Två Barn

denna helgen har vi som sagt haft båda barnen & nu är helgerna bytta så nu kommer vi alltid ha dem samtidigt :) igår (söndag) så var det verkligen full rulle på hela familjen från morgon till läggdags. började med att tvätta på morgonen, & få i barnen frukost innan vi begav oss ut till skogen på en härlig promenad i det helt underbara vädret, direkt efter skogen blev det lekplatsen med fika pause. :)

sen efter ett par timmar näe vi kom hem blev det middag direkt, sen blev vi alla förvånade när de knackade på dörren och två granbarn stod utanför & frågade om vi hade några barn att leka med ;) så dominic & Fs dotter fick leka med dem ute på kvällen innan läggdags. vi har en gemensam utegård på en våning ner där man kan grilla & ha utemöbler. en plats man delar med alla grannar. & eftersom de ligger på andra våningen & är en murrunt så är den ett bra ställe för barnen att leka på utan att man är orolig att dem kan springa iväg dessutom ser vi hela uteplatsen från köksfönstret så perfekt för nyfiken var man ju när dem var ute & lekte med granbarn för första gången.
men så här man gärna bor med barn där ens egna barn kan leka med grannarna. har verkligen hittat rätt med lägenheten. knappt vi fick in barnen igen men trötta var dem vid nattningen :)

bilder från skogen.









Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: