha lapp för ögat, jag fick tyvärr ha min från jag vakna till jag skulle sova! Hade mkt problem med mitt ena öga, som är väldigt bra idag! :)
Något som min styvpappa och mamma gjorde varje dag, var att alltid rita något roligt på lapparna så man skulle tycka det va lite roligare att bära dom! Något jag kommer ihåg att jag tyckte var jätteroligt :) vet inte hur lapparna ser ut idag , men man borde kunna rita på dom!

Kram till er familj!




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: