borta.

som ni kanske märkt så har ja tagit bort några inlägg jag skrivit men endast för att en person anmält mig på bloggen för , "förtal".. kan man tycka vad man vill om men nu är det borta alla fall.

Kommentarer
Elvisa

du får skriva vad du vill och den som inte tycker om det du skriver kan ju skita i att läsa din blogg. Jag vet att du är en bra mamma har sett det från första början sedan Dominic föddes och dom som bara pratar skit kan ju ta och skaffa sig ett liv till att börja med innan dom lämnar ett spår här på din blogg!

jennii

ja man kan ju tycka jag borde få skriva vad jag vill men hade jag inte tagit bort det hade jag blivit polisanmäld=/

Sanna

Inget av det som du har skrivit kan (enligt mig) leda till åtalande för förtal. Och vi har yttrande- och tryckfrihet i Sverige så du får skriva vad du vill så länge det inte är något förolämpande, kränkande eller förtal. Så den som anmälde hade troligtvis fel, men jag förstår att du vill vara på den säkra sidan (:

jennii

ja men folk e lite speciela vet ju vem det var och vf hon gjorde det^^ för att min text jag skrivit var så san som den var sagt desutom gör dte inget att jag fick ta bort den alla har ju redan läst den endå:D




* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: