Samarbeta

Förlåt att det dröjt lite innan jag bloggat. Men min dator har inte riktigt velat samarbeta så har inte gått att blogga. Men nu har jag fått det att funka igen:)

Idag blev det en sväng till ikea. vi hade pengar nu så vi äntligen kunde köpa nytt soffbord, då vårt andra bokstavligt talat trillat isär! blev ett vit men man ser ändå lite träddetaljer igenom det vita, blev jätte fint.
sen fick även dominic lite nya saker till rumet. som lövsänghimmel, nytt påslakansett, ny kudde och en sänglampa:) får se vad han tycker om dom nya sakerna på rumet nu när han snart kommer hem.

Dominic har haft sin första hela helg hos J & R. de har firat han födelsedag igår så han lär väl prata om allt han fått där:) Måste säga att det var bra tajming med att dom hade honom denna helgen eftersom vi skulle på premiären i fredags (berättar mer om den sen) och igår blev det bara att ta det lungt var i trelleborg och åt med Adams kusin och hans flickvän. sen har vi bara haft film mys på kvällen och blir att se den tredje filmen ikväll som vi hyrde.

Dominics nya saker



Soffbordet



  


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: